Bitcoin contra Binance Coin: quina criptografia hauríeu de comprar el 2021

Qualsevol persona que tingui una familiaritat de pas amb la criptomoneda sabrà que Bitcoin és, amb diferència, la moneda més famosa de totes. Era la criptomoneda original i avui és la més gran en termes de capitalització borsària i amb un marge considerable.

Tanmateix, Bitcoin no està exempt de defectes i, a mesura que els avantatges del blockchain són cada vegada més reconeguts, han aparegut diversos monedes amb millors millores al llibre blanc original de Satoshi Nakamoto. Entre els més reeixits hi ha Binance Coin.

Si busqueu altres oportunitats d’inversió en criptografia que no sigui Bitcoin, Binance Coin podria ser la millor alternativa per al 2021. En la següent comparació, analitzarem les característiques clau de Bitcoin vs Binance Coin i veurem com la indústria valora cadascuna d’elles. el potencial de creixement dels propers mesos.

Can Binance Coin s’emporta la corona de Bitcoin?

Binance Coin ha cridat molta atenció recentment i és un dels pocs altcoins que ha atret un suport a gran escala de fora del sector de les criptomonedes. El límit de mercat de Binance Coin es va elevar fins als 40.000 milions de dòlars sense precedents al febrer després d’una notable pujada de preus, cosa que li va permetre superar Litecoin com la moneda digital més gran del tercer món i va provocar una renovada especulació que BNB podria ser el testimoni que finalment derroca Bitcoin.

El 2019, Valoracions de Weiss va suggerir que Binance Coin tenia un impacte tan important en el mercat de criptografia que, finalment, podria substituir Bitcoin.

No seria la primera vegada que es presentava un altcoin com el Bitcoin-slayer, de manera que aquestes prediccions sempre s’han de prendre amb prudència. No obstant això, un altcoin en moviment sovint presenta una millor oportunitat d’inversió, sobretot a curt termini.

Llavors, heu d’invertir en moneda Binance o comprar Bitcoin el 2021? Hem elaborat la següent comparació per veure com cada moneda es mesura l’una amb l’altra, així com com s’incorporen al mercat de criptografia més ampli..

Bitcoin contra Binance Coin: Una comparació entre BNB i BTC

Tant si inverteix en Binance Coin com si compra Bitcoin el 2021, tots dos tenen una propensió a créixer en els pròxims mesos i és probable que tots dos es mantinguin en el rang superior de criptomonedes en un futur previsible. Però, per tenir una visió objectiva de Bitcoin vs Binance Coin, primer hem de mirar el desenvolupament de cada moneda.

Binance Coin Vs Bitcoin: quines són les diferències clau entre ells

A continuació, es mostren les maneres més importants de diferenciar els dos recursos:

Antecedents


Bitcoin va ser la primera criptomoneda i va ser més o menys responsable de posar la tecnologia blockchain al mapa. Desenvolupat el 2009, Bitcoin va ser propinat per revolucionar el món de les finances i va atreure ràpidament l’interès dels inversors amb futur.

Poques persones fora dels cercles de TI havien sentit parlar de blockchain abans de Bitcoin. La tecnologia permet transaccions segures entre iguals sense la necessitat d’una autoritat central, com un banc o un govern. Per tant, la intenció darrere de Bitcoin era oferir un mètode de pagament alternatiu per a transaccions minoristes i institucionals.

Tot i que algunes xifres financeres convencionals inicialment tenien por de la capacitat de Bitcoin per mantenir valor, les opinions aviat van canviar quan els primers inversors van començar a veure enormes rendiments: només el 2013, el valor d’un únic testimoni BTC va augmentar d’uns 150 dòlars a més de 1.000 dòlars.

Binance Coin (BNB) és el nom de la criptomoneda nativa que s’utilitza per a les transaccions realitzades a l’intercanvi de criptomonedes Binance. La moneda es va desenvolupar originalment a la cadena de blocs d’Ethereum, però va migrar a la seva xarxa principal quan es va llançar el 2017 l’intercanvi descentralitzat Binance..

Ser el testimoni natiu de Binance Exchange és una gran cosa en si mateixa. En el moment de redactar aquest escrit, l’intercanvi era el més gran del món en termes de volum de negociació, processant més d’1,4 milions de transaccions per segon.

Binance Coin s’utilitza com a mitjà d’intercanvi a la xarxa, és a dir, el testimoni experimenta un volum de negociació molt alt, però també és àmpliament admès com a opció de pagament peer-to-peer i, si bé no és compatible amb PayPal, La xarxa Binance ha presentat recentment BinancePay – una plataforma rival per a transaccions minoristes.

