5 criptomonedes populars per comprar i vendre en lliures esterlines

Esteu cercant criptomonedes que podeu comprar i vendre en GBP? Segueix llegint. En aquest article, explorarem cinc criptomonedes diferents que es negocien en lliures britàniques.

Si us esteu preparant per entrar al món de la criptomoneda, una de les decisions més importants que haureu de prendre és si voleu comprar o bé comerç els vostres actius.

Quan intercanvieu criptomonedes, podeu especular sobre el preu mitjançant instruments comercials de derivats com ara contracte per diferència (CFD). Aquest enfocament presenta diversos avantatges: per exemple, els vostres beneficis no estan subjectes a impostos sobre les plusvàlues i normalment no heu de pagar comissions per accedir a la vostra moneda.

Quan compreu criptomoneda, pagueu per cada unitat de la criptografia escollida i, a continuació, posseïu l’actiu directament. De vegades, el fet de comprar i vendre també es denomina “mantenir” o “invertir” en criptomoneda.

Tot i que els termes de negociació i inversió s’utilitzen sovint indistintament, és important entendre que poden referir-se a coses diferents, cadascun amb els seus propis riscos i recompenses potencials..

Les 5 criptomonedes més populars per comprar i vendre en lliures:

 1. Bitcoin
 2. Ethereum
 3. EOS
 4. Ondulació
 5. Ethereum Classic

Si voleu submergir-vos al mercat de criptografia del Regne Unit de forma ràpida i senzilla, amb taxes del 0%, consulteu-ho eToro Exchange!

En aquest article, veurem les 5 criptomonedes més populars per comprar i vendre en lliures britàniques (GBP). Seguiu llegint per esbrinar si invertir en criptografia / GBP podria ser l’estratègia adequada per a vosaltres.

Top 5 de les criptomonedes més venudes en lliures britàniques (GBP)

1. Bitcoin (BTC / GBP)

bitcoin

Si heu decidit comprar criptomoneda en lloc de canviar-la, és possible que ho hàgiu assumit Bitcoin era fora de la taula (tret que estigueu preparat per gastar una gran quantitat de diners). Bitcoin és la criptomoneda més cara que podeu comprar. Tot i això, la bona notícia és que és possible comprar només una fracció. Això fa que sigui molt més fàcil adherir-se al mantra “no invertiu mai més del que podeu perdre”!

Llançat per primera vegada el 2009, Bitcoin és la criptomoneda més popular del món per comprar, vendre i comerciar. Alguns experts en criptografia creuen que s’hauria de tractar com un pla: un prototipus per a l’ús de blockchain en finances, en lloc de la seva forma final (i perfecta). Aquestes persones solen defensar alternatives com Bitcoin Cash o Ethereum, que són més escalables que Bitcoin i es van llançar per resoldre alguns dels problemes que afectaven la criptomoneda original..

Malgrat això, Bitcoin segueix sent la criptografia més dominant, així com la més àmpliament reconeguda al Regne Unit segons una enquesta de la Financial Conduct Authority (FCA).

Si cerqueu criptomonedes per comprar i vendre en lliures britàniques i creieu que Bitcoin és el lloc per començar, operareu efectivament el parell de divises BTC / GBP. Això significa que per cada Bitcoin que compreu, vendreu el valor equivalent de GBP. En aquest parell de divises, Bitcoin és el moneda base i GBP és el moneda de pressupost. El valor de la moneda de pressupost us indicarà quant haurà de comprar per equivaler 1 unitat de la moneda base.

Com que Bitcoin és famosament volàtil, us podeu preguntar “hauria de canviar BTC / GBP?” O fins i tot “he de comprar Bitcoin el 2021?” Fem una ullada al parell de divises BTC / GBP per veure per què han decidit tants inversors comprar Bitcoin en lliures britàniques.

Predicció de preus de Bitcoin: quant valdrà Bitcoin el 2021 i més enllà?

En cas de comprar Bitcoin amb GBP?

Ja hem esmentat que Bitcoin és la criptomoneda més comprada, venuda i comercialitzada del món. Però què passa amb la lliura britànica?

