3 Cryptos de creixement posicionats per a una cursa de toros el 2021

Les criptomonedes viuen una fase realment especial, ja que ja gaudeixen de l’atenció de grans inversors. Han començat amb força el 2021, amb un creixement important. La corrida de bitlles en criptomonedes continua guanyant força, atraient nous inversors institucionals, en particular quan es tracta de Bitcoin.

Entre els rumors que Bitcoin aquest any podria assolir el preu de 100.000 dòlars i d’altres que creuen que el 2021 serà la temporada altcoin, aquí a Trading Education hem decidit triar les 3 criptomonedes de creixement més importants que es posicionaran per a la cursa corrent aquest any..

Quines són les 3 criptomonedes de creixement posicionades per a una cursa alcista el 2021?

1. Bitcoin (BTC)

Durant la major part del gener del 2021, Bitcoin va girar entre els 30.000 i els 40.000 dòlars. Finalment, la criptomoneda pionera va aconseguir un petit alleujament per sobre dels 43.000 dòlars.

A més, vam veure una gran pujada el 14 de febrer de 2021, quan BTC va assolir el seu màxim històric després d’haver estat publicitat després del gran anunci que Tesla va adquirir uns 1.500 milions de dòlars de BTC i va arribar fins als 49.487 dòlars..

És probable que la cursa de Bitcoin també s’acceleri, ja que l’interès de Tesla per BTC i altres pesos pesants que l’acullen alimentarà la demanda corporativa.

En parlar de demanda empresarial, nombroses empreses cotitzades en borsa han acceptat Bitcoin com a eina financera en els darrers mesos, és a dir, MicroStrategy. La capacitat de Tesla de convertir una part de les seves reserves d’efectiu en BTC, però, és un canvi important, ja que és probable que condueixi a entrar a líders més importants de la indústria del món..

Hi ha diverses previsions de preus BTC per al 2021. Alguns observadors suposen que a finals de febrer el preu de Bitcoin ja podria arribar als 50.000 dòlars. Fins i tot hi ha algunes prediccions més esperançadores per al 2021. Bitcoin pot duplicar el seu valor i arribar als 100.000 dòlars a finals d’any, segons el CEO de Galaxy Digital, Michael Novogratz..

Remarcant l’última revelació de Tesla, Novogratz va afirmar que simplement veurem que totes les corporacions dels Estats Units comencen a fer el mateix. “Esteu veient el ramat aquí i ja arriba”, va dir Novogratz.

2. Ethereum (ETH)

A mesura que creix la demanda d’inversors institucionals, el preu d’Ethereum es redueix a prop del seu màxim històric. Tot i que la indústria de les finances descentralitzades (DeFi) comença a ser testimoni d’afluències significatives, els preus de l’ETH també creixen. Com que actualment cotitza a 1.795 dòlars, que és just per sota del màxim històric de 1.871 dòlars, l’altcoin premium ja està fomentant una cursa de bous donant indicis que podria arribar als 2.000 dòlars abans del previst per al 2021.

Al llarg dels darrers mesos, ETH ha estat en una trajectòria ascendent, principalment a causa del període actual d’excessiu entusiasme. Aquest límit de mercat de la moneda s’ha elevat a més de 200.000 milions de dòlars. Els experts prediuen que moltes institucions la comprarien per ampliar les seves inversions en BTC com la segona criptomoneda més gran.

Ethereum va situar-se a la primera línia del creixement de DeFi amb el llançament de la cadena Beacon. Andrew Peel, cap de mercats digitals d’actius de Morgan Stanley, prediu que la demanda de DeFi continuarà augmentant la resta de 2021. Igual que amb Bitcoin, ETH té una trajectòria ascendent enmig de la volatilitat del mercat i fins ara s’ha mantingut molt per sobre dels 1.000 dòlars..

3. Cardano (ADA)

Cardano, en canvi, ha vist recentment un repunt dels preus i les previsions optimistes dels analistes ho fan encara més alt. El 2021, Cardano ha estat una de les monedes amb millor rendiment, amb un creixement del 300%. El preu de l’ADA va augmentar el seu valor de mercat un 600% entre març i juliol de 2020. Després, a mesura que acabava l’any, la moneda va augmentar un 130% més.

Cardano és fundada per Charles Hoskinson, cofundador d’Ethereum, i es considera el “Ethereum japonès”, a causa del fet que una gran base de seguidors provenen del Japó..

ADA podria pujar fins al 2021, segons la majoria de les previsions. Al llarg de l’any, ADA podria reconèixer el seu valor de preu més fort fins ara i podria assolir un nou màxim històric de 10 dòlars a finals d’any. Però també hi ha un enfocament més conservador que prediu que Cardano només arribarà a 2 dòlars el 2021.

Per molts factors, la predicció de preus de Cardano per al 2021 és alcista. En primer lloc, de moltes, l’actualització de Cardano Shelley s’ha convertit en un canvi de joc per ADA, ja que permetia la descentralització del 100% per a la xarxa Cardano. A més, els analistes criptogràfics creuen que Cardano podria enfrontar-se a Ethereum com el sistema descentralitzat més fort del món..

El preu de la fitxa ADA va augmentar més d’un 10 per cent respecte al dòlar nord-americà quan l’equip darrere de Cardano va revelar un pla revisat de Shelley.

Conclusió

La cursa de criptografia de 2020 va ser molt diferent de la del 2017. Tot i que els inversors individuals havien impulsat en gran mesura el boom anterior, la pujada del 2020 es va atribuir a la creixent activitat institucional en monedes digitals. Això ens proporciona una mica d’esperança i optimisme perquè el reconeixement públic que han perseguit durant tant de temps l’obtinguin realment les criptomonedes, que al seu torn podrien accelerar l’adopció mundial.

En conclusió, tres criptos de creixement que es posicionen per a una cursa al 2021 són Bitcoin, Ethereum i Cardano.

eToro: la millor plataforma per comprar Cryptos

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que proveu-los.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Punts clau

  • Bitcoin va assolir el seu màxim màxim històric de 48.487 dòlars després de la inversió de Tesla en 1.500 milions de dòlars en BTC.
  • Nombroses empreses cotitzades públicament han acceptat Bitcoin com a eina financera en els darrers mesos, és a dir, MicroStrategy.
  • Ethereum va assolir els 1.871 dòlars per primera vegada en la història i les prediccions representen un repunt de fins a 2.000 dòlars per al principal altcoin abans del previst el 2021.
  • El 2021, Cardano ha estat una de les monedes amb millor rendiment, amb un creixement del 300%.
  • 3 criptos de creixement que es posicionen per a una cursa de braus el 2021 són Bitcoin, Ethereum i Cardano.
  • L’actualització de Cardano Shelley s’ha convertit en un canvi de joc per ADA, ja que permetia la descentralització del 100% a la xarxa Cardano.

Llegeix més:

Prediccions criptogràfiques per al 2021: on invertir

15 criptomonedes principals per conèixer i veure el 2021

Els 7 millors monedes de compra del 2021

Quin és el futur de les criptomonedes: si heu d’invertir en criptomonedes?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map