5 criptomonedes principals que us podrien convertir en milionari

Invertir en aquestes cinc criptomonedes podria fer-vos milionari

Les criptomonedes han experimentat un creixement considerable que no s’ha pogut ignorar durant les darreres dècades. Els possibles desenvolupaments en tecnologia blockchain i múltiples plataformes d’intercanvi de criptomonedes van donar lloc a una onada de nombrosos cryptos realitzats en plataformes peer-to-peer descentralitzades.

Aquesta legió de ràpid creixement ha convertit el cryptos en un actiu digital rendible per a la inversió. El seu creixement incontrolable ha convençut més inversors a invertir en criptomonedes i, de fet, n’han obtingut bastants beneficis..

Factors a tenir en compte abans de planejar invertir en criptomoneda

Igual que altres inversions, els criptos també tenen molts factors de risc i enormes beneficis potencials. Cryptos és, de fet, una manera rendible d’estalviar els vostres ingressos o obtenir més ingressos si invertiu-hi amb atenció, tenint en compte tots els factors de risc. Centrar-se només en la taxa actual no és un bon índex, ja que podria mostrar un canvi dràstic en unes setmanes. A continuació, es mostren alguns factors i indicadors a tenir en compte abans d’invertir en criptomonedes.

La naturalesa volàtil de la criptomoneda

Els criptos són altament volàtils i experimenten molts alts i baixos alhora. És important ser conscient de la seva volatilitat i tenir un pla de gestió de riscos per evitar pèrdues innecessàries dels seus diners guanyats durament.

Nivell de liquiditat

Les criptomonedes haurien de tenir un nivell de liquiditat més alt perquè tingués un preu de venda al mercat més ràpid. La majoria de criptomonedes com Bitcoin tenen un elevat índex de liquiditat, cosa que els converteix en els favorits de tots els temps dels comerciants.

Activitat comercial

Abans d’invertir en criptomoneda, assegureu-vos de fer un seguiment de la seva activitat comercial en múltiples borses. Mostra el nombre de transaccions específiques de criptos realitzades durant un període determinat, que és un bon indicador que mostra la demanda real d’una criptomoneda concreta entre els comerciants..

Els 5 millors criptomonedes Podria fer-te milionari

Amb un oceà de criptomonedes disponibles al mercat avui en dia, els comerciants i els inversors es troben en un estat de completa confusió a l’hora de decidir en quina criptografia invertir. per al futur previsible.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin és la criptomoneda més antiga i segueix sent una de les més populars del mercat, amb una quota del 40% en el límit total del mercat de criptomonedes. Tot i que ha dominat el mercat des del 2009, el viatge de Bitcoin no va ser tan suau, ple d’alts i baixos. Va tenir un fort èxit de més de 20.000 dòlars el desembre del 2017 abans de caure a 3.234 dòlars el desembre del 2018. Va aconseguir un retorn al gener del 2021, amb preus que van pujar a més de 40.000 dòlars per un límit de mercat superior a 1 bilió de dòlars. És a dir, els bitcoins representaven gairebé més del 69% de tot el mercat de criptomonedes.

A més d’això, és més probable que Bitcoin porti l’índex de dominància al 65-70% en comparació amb altres altcoins.

Si teniu previst invertir en criptomoneda, sempre és millor tenir en compte aquell amb la capitalització de mercat més gran del món criptogràfic. Els canvis en l’ecosistema BTC, a causa de l’ús actiu de Lightning Network, permeten perfectament la implementació de Bitcoin en aplicacions descentralitzades, plataformes de comerç electrònic i micropagaments..

Ethereum (ETH)

Si teniu previst invertir en criptomoneda, Ethereum, l’alternativa de Bitcoin, és, de fet, una de les millors i més criptogràfiques segures a tenir en compte..

A diferència de Bitcoin, Ethereum no és només una moneda digital, sinó un projecte de blockchain més avançat. És una plataforma de programari descentralitzada basada en contractes intel·ligents pràctics i aplicacions descentralitzades (DApps), utilitzada per molts projectes per digitalitzar transaccions..

