Cardano: la criptomoneda per vigilar

Hi ha pocs dubtes que el 2017 va ser un gran any per a qualsevol persona relacionada amb la criptomoneda.

Tot i que Bitcoin va robar la majoria dels titulars, hi va haver una moneda que va acabar l’any amb una autèntica explosió.

La criptomoneda en qüestió és Cardano (o ADA, ja que es coneix la moneda base a les borses).

Cardano va veure una enorme pujada del 450% al tancament del 2017, a causa d’una massiva corrida de bous en termes de preu.

Això li va deixar un valor de mercat d’uns 33.000 milions de dòlars en una etapa, cosa que per a una moneda bastant nova es considera increïble.

Quan considereu que el límit de mercat original rondava els 600 milions de dòlars, podeu veure per què Cardano ha fet un gran èxit.

Voleu aprendre a negociar criptomonedes com a professionals? Agafeu el nostre curs de criptomoneda!

Com funciona Cardano?

prova cardana de joc

Cardano competeix amb Ethereum per ser el líder en contractes intel·ligents. La seva característica principal és la seva ouroboros prova d’estaca algorisme que opera amb un cadena de blocs de dues capes.

El la primera capa consisteix a realitzar transaccions quotidianes que no necessiten cap circumstància específica per completar-se.

La segona capa és exclusivament per a contractes intel·ligents.

Cardano afirma que, separant els dos en cadenes de blocs diferents, no només millorar la velocitat però també l’escalabilitat.

Teòricament, també ho hauria de fer facilitar l’actualització de la cadena de blocs també.


A l’hora d’actualitzar Cardano, pot ser més fàcil perquè la capa de contractes intel·ligents no està connectada a la capa de transaccions normals.

Això significa que, quan s’actualitza, no interferirà amb les transaccions normals.

Cardano també participa en la creació de dApps (aplicacions descentralitzades) per a les institucions financeres.

A més, Cardano també utilitzarà un sistema de governança democràtica que creuen que permetran a Cardano adaptar-se amb el pas del temps i seguir canviant com ho fa la indústria.

Aquest sistema de governança democràtica també permetrà a Cardano finançar-se de manera sostenible a través d’un sistema de tresoreria.

Qui hi ha darrere de Cardano?

equip cardano

L’equip darrere de Cardano és molt intel·ligent i afirma que el projecte està basat en la investigació, és a dir, Cardano es basa en la investigació abans de ser creat.

Cardano va ser creat per Entrada d’entrada Hong Kong (IOHK) que va ser fundada el 2015 per Charles Hoskinson i Jeremy Wood.

IOHK afirma que el seu objectiu principal és proporcionar solucions d’igual a igual per proporcionar serveis financers als tres mil milions de persones que no hi tenen accés..

Tenen previst fer-ho mitjançant la creació de criptomonedes i blockchains per a institucions acadèmiques, governs i corporacions.

Charles Hoskinson és el conseller delegat de IOHK i la cara més coneguda que hi ha darrere del Cardano projecte.

Abans d’IOHK, Hoskinson era el president fundador del comitè d’educació de la Fundació Bitcoin.

Després d’això, Hoskinson va treballar a Ethereum i suposadament va ser un actor clau en la posada en marxa del projecte, ajudant Vitalik Buterin a obtenir la inversió necessària.

Hoskinson també va crear el grup de recerca sobre criptomonedes el 2013.

Jeremy Wood és el cap d’estratègia i també treballava per a Ethereum.

També cal esmentar que IOHK també treballa a Ethereum Classic.

Per què Cardano va veure un augment tan important a finals del 2017?

Al sector de les criptomonedes, la majoria de les pujades es produeixen quan es fa un gran anunci de notícies.

Tot i això, no va passar amb Cardano, que va veure com va començar la seva marxa ascendent per altres motius.

El principal entre ells era que qualsevol persona nova en invertir en criptomoneda a finals del 2017 semblava afavorir Cardano.

Aquests nous inversors estaven desesperats per saltar al tren de criptocurrency, però van trobar que Bitcoin i altres monedes conegudes eren massa cares.

El preu de Cardano en aquella època era molt inferior, cosa que els donava una ruta fàcil i econòmica cap al sector. Això va suposar que molts nous inversors compressin Cardano i el valor va augmentar com a resultat.

No oblideu els mercats asiàtics

El mercat asiàtic, concretament Corea del Sud i Japó, Fa temps que fan fans de la inversió en criptomoneda.

Cardano va aprofitar aquest gran i important mercat per veure créixer la demanda de l’activitat que l’envoltava a les borses comercials d’aquests països.

De fet, es creu que fins al 90% del volum de negociació al voltant Cardano a finals del 2017 provenien d’aquests dos països!

Això demostra la importància que ha tingut aquesta regió en l’ascens de Cardano i per què va experimentar un augment tan gran de la demanda i del valor.

Cardano ofereix una solució de tercera generació

Als creadors de Cardano els agrada referir-s’hi com a Solució de “tercera generació”. Això vol dir que consideren Cardano el següent pas de Bitcoin i altres criptomonedes després.

