Com canviar Bitcoin 2021

Com intercanviar Bitcoin: guia completa per al comerç de Bitcoin el 2021

El comerç de Bitcoin és bastant senzill un cop ho comprens.

Fa poc temps, Bitcoin no era res més que un projecte marginal que pretenia desafiar l’statu quo del sistema monetari mundial. Avança ràpidament fins al 2021 i aquesta moneda digital altament innovadora opera ara en una indústria comercial multimilionària.

De fet, en les 24 hores anteriors a l’escriptura d’aquesta guia, Bitcoin ha valgut més de 50.000 milions de dòlars. Com a tal, això representa condicions molt propícies per al comerç de Bitcoin tant a llarg termini com a curt termini.

Però, el comerç d’aquesta moneda digital no és una cosa fàcil, i per això hem elaborat una guia en profunditat sobre com es pot canviar Bitcoin el 2021.

Dins d’ella, expliquem els detalls de com funciona aquesta escena d’inversions, quins riscos i beneficis heu de tenir en compte i com podeu començar a negociar Bitcoin avui mateix.

Com canviar Bitcoin en 5 senzills passos

Per negociar Bitcoin, el primer pas és obrir un accout amb un canvi regulat, ingressar fons, seleccionar Bitcoin a la llista de plataformes i, finalment, comprar Bitcoin (anar llarg) o vendre BTC (anar curt).

Aquesta guia sobre com operar Bitcoin BTC desglossarà tot en termes de Layman perquè no comercieu a cegues. Però, si no teniu molt de temps per llegir-ho de totes maneres, això és el que heu de fer per canviar Bitcoin ara.

 • Pas 1: Obriu un compte amb un agent de Bitcoin regulat
 • Pas 2: Ingressar fons al vostre compte
 • Pas 3: Trieu quant Bitcoin voleu canviar
 • Pas 4: Comprar BTC (anar llarg) o vendre BTC (anar curt)
 • Pas 5: Confirmeu el comerç

Comencem a aprendre a canviar Bitcoin el 2021!

Què és Bitcoin Trading?

En poques paraules, el comerç de Bitcoin és el procés d’especular si creieu que el preu de la moneda digital augmentarà o baixarà. Funciona exactament de la mateixa manera que qualsevol altre mercat financer, com ara accions o divises.

És a dir, si especuleu sobre la direcció futura de Bitcoin correctament, obtindreu beneficis. La quantitat que feu dependrà de la quantitat que vau arriscar en el comerç i fins a quin punt la vostra predicció va ser correcta en termes percentuals.

Abans de passar a les característiques específiques de com operar Bitcoin en línia, passem per un exemple molt bàsic de com podria semblar això a la pràctica.

 • Vostè decideix canviar el preu de Bitcoin contra el dòlar nord-americà
 • Com a tal, esteu negociant BTC / USD
 • El preu actual d’aquest parell de criptografia és de 18.000 dòlars
 • Creieu que el preu augmentarà els propers dies, de manera que feu una comanda de compra
 • Hi jugueu 500 dòlars
 • Pocs dies després, Bitcoin té un preu un 10% més alt
 • Tanqueu el comerç i obtingueu beneficis de 50 dòlars (el 10% de la participació de 500 dòlars)

Com podeu veure a l’anterior, els fonaments de com operar Bitcoin funcionen exactament de la mateixa manera que qualsevol altra classe d’actius. En altres paraules, la vostra predicció que Bitcoin augmentaria de valor respecte al dòlar nord-americà es va concretar, de manera que vau obtenir un benefici net del 10%..

Llegeix més:

En què es diferencia el comerç de criptomonedes del comerç de valors?

Semblances i diferències entre el comerç criptogràfic i el de divises

Com funciona el comerç de Bitcoin?

Com hem assenyalat anteriorment, el procés subjacent de negociació de Bitcoin funciona gairebé igual que qualsevol altre mercat financer.