El GBP també és una moneda important al mercat mundial. Quan es tracta de facturació, això moneda fiduciària (una moneda que està regulada per un govern i que no està lligada en valor a una mercaderia com ara l’or o el petroli) és la quarta moneda més cotitzada a tot el món i la tercera moneda de reserva més àmplia.

La lliura britànica es considerava una de les monedes fiduciàries ‘més importants’ del món. Les altres monedes principals inclouen:

 • El dòlar nord-americà (USD)
 • L’euro (EUR)
 • El ien japonès (JPY)
 • El dòlar canadenc (CAD)
 • El franc suís (CHF)

Com que tant BTC com GBP tenen una importància mundial, aquest parell de divises és un dels parells de criptografia / fiat més populars. Com a resultat, pot ser una bona opció per als inversors, especialment si la moneda base del vostre compte de negociació ja és GBP.

Voleu considerar el comerç? BTC / GBP?

2. Ethereum (ETH / GBP)

ethereum

Ethereum és una plataforma blockchain que es va llançar el 2015. Va ser el primer altcoin (alternativa a Bitcoin) del món i ha mantingut la seva fortalesa com la segona criptomoneda més gran des de llavors..

L’èter es considera un moneda de serveis públics. Una moneda d’utilitat és aquella que s’ha desenvolupat per complir un propòsit determinat, en el cas d’Ether, per pagar la plataforma Ethereum, que requereix una quantitat d’energia sorprenent per funcionar. Això contrasta amb Bitcoin, que es pot utilitzar per pagar una varietat de béns i serveis. De fet, la primera transacció Bitcoin de paraula real va ser realitzada per un home a Florida, que va comprar dues pizzes el 2010!

Ethereum ha estat coherent en el seu rendiment al llarg dels anys i s’ha recuperat bé del contratemps financer que la pandèmia del coronavirus va causar al març. Tot i això, això no significa que Ether no estigui subjecte a canvis de preus. Com la majoria de les criptomonedes que podeu comprar i vendre en lliures britàniques, el seu preu pot experimentar diversos canvis en un dia. Això el converteix en una bona opció per als inversors que vulguin estabilitat a llarg termini amb volatilitat a curt termini.

Si heu de comprar èter amb GBP?

ETH / GBP pot ser un bon parell per a la vostra cartera d’inversions o de negociació, però dependrà de diversos factors, des de la vostra gana de risc fins a la moneda base del vostre compte de negociació.

Per als inversors del Regne Unit, comprar Ether en GBP sol ser una transacció senzilla. Això es deu al fet que la lliura esterlina ja és la seva moneda fiduciària principal, cosa que evita la necessitat de tenir en compte una conversió inicial. Tot i que molts inversors no nord-americans opten per negociar amb USD, els que operen amb GBP es basen principalment al Regne Unit.

Per tant, Ethereum és una bona inversió? I hauríeu de comprar Ethereum amb lliures britàniques? El 2018, el nivell mitjà de volatilitat diària d’Ethereum se situava entre el 5 i el 20%. Això és molt superior a la majoria de les monedes fiduciàries (la de GBP / USD és només del 0,6%, per exemple). Com que Ether experimenta una volatilitat a curt termini, però es considera que segueix una tendència alcista, molts experts en criptografia l’han identificat com una addició potencialment forta a les seves carteres..

Voleu considerar el comerç? ETH / GBP?

3. EOS (EOS / GBP)

eos

La tercera criptomoneda de la nostra llista de cinc criptomonedes negociades en lliures és EOS. Aquesta és la moneda nativa de la plataforma blockchain EOS.IO, que funciona molt com Ethereum. Es va llançar tres anys després d’Ethereum el 2018, per la qual cosa es considera una criptomoneda de ‘propera generació’.

Tot i que només té dos anys, EOS ha guanyat un lloc a la llista de les 15 criptomonedes més grans del món. Arribarà al lloc 14è.

En cas de comprar EOS amb GBP?

Un dels principals atractius per comprar EOS a lliures és el seu preu. A diferència de Bitcoin, que costa més de 32.500 lliures per unitat, EOS és una manera molt més accessible d’invertir en criptomonedes. És possible invertir sense haver de gastar grans quantitats de diners, cosa que el converteix en una perspectiva temptadora per a molts inversors del Regne Unit que busquen comprar i vendre criptomonedes en lliures britàniques.