S’espera que el valor de la moneda d’Ethereum augmenti a causa de la seva creixent demanda de la seva cadena de blocs i funcions. El 2021, també s’espera que Ethereum canviï el seu algorisme de consens de prova de treball a prova de participació, que permetrà una velocitat de transacció més ràpida i zero forquilles. A més, amb un límit de mercat superior als 139.000 milions de dòlars, els inversors preveuen un futur milionari invertint a Ethereum.

Llegiu-ne més: si invertiu en Ethereum el 2021?

Ripple (XRP)

Ripple, conegut com el “rei de la infraestructura bancària”, va fer el seu avanç en la indústria criptogràfica amb l’associació reeixida de l’ecosistema Ripple amb pocs agents financers significatius del mercat. La raó de la popularitat de Ripple és que no és només una moneda digital, sinó també un sistema de pagament eficient. Gràcies a la seva tecnologia blockchain, els pagaments internacionals són més ràpids i segurs i és popular entre els comerciants.

Es va elevar fins a un abast de gairebé 2,4 dòlars al desembre del 2017, que va suposar un creixement notable des de gairebé 0 dòlars. Com que és la tercera criptomoneda més gran per capitalització de mercat i amb un creixement constant, Ripple és, de fet, una bona opció a considerar com la vostra criptomoneda del 2021 per invertir en el futur.

Litecoin (LTC)

Litecoin es va llançar el 2011 adoptant diverses excel·lents funcions de Bitcoin. Aquesta és una de les principals raons de la seva popularitat entre els inversors i també és una bona raó per considerar-la una de les millors criptomonedes. Amb una taxa de transacció més ràpida i un requisit de sistema més baix, Litecoin té una mercaderia de creixement ràpid considerable al mercat. Completa una transacció quatre vegades més ràpid que Bitcoin, cosa que és notable.

Al maig de 2017, va ser la primera criptomoneda que va realitzar una transacció Lightning Network i va guanyar molta popularitat després. Amb una capitalització de mercat de 10.100 milions de dòlars a partir del 2021, juntament amb una combinació mortal de transaccions més ràpides i fàcils, Litecoin és una oportunitat d’inversió inevitable per afegir a la vostra llista de criptomonedes per invertir per assegurar un futur milionari.

Llegiu-ne més: predicció del preu Litecoin 2021-2025

Cardano (ADA)

Un grup d’enginyers, matemàtics i experts en criptografia van crear Cardano, un "Prova d’aposta d’Ouroboros" criptomoneda després d’un enfocament detallat basat en la investigació. De manera similar a Ethereum, Cardano pretén ser el sistema operatiu financer del món. Per aconseguir-ho, estableix productes financers descentralitzats i proporciona solucions per a la interoperabilitat de la cadena, el frau electoral, etc..

Tot i que Cardano encara es troba en les seves primeres etapes, ha aconseguit un nom rendible al món de les criptografies com a “assassí d’Ethereum”, ja que té més capacitats i oportunitats comparativament.

Un ADA cotitza a 0,31 dòlars i té una capitalització borsària de 9.800 milions de dòlars al gener de 2021. De fet, és una taxa significativa i és un terreny rendible per als inversors que tenen previst invertir en criptomoneda a llarg termini..

El resultat final: criptomonedes principals que us podrien convertir en un milionari

Si esteu buscant un pla d’inversions a llarg termini, una de les millors i més fàcils opcions que teniu és invertir en criptomonedes. Amb un creixement del mercat amb fitxes criptogràfiques i plataformes d’intercanvi, és fàcil perdre la pista i això pot provocar una gran pèrdua dels seus estalvis molt guanyats. Si teniu una forta voluntat i bones habilitats per a la presa de decisions, aquestes són les 5 criptomonedes principals en les quals podeu invertir per assegurar un futur milionari a llarg termini.

eToro: la millor plataforma de criptomonedes

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que proveu-los.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Llegeix més:

Top 10 de criptomonedes per invertir el 2021

Com invertir en criptomoneda el 2021

Podria Bitcoin assolir el preu de 100.000 dòlars el 2021

Quines són les deu primeres monedes digitals que esclataran el 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map