Però, és important recordar que aquesta moneda digital no és com cap altra. Amb això, volem dir que Bitcoin segueix sent un fenomen relativament nou i emocionant, per la qual cosa és crucial que sàpiga què feu abans de passar el pas

Això és el que heu de saber:

Moviments de preus de negociació de Bitcoin

Ja siguin accions, divises o productes bàsics: el valor d’un actiu es deriva de la demanda i l’oferta. I, per descomptat, aquesta teoria es manté constant en el comerç de Bitcoin. En termes senzills, si el sentiment del mercat és bo, hi haurà més compradors que venedors.

Al seu torn, és probable que augmenti el preu de Bitcoin. No obstant això, si el sentiment del mercat sobre Bitcoin és desfavorable, passarà el contrari. A més, les novetats del món real influiran en el cicle de la demanda i l’oferta de Bitcoin.

Per exemple, si el govern dels Estats Units anunciés que planejava regular Bitcoin com a moneda, això seria una bona notícia pel preu de la criptomoneda..

Al cap i a la fi, donaria legitimitat a Bitcoin al màxim nivell i, per tant, garantia que la moneda digital estigui aquí per quedar-se. D’altra banda, si el govern dels Estats Units anunciés que volia prohibir Bitcoin, això tindria un impacte desastrós en el seu preu de mercat..

El més important a recordar és que el preu de Bitcoin pujarà i baixarà durant tot el dia de negociació. De fet, els mercats de negociació de criptomonedes mai dormen, de manera que podeu canviar Bitcoin en línia 24/7.

Parells de negociació de Bitcoin

La forma més senzilla d’entendre els fonaments de com operar Bitcoin és comparar el procés amb la divisa. Això es deu al fet que tot el comerç de Bitcoin es facilita mitjançant parells. Això es presenta en dues formes diferents.

En primer lloc, teniu parells de Bitcoin que tenen un preu amb una moneda important. No cal dir que el dòlar nord-americà domina aquest espai, amb BTC / USD amb diferència, el parell de criptomonedes més cotitzat a nivell mundial.

En alguns llocs de corretatge de criptomonedes, també podeu canviar Bitcoin contra altres monedes com l’euro o la lliura britànica. No obstant això, els volums de negociació i els nivells de liquiditat seran molt inferiors en comparació amb els parells denominats en dòlars.

A més de BTC / USD, a alguns comerciants els agrada jugar amb parells de criptografia a criptografia (també anomenats parells de cripto-creu). Com el seu nom indica, negociarà Bitcoin amb una altra moneda criptogràfica.

Això pot incloure Etgereum (BTC / ETH), Estel·lar (BTC / XLM), o Litecoin (BTC / LTC). Aquestes parelles presenten en si mateixes moltes oportunitats per guanyar diners.

Per exemple, quan els mercats de criptomonedes són realment alcistes, sovint veureu que les mencionades monedes alt creixen a un ritme molt més ràpid que Bitcoin.

De la mateixa manera, quan els mercats són baixistes, aquestes monedes cauen molt més frenèticament. Com a tal, val la pena tenir en compte tant els parells de cripto-a-fiat com el de cripto-a-cripte a l’hora de negociar Bitcoin.

Posseir Bitcoin o negociar CFD

Aquí és on les coses es posen interessants, ja que bàsicament teniu dues opcions a l’hora de negociar Bitcoin en línia. A algunes persones els agrada comprar moneda digital en el sentit tradicional i esperen que augmenti el preu a mitjà-llarg termini.

Com a alternativa, alguns prefereixen canviar CFD de Bitcoin, cosa que significa que canviarà el preu futur de Bitcoin sense necessitat de posseir-lo ni emmagatzemar-lo..

Abans d’explicar les principals diferències entre tots dos, hem de tenir en compte que els CFD de Bitcoin (i tots els CFD en aquest cas) no estan disponibles per als ciutadans dels EUA, segons la normativa CFTC.

Comerç i Bitcoin propis

Si voleu canviar Bitcoin i posseir l’instrument subjacent, podeu fer-ho a través d’un corredor regulat com eToro. Un cop realitzeu la compra, mantindreu la total propietat del Bitcoin fins que decidiu vendre.