La plataforma blockchain EOS.IO també està ben situada per cobrar l’augment del finances descentralitzades sectorial (DeFi). Aquest és el terme que s’utilitza per descriure el nombre creixent de serveis que ofereixen productes financers descentralitzats (per exemple, assegurances, inversions immobiliàries i préstecs). Tradicionalment, aquests serveis només els ofereixen organismes centrals com grans bancs o empreses de crèdit. En oferir-los mitjançant la tecnologia blockchain, moltes persones esperen fer el sector més just, prenent el poder als organismes governamentals i posant-lo en mans d’inversors quotidians..

Perquè EOS.IO va ser dissenyat per impulsar contractes intel·ligents i aplicacions descentralitzades (dApps), molts experts en criptografia creuen que el preu d’EOS augmentarà a mesura que creixi la demanda dels seus serveis.

Voleu considerar el comerç? EOS / GBP?

4. Ripple (XRP)

ondulació

Si esteu pensant en comprar Ondulació en GBP, és important entendre que “Ripple” s’utilitza com a terme general per descriure la seva plataforma i la seva moneda nativa. Igual que Ethereum i EOS, Ripple està format per una plataforma blockchain, que s’anomena RippleNet, i la moneda que l’alimenta, que s’anomena Ripple XRP..

Des del seu llançament el 2012, Ripple XRP ha estat constantment una de les 5 criptomonedes més importants en què invertir.

El preu XRP és increïblement baix, cosa que l’ha convertit en una inversió atractiva per a molts comerciants que busquen criptomonedes per comprar i vendre en lliures britàniques..

I el seu preu no és l’únic que ha temptat els inversors més sensibles. Tot i que es considera que un dels principals beneficis de la criptomoneda és la seva descentralització, Ripple està fortament alineat amb el sector financer convencional. Això es deu al fet que va ser dissenyat per facilitar als bancs i altres grans empreses l’enviament de pagaments transfronterers, mitjançant Ripple XRP com a moneda universal per evitar tipus de canvi i regulacions..

Les associacions de Ripple amb empreses de gran perfil com ara J.P Morgan i Santander han donat confiança a molts inversors que és més probable que aquesta criptografia pugui patir canvis normatius, ja que molts governs comencen a reprimir l’ús de criptomonedes a tot el món.

Si heu de comprar Ripple amb GBP?

Tot i que negociar amb instruments derivats com els CFD pot ser una bona manera d’adoptar posicions a curt termini, comprar criptos amb GBP sol permetre als inversors adoptar posicions a llarg termini. Per a Ripple XRP, que molts experts creuen que té perspectives fortes, això fa que XRP / GBP sigui una opció potencialment forta per a la vostra cartera.

Voleu considerar el comerç? XRP / GBP?

5. Ethereum Classic (ETC)

Ethereum Classic es va originar a partir d’una bifurcació dura de la cadena de blocs Ethereum original el 2016, un any després del llançament d’Ethereum. És fàcil confondre els dos, però no són els mateixos i es diferencien enormement pel que fa al valor.

Igual que Ethereum, Ethereum Classic utilitza contractes intel·ligents i té com a objectiu descentralitzar les finances i permetre a les persones gestionar els seus actius sense haver de passar per bancs o organismes governamentals.

Malgrat les seves similituds amb Ethereum, en realitat també té una gran semblança amb Bitcoin. Els nous tokens ETC es generen mitjançant la mineria, amb la recompensa de la mineria reduïda un 20% després de cada 5 milions de blocs.

Si heu de comprar Ethereum Classic amb GBP?

Si esteu pensant a invertir en Ethereum Classic, comprar-lo amb lliures britàniques pot ser una estratègia més intel·ligent que operar-lo amb un CFD.

A principis d’aquest any, James Wo, membre de la junta de la cooperativa Ethereum Classic, va anunciar que deixaria el seu paper com a resultat del “caos, la incompetència i la mala gestió greu”. Comprensivament, la reclamació ha sacsejat la confiança dels inversors en la criptomoneda, cosa que ha deixat alguns analistes predir que el preu de l’ETC baixarà durant la resta del 2021.

