15 criptomonedes principals per conèixer i veure el 2021: BTC, ETH, XRP i molt més.

Heu de conèixer aquestes 15 criptomonedes principals per tenir èxit el 2021!

Us pregunteu quina criptomoneda explotarà el 2021? O, possiblement, quina criptografia té més potencial el 2021? Pujarà Bitcoin el 2021? Cobrirem tot això i molt més!

El 2021 serà un acte difícil de seguir, segur! Bitcoin va arribar realment a la Lluna després de reduir-se a la meitat i ens va recordar que el somni criptogràfic encara és una realitat.

Però quan pregunteu què passarà probablement el 2021, la majoria dels comerciants de criptomonedes donen respostes molt diferents, de manera que resulta bastant difícil obtenir una resposta clara sobre quina serà la fortuna dels comerciants el 2021.

I no és només Bitcoin el que hauríeu de mirar, hi ha moltes coses per emocionar-se el 2021, i hauríeu de fer un seguiment de tot plegat. (De vegades això és impossible!)

Mentre Bitcoin atrau a les grans institucions, Ethereum és vigilat de prop mentre finalment comença a passar a la prova de participació i Ripple s’ocupa d’un fiasco de la SEC que pot fer trontollar una mica el món criptogràfic.

I, mirant de prop els altcoins, encara hi ha una gran quantitat d’oportunitats. Un munt que encara podeu comprar a un preu baix i obtenir beneficis molt més tard.

Per descomptat, però, al final es tracta de popularitat. Com més s’utilitzi una moneda i les seves possibles aplicacions, més gran serà el seu valor. Però això també funciona de totes dues maneres: si una criptomoneda es fa menys popular, també es pot estancar i disminuir el seu valor.

En aquest article, analitzarem les 15 criptomonedes principals per conèixer i veure, i segons el vostre criteri, la millor criptomoneda per comprar el 2021!

15 criptomonedes principals per conèixer i veure el 2021:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Ripple (XRP)
 3. Ethereum (ETH)
 4. Bitcoin Cash (BCH)
 5. Litecoin (LTC)
 6. Cardano (ADA)
 7. TRON (TRX)
 8. Binance Coin (BNB)
 9. Estel·lar (XLM)
 10. Tezos (XTZ)
 11. EOS (EOS)
 12. MIOTA (IOTA)
 13. Zcash (ZEC)
 14. Ethereum Classic (ETC)
 15. NEO (NEO)

Si voleu endinsar-vos al mercat de criptografia de forma ràpida i senzilla, feu servir 0% comissió, fes un cop d’ull eToro Exchange!

Hem organitzat la nostra llista basant-nos en les criptomonedes que presenten les millors oportunitats per al 2021. Però, en definitiva, val la pena vigilar cadascuna d’elles..

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin sempre és el primer de la línia al món de la criptomoneda!


Sí, ho sabem, cada llista sempre parla de Bitcoin primer … bla bla bla! Però el 2021 és molt, molt diferent. El 2020, finalment, vam veure algunes accions importants amb Bitcoin, que finalment va arribar a un territori de 20.000 dòlars de nou i després va disparar al seu costat, dos cops.!

Bitcoin ofereix potser el la millor inversió en criptomoneda a curt termini per al 2021 amb una gran volatilitat que torna per primera vegada en uns quatre anys. Encara hem de veure què passarà exactament.

Seguirà pujant a nous nivells el 2021 o trobarà un nou punt per començar amb nivells clars de suport i resistència? O haurem d’esperar fins que es redueixi la meitat fins a veure un augment tan enorme?

Doncs bé, per respondre a aquestes preguntes, podem veure el que diuen alguns dels experts.

D’acord amb Andy Agnas, “Podem dir que BTC continuarà trencant noves altures el 2021. Però, per descomptat, hi haurà alguns descensos ocasionals en el preu, però no serà tan dur com el que va passar el 2018 on va arribar al seu punt més baix”.

Tan, tingueu en compte que el viatge de Bitcoin no sempre serà cap amunt! De fet, és possible que també vegem una gran quantitat de vegades, ja que els preus s’estabilitzen entre els pics i els abeuradors.

Però, de nou, algunes coses no es poden predir, com ara Tesla que va anunciar que van comprar 1.500 milions de dòlars de Bitcoin a principis de febrer i que el preu va disparar cap amunt després de 48.000 dòlars l’endemà. (Un altre disc!)