Aquesta opció és la més adequada per a aquells que sou novells i no sabeu com canviar Bitcoin correctament. Això es deu al fet que no necessiteu tenir coneixements d’anàlisi tècnica ni tampoc us heu de preocupar per la volatilitat a curt termini.

L’altra opció és utilitzar un intercanvi comercial de criptomonedes. Normalment ofereixen centenars de parells de Bitcoin negociables.

En la majoria dels casos, no podreu canviar parells fiduciaris de la forma més veritable. En el seu lloc, BTC / USD estarà representat per “USDT”, que és una moneda digital anomenada Tether, vinculada al dòlar nord-americà.

Comerç de Bitcoin mitjançant CFD

Una opció addicional que teniu a la vostra disposició és la dels CFD de Bitcoin. Com es va assenyalar anteriorment, es tracta d’instruments financers que us permeten especular amb Bitcoin sense ser-ne propietari. En el seu lloc, els CFD només fan un seguiment del preu mundial de Bitcoin en el món real.

L’avantatge d’anar a la ruta CFD és que tindreu l’opció d’anar curt. En termes senzills, això significa que sou rendible en cas que baixi el preu de Bitcoin. A més, els CFD de Bitcoin us permeten operar amb marge.

Això significa que podeu negociar amb més diners dels que teniu a la vostra disposició. A la Unió Europea i al Regne Unit, per exemple, podeu canviar CFD de Bitcoin amb un marge del 50%. Això significa que una posició de 500 lliures requeriria un dipòsit de només 250 lliures esterlines.

A punt per submergir-vos Negociació de Bitcoin?

Com operar Bitcoin en línia: configurar un comerç

negociació de bitcoins

Tot i que més endavant en aquesta guia discutirem els aspectes i conseqüències de l’elecció d’un agent de negociació de Bitcoin, primer volem explicar com funciona el procés de comanda.

De manera crucial, els explicadors que es detallen a continuació es mantenen constants, independentment del corredor que utilitzeu per operar Bitcoin en línia.

1. Comanda de compra o venda

En primer lloc, tret que utilitzeu un agent per comprar Bitcoin directament, sempre tindreu l’opció de fer una comanda de compra o venda..

 • Per exemple, suposem que BTC / USD actualment té un preu de 14.500 dòlars.
 • Si feu una comanda de compra, vol dir que creieu que augmentarà el tipus de canvi del parell.
 • Si feu una comanda de venda, vol dir que creieu que el tipus de canvi del parell disminuirà.

Per aprendre a operar Bitcoin en línia, heu de saber que totes les posicions requereixen una comanda de compra i venda. Si, per exemple, introduïu el vostre comerç amb una comanda de compra, hauríeu de tancar-lo amb una comanda de venda. El mateix sona per entrar en un comerç amb una ordre de venda, però a la inversa.

2. Preu d’entrada

Quan configureu la vostra posició de negociació de Bitcoin al vostre intermediari escollit, sempre tindreu l’opció de com voleu entrar al mercat. Això es presenta en forma d’ordre ‘de mercat’ i d’ordre ‘límit’.

 • Es fa una comanda de mercat quan voleu que el vostre comerç s’executi a l’instant. És probable que el preu exacte que obtingueu sigui lleugerament superior o inferior al preu actual que se us cita.
 • Una ordre límit us permet especificar el preu al qual s’executa el vostre comerç de Bitcoin. Per exemple, tot i que Bitcoin podria tenir un preu de 17.210 dòlars, és possible que vulgueu entrar quan el preu arriba als 17.400 dòlars.

Si us pregunteu per quin tipus de comanda hauríeu d’optar: això realment varia cas per cas.

Per exemple, si Bitcoin es mou en una trajectòria ascendent a un ritme parabòlic i voleu saltar al carretó, probablement sereu el més adequat per a una comanda de mercat. Això es deu al fet que el vostre comerç s’executarà immediatament i, per tant, no us ho perdreu.

A l’altre extrem de l’espectre, si teniu previst un comerciant de Bitcoin a curt termini on vulgueu aprofitar un període de consolidació prolongat, és probable que vulgueu establir un ordre límit. Això us garantirà que pugueu maximitzar els vostres guanys potencials entrant al comerç al preu més favorable possible.