Transaccions i velocitat

Quan es compara Bitcoin amb Binance Coin, és important entendre diverses diferències clau. Una de les principals característiques que marca un testimoni d’un altre és la forma en què les seves respectives xarxes gestionen les transaccions. Si teniu previst invertir en Bitcoin, per exemple, haureu de ser conscients que aquest és un àmbit en què la moneda ha estat criticada al llarg dels anys.

Bitcoin es basa en el protocol de prova de treball, en el qual els equips de la xarxa competeixen per resoldre equacions complexes per verificar nous blocs de la cadena, un procés conegut com a mineria. Triga aproximadament deu minuts a crear nous blocs a la xarxa Bitcoin, que és considerablement més llarga que alguns altres cryptos.

La mineria BTC també requereix una gran quantitat de potència informàtica i requereix molts recursos, de manera que els miners són recompensats pel seu treball amb tokens Bitcoin. Podeu trobar més informació sobre la mineria de Bitcoin aquí.

Binance ha llançat recentment la cadena intel·ligent Binance per al desenvolupament d’aplicacions descentralitzades. Aquesta arquitectura de cadena dual ha revolucionat la manera com la xarxa Binance processa les transaccions i ha millorat massivament la seva escalabilitat.

La nova cadena intel·ligent de Binance pretén un temps de creació de blocs de tan sols 3 segons, cosa que, diguem-ho bé, fa saltar els bitcoins de deu minuts de temps fora de l’aigua. El temps més ràpid s’aconsegueix mitjançant la innovació dins del sistema de dues cadenes i l’ús del mecanisme de consens de prova de participació més ràpid. BNB també ofereix comissions de negociació molt més baixes que la cadena de blocs de Bitcoin, de manera que, en definitiva, realment no hi ha comparació de Bitcoin contra Binance Coin quan es tracta de transaccions.

Oferta i demanda

Si encara heu d’invertir en Bitcoin, us podeu preguntar com una moneda que es pot generar a través d’una xarxa informàtica pot tenir un valor real. La resposta a aquesta pregunta rau en el mecanisme deflacionari incorporat de Bitcoin.

L’oferta total de BTC està limitada a 21 milions de monedes; mai hi haurà més que això. Més enllà d’aquesta limitació de l’oferta global, la recompensa obtinguda als miners de Bitcoin amb èxit es redueix a la meitat a intervals regulars, un procés conegut, com no és d’esperar, que es redueix a la meitat. Això augmenta efectivament l’escassetat de tokens Bitcoin gratuïts a la xarxa, cosa que en teoria augmentarà el valor de BTC en els propers anys.

La demanda de Bitcoin tampoc no mostra signes de desacceleració. De fet, a finals del 2020 PayPal va començar a donar suport a BTC, obrint la criptomoneda als seus 300 milions d’usuaris.

Com hem assenyalat, Binance Coin és el testimoni natiu de l’intercanvi de criptografia més gran del món, de manera que és lògic que tingui una demanda extremadament alta. De fet, en el moment d’escriure aquest document, BNB tenia un volum d’operacions d’uns 6.773.230.572 dòlars, situant-lo bé entre els deu primers criptos només per aquest factor..

Quant al subministrament, Binance Coin també té un mecanisme deflacionista incorporat, tot i que difereix molt del de Bitcoin. Un cop al trimestre, Binance utilitza el 20% dels seus beneficis per recuperar BNB i «cremar-lo», cosa que bàsicament significa eliminar-lo permanentment de la xarxa.

Aquest procés continuarà fins que es comprin i cremin 100 milions de monedes Binance, cosa que representa el 50% del subministrament total de 200 milions. La pràctica augmenta l’escassetat de BNB i també, en teoria, el seu valor.

Binance Coin vs Bitcoin: quina és la millor inversió?

Les dades tècniques són bones, però, com qualsevol persona familiaritzada amb els mercats de criptomonedes, la millor criptomoneda des d’una perspectiva tècnica no sempre suposa la millor inversió. Llavors, com més podem decidir entre Bitcoin i Binance Coin?

A l’hora de valorar si invertir en Bitcoin o comprar Binance Coin el 2021, hem de tenir en compte diversos factors. En primer lloc, l’anàlisi dels moviments de preus històrics pot oferir pistes sobre com el preu d’una moneda es veu afectat per determinades forces del mercat. També podem consolidar l’anàlisi tècnica de les principals plataformes criptogràfiques per fer-nos una idea de què esperar en els propers mesos.