Tampoc hem d’oblidar dues coses importants que fan de Bitcoin potser el millor criptogràfic per al 2021:

1) Els comerciants institucionals i els grans bancs estan aprofundint en Bitcoin – finalment veuen el seu potencial.

I, 2) Bitcoin és com la “droga d’entrada” al món de les criptomonedes. És la criptomoneda més coneguda i els novells tendeixen a convertir-la primer quan comencen, abans d’explorar altres oportunitats.

Amb això en ment, Bitcoin segueix sent potser la criptografia amb més potencial el 2021, i és millor que la vigileu. Malgrat això, els comerciants de Bitcoin encara haurien de ser cautelosos davant un possible accident, no comenceu a pensar que el mercat només pot pujar!

 • Capitalització de mercat aproximada: 865.033.736.991 dòlars
 • Preu aproximat per moneda: 47.055,05 dòlars
 • Tornada 2020: 4.698,3%
 • Establert: 2009

Llegiu el nostre article sobre Bitcoin aquí.

Heu pensat a invertir-hi Bitcoin (BTC)?

2. Ripple (XRP)

No us espanteu per la SEC, encara hi ha tones de potencial amb Ripple!

Estàveu esperant Ethereum, oi? MAL!

Ripple ocupa el lloc núm. 2. Per què? Bé, tot i baixar del tercer més gran per capitalització borsària al quart, Ripple té molt potencial per tornar a pujar fins a la part superior i quan ho faci, podria ser molt rendible estar-hi.

La disminució del preu ha suposat ara és més fàcil entrar a Ripple. Per descomptat, però, cal creure que aquest preu es recuperarà.

I per a aquells que us preocupen els problemes amb la SEC (Comissió de valors i borses dels Estats Units), és probable que no tingueu por de negociar-lo (tret que estigueu als Estats Units, és possible que tingueu precaució). Encara no ha passat res i probablement no afectarà els comerciants fora dels EUA.

Segons PrimeXBT, la predicció de preus de Ripple per al 2021 podria ser un màxim potencial de 27 dòlars per fitxa i un mínim potencial de 0,5 dòlars, que en realitat és superior al seu preu actual en el moment d’escriure aquest document.!

Però potser ve una predicció més raonable City Telegraph, que creuen que Ripple té una tendència alcista que probablement el conduirà fins a 0,755 dòlars per moneda el 2021 i això probablement ho veurem el retorn dels interessos dels inversors un cop el preu creixi els 6,50 dòlars.

Recordeu, també hi ha la possibilitat que la situació amb la SEC pugui ser una victòria al final i, si és el cas, que podria ser molt bo pel valor de Ripple!

 • Capitalització de mercat aproximada: 20.807.485.096 dòlars
 • Preu aproximat per moneda: 0,4583 dòlars
 • Tornada 2020: 2.846,0%
 • Establert: 2012

Llegiu el nostre article sobre Ripple aquí.

Heu pensat a invertir-hi Ripple (XRP)?

3. Ethereum (ETH)

La reina del món de les criptomonedes encara segueix fort!

Ara, com probablement ja sabeu, Ethereum és completament diferent de Bitcoin de diverses maneres. Ethereum té els seus objectius molt més enllà de revolucionar la manera com fem servir els diners, però també la manera d’utilitzar Internet!

I aquesta visió s’aconsegueix a poc a poc. El primer trimestre del 2020, va ser informat per la Cointelegraph això ara hi ha 635 DApp en funcionament que funcionen a Ethereum, amb un total de 616.369 usuaris “actius”.

Mentre DevTeam.Space, en un article sobre DApps el 2021, afirma hi ha fins a aproximadament 3.000 a Ethereum! (Dit això, funcionar o no no està clar.)

Sigui com sigui, pot ser un augment molt gran i això ens ho demostra Ethereum continua creixent molt en termes d’ús i això afectarà la seva valoració, convertint-lo potencialment en una de les millors criptomonedes el 2021.

Una altra cosa vital que cal recordar d’Ethereum és que normalment és la segona opció d’un nou comerciant després de Bitcoin.

Un cop assabentat el Bitcoin, normalment passen a invertir en Ethereum, la segona criptomoneda més gran i coneguda..

El 2021 Ethereum ja està assolint nous màxims. Probablement això estigui relacionat parcialment amb l’augment de l’interès per Bitcoin (un efecte que probablement afectarà bona part del mercat de criptomonedes)..

