Bitcoin és una bona inversió?

Bitcoin (BTC) va creuar una fita enorme al febrer pujant per sobre dels 58.000 dòlars per primera vegada. Tot i que és una gran notícia per als inversors, pot ser l’inici d’una forta discussió de diverses autoritats financeres sobre com es pot regular.

Mai no hi ha hagut un bon moment per controlar Bitcoin (BTC) i tot el panorama de les inversions criptogràfiques que el 2021 i, sobretot, el mes de febrer. El dimarts 16 de febrer, a causa de la gran demanda d’inversors (novells i experts), la moneda criptogràfica va poder trencar la fita anterior de 40.000 dòlars al gener i va superar els 50.000 dòlars. A la tarda del matí del divendres 21 de febrer, Bitcoin cotitzava entre 57.500 i 58.000 dòlars. El ral·li actual significa que en menys de dos mesos, l’actiu criptogràfic ha més que duplicat el seu valor.

Bitcoin va ser creat per un home conegut amb el pseudònim de “Satoshi Nakamoto” per liderar la nova forma de moneda que competiria directament amb les monedes fiduciàries (euro, lliura, dòlar nord-americà, dòlar australià, dòlar de Nova Zelanda, rand sud-africà i Ien japonès) després de la crisi financera del 2008 i de la caiguda del mercat immobiliari el 2009.

Nakamoto va crear l’actiu criptogràfic amb l’objectiu d’eliminar l’intermediari (institucions financeres). Utilitza un sistema de llibre major descentralitzat que es coneix com blockchain.

Bitcoin és la criptomoneda més popular i té el límit de mercat més gran a febrer de 2021 a l’espai criptogràfic que supera els 1 bilió de dòlars. Aquestes xifres són bastant sorprenents per a un actiu que semblava que anava en mode d’extinció durant el pic de la pandèmia que va posar els mercats financers de genolls el mes de març de 2020..

Bitcoin (BTC) va experimentar en aquell moment una enorme venda per part dels inversors que, segons Paul Vigna, del Wall Street Journal, “era el doble de la caiguda de les accions”. Evidentment, la caiguda del preu es va notar molt a través d’intermediaris i borses, ja que l’actiu va experimentar un mínim de 52 setmanes, sobretot al mes de març, quan es va negociar per 3.800 dòlars, cosa que va veure com el volum comercial de l’actiu disminuïa massivament i l’efecte resultant va ser una caiguda Capitalizació del mercat.

En la mesura que cada individu ha vist l’oportunitat d’obtenir guanys a través de Bitcoin, una cosa important a recordar és que no està regulada per cap individu. Bitcoin prospera amb les lleis bàsiques de demanda i oferta. Com més gran sigui la demanda d’un producte, més alt serà el preu que la gent haurà de pagar per ell. Com més baix sigui l’oferta d’un producte en el cas de Bitcoin amb només 21 milions en mineria, més alt serà el preu que la gent estigui disposada a pagar.

És altament volàtil (impredictible), ja que es va canviar per 3.800 dòlars al març i es va reunir a 10.596,95 dòlars al setembre, va arribar als 20.000 dòlars per primera vegada el desembre del 2020 i va obtenir guanys addicionals fins als 40.000 dòlars el gener del 2021 i al febrer del mateix any va superar els 58.000 dòlars. fita.

En poques paraules, la gent compra i ven al preu que vulgui segons els seus objectius d’inversió. Això fa que Bitcoin sigui atractiu per a inversors d’alt creixement, ja que una inversió de 10.000 dòlars al mes de setembre de 2020 hauria donat lloc a més d’un 400% de beneficis en menys de 6 mesos..

D’altra banda, la criptografia no és una inversió convencional. Com diu Danny Cox, de Hargreaves Lansdown (una empresa de serveis financers), “les criptomonedes podrien romandre en un nínxol, desaparèixer sense deixar rastre, convertir-se en corrent principal o qualsevol cosa entremig. Qualsevol inversió s’ha de considerar com un risc molt elevat ”.

No fixeu totes les vostres esperances en una moneda digital i en aquest cas Bitcoin; diversifiqueu la vostra cartera de manera que repartiu els riscos entre totes les vostres inversions.

Bitcoin: serà una bona inversió el 2021?

Si seguim el que diuen els experts, hi ha una gran probabilitat que BTC valgui més que el preu comercial actual en un futur no tan llunyà, cosa que pot convertir-la en una bona inversió el 2021.