3. Estratègia de sortida

Un cop hàgiu fet una comanda de compra / venda i comercialització / límit, podreu tancar la vostra posició sempre que ho considereu oportú.

Com hem esmentat anteriorment, simplement heu de fer l’ordre contrari a l’ordre amb què heu obert. Per exemple, si heu introduït una comanda de venda, heu de tancar el comerç amb una comanda de compra.

Dit això, si esteu aprenent a canviar Bitcoin per primera vegada, us suggeriríem que feu també ordres de pèrdua i obtenció de beneficis.

En fer-ho, esteu instruint la vostra plataforma d’intermediació per tancar el vostre negoci automàticament quan passi una de les dues coses. O bé s’activa el vostre benefici stop-loss o bé la vostra comanda de beneficis.

Llavors, què són exactament les ordres de pèrdua i obtenció de beneficis en el context del comerç de Bitcoin? Doncs bé, les ordres de stop loss permeten sortir d’un comerç perdedor quan es troba en vermell per un import especificat. Per exemple, podeu decidir limitar les vostres pèrdues al 3%.

Les comandes de beneficis funcionen de la mateixa manera, però sortireu de l’operació quan s’assoleixi un objectiu de preu. Per exemple, podeu indicar al vostre corredor que tanqui la posició quan tingueu un benefici del 10%.

A continuació s’explica el funcionament de l’escenari anterior quan es negocia Bitcoin en línia:

 • Diguem-ho BTC / USD actualment té un preu de 16.000 dòlars
 • Estareu molt de temps en aquest comerç amb una comanda de compra
 • Voleu limitar les pèrdues al 3%, de manera que el preu de la comanda stop-loss ha de situar-se en un 3% per sota dels 16.000 $.
 • Com a tal, el vostre stop-loss s’hauria d’introduir a 15.520 $
 • Voleu tancar el vostre negoci si Bitocin augmenta un 10%
 • Com a tal, la vostra comanda de guanys hauria de ser de 17.600 dòlars

Segons l’anterior, si el preu de Bitcoin baixa a 15.520 dòlars, s’activarà la vostra comanda de pèrdua de 3%. O bé, si Bitcoin augmenta a 17.600 dòlars, entrarà en joc la vostra comanda de guanys del 10%.

Com guanyar diners en el comerç de Bitcoin

guanyar diners negociant bitcoins

Ara, doncs, que ja coneixeu els detalls de com funcionen les ordres de negociació de Bitcoin, ara hem d’explicar com guanyeu diners. Una vegada més, els detalls aquí no són diferents a les accions comercials, a les divises ni a cap altra classe d’actius.

Tot i això, si sou un principiant complet i voleu aprendre a canviar Bitcoin de dalt a baix, això és el que heu de saber.

Com es pot guanyar diners negociant Bitcoin BTC?

1. Estaca

En primer lloc, la quantitat de diners que pugueu guanyar en el comerç de Bitcoin dependrà del risc que tingueu.

La participació mínima està determinada per la vostra elecció d’agent. Per exemple, eToro us permet arriscar només 25 dòlars en negociar Bitcoin. No obstant això, altres corredors requereixen una participació molt superior.

Dit això, l’import que participeu s’ha de basar en l’import que tingueu en capital comercial. Per exemple, la majoria dels comerciants no arriscaran mai més de l’1% del seu saldo. Com a tal, si teniu dipositats 4.000 dòlars al vostre compte de corretatge, la participació màxima no hauria de superar els 40 dòlars.

2. Guanys en termes percentuals

A més de la vostra participació, la quantitat de diners que podeu guanyar amb una operació de Bitcoin dependrà de la quantitat de pujada o baixada de la moneda digital en termes de preu. Tot el que heu de fer aquí és multiplicar el percentatge de guany per la quantitat que vau apostar.

 • Per exemple, si arrisqués 1.000 dòlars en una comanda de compra i Bitcoin augmentés un 10%, obtindríeu un benefici de 100 dòlars
 • De la mateixa manera, si féssiu una comanda de venda de Bitcoin per valor de 2.000 dòlars i la moneda digital baixés un 20%, obtindríeu un benefici de 400 dòlars.