Es va disparar cap amunt el febrer de 2021 per arribar als 1.800 dòlars per moneda. Tot i que s’ha de dir, experts com Capital.com encara ho crec a finals del primer trimestre del 2021, assolirà un màxim de 1.628 dòlars o un mínim de 1.107 dòlars.

No obstant això, el més important vés amb compte amb l’arribada de Ethereum 2.0, on Ethereum passarà de la prova del treball a la prova de la participació.

Tot i que es va llançar el desembre del 2020, la transició s’hauria de completar en algun moment el 2021. El pas s’ha estat discutint des de fa anys i és molt esperat. En acabar, pot haver-hi algun moviment cap amunt.

 • Capitalització de mercat aproximada: 200.073.757.033 dòlars
 • Preu aproximat per moneda: 1.745,84 dòlars
 • Tornada 2020: 4.622,6%
 • Establert: 2015

Llegiu el nostre article sobre Ethereum aquí.

Heu pensat a invertir-hi Ethereum (ETH)?

4. Bitcoin Cash (BCH)

És possible que el fill preferit de Bitcoin tingui una mica més gran, però encara ofereix grans oportunitats!

És cert que Bitcoin Cash ha perdut força terreny en l’últim any des de principis del 2020, però encara es troba entre els 15 primers (anteriorment era un dels cinc primers).

No feu cas omís de Bitcoin Cash perquè ha caigut lleugerament passat de moda, encara queden diners i encara representa una amenaça real per a Bitcoin, o almenys una alternativa viable.

Una cosa important a tenir en compte és si la volatilitat que Bitcoin porta al mercat també pot passar a Bitcoin Cash.

A més, igual que Bitcoin, Bitcoin Cash també passa per la reducció de la meitat, que va tenir lloc el 8 d’abril de 2020.

Es pot dir que encara no hem vist els efectes complets d’això, no hem vist una gran pujada de preus com vam fer amb Bitcoin i potser alguns comerciants es pregunten si passarà.

Per tant, en resum, per ara, l’estat d’ànim generalment és “esperar i veure”. Dit això, Agència de Previsió Econòmica està predint que a finals de 2021, Bitcoin Cash podria arribar als 881 als 923 dòlars per moneda.

 • Capitalització de mercat aproximada: 9.136.379.395 dòlars
 • Preu aproximat per moneda: 489,90 dòlars
 • Tornada 2020: -60,0%
 • Establert: 2017

Llegiu el nostre article sobre Bitcoin Cash aquí.

Heu pensat a invertir-hi Bitcoin Cash (BCH)?

5. Litecoin (LTC)

Litecoin és com un vell drac que continua cremant!

Litecoin va ser un dels primers altcoins de la història i va ser una gran notícia quan va aparèixer per primera vegada. Però, de manera similar a BCH, Litecoin és una ombra del seu antic jo i ara ha ocupat principalment un seient posterior a l’escena criptogràfica..

Dit això, segueix sent un dels millors gossos en criptografia i encara hi ha diners per negociar Litecoin. Encara presenta moltes oportunitats i és un actor important que s’hauria de prendre seriosament.

D’acord amb Arthur Webb de Ripple News, Prediccions de preus de Litecoin per al 2021 se situen entre els 150 dòlars com a màxim i els 40 dòlars com a mínim.

Això es pot interpretar de diverses maneres. O bé pot trencar aquesta projecció de 150 dòlars per moneda i cap a un territori no explorat, o bé s’està acabant i pot tenir dificultats per superar-ho.

Per tant, tot i que sens dubte haureu de ser prudents, depenent de la quantitat que hàgiu invertit en Litecoin, 3 dòlars per sobre de cada moneda que tingueu podrien ser un bon benefici, segons els vostres objectius..

Crypterium afirma que alguns analistes de criptomonedes veuen que el preu de Litecoin arriba als 600 dòlars a finals del 2021.

 • Capitalització de mercat aproximada: 11.222.626.982 dòlars
 • Preu aproximat per moneda: 168,58 dòlars
 • Tornada 2020: 809,2%
 • Establert: 2011

Llegiu el nostre article sobre Litecoin aquí.

Heu pensat a invertir-hi Litecoin (LTC)?

6. Cardano (ADA)

Dues cadenes són millors que una!