Finalment, també val la pena prestar atenció al que han de dir les figures clau de la indústria financera. De vegades, els comentaris d’una autoritat líder com Mike Novogratz o Elon Musk són suficients per si mateixos per augmentar els preus; d’altres, els comentaris es fan a la part posterior d’algunes de les anàlisis més profundes disponibles..

Bitcoin contra la moneda Binance: historial de preus

L’historial de preus de les monedes és l’única informació 100% fiable que tenim, de manera que sempre s’ha d’incloure a qualsevol predicció de preus. Si no res, pot indicar com les monedes han resistit determinats esdeveniments polítics o econòmics i, per tant, com poden ser afectats per aquests esdeveniments en el futur.

BTC

És just dir que Bitcoin ha experimentat un creixement força impressionant al llarg de la seva existència. Com gairebé tots els cryptos, va començar a cotitzar per cèntims i fins i tot no va arribar a la paritat amb el dòlar nord-americà fins al 2011.

Feu un cop d’ull: per què va a explotar Bitcoin el 2021

No obstant això, des de llavors BTC ha experimentat un augment meteòric. Entre el 2011 i el 2013, el preu d’una única fitxa de Bitcoin va augmentar fins als 1.242 dòlars, cosa que va significar que aquells que van optar per invertir en Bitcoin al principi van obtenir grans rendiments.

BTC va assolir un altre preu rècord de 19.783,06 dòlars el 2017, que va ser quan els principals inversors institucionals van començar a notar-se i afegir criptografia a les seves carteres. Tot i que el preu ha caigut diverses vegades des del 2017, en el moment de l’escriptura, Bitcoin ha destrossat el seu rècord anterior i el febrer de 2021 havia arribat al màxim a poc més de 50.000 dòlars..

Binance Coin

Binance Coin no ha tingut una trajectòria de preus típica, ja que s’ha mantingut dins d’un rang de preus raonablement estret durant la major part de la seva existència. BNB també va superar el dòlar nord-americà en un període sorprenentment curt, en el seu primer any de negociació. Al gener de 2018, havia arribat a un màxim de 23,91 dòlars, no una suma enorme per testimoni, però tot i així un creixement impressionant durant un any de negociació..

Llegiu també: avantatges i inconvenients d’invertir en Binance Coin

Durant els propers 18 mesos aproximadament, el preu de BNB va rebotar entre els 10 i els 20 dòlars abans d’experimentar un toro l’estiu del 2019 que va veure com els preus pujaven a un màxim rècord de 38 dòlars al juliol d’aquest mateix any. Tanmateix, Binance Coin va tornar ràpidament al seu interval entre $ 10 i $ 20 i va fluctuar dins d’aquest rang fins a finals de 2020..

Tot i això, durant les primeres setmanes del 2021, Binance Coin va ser estratosfèrica. Es va desenvolupar una afluència de noves aplicacions i intercanvis a la seva xarxa intel·ligent recentment llançada, combinada amb el cessament dels procediments legals contra Forbes va veure com el preu de BNB es disparava a més de 338 dòlars, la qual cosa la converteix en la tercera criptomoneda per capitalització de mercat.

Bitcoin contra la moneda Binance: prediccions futures

Naturalment, l’augment sobtat del preu de BNB va fer que les previsions de preus existents fossin una mica redundants. Tanmateix, la majoria de plataformes criptogràfiques líders s’han esforçat per tornar a avaluar les coses. Bitcoin també ha experimentat un creixement rècord a la inauguració del 2021, de manera que les prediccions futures són on escalfa la competència de Bitcoin contra Binance Coin..

BTC

És segur dir que BTC té algunes previsions bastant positives per al 2021. TradingBeasts, per exemple, prediu que Bitcoin mantindrà la seva recent pujada de preus i continuarà cotitzant molt per sobre d’un preu mitjà de 40.000 dòlars la resta de l’any, ascendint constantment a 46.143 dòlars al desembre. Aquests són preus mitjans, però la plataforma ho prediu BTC podria arribar als 57.000 dòlars abans d’acabar l’any.

Una de les prediccions més optimistes prové de The Economy Forecast Agency. La plataforma creu que BTC no només mantindrà el seu recent creixement, sinó que continuarà realitzant una trajectòria similar, trencant 100.000 dòlars per fitxa al final de l’any.

Imatge: DigitalCoinPrice

DigitalCoinPrice aterra en algun lloc entre TradingBeasts i The Economy Forecast Agency, predint que Bitcoin assolirà una mitjana molt respectable de 84.000 dòlars per fitxa el desembre de 2021.