Cal tenir en compte que els guanys anteriors es poden ampliar molt bé en aplicar el palanquejament, que detallem a continuació.

3. Apalancament de negociació de Bitcoin

Abans d’explicar com funciona l’apalanquejament, hem de tenir en compte una vegada més que això no estarà disponible per als comerciants nord-americans. Això es deu al fet que el palanquejament va de la mà dels CFD, cosa que el CFTC prohibeix.

Tanmateix, si teniu la vostra ubicació a un altre lloc i decidiu canviar Bitcoin mitjançant instruments CFD, hauríeu de poder obtenir palanquejament. Com hem esmentat anteriorment, el Regne Unit, els europeus i els futurs australians es limiten a 1: 2 quan es negocien criptomonedes com Bitcoin.

Tot i això, aquí teniu un exemple bàsic de com el palanquejament pot amplificar els vostres marges comercials de Bitcoin.

 • Feu una comanda de venda a Bitcoin per valor de 1.000 dòlars
 • Apliqueu un palanquejament a 1: 2
 • Bitcoin cau un 10%
 • Normalment, hauríeu obtingut guanys de 100 dòlars amb una participació de 1.000 dòlars
 • Però, en aplicar el palanquejament als 12 anys, els vostres guanys augmenten a 200 dòlars

Tingueu en compte que un comerç de Bitocin sense èxit significarà que el palanquejament augmenta les vostres pèrdues.

Comissions per canviar Bitcoin en línia

Igual que tots els mercats financers de l’espai en línia, haureu de pagar una quota per canviar Bitcoin. Les comissions específiques i les comissions que s’han de pagar dependran en última instància del vostre corredor escollit. No obstant això, les principals comissions de negociació de Bitcoin que és probable que trobeu es detallen a continuació.

Comissió de negociació de Bitcoin

Les comissions de negociació es cobren cada vegada que feu una comanda de compra o venda. Normalment, es fa en percentatge i es quantifica en funció de la vostra participació.

Per exemple, Coinbase cobra un 1,49% per canviar Bitcoin amb una altra moneda. Això significa que un comerç de 2.000 dòlars us costaria 29,80 dòlars. Aleshores, quan tanqueu la posició, Coinbase us tornaria a cobrar l’1,49%.

A l’altre extrem de l’escala, teniu plataformes com eToro que permeten canviar Bitcoin sense pagar cap comissió. En lloc d’això, només cal que pagueu la diferència, que analitzem a la secció següent.

Bitcoin Spread

La diferència és la diferència entre el preu de compra i venda que li cobra el vostre corredor. Al món de les divises, això s’identifica pel nombre de pips. Per exemple, si el preu de compra i venda de GBP / USD és d’1,3010 i 1,3001, respectivament, el diferencial és d’1 pip.

No obstant això, com que Bitcoin val 4/5 xifres (segons on llegiu aquesta guia) en dòlars, la diferència s’identifica com a percentatge. Per exemple, si el preu de compra i venda de BTC / USD és de 10.000 i 10.050 dòlars, respectivament, el diferencial és del 0,5%.

Llavors, per què importa això? Bé, la diferència és una tarifa indirecta que sempre veurà obert el vostre comerç de Bitcoin amb una lleugera pèrdua.

Per exemple, si jugueu 1.000 dòlars i el diferencial és de l’1%, la vostra posició valdrà 990 dòlars un cop s’executi. En termes senzills, això significa que heu pagat una comissió indirecta de 10 dòlars.

Dit d’una altra manera, només quan la vostra posició augmenta un 1% i, per tant, cobreix el diferencial, torneu al punt d’equilibri.

Altres tarifes de negociació de Bitcoin

A més de l’anterior, és probable que us trobeu amb altres taxes quan canvieu Bitcoin en línia.

