Avantatges i inconvenients d’invertir en Bitcoin, serà un fabricant milionari?

Explicació dels avantatges i desavantatges de la inversió en Bitcoin

Obteniu més informació sobre els pros i els contres d’invertir en Bitcoin. BTC us impulsarà a saber si és una bona idea invertir en Bitcoin..

Pros i contres d’invertir en Bitcoin, És bo invertir en Bitcoin?

T’interessa invertir en Bitcoin? Voleu conèixer tots els pros i els contres d’invertir en Bitcoin BTC aquest llegendari actiu digital? Us pregunteu si Bitcoin pot ser un fabricant milionari? Aleshores esteu al lloc correcte!

Aquí teniu tot el que necessiteu saber sobre els avantatges i desavantatges d’invertir en Bitcoin i el seu potencial inversor per ser un fabricant de milions.

Què és Bitcoin?

Abans d’explorar els pros i els contres d’invertir en Bitcoin, hauríem de respondre a la pregunta “Què és Bitcoin?”

Bitcoin és un dels actius més negociats mai, un actiu que va ser llançat el 2009 per la misteriosa figura Satoshi Nakamoto.

Bitcoin és alhora una plataforma de pagament i diners digitals, amb la cadena de blocs de Bitcoin i BTC interconnectats.

Per ser més precisos, Bitcoin és una plataforma digital que gestiona la seva pròpia cadena de blocs o blocs de transaccions, cosa que permet a la gent fer pagaments d’una manera fàcil i transparent. Bitcoin també és un nou tipus de diners que té com a objectiu fer el nostre sistema financer descentralitzat i menys pesant eliminant la necessitat de bancs centrals i tercers costosos..

A causa de la seva naturalesa innovadora, Bitcoin s’ha convertit en una opció d’inversió atractiva tant per als comerciants a temps parcial com per a les cripto balenes.

Però, és Bitcoin una bona inversió i pot ser un fabricant milionari?? Explorem els pros i els contres de la inversió de Bitcoin!

Els avantatges d’invertir en Bitcoin

avantatges d’invertir en bitcoin

Quins avantatges té invertir en Bitcoin?

Invertir en Bitcoin és una empresa popular a tot el món. Per què? Simplement perquè Bitcoin té nombrosos avantatges sobre altres opcions d’inversió.

Aquests són alguns dels avantatges d’invertir en Bitcoin:

✅ Bitcoin és punyent:

Bitcoin és la primera moneda de la història i, com a tal, ha donat lloc a la creació de milers de monedes alternatives, anomenades altcoins. Aquest fet converteix Bitcoin en un actiu prestigiós i desitjat; un actiu que ha revolucionat la nostra manera de veure els diners.

✅ Bitcoin està descentralitzat:

Un dels principals avantatges de Bitcoin és la seva naturalesa descentralitzada; no hi ha autoritats ni bancs centrals que puguin imposar comissions o restriccions elevades. Bitcoin també és global, de manera que no hi ha tipus de canvi amb els quals es pugui fer front. Aquesta característica és molt temptadora, ja que cada vegada hi ha més persones que recorren a la inversió en criptomoneda.

✅ Bitcoin és accessible:

Per invertir en Bitcoin no necessiteu cap fortuna ni un historial de crèdit. Això dóna una alternativa a les persones que desconfien del seu govern o que viuen en llocs restrictius per accedir a les finances. I endevina què! La inversió en criptomonedes està oberta les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

✅ Bitcoin és molt líquid:

Un dels avantatges més temptadors d’invertir en Bitcoin és la seva liquiditat. Bitcoin és un dels actius d’inversió més líquids, de manera que els comerciants poden canviar Bitcoin per altres actius a curt termini o bé comprar i mantenir Bitcoin durant períodes llargs. La gran notícia és que moltes plataformes comercials com eToro accepten Bitcoin, cosa que facilita la inversió de Bitcoin a tot el món.

✅ Bitcoin és transparent:

Com s’ha dit anteriorment, Bitcoin és una plataforma descentralitzada; és la primera implementació de diners digitals d’igual a igual que atrau persones de tots els àmbits de la vida. A més, Bitcoin és un llibre major que permet a tothom veure transaccions tal com s’emmagatzemen permanentment a la cadena de blocs.