Probablement la majoria de nosaltres ja sabem que el principal punt de venda de Cardano éscadena de blocs ouroboros‘- o cadenes de blocs, si voleu – una per a transaccions regulars i segona per a contractes intel·ligents. (Si Cardano fos un raper, seria “2 Chainz”).

Ara, mentre que per a alguns de vosaltres això pot semblar una notícia antiga (ho és), encara hem de veure impulsada aquesta idea potencialment genial al màxim; per veure si realment la seva solució funciona i pot resoldre el problema de l’escalabilitat.

De vegades ho oblidem, però si el problema de l’escalabilitat no es resol, la criptomoneda no té realment la possibilitat de lluitar per enlairar-se i assumir realment diners fiduciaris..

Renunciar a aquest projecte ara seria una mica ximple. Cardano encara té l’oportunitat de ser la propera criptomoneda que exploti el 2021, però si deixeu ara i succeeixi, us sentireu molt de pena!

Així que tingueu una mica de paciència. És fàcil oblidar-ho, sobretot perquè Cardano va ser molt explosiu a principis del 2018.

Tingueu en compte, però, que part de la volatilitat ha estat tornant en els darrers mesos amb algunes fonts, com ara Investorplace creient-ho Cardano podria arribar a 2 dòlars per moneda.

Comerç de bèsties predir un augment del preu de Cardano, creient que ino arribarà als 1.038 dòlars el desembre del 2021.

 • Capitalització de mercat aproximada: 21.314.232.382 dòlars
 • Preu aproximat per moneda: 0,6851 dòlars
 • Tornada 2020: 38,9%
 • Establert: 2017

Llegiu el nostre article sobre Cardano aquí.

Heu pensat a invertir-hi Cardano (ADA)?

7. TRON (TRX)

Segueix TRON tranquil·lament avançant en secret?

La gent oblida que TRON té moltes coses a favor.

S’obliden que l’ambiciós Justin Sun va començar en criptomoneda treballant per Ripple. Obliden que sí forjat col·laboracions amb Samsung, BitTorrent i Baidu (un motor de cerca xinès).

Però potser el més gran que passen per alt és que TRON va començar a la xarxa Ethereum! Per què és significatiu? Perquè significa que utilitza el mateix llenguatge de codificació: Solidity.

Aquest és un gran avantatge per a TRON, ja que significa que els desenvolupadors de DApp poden passar fàcilment de desenvolupar-se a Ethereum a TRON.

Per tant, si alguna vegada hi ha una forta raó per allunyar-se d’Ethereum (per exemple, massa costosos, problemes d’escalabilitat, problemes funcionals), TRON serà una de les primeres alternatives que probablement pensaran.

Amb aquesta ment, és molt possible que TRON estigui molt infravalorat. Ara, tingueu en compte que no necessàriament veurem un benefici significatiu de TRON el 2021, però pot ser el moment perfecte per entrar i aguantar abans que sigui massa tard.

Bèstia comercial prediu que el desembre de 2021, TRON podria assolir un preu màxim de 0,0582281 dòlars, un augment sa.

 • Capitalització de mercat aproximada: 3.340.415.564 dòlars
 • Preu aproximat per moneda: 0,04662 dòlars
 • Tornada 2020: 463,5%
 • Establert: 2017

Llegiu el nostre article sobre TRON aquí.

Heu pensat a invertir-hi TRON (TRX)?

8. Binance Coin (BNB)

El testimoni d’utilitat de Binance Exchange encara és molt popular, però, què té de futur?

Binance Coin és una criptografia bastant senzilla, però vaja, què passa amb ser senzilla en el complex món del comerç de criptomonedes??

Mireu Bitcoin, no és tan complicat com alguns dels altres cryptos d’aquesta llista, però, tot i així, prospera!

La pregunta sobre Binance Coin, però, és quant de temps valdrà la pena negociar? Encara servirà per a algun ús en el futur? I si és així, què passarà més enllà de Binance Exchange?

I, a més,, Què passa amb el descompte que proporciona l’intercanvi per utilitzar la moneda per comprar criptografia? Es mantindrà igual o Binance continuarà reduint-lo com havien previst originalment?

Segons la pàgina 9 de Llibre blanc de Binance, per al quart any (que seria el 2021), el descompte seria només del 6,75% per al pagament de determinades quotes amb Binance Coin. No obstant això, fins ara ho han fet no la va reduir del 25% en els darrers dos anys.

