Amb un 87% més de preu, el Ripple (XRP) assolirà 1 $ a finals de 2021?

La moneda Ripple (XRP) ha experimentat un enorme creixement durant els darrers anys, amb una pujada enorme del seu preu. La tecnologia blockchain de Ripple i el seu protocol de seguretat basat en el consens atrauen cada vegada més inversors a bord.

Durant els darrers mesos, Ripple ha estat una de les monedes amb millor rendiment del món de les criptografies en termes de preu. Els inversors tenen curiositat per saber si aquesta moneda criptogràfica arribarà a 1 dòlar a finals del 2021, ja que ja ha augmentat el 87% des de principis d’any.

El que fa que Ripple sigui una criptomoneda única?

Ripple Labs va crear Ripple amb la intenció de ser una criptomoneda més escalable, ràpida i menys costosa. El seu objectiu és eliminar els alts costos de la transferència interbancària i, per tant, és conegut popularment com el “rei de la infraestructura bancària”. El que fa que Ripple sigui únic és que, a diferència d’altres cryptos, el projecte Ripple no pretén oposar-se completament als sistemes financers tradicionals actuals com els bancs i els governs. En canvi, Ripple pretén integrar-se amb el sistema actual per fer-lo més avançat i accessible per als seus usuaris.

Ripple té un mecanisme de consens únic; millora la integritat general mitjançant la validació dels saldos i les transaccions del compte. Això finalment bloquejarà les entrades malicioses i farà que les transaccions siguin molt segures. Ripple té un cost molt menor que altres cryptos del mercat, cosa que el converteix en una opció factible per als inversors.

Llegiu-ne més: què és Ripple? Una guia per a principiants

La xarxa Ripple: XRP i XRPL

Popularment, Ripple és només una plataforma de transferència de valor entre cadenes desenvolupada per Ripple Labs per als seus usuaris inicials.

Darrere de la plataforma digital hi ha un llibre major conegut com XRP Ledger (XRPL). XRPL és un llibre criptogràfic descentralitzat i de codi obert que no es basa en cap cadena de blocs, sinó que funciona amb una comunitat sense una autoritat central. És una xarxa peer-to-peer accessible a tothom. XRP és la moneda nativa del llibre principal Ripple i aquest actiu digital transmet valor a través de les fronteres a l’instant amb un cost inferior.

Hi ha tres productes principals a la xarxa Ripple. xCurrent, que permet la transferència de diners fàcilment per als bancs. XRapid utilitza XRP com un actiu que ajuda les empreses i les institucions financeres a realitzar les seves transaccions. xVia, mitjançant la tecnologia avançada de blockchain, ajuda les empreses que estan movent diners a accedir a la informació dels bancs.

Entre aquests tres productes, se centra la solució On-Demand Liquidity (ODL), una eina basada en el sistema de missatgeria xCurrent. És una part important de la suite RippleNet que permet la transferència de fons econòmica i instantània per a proveïdors de serveis financers de totes les jurisdiccions mitjançant moneda XRP.

ODL també redueix el risc de fluctuacions del preu de la moneda. Aquesta és una de les principals propostes de valor de Ripple. Amb la seva tecnologia subjacent que pot ajudar les institucions financeres, cada vegada més bancs adoptaran aquesta criptomoneda. Això augmentarà encara més la demanda de XRP i hi ha una bona probabilitat que Ripple arribi a rangs elevats a finals d’aquest any..

Rendiment actual i desenvolupaments futurs de Ripple


A més de RippleNet i els seus tres productes que milloren la posició de XRP a la xarxa blockchain, el seu cas d’ús s’ampliarà a la contractació intel·ligent i a DeFi en el futur proper pels laboratoris Ripple. Amb un límit de mercat actual d’uns 1.515.735.575.264 dòlars i un preu per moneda convenientment baix, XRP s’enfila aquest any a la llista de favorits de l’inversor. El subministrament en circulació de monedes XRP és de 45.404.028.640 i té un subministrament màxim de 100.000.000.000 de monedes XRP.

XRP mostra un futur prometedor quan la seva direcció afirma que ha signat prop de 300 associacions bancàries i financeres. Aquesta llista inclou algunes de les armes més grans del mercat com Accenture, MoneyGram, BFC Bahrain, etc. Avui en dia, diverses institucions financeres faciliten aquesta moneda digital com a alternativa a la xarxa SWIFT, i això proporciona a XRP una aplicació del món real..

En poques paraules, Ripple és una capitalització de mercat relativament alta i, en ser un sistema de pagament segur, ràpid i barat, té un alt potencial de creixement en un futur previsible.

No us ho perdeu: predicció del preu Ripple

Arribarà a $ 1 a finals de 2021: el resultat final

Durant els darrers anys, Ripple ha mostrat un enorme creixement i ha fet titulars significatius ajudant el sector bancari a millorar la seva estructura subjacent.

Ripple ha fet que les transaccions siguin més barates i ràpides per als usuaris mitjans de tot el món. Amb el llançament de DeFi al llibre major Ripple, les inversions de diverses grans institucions i el seu espai per a una millor regulació de la criptografia, Ripple té força possibilitats de sumar-se a 1 dòlar a finals de 2021.

eToro – La millor plataforma per comprar Ondulació

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria; us recomanem que proveu-los.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map