✅ Diversificació de la cartera:

Busqueu més avantatges d’invertir en Bitcoin? Bé, la inversió en Bitcoin ofereix a la gent l’oportunitat de diversificar les seves carteres. Com sabem, la diversificació de la cartera pot ajudar els inversors a repartir les inversions i reduir els riscos d’exposició.

✅ Cobertura contra la inflació:

A causa del seu límit de subministrament de 21 milions de monedes i la seva naturalesa descentralitzada, molts creuen que Bitcoin és immune a les turbulències econòmiques, els problemes geopolítics i la inflació. Alguns afirmen que Bitcoin pot superar l’or en el futur.

✅ Bitcoin té funcions comercials valuoses:

Bitcoin té diverses funcions, com ara l’autorització de signatures múltiples, que poden millorar la transparència i la seguretat en la configuració empresarial. A més, segons les dades, Bitcoin és la moneda més acceptada entre els minoristes: hi ha més de 15.174 empreses que accepten Bitcoin i 5.041 caixers automàtics Bitcoin. No és aquest un dels avantatges més temptadors d’invertir en Bitcoin?

✅ Retorn de la inversió (ROI):

Tot i que la inversió de Bitcoin no suposa cap risc, les xifres mostren que Bitcoin té un ROI significatiu en comparació amb altres actius. El 2020, en particular, Bitcoin ha superat els actius, com ara l’or i el petroli.

No us ho perdeu: Quines deu criptomonedes principals explotaran el 2021?

Els inconvenients d’invertir en Bitcoin

desavantatges d’invertir en bitcoin

Com qualsevol inversió, posar diners a Bitcoin no suposa cap risc. Per tant, això és el que heu de saber sobre els riscos d’invertir en Ripple.

Alguns dels inconvenients d’invertir en Bitcoin inclouen:

❌ Bitcoin és altament volàtil:

Un dels pitjors inconvenients d’invertir en Bitcoin és la seva volatilitat. Com que Bitcoin és un actiu escàs, el seu valor està influït enormement pels principis de demanda i oferta i el sentiment del mercat. Això fa que Bitcoin sigui altament imprevisible i volàtil, per tant és arriscat. Per exemple, Bitcoin va arribar a gairebé 20.000 dòlars el desembre del 2017 i setmanes després va caure per sota dels 10.000 dòlars.

❌ Les transaccions amb Bitcoin són bastant lentes:

Tot i que Bitcoin facilita els pagaments a tot el món, molts usuaris rebutgen els seus lents temps de processament. No és un secret que qualsevol transacció de Bitcoin pugui trigar fins a 10 minuts. A més, els honoraris poden variar en funció de les decisions mineres i de la mida de la transacció en bytes.

❌ Bitcoin té un ús limitat:

Tot i que el nombre de comerciants que accepten Bitcoin augmenta i cada vegada hi ha més gent que recorre a la xarxa de llamps per fer micropagament, Bitcoin encara té un ús limitat i depèn de la disponibilitat d’Internet. És un inconvenient important, oi? A més, en comparació amb altres monedes com Ethereum, Bitcoin es limita només a transaccions financeres.

❌ Bitcoin no és 100% segur:

Tot i que la tecnologia blockchain és gairebé inaccessible, la veritat és que Bitcoin no és 100% segur. L’hacking és una amenaça important, sobretot si manteniu els vostres bitcoins en un intercanvi. Tots recordem el notori hack de Mt.Gox, oi? A més, a moltes persones els costa gestionar les claus privades i pot perdre la cartera més enllà de la recuperació.

❌ La inversió en Bitcoin no està regulada:

Un dels majors desavantatges d’invertir en Bitcoin és el fet que hi ha poca supervisió reguladora. Les regulacions i els impostos sobre criptografia varien a tot el món i sovint són poc clares o controvertides. Malauradament, la manca de regulacions pot provocar fraus i estafes.

❌ El Bitcoin no s’entén:

Malgrat els seus avantatges i la seva tecnologia innovadora, la inversió en Bitcoin continua sent velada en concepcions errònies. Molts associen els cryptos amb la Ruta de la Seda, les activitats il·lícites i les estafes de criptografia, cosa que dificulta l’adopció de criptomonedes. A més, anar contra els sistemes de pagament tradicionals encara és poc ortodox per a moltes persones.