I per al cinquè any (que seria el 2022), es pretenia que no hi hagués cap descompte. Però potser aquesta idea ara està abandonada? Binance necessita aclarir les seves intencions.

Tot plegat fa difícil dir on estarà Binance Coin en un futur pròxim, però ara com ara, si més no, és possible obtenir alguns beneficis comercialitzant-la.

Això a part, Preu de la moneda digital prediu que Binance Coin podria arribar als 158,49 dòlars el febrer de 2021 i tancar l’any a uns 133,98 dòlars.

 • Capitalització de mercat aproximada: 16.060.572.142 dòlars
 • Preu aproximat per moneda: 103,35 dòlars
 • Tornada 2020: 11.309,9%
 • Establert: 2017

Llegiu el nostre article sobre Binance Coin aquí.

Heu pensat a invertir-hi Binance Coin (BNB)?

9. Estel·lar (XLM)

Estel·lar és una alternativa viable a Ripple?

Stellar va veure algunes onades de volatilitat el 2017 i el 2018, i després va entrar en un període de tranquil·litat que va acabar fa poc (igual que molts altres altcoins).

L’objectiu de Stellar és una història familiar que escoltem a tota la comunitat criptogràfica: “ajudem a bancar els no bancaris”.

D’acord amb la Banc Mundial, aproximadament 1.700 milions d’adults són ‘no bancaris’, que defineixen com “sense compte en una institució financera o a través d’un proveïdor de diners mòbils”.

És una causa bastant honorable, però també és força dura, probablement per això ara se centren més en connectar les institucions financeres entre si mitjançant el blockchain.

Potser en termes de tecnologia i objectius, Estel·lar s’assembla de manera similar a Ripple. De fet, Jed McCaleb, cofundador i director d’oficines de Stellar, anteriorment va treballar a Ripple abans de marxar, en desacord amb la direcció que dirigien..

Amb aquesta ment, Estel·lar podria ser una bona cobertura contra Ripple o si creieu que l’enfocament que adopten els dos és l’enfocament que guanyarà el corrent principal.

Especialment quan Ripple s’enfronta a alguns problemes legals, Stellar podria destacar-se com un dels millors cryptos per comprar el 2021.

3Comas prediuen que el el preu màxim que s’espera per a Stellar per al 2021 és de 0,45 dòlars i un mínim de 0,208 dòlars.

 • Capitalització de mercat aproximada: 8.703.291.056 dòlars
 • Preu aproximat per moneda: 0,3895 dòlars
 • Tornada 2020: 1.263,8%
 • Establert: 2014

Llegiu el nostre article sobre Stellar aquí.

Heu pensat a invertir-hi Estel·lar (XLM)?

10. Tezos (XTZ)

Tezos és la criptografia més democràtica i això ajudarà a tenir èxit el 2021?

En teoria, Tezos és, sens dubte, la criptomoneda més adaptativa fins ara, sent la “governança” una part fonamental del seu desenvolupament. Fins ara no hi ha cap altra criptomoneda tan democràtica i descentralitzada (que és el que la criptografia té i li dóna valor) en termes de desenvolupament.

I posant la governança abans que el desenvolupament, la idea és que ells pot adaptar-se al canvi ràpidament i, per tant, duren més que altres cryptos (i esperem que tinguin decisions més encertades).

La naturalesa mateixa de com es gestiona tot és un concepte senzill d’entendre que el fa més fàcil d’accedir al comerciant quotidià.

Dit això, encara no hem vist un exemple clar en acció. Només així podrem decidir realment el bé que funciona.

És per això que Tezos podria ser un xifrat els comerciants hauran de mantenir una estona abans de veure cap valor important i invertir ara, tot i que és barat, pot ser intel·ligent.

Tingueu en compte que si us endinseu a Tezos, probablement sentireu parlar de l’escàndol que va passar poc després del seu ICO (un dels ICO més grans de la història!). Però això no hauria de desanimar els comerciants, ja que aquests dies ja han quedat enrere.

Inversor de cartera prediu que el 2021, un testimoni Tezos valdrà 4.665 dòlars i 10.112 dòlars el 2030.

 • Capitalització de mercat aproximada: 2.742.180.683 dòlars
 • Preu aproximat per moneda: 3,62 dòlars
 • Tornada 2020: 241,1%
 • Establert: 2018

Llegiu el nostre article sobre Tezos aquí.