Això inclou:

 • Comissions de transaccions: És possible que hàgiu de pagar una quota per finançar el vostre compte de negociació de Bitcoin i de nou quan sol·liciteu una retirada.
 • Comissions CFD: Quan comercieu CFD, amb o sense palanquejament, incorrereu en taxes d’intercanvi durant la nit. Es cobra per cada dia que mantingueu obert el vostre comerç de Bitcoin.

En última instància, hem de subratllar que abans de registrar-se és crucial comprovar quines comissions i comissions haurà de pagar al corredor escollit..

A punt per submergir-vos Negociació de Bitcoin?

Com intercanviar Bitcoin: tutorial pas a pas

Si heu llegit la nostra Guia Bitcoin de comerç durant tot el camí, esperem que ara tingueu una comprensió ferma de com funcionen les coses. Això no només ha d’incloure el procés de fer comandes de compra i venda, sinó també entendre els seus riscos i recompenses potencials.

Si teniu el dit al botó i voleu començar a negociar Bitcoin ara mateix, seguiu el pas a pas que es descriu a continuació..

Pas 1: trieu un agent de negociació de Bitcoin

Si voleu canviar Bitcoin des de la comoditat de casa vostra, haureu de trobar un agent comercial adequat. Hi ha centenars per triar, la majoria no valen la pena.

Alguns dels factors que heu de tenir en compte a l’hora de trobar un agent per a les vostres necessitats són els següents:

 • Regulació: El lloc de negociació de Bitcoin té una llicència de corretatge de bona reputació?
 • Tarifes: Quant haurà de pagar en comissions i comissions de negociació de Bitcoin?
 • Pagaments: Quines opcions de pagament admet el lloc de negociació de Bitcoin?
 • Compte: Mínims: hi ha un dipòsit mínim i un import comercial?
 • Parells de Bitcoin: Quins parells de Bitcoin ofereixen el lloc de negociació?
 • Plataforma de negociació: La facilitat d’ús de la plataforma de negociació del corredor?
 • Mòbil: La plataforma de negociació de Bitcoin ofereix una aplicació mòbil?

Com es pot veure a les mètriques esbossades anteriorment, hi ha moltes pistes que cal tenir en compte a l’hora d’escollir un lloc de negociació de Bitcoin adequat.

Tanmateix, si no teniu temps de trobar un corredor vosaltres mateixos, us suggeriríem explorar eToro. El corredor està regulat per la FCA, l’ASIC i el CySEC, i us permet canviar munts de parells de criptografia a criptografia i criptografia a criptografia sense comissions..

També podeu utilitzar la funció CopyTrading de la plataforma, que us permet copiar les operacions d’un comerç amb èxit de Bitcoin de manera automatitzada..

Pas 2: obriu un compte de negociació de Bitcoin

compte obert

Un cop hàgiu triat amb quin agent voleu canviar Bitcoin, haureu d’obrir un compte. A eToro, el procés triga uns minuts. Tot el que heu de fer és introduir informació personal bàsica, com ara el vostre nom i adreça de casa.

Com a corredor regulat, eToro haurà de verificar en algun moment la vostra identitat. Però, si no ingresseu més de 2.250 dòlars en aquesta etapa, podeu penjar el vostre document d’identitat amb foto més tard. Tanmateix, haureu de fer-ho abans de poder retirar-lo o si teniu previst ingressar més de la xifra esmentada.

Pas 3: Fons de dipòsit

Una de les millors coses sobre l’ús d’un corredor de Bitcoin fortament regulat com eToro és que podreu dipositar fons amb moneda fiduciària. Això és una cosa que els intercanvis de criptomonedes no regulats no poden oferir.

Com a tal, eToro us permet dipositar fons amb targeta de dèbit, targeta de crèdit, Paypal, Neteller, Skrill i transferència bancària. Tots els mètodes de pagament a part d’aquests últims s’acrediten instantàniament. El dipòsit mínim és de 200 dòlars.

Pas 4: trieu Bitcoin Trading Market

com intercanviar bitcoins

Un cop hàgiu dipositat fons al vostre compte eToro Bitcoin, haureu de triar el mercat específic que voleu negociar.