❌ Bitcoin no és eficient en termes energètics:

Un dels pitjors aspectes de Bitcoin és el seu consum d’energia. D’acord amb BBC, Bitcoin utilitza tanta energia com Suïssa o més de set gigawatts (GW).

Bitcoin també ho és una bona inversió?

Com podem veure, invertir en Bitcoin comporta diferents avantatges i desavantatges. Tot i que hauríeu de decidir per vosaltres mateixos si Bitcoin és una bona inversió o no, cal destacar que molts inversors creuen en el futur brillant de Bitcoin i afirmen que pot superar l’or.

En poques paraules, Bitcoin és una inversió de baix risc amb moltes recompenses potencials. És una cosa que definitivament hauríeu d’investigar abans de plantejar-vos afegir BTC a la vostra cartera.

La pregunta real sobre inversions en Bitcoin, doncs, funciona realment? Si esteu disposat a invertir el temps i l’energia, per a vosaltres ho podríeu fer.

Segons CoinMarketCap, Bitcoin és la criptomoneda més cotitzada a tot el món.

gràfic de preus bitcoin

Bitcoin també ha aconseguit sobreviure al mercat baixista desencadenat per la pandèmia de coronavirus en curs.

Us plantejaríeu invertir-hi? BTC?

En cas d’invertir en Bitcoin?

Primer, per decidir si invertir en Bitcoin és una bona opció per a vosaltres hauríeu de calcular la relació risc-recompensa i decidir per vosaltres mateixos si les recompenses potencials superen els possibles riscos.

És cert que Bitcoin és una inversió arriscada i la tecnologia que hi ha darrere continua evolucionant … Però Bitcoin també és una de les monedes més populars i valorades que ofereix als inversors la possibilitat de diversificar la seva cartera i potencialment obtenir beneficis..

Al final, tot depèn dels vostres objectius d’inversió i de la vostra voluntat d’aprendre i estar al dia del mercat de criptografia.

Quant invertir en Bitcoin?

Si esteu disposat a invertir en Bitcoin, podeu fer una altra pregunta important: “Quant invertir en Bitcoin?”

Tot i que depèn de vosaltres, dels vostres fons i de la vostra zona de confort, mai no s’ha d’invertir més del que es pot permetre el luxe de perdre.

No arrisqueu mai més de l’1% del vostre compte en un únic comerç i invertiu en una estratègia de gestió de riscos eficient.

Si realment voleu invertir en Bitcoin, podeu fer-ho amb petits increments de BTC fins que adquiriu més experiència i confiança. La bona notícia és que podeu començar a negociar Bitcoin i altres cryptos amb només 100 dòlars.

Serà Bitcoin un fabricant milionari?

En cert sentit, ja és, com hem comentat, que el preu podria continuar augmentant a causa dels motius explicats anteriorment.

Bitcoin està influït pels principis de l’oferta i la demanda, cosa que el fa altament volàtil. Els experts creuen que un cop BTC assoleixi el màxim subministrament de 21 milions de monedes, es tornarà més estable …

El valor de Bitcoin BTC probablement augmentarà encara més, ja que l’escassetat tendeix a promoure el creixement del seu preu. Recordeu que Bitcoin o qualsevol inversió inclou algun risc. Per tant, només invertiu el que us pugueu permetre i investigueu el màxim possible abans de prendre una decisió final sobre la inversió en BTC.

eToro: la millor plataforma de criptomonedes tant per a comerciants com per a inversors

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria; us recomanem que proveu-los.

Punts clau

  • Invertir en Bitcoin té nombrosos pros i contres.
  • Bitcoin és la criptografia més antiga i comercialitzada que és altament líquida, transparent i relativament segura.
  • Al mateix temps, invertir en Bitcoin és volàtil, és ineficient en l’energia i no té una supervisió reguladora adequada.
  • Des d’inversions a curt o llarg termini, invertir en Bitcoin pot ser arriscat però alhora rendible.
  • Molts inversors de Bitcoin creuen en el seu futur brillant i el seu potencial creixement.
  • Bitcoin és una inversió de baix risc amb moltes recompenses potencials.
  • Abans d’invertir en Bitcoin, s’hauria d’invertir en educació comercial, gestió de riscos i autodisciplina. A Trading Education us proporcionem diferents materials educatius que us poden ajudar a dominar l’art del comerç criptogràfic.