Allà on això esdevé important és que els ha permès veure els problemes experimentats per altres criptomonedes en els seus primers dies i evitar-los.

Cardano també es creu que és més segur que Ethereum i més flexible que Bitcoin.

Aquests avantatges han donat als inversors una gran confiança en la nova moneda i els ha provocat la voluntat d’invertir-hi els diners.

Molts també veuen el gran potencial que té Cardano per a ús general i inverteixen ara per obtenir els beneficis més endavant.

Val la pena comercialitzar Cardano??

comerç de cardano

Mirant els preus més recents, Cardano ha estat força constant al voltant dels 0,50 dòlars per moneda.

Tot i que tenia un un enorme augment del preu el 2017 i després un nou augment el 2018, des de llavors, va oscil·lar entre la capitalització borsària de 1.000 a 2.000 milions de dòlars.

També és important mirar el mercat de criptomonedes en general.

Quan Cardano va passar per primera vegada el desembre de 2017, el mercat de criptomonedes s’estava inflant enormement, especialment Bitcoin, que va assolir el màxim històric de gairebé 20.000 dòlars..

I de nou al maig del 2018, quan Cardano va augmentar el preu per segona vegada, també sortia un mercat alcista a la criptomoneda..

Es poden veure patrons de preus similars amb altres criptomonedes. Augmenten significativament en sortir i després disminueixen el valor durant un temps abans de començar a variar.

Cardano va registrar un lleuger augment a l’abril del 2019 quan va assolir un límit de mercat d’aproximadament 2.300 milions de dòlars.

D’acord amb CoinMarketCap, en el moment de l’escriptura, Cardano tenia una capitalització borsària de 1.118.032.243 dòlars.

En total, hi ha un subministrament en circulació de 25.927.070.538 fitxes ADA, d’un total de 31.112.483.745 fitxes ADA i n’hi ha un subministrament màxim de 45.000.000.000 ADA.

Actualment, Cardano és el 12a criptomoneda més gran disponible.

Una de les principals crítiques a Cardano és que encara no ha enviat res en què la gent senti que pot invertir. Encara han de complir qualsevol de les seves promeses..

La raó principal potser és que, com passa amb moltes altres criptomonedes, encara són primers i esperar alguna cosa tan aviat no és tan just.

Dit això, des de la perspectiva d’un comerciant, Cardano no és ideal si voleu canviar-lo a curt termini.

Per obtenir realment beneficis de la negociació de Cardano, primer heu de creure que compliran algunes de les seves promeses durant els propers dos anys..

Això requeriria que un comerciant considerés Cardano com un comerç a llarg termini.

És molt probable que això Quan Cardano envia alguna cosa nova per interessar els comerciants, probablement tornarà a pujar de preu i seria bo vendre.

Val a dir, però, que Cardano s’enfronta a una forta competència d’Ethereum i EOS. Tots dos dominen l’esfera dels contractes intel·ligents.

A més d’això, Cardano pot haver estat revolucionari quan va crear el seu sistema de cadena de blocs de dos nivells, però, avui en dia, molts altres projectes nous també es basen en aquesta idea..

Quant a dApps, Cardano no pot competir amb Ethereum, EOS i Tron en aquest moment.

Tron també és un pas per davant de Cardano i és probable que creixi en popularitat molt més ràpidament.

Actualment, Tron és un lloc davant Cardano a CoinMarketCap i molts creuen que continuarà creixent.

Un avantatge clau que Tron té sobre Cardano és que utilitza el mateix llenguatge de programació que Ethereum (solidesa), cosa que facilita als desenvolupadors canviar entre els dos.

Cardano, en canvi, utilitza el llenguatge de programació Haskell que no és molt popular entre altres criptomonedes.

Això fa que els desenvolupadors que participin en altres projectes facin més difícil saltar a Cardano.

Suposadament, fins a 26 de les dApps més populars es basen en EOS, 21 en Tron i tres en Ethereum.

El més probable és que el principal punt de venda de Cardano siguin els seus contractes intel·ligents.

Punts clau

Si recordeu alguna cosa d’aquest article, feu-ne aquests punts clau

  • Cardano utilitza una prova de dues capes de blockchain de participació. Una capa opera contractes intel·ligents, l’altra opera transaccions generals.
  • A finals de 2017 i 2018, Cardano va veure una enorme pujada de preus. Això pot haver estat causat pel creixement del mercat de criptomonedes en general.
  • Cardano es considera una criptomoneda de tercera generació. Es veu a si mateix com el següent pas lògic després de Bitcoin i Ethereum.
  • Pot haver-hi una pujada CardanoEl preu quan envia alguna cosa nova. Fins ara, això no ha passat encara, cosa que ha convertit Cardano en una millor inversió a llarg termini que en un comerç a curt termini.

Apreneu a canviar Cardano amb el nostre curs de criptomoneda

Voleu obtenir més informació sobre altres criptomonedes i com intercanviar-les? A continuació, inscriviu-vos al nostre curs de negociació de criptomonedes!

Si us ha agradat llegir aquest article de Educació comercial, Si us plau, doneu-li un m’agrada i compartiu-lo amb qualsevol altra persona que creieu que també pot ser del vostre interès.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map