Com que la compra de criptomonedes en general permet als inversors adoptar una posició a llarg termini, aquesta estratègia podria funcionar per als inversors que vulguin aprofitar el baix preu d’Ethereum amb l’esperança que la confiança torni el 2021.

Voleu considerar el comerç? ETC / GBP?

Com es pot negociar criptomonedes amb lliures esterlines?

Per comprar o vendre criptomonedes amb lliures britàniques, haureu de trobar un canvi que accepti dipòsits en moneda fiduciària. Són menys habituals que els intercanvis que utilitzen mètodes de transacció basats en criptografia, però una opció per als comerciants del Regne Unit és eToro.

eToro: la millor plataforma de comerç de criptomonedes del Regne Unit

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que proveu-los.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Coneguda com la millor plataforma comercial al Regne Unit, eToro ofereix tots els parells fiat a criptogràfics que hem esmentat en aquesta llista. Si no sou un inversor experimentat, hi ha disponibles diverses eines avançades de gestió de riscos, i fins i tot una popular funció CopyTrader que us permet veure les decisions d’inversió de comerciants experts en temps real i copiar-les automàticament per vosaltres mateixos..

5 Cryptos populars per comprar i vendre en lliures: punts clau

 • Comprar criptocurrency no és necessàriament el mateix que negociar
 • En comprar en lliures britàniques, GBP és la moneda de pressupost i l’actiu digital escollit és la moneda base
 • Si esteu comprant monedes cares com Bitcoin, podeu optar per comprar només una fracció
 • El GBP és una moneda fiduciària, controlada pels governs i no lligada a cap producte bàsic com l’or o el petroli
 • El GBP és la quarta moneda fiduciària més cotitzada al món i la tercera moneda de reserva amb més participació
 • Comprar en GBP és més fàcil per als inversors amb seu al Regne Unit, ja que no han de realitzar una conversió inicial
 • Les criptomonedes són molt més volàtils que les monedes fiduciàries, amb una mitjana del 5% i el 0,6%, respectivament
 • Les finances descentralitzades estan impulsant la popularitat d’EOS.IO
 • Ripple és inusual ja que està estretament relacionat amb els organismes financers centralitzats
 • La compra de criptomonedes que es negocien en lliures pot permetre als inversors prendre posicions a llarg termini que no pas mentre utilitzen CFD

Preguntes freqüents

Quins factors afecten el valor del GBP?

El valor del GBP es veu afectat per factors com la inflació, la política i la política monetària. La lliura britànica està controlada pel Banc d’Anglaterra, que vol mantenir la inflació baixa i la confiança exterior alta. Tanmateix, el vot del Brexit el 2016 va provocar que el valor de la lliura caigués un 20%.

Pagueu impostos sobre la criptomoneda al Regne Unit?

No heu de pagar impostos per cap criptomoneda que compreu al Regne Unit. Tanmateix, és possible que hagueu de pagar impostos sobre les plusvàlues (CGT) si el valor total de les vostres inversions supera els 12.000 lliures esterlines.

Està prohibit Bitcoin al Regne Unit?

A partir del 6 de gener de 2021, la FCA prohibirà la venda de derivats de criptomonedes a inversors aficionats (també coneguts com a inversors minoristes). No obstant això, els experts no creuen que aquest moviment afecti enormement la indústria. Segons eToro, per exemple, menys del 10% de la seva inversió minorista se centra actualment en derivats.

Com es compra menys d’1 BTC?

Si el preu de Bitcoin us suposa comprar en GBP, podríeu considerar la possibilitat de comprar menys d’un Bitcoin. Cada testimoni de Bitcoin és divisible fins al vuitè decimal, és a dir, es pot dividir en 100.000.000 de peces. Aquestes ‘peces’ es coneixen com a satoshi, després del pseudònim utilitzat pel fundador anònim de la cripta. En la majoria d’intercanvis, podeu comprar Bitcoin per valor d’1 GBP.

Per llegir més:

Ethereum és una millor inversió que Bitcoin?

Quant val la pena de Ripple el 2021 i més enllà?

Què és Ripple i val la pena invertir en Ripple

Avantatges i inconvenients d’invertir en Ripple

Ethereum VS. Ripple: quin hauria de figurar a la vostra cartera?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map