Ara ja coneixeu els pros i els contres d’invertir en Bitcoin, de manera que podeu decidir per vosaltres mateixos si Bitcoin és una bona inversió que pot ser un fabricant milionari..

Si voleu invertir en Bitcoin, només cal que us inscriviu a eToro. Aquest intercanvi superior us permet comprar i vendre criptos i canviar CFD de més de 90 parells de criptografia.

Si us ha agradat el nostre article Avantatges i inconvenients d’invertir en Bitcoin, serà un fabricant milionari? Explicació dels avantatges i desavantatges de la inversió en Bitcoin, Si us plau, m’agrada i comparteix-ho amb qualsevol persona que també pugui estar interessada.

Per llegir més:

Previsió de predicció de preus de Bitcoin: quant valdrà Bitcoin el 2021 i més enllà?

Consells i errors per invertir en criptomonedes

Top 10 de les criptomonedes més importants que no siguin Bitcoin

Criptomonedes més populars al Regne Unit

10 criptomonedes a tenir en compte el 2021

Criptomonedes més populars als EUA

Preguntes freqüents

Val la pena invertir en Bitcoin?

Sí, val la pena invertir en Bitcoin. Tenint en compte que Bitcoin és una cobertura contra la inflació i pot superar l’or, no hi ha dubte que val la pena invertir en Bitcoin..

És intel·ligent invertir en Bitcoin?

Bitcoin és un dels actius més negociats, sovint considerat un refugi segur en temps de turbulències socials. Per exemple, Bitcoin ha aconseguit sobreviure al mercat baixista durant la pandèmia en curs, cosa que significa que invertir en Bitcoin és sens dubte intel·ligent.

Bitcoin és una bona inversió?

Sí, Bitcoin és una bona inversió per als comerciants que estiguin disposats a assumir els seus riscos, així com per als entusiastes de la criptografia que creuen en el futur descentralitzat del món de les finances..

Bitcoin és una inversió d’alt risc?

Sí, invertir en Bitcoin és arriscat a causa de la seva alta volatilitat. Al mateix temps, aquesta inversió d’alt risc s’associa amb rendiments potencialment elevats. Per tant, feu sempre la vostra investigació, enteneu completament la gestió del risc i l’autocontrol per reduir els riscos i mantenir-vos per davant del joc de criptografia.

Hauria d’invertir ara en Bitcoin?

Si esteu disposat a invertir en Bitcoin, ara és un bon moment per submergir-vos en el món de la criptomoneda. De fet, molts experts financers creuen en Bitcoin i el seu creixement molt més enllà del 2021.

Es pot enganyar a través de Bitcoin?

Tot i que Bitcoin té molts avantatges respecte a altres criptogràfics, sovint es coneix Bitcoin com la caixa d’inversió de criptografia de Pandora. Moltes estafes han implicat falsos intercanvis de Bitcoin i estafes d’Ofrena inicial de monedes (ICO). A més, la gent encara associa Bitocin amb la Ruta de la Seda i amb accions il·lícites. Per tant, tingueu sempre en compte els possibles riscos i activitats fraudulentes.

Quants milionaris de Bitcoin hi ha?

Hi ha més de 17.971 milionaris o adreces de Bitcoin amb més d’un milió de dòlars a Bitcoin, segons dades recents dades. Des del comerç diari fins a l’hodling i la mineria, els comerciants poden explorar diferents opcions d’inversió de Bitcoin que els poden ajudar a augmentar la seva riquesa amb el pas del temps.

On invertir en Bitcoin?

Un dels millors llocs per invertir en Bitcoin és eToro. Proporciona excel·lents eines comercials i permet als entusiastes de la criptografia comprar i vendre monedes digitals i negociar CFD de més de 90 parells i actius. Podeu obrir fàcilment un compte avui mateix.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map