El principal impulsor de Bitcoin abans de la pandèmia eren els seus fans, principalment inversors en creixement, que veien la possibilitat que l’actiu criptogràfic esdevingués un puntal a l’estratosfera financera. Després de la pandèmia, l’actiu es negociava a un preu (3800 dòlars) que estava en el nivell de risc dels inversors novells i fins i tot experts que van veure una gran oportunitat per protegir les seves pèrdues d’altres inversions amb la criptografia..

Bitcoin ha augmentat més d’un 150% a partir del desembre de 2020 i, aquesta vegada, els principals motors no estan esbiaixats cap a una sola direcció. Hi ha hagut una gran afluència d’inversors d’institucions a gran escala, com ara fons de dotació universitària, fideïcomisos d’inversió i plans de pensions, que creuen que l’actiu està aquí per quedar-se.

Els nous inversors creuen que amb el temps les autoritats financeres trobaran una millor manera de regular les monedes identificant totes les llacunes i posant les mesures adequades per protegir les inversions.

En última instància, aquest no va ser el cas durant la millor cursa de bous de la cripta el 2017, quan va augmentar a 19.783,21 dòlars el 18 de desembre de 2017 abans de patir mínims de març durant el pic de la pandèmia. Les úniques persones que van mostrar interès van ser inversors minoristes que el van patrocinar perquè no estava regulat per cap govern central ni d’altres que el van comprar basant-se en El temor de faltar. Com a resultat de l’especulació sobre la possibilitat d’obtenir enormes guanys, algunes persones hi van llançar diners.

Normalment, la gent pren decisions d’inversió basades en la confiança i en el mercat monetari l’assessorament expert de les principals empreses de serveis financers. JP Morgan ha estat una forta oposició a l’ús de BTC durant molt de temps. El 2017, en un article de The Guardian, el cap de JP Morgan, Jamie Dimon, va titllar de “Bitcoin un frau que explotarà”. En un gir de fortunes, el banc d’inversions i el holding de serveis financers ara han donat suport a la moneda digital i “sent que podria tenir un futur brillant”.

En un article de notícies financeres de BUSINESS INSIDER, els experts en inversions de JP Morgan van reiterar que “Bitcoin podria aconseguir fins a 100.000 dòlars”. El desembre de 2020, el gegant de les assegurances MassMutual es va unir al club BTC amb una inversió de 100 milions de dòlars, destinada al compte d’inversió general de l’assegurança. La companyia d’assegurances va comprar la criptografia a través del New York Digital Investment Group (NYDIG), que va certificar l’atractiu i presència gradual de la moneda al món financer. Paul Tudor Jones, conservacionista, filantrop i gestor de fons de cobertura el segon trimestre del 2020, va comprar Bitcoin com a cobertura contra la inflació, ja que els bancs centrals de tot el món van començar a imprimir diners i van comparar la moneda digital amb el comerç d’or als anys setanta..

Com a conseqüència de no estar regulada per cap institució i mantenir-se obert als inversors, independentment d’on es trobin a la terra, la fluctuació del preu de l’actiu digital no s’aturarà, així com la seva impredictibilitat..

Bitcoin continuarà disparant-se el 2021?

Bitcoin progressivament va incorporant-se al corrent financer general i es concentrarà en funció de l’acceptació que rebin els principals jugadors del joc financer que creuen que és la moneda moderna del futur. Molts experts han acordat que el preu de la BTC augmentarà el 2021 a causa d’una onada de diners tant d’inversors institucionals com privats..

La notícia més important en el panorama de les inversions en criptografia és la inversió de 1.500 milions de dòlars a Bitcoin del director executiu de Tesla, Elon Musk, que ha estat un defensor enorme de l’ús de les criptomonedes. Tesla, com a empresa, va publicar un comunicat que reiterava la seva creença en la moneda digital que “es movia cap a permetre als clients pagar els seus productes amb la criptomoneda”.

Actualment, Bitcoin ha obtingut un suport creïble de diversos sistemes de pagament en línia. Entre ells són populars PayPal, Cash App i Skrill, que permet als clients utilitzar els seus comptes per mantenir, comprar i vendre monedes.

Un altre dels principals actors del sector financer VISA va anunciar l’octubre de 2020 que té previst establir contactes amb Crypto Exchange, Coinbase, per oferir targetes de dèbit i crèdit relacionades amb Bitcoin..

Diversos inversors confien en futurs per poder prendre decisions d’inversió. L’economista Robert Shiller creu en la importància dels futurs i fins i tot ha suggerit que “la bombolla del 2017 podria haver estat relacionada amb el fet que no hi havia futurs bitcoin en aquell moment”. Els futurs i opcions de Bitcoin, així com els fons relacionats amb la cadena de blocs, han recorregut un llarg camí per proporcionar una enorme capa de seguretat als inversors que, d’altra manera, podrien haver tingut por de la volatilitat i del pensament de perdre part o la totalitat dels seus diners. Els futurs ajuden els inversors a especular amb la caiguda dels preus.