Tot i una divergència considerable, la majoria dels principals analistes criptogràfics prediuen un creixement de BTC, de manera que qualsevol que hagi intentat comprar Bitcoin el 2021 pot esperar raonablement un retorn positiu de la seva inversió.

Binance Coin

DigitalCoinPrice ha sortit ràpidament dels blocs amb la seva versió revisada Predicció de preus de Binance Coin. La plataforma té la impressionant carrera de toros de la moneda que es redueix lleugerament durant la preparació de l’estiu, abans de tornar a sumar-se als 435 dòlars al setembre. A continuació, la plataforma veu que Binance Coin acaba l’any amb 372,51 dòlars, un augment de gairebé un 44% sobre el seu preu en el moment de la redacció..

Mentrestant, WalletInvestor prediu que BNB continuarà realment amb èxit i continuarà pujant al llarg del 2021. La plataforma té el preu de la moneda Binance creixent constantment mes a mes, fins arribar a un màxim de 468 dòlars a finals de desembre.

Un altre cop, Agència de Previsió Econòmica és notablement alcista a Binance Coin, amb les seves anàlisis que suggereixen que BNB doblarà més del preu d’aquí a finals d’any, tancant el desembre amb un màxim de 696 dòlars.

Bitcoin contra la moneda Binance: el que diuen els experts

La secció final de l’anàlisi de Bitcoin contra Binance Coin analitza el que algunes de les principals xifres financeres i de criptomonedes del món han de dir sobre cada testimoni..

Bitcoin va rebre un gran impuls quan Tesla d’Elon Musk va revelar un Adquisició de BTC de 1.500 milions de dòlars. el febrer de 2021. La notícia va impulsar Bitcoin cap a la seva carrera rècord, que va veure com la moneda va assolir el màxim històric de més de 54.000 dòlars.

Bitcoin també ha rebut el suport de diverses veus força destacades del món financer principal. Finançador Mike Novogratz, un defensor de Bitcoin des de fa temps, creu que BTC està en bon camí per trencar la barrera dels 100.000 dòlars. “Sembla que ens consolidarem una mica en aquesta zona de 50.000 dòlars EUA … però la propera gran etapa és de fins a 100.000 dòlars EUA”, va dir el fundador i conseller delegat de Galaxy Digital Holdings Ltd.

Mentrestant, El conseller delegat de Visa, Al Kelly, també ha influït en el debat sobre Bitcoin, descrivint la criptomoneda com “or digital” i suggerint que BTC podria afegir-se a la xarxa de pagaments de la seva empresa.

Tot això és una gran notícia per a qualsevol que hagi decidit invertir en Bitcoin, però, què passa amb Binance Coin? N’hi ha prou amb dir que l’altcoin no té el suport extens de Bitcoin, però no està sense els seus seguidors de celebritats.

L’analista i comerciant de criptografia Nicholas Merten ha elogiat els honoraris “pràcticament inexistents” dels BNB a la cadena intel·ligent Binance. Va especular que el toro de BNB ara podria estar esgotat, però va continuar dient que els inversors podrien afegir-hi exposició si creuen que hi ha almenys un 10% de possibilitats que domini l’espai DeFi.

En una altra part, Binance Coin també té un patrocinador improbable a la llegenda del rock KISS Gene Simmons. Simmons, que també és un inversor d’èxit, va insistir que no promocionava la moneda, però, no obstant això, va dirigir-se a Twitter per anunciar que havia comprat BNB per valor de 300.000 dòlars..

Sembla que la competència Bitcoin vs Binance Coin és una mica unilateral quan es tracta d’opinions d’experts, però cal tenir en compte que el món financer principal encara queda una mica per darrere dels temps en què es tracta dels últims monedes alternatius.

No us ho perdeu:

Predicció de preus de Bitcoin 2021-2025

Predicció del preu de la moneda Binance

Com es mesura Binance Coin amb altres cryptos?

Una cosa és ponderar Bitcoin vs Binance Coin, però cal recordar que aquestes fitxes tenen infraestructures molt diferents i fins i tot es podria argumentar que el seu ús principal és diferent. Mentre que Bitcoin estava pensat únicament com un sistema de pagaments entre iguals, Binance Coin ha pres vida com a mitjà d’intercanvi.

Una via més interessant per explorar és la comparació de Binance amb altres cryptos, sobretot Ethereum, que és una mena de pseudo-pare de Binance Coin, ja que originalment va ser l’amfitrió de la nova moneda..