Per exemple, eToro ofereix munts de parells fiat a criptogràfics, com ara BTC / USD, BTC / GBP. BTC / JPY, i BTC / AUD.

La plataforma també ofereix molts parells de criptografia a criptografia, com ara BTC / ETH i BTC / EOS. Per trobar el mercat que us interessa, només podeu introduir-lo al quadre de cerca.

O bé, dirigiu-vos a l’àrea “Mercats comercials” i feu clic a “Criptografia”. Allà, veureu tots i cadascun dels mercats comercials relacionats amb Bitcoin que ofereix la plataforma.

Pas 5: col·loqueu Bitcoin Trade

Tan bon punt hàgiu fet clic al mercat de Bitcoin que voleu canviar a eToro, haureu de configurar la vostra comanda. Abans hem parlat dels tipus de comanda en aquesta Guia de Comerçar Bitcoin; per tant, desplaceu-vos cap enrere si necessiteu resumir-los.

Hem de tenir en compte que a eToro, si voleu utilitzar Bitcoin durant molt de temps i no apliqueu palanquejament, comprareu la moneda directament. Això significa que sou el propietari de Bitcoin fins que decidiu cobrar-lo.

Tanmateix, si escasseu amb Bitcoin o apliqueu palanquejament, intercanvieu CFD. Tot i que els dos mitjans no tenen comissions de 1005, els CFD de Bitcoin atrauen comissions d’intercanvi durant la nit. Com a tal, si voleu invertir en Bitcoin durant diversos mesos o anys, assegureu-vos d’evitar aplicar palanquejament.

Finalment, confirmeu el vostre comerç de Bitcoin i eToro executarà la vostra comanda!

Com canviar la guia de Bitcoin: el veredicte

En resum, aprendre a negociar Bitcoin de manera efectiva pot trigar. Tot i això, és un camp de negociació que val la pena considerar. Al cap i a la fi, Bitcoin és una de les classes d’actius amb millor rendiment del 2020; per tant, és lògic que cada vegada hi hagi més comerciants que busquin una part de l’acció..

Dit això, el més important és que trieu una plataforma de negociació de Bitcoin amb la millor puntuació.

Hem suggerit eToro en aquest sentit, ja que es beneficiarà d’una sòlida regulació i d’una estructura comercial lliure de comissions. El millor de tot és que la plataforma és molt fàcil d’utilitzar, de manera que fins i tot els principiants poden utilitzar-la!

eToro: la millor plataforma per al comerç de Bitcoin

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que ho proveu.

Preguntes freqüents

Es negocia a Bitcoin amb seguretat?

Sí: el comerç de Bitcoin és segur, però és crucial que utilitzeu una plataforma regulada. Per això, suggerim eToro, ja que el broker té llicències amb FCA, ASIC i CySEC.

Com puc operar a Bitcoin??

El comerç de Bitcoin és fàcil. Tot el que heu de fer és obrir un compte a un lloc de comerç regulat, dipositar alguns fons i, a continuació, decidir si creieu que el preu de Bitcoin augmentarà o baixarà.

Es pot enriquir negociant Bitcoin?

Malauradament, no hi ha salsa secreta quan es negocia Bitcoin. És a dir, mentre alguns operadors poden obtenir enormes beneficis comercialitzant aquesta classe d’actius especulatius, la majoria acaben fallant. És per això que cal aprendre tots els detalls de la investigació tècnica i fonamental abans de donar-se el pas.

El comerç de Bitcoin és legal als EUA?

Sí, el comerç de Bitcoin és legal als EUA. De fet, els EUA són els responsables del major volum de negociació de Bitcoin a nivell mundial. Tingueu en compte que no podeu canviar CFD de Bitcoin als EUA.

Es pot canviar Bitcoin amb palanquejament??

Sí, però hi ha restriccions sobre el comerç de Bitcoin amb palanquejament. Per exemple, els europeus i els britànics poden canviar CFD de Bitcoin amb un palanquejament d’1: 2. No obstant això, als nord-americans no se’ls permet negociar CFD, de manera que això limita la capacitat d’obtenir palanquejament, almenys amb un proveïdor regulat..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map