No us ho perdeu: per què va a explotar Bitcoin el 2021

Predicció de preus de Bitcoin el 2021 i més enllà

JP Morgan, antic representant, creu que el preu del bitcoin arribarà als 100.000 dòlars el 2021.

Totes les prediccions de preus realitzades tant per particulars com per experts BTC troben una manera increïble de superar-la, deixant a molts venedors a la pols sobre per què ho he venut? Com diu Clem Chambers, “la moneda pot valer algun dia 1 milió de dòlars o pot baixar fins als nivells de preus normals que molta gent espera. Això es deu al fet que el seu preu està fortament influït per FOMO personal i FOMO corporatiu i, fins que no passi aquest impuls, ningú no pot determinar realment el preu de l’actiu digital ”..

A l’agost del 2020, Bitcoin va aconseguir 10.000 dòlars i diverses persones van vendre la moneda amb 8.500 dòlars, proporcionant la major part de la resistència fins que es va disparar a 20.000 dòlars. A aquest preu, diversos inversors van creure que hi havia una gran venda en camí i, per a la seva sorpresa, el preu actual de Bitcoin al febrer de 2021 ha superat els 57.000 dòlars.

gràfic de preus bitcoin

Tal com és, cada setmana de no invertir en BTC i altres monedes sembla una gran oportunitat perduda.

Llegiu-ne més: Quant valdrà Bitcoin el 2021 i més enllà?

Com inverteixo en Bitcoin?

A mesura que les criptomonedes es popularitzen, hi ha diversos intercanvis i intercanvis en els quals podeu fer inversions. Basat en l’experiència i la facilitat d’ús, eToro proporciona una gran plataforma on podeu comprar Bitcoin.

INSCRIPCIÓ és el primer pas per configurar un compte en línia. Assegureu-vos que es proporcionen les dades autèntiques.

LA VERIFICACIÓ DEL COMPTE és el segon pas del procés. Per garantir la seguretat del vostre compte i com a part de KYC (Conèixer al vostre client), se us demanarà que pengeu el vostre carnet de conduir o passaport) i una prova d’adreça per ajudar-vos a confirmar la vostra identitat..

DIPITSIT DE MONEDA FIAT és el següent pas. Després de passar amb èxit el procés de verificació, podeu seguir les instruccions i dipositar la moneda fiduciària (USD, GBP i EURO), que és un pas necessari per fer possible la compra de BTC.

L’últim pas és FER LA PRIMERA COMPRA DE BITCOIN. Amb fons al compte, només cal que navegueu per la pàgina “Bitcoin” i la vostra primera compra estigui en camí.

Tingueu en compte que Bitcoin es pot comprar de manera fraccionada si no teniu diners per comprar 1BTC. Podeu comprar una part del conjunt en funció de les vostres finances personals o de l’objectiu d’inversió actual. Per exemple, si el preu actual de BTC és de 57.000 dòlars, podeu comprar el 10% de la moneda a 5700 dòlars, que és 0,1 BTC o l’1% de la moneda a 570 dòlars, que és 0,01 BTC..

Per tant, Bitcoin és una bona inversió? Conclusió

Sí, és una bona inversió. Segons epxerts, Bitcoin continuarà durant diversos anys en ser la criptomoneda més popular, a més de tenir la capitalització de mercat més gran. La recuperació de la moneda significa que en els propers mesos, si manté el seu impuls, es valorarà en 100.000 dòlars per moneda i assolirà al voltant de 2 bilions de dòlars en capitalització borsària.

La limitació del seu subministrament fins a 21.000.000 pel seu creador ha estat molt essencial per al seu èxit.

Grans corporacions com AT&T, Expedia, PayPal, Shopify i Microsoft accepten Bitcoin com a pagaments. A mesura que més empreses s’obrin a afegir la criptografia a les seves opcions de pagament, no només serà popular, sinó que obtindrà un estat de culte pel seu ús, de la mateixa manera que les plataformes de pagament en línia PayPal, Skrill, Neteller, Cash App i WebMoney proporcionen més opcions de pagament als clients..

eToro: la millor plataforma per comprar Bitcoin

corredor etoro

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que ho proveu.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Llegeix més:

10 prediccions de preus de Bitcoin en negreta per al 2021

Predicció de preus de Bitcoin

5 raons per les quals Bitcoin podria duplicar els vostres diners el 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map