Etheruem és la segona moneda més gran per capitalització de mercat, de manera que podria ser el proper gegant que caigui després de BNB. Els experts de la indústria han discutit un possible esdeveniment “flippening”, on Binance Coin podria tombar Ethereum i això és una possibilitat molt real si hi ha un augment de la captació d’aplicacions DeFi basades en Binance per sobre dels equivalents basats en Ethereum..

Actualment, la xarxa Binance allotja 67 aplicacions descentralitzades, encara molt per darrere d’Ethereum, però la nova cadena intel·ligent Binance ofereix tarifes molt més baixes i ja acull dos jugadors importants del panorama de DeFi: Venus i PancakeSwap, que ja han generat una transacció. volum de 14.000 milions de dòlars i 1.000 milions de dòlars respectivament.

Què passa entre Ethereum i Binance Coin encara està per veure, però sens dubte sembla que Litecoin no tornarà a ocupar el seu lloc com a moneda criptogràfica número 3 aviat.

Binance Coin Vs Bitcoin: Conclusió

Pot semblar que Bitcoin vs Binance Coin no sigui una competència real, però aquesta última ha experimentat un augment més gran del preu en termes percentuals i, al cap i a la fi, és el percentatge que compta per als inversors.

Tant si opteu per invertir en Binance Coin com per comprar Bitcoin el 2021, la majoria dels analistes creuen que podeu esperar un creixement bastant impressionant. Per descomptat, les estimacions varien enormement, però ambdues fitxes s’han inclinat per apreciar-les durant la major part de l’any vinent.

Mentre que Bitcoin experimenta més èxit que mai, el potencial de la nova cadena intel·ligent Binance només comença a ser realitzat. En realitat, defensar Bitcoin contra Binance Coin és un punt discutible: l’inversor intel·ligent tria tots dos per la seva cartera.

Per tant, Binance Coin és una inversió millor que Bitcoin?

És molt difícil comparar Bitcoin amb Binance Coin, ja que funcionen de maneres molt diferents. Pel que fa a la inversió, és millor veure-les com a complementàries entre si com a part d’una cartera diversificada. Ambdós, en última instància, estan orientats al creixement i triar una o altra podria resultar ser una trucada difícil en aquesta etapa.

Binance Coin va experimentar un creixement sense precedents durant les primeres setmanes del 2021 i, tot i que les coses poden calmar-se una mica cap al març / abril, s’espera que l’altcoin continuï apreciant-se fins al 2022. La decisió d’invertir en Binance Coin ara, com a part d’una cartera: podria ser una bona decisió.

Com invertir en Binance Coin i Bitcoin

Si voleu invertir en Binance Coin o comprar Bitcoin el 2021 però sou nous a l’escena de la cripta, us podeu preguntar com podeu començar a construir la vostra cartera.

El primer que heu de fer és obrir un compte a un agent de bona reputació. Recomanem a la majoria d’inversors eToro ja que és una de les plataformes líders actualment al mercat i ofereix accés a una bona gamma de monedes. També hi ha un munt de materials d’aprenentatge disponibles per a inversors novells.

Podeu obrir un compte en qüestió de minuts; només necessiteu algunes dades personals i un formulari d’identificació vàlid a efectes de verificació. Un cop estigueu en marxa, tindreu accés ràpid als preus de criptografia més recents i podreu començar a fer operacions amb només tocar un botó.

eToro: la millor plataforma per comprar Cryptos

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que proveu-los.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Preguntes freqüents

Quina és la millor criptomoneda per invertir el 2021?

Els primers mesos del 2021 ja han estat un moment molt emocionant per al mercat de criptomonedes i algunes monedes han arribat a màxims rècord. La majoria dels observadors ocasionals probablement ja han pensat a invertir en Bitcoin, però també hi ha diversos monedes alternatius que podrien demostrar ser una inversió millor, com ara Dogecoin, Litecoin i Binance Coin.

On puc comprar criptomoneda el 2021?

Una de les millors plataformes per comprar criptomonedes és eToro. Ofereix una interfície d’usuari intuïtiva i moltes eines per controlar els moviments de preus.

Bitcoin vs. Altres criptomonedes

  • Bitcoin contra Ethereum
  • Bitcoin contra Ripple
  • Bitcoin contra Bitcoin Cash
  • Bitcoin contra Cardano
  • Bitcoin vs Dogecoin
  • Top 10 de les criptomonedes més importants que no siguin Bitcoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map