5 innovacions de blockchain que el mercat està veient el 2018

El 2018 ha estat un any més tranquil per a blockchain fins ara que la bonança total del 2017. Tot i això, hi ha una sèrie d’importants innovacions en tecnologia blockchain que els mercats tenen a la vista. Us pregunteu què són? En aquest article, resumirem cinc de les majors innovacions de Blockchain que s’acostaran durant l’any vinent i l’impacte que podrien tenir en els mercats de criptomonedes..

Això Educació comercial L’article descriu algunes de les coses que més us interessen hauria de vigilar:

1. Els reguladors

manca de reguladors de criptocurrència

Els reguladors han estat un debat de molts inversors en criptomonedes des del principi, però després de la bombolla de Bitcoin de finals del 2017 i principis del 2018, molts ara estan mirant les inversions en criptomoneda amb creixents sospites. Bona part d’això té més a veure amb les empreses i les empreses sense escrúpols que intenten fer servir la publicitat recent al voltant de les criptomonedes per arrencar els consumidors créduls, però alguns estan interessats en el propi model Blockchain. Gran part d’això es deu a la naturalesa descentralitzada de les criptomonedes i a la manca de control que tenen els governs i altres organismes reguladors sobre les formes en què s’utilitzen. Això els ha fet particularment impopulars amb la policia, que confia en el rastre de paper electrònic que generalment s’associa amb els pagaments amb targeta de crèdit i altres transaccions electròniques per localitzar els criminals..

També us poden agradar: 5 maneres de duplicar la vostra inversió

2. Interessos dels bancs

Els bancs s’han interessat a utilitzar la tecnologia Blockchain per traslladar actius a tot el món, especialment entre i dins de mercats amb infraestructura de serveis financers poc desenvolupada. En molts casos, les transferències de Blockchain són més ràpides, més fàcils i significativament més econòmiques que la tecnologia ja existent. Algunes criptomonedes s’allunyen del mercat dels consumidors i esperen que el secret del seu èxit futur resideixi en convèncer les principals institucions financeres perquè les adoptin per al processament de pagaments i altres esforços financers. Fins ara, un nombre de els principals bancs d’Espanya i Amèrica Llatina ja han començat a adoptar la tecnologia Blockchain i se sap que hi havia interès per part de diverses institucions financeres nord-americanes importants.

3. Adopció del consumidor

acceptar la tecnologia blockchain com a pagament

Tota l’emoció a l’entorn de les companyies blaves no ha calmat els rumors segons els quals l’adopció important per part dels consumidors de la tecnologia Blockchain està a la volta de la cantonada. Els rumors segons els quals Amazon, PayPal, Facebook o un altre gran jugador d’Internet estan a punt d’entrar a Blockchain d’una manera important no són, sens dubte, res de nou i poques vegades han arribat a bon port. La majoria d’empreses que van començar a acceptar Bitcoin durant l’augment important d’aquesta moneda el 2017 ho feien amb almenys un ull posat en l’augment important de publicitat que tendeix a resultar de la decisió. Ara que la gent mira Blockchain amb ulls més racionals, és possible que les criptomonedes comencin a trobar un nínxol en què poden funcionar de manera rendible i amb èxit durant molts anys.

La gent també llegeix: 10 mites sobre la criptomoneda i Blockchain

4. Integritat del sistema

Diversos bancs han patit fallades importants en TI en els darrers mesos, ja que la seva antiga infraestructura no compleix les exigències dels clients del segle XX. La dependència de Blockchain mètodes moderns i enfocaments descentralitzats fan que sigui relativament immune a problemes com aquest i el seu enfocament de seguretat per defecte el podria fer molt popular entre els consumidors en una era cada vegada més centrada en la privadesa. Tot i això, s’hauran d’eliminar una sèrie de barreres d’entrada abans que sigui probable que vegem l’ús molt estès de les criptomonedes, malgrat aquests avantatges..

5. Automatització financera

processos automatitzats de blockchain

A Educació comercial, sabem que el futur de les finances és automatitzat. Aquest és el cas ja en el món del comerç, on la gran majoria d’operacions ràpides s’executen automàticament per ordinadors que depenen d’algoritmes, en lloc de comerciants individuals. Les criptomonedes ajudaran el món de la banca, que depèn en gran mesura dels processos manuals i de les velles maneres de fer, per donar un pas al segle XXI i començar a utilitzar processos automatitzats, que farà que tot el procés sigui molt més eficient per a les institucions financeres i els consumidors.

Tot i que el mercat pot estar una mica menys entusiasmat que abans, no hi ha dubte que les innovacions tecnològiques Blockchain arriben més ràpid que mai. L’any vinent és molt prometedor per als inversors que s’hi acostin.

No us ho perdeu: Com pensar com un gurú d’inversions?

Si us ha agradat llegir aquest article de Trading Education, doneu-li un like i compartiu-lo amb qualsevol altra persona que creieu que també pot ser del vostre interès.

Font: www.due.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map