Heu pensat a invertir-hi Tezos (XTZ)?

invertir en tezos

11. EOS (EOS)

El ‘Ethereum Killer’ és només un temps de licitació?

Quan EOS va arribar a l’escena per primera vegada, molts comerciants, hodlers i desenvolupadors d’Ethereum es van preocupar. EOS deia que podrien fer pràcticament el que podia fer Ethereum (específicament DApps), però millor.

Ara bé, encara que això encara no s’ha concretat en res. Encara ho fa EOS és una gran cobertura contra Ethereum per a aquells que veuen el futur de DApps.

D’acord amb DappRadar, hi ha almenys 572 DApps que utilitzen la xarxa EOS, aproximadament sis vegades menys que Ethereum.

EOS és potser un dels les millors criptomonedes per invertir avui. Ja està en ús i molt popular entre els desenvolupadors que ja l’utilitzen, mentre que alguns cryptos d’aquesta llista són molt ‘esperats a veure’ (és a dir, necessitem temps per veure si poden assolir les seves afirmacions), ara EOS té un ús pràctic.

El valor d’EOS és més tangible que altres criptomonedes que semblen planificar la dominació mundial. Per tant, els comerciants que busquen un altcoin que ja tingui un ús quotidià no busquen més que EOS.

Comerç de bèsties prediu-ho al desembre de 2021, És possible que EOS tingui un valor màxim de 3,87264 dòlars per moneda.

 • Capitalització de mercat aproximada: 3.523.772.269 dòlars
 • Preu aproximat per moneda: 3,66 dòlars
 • Tornada 2020: 118,4%
 • Establert: 2018

Llegiu el nostre article sobre EOS aquí.

Heu pensat a invertir-hi EOS (EOS)?

12. MIOTA (IOTA)

El DAG de MIOTA demostrarà ser tan innovador com la tecnologia blockchain?

MIOTA és potser la criptografia més innovadora en termes d’ús quotidià potencial en el futur. Imagineu-vos si el vostre cotxe podria pagar el seu propi combustible o una casa que podria pagar les seves pròpies factures de serveis públics!

Són molt avançats, construint alguna cosa per davant de la tecnologia necessària perquè fins i tot funcioni.

Per això, MIOTA és un dels millors criptos per invertir per al 2021. Els comerciants han d’esperar una estona per veure l’autèntic valor de MIOTA, trigarem una estona a arribar al punt en què aquesta criptografia és més útil. Poden ser fins i tot dècades!

Però hi ha alguna cosa més que hem d’esmentar; MIOTA també és força controvertit a la comunitat criptogràfica. Per què? Bé, alguns ni tan sols la consideren una criptomoneda utilitza un DAG en lloc d’un blockchain.

Un DAG és un ‘Gràfic acíclic dirigit‘, I funciona de manera molt diferent a la tecnologia blockchain, defensada per la majoria de criptomonedes i vista com la millor solució.

Els DAG han existit molt més temps i en alguns cercles no es consideren efectius. Els comerciants hauran de fer aquesta avaluació en mirar MIOTA.

Comerç de bèsties semblen optimistes sobre MIOTA, predint que es valorarà 1,1060496 dòlars com a màxim el desembre de 2021.

 • Capitalització de mercat aproximada: 2.033.370.042 dòlars
 • Preu aproximat per moneda: 0,7316 dòlars
 • Tornada 2020: 9.000,0%
 • Establert: 2016

Llegiu el nostre article sobre MIOTA aquí.

Heu pensat a invertir-hi MIOTA (IOTA)?

13. Zcash (ZEC)

És Zcash la principal moneda de privacitat imprescindible del nostre temps??

Per a qualsevol comerciant de criptografia superior, sempre es considera així una bona idea tenir almenys una moneda de privadesa a la vostra cartera. De fet, és bo tenir una mica de tot una mica diferent al mercat criptogràfic.

Les monedes de privadesa són particularment importants per a aquells que creuen que heu de tenir en compte les vostres dades personals, concretament les vostres dades financeres. No s’ha de deixar estirat a Internet perquè ningú el trobi, com és el cas dels llibres distribuïts.

Però el problema de les monedes de privadesa igual que Zcash és aquest als governs i als bancs els desagraden molt i hi ha una idea errònia que el seu únic propòsit és subvertir la llei.

Per a ells, la idea de l’anonimat en finances està reservada als delinqüents (“tret que sigueu traficant de cocaïna, per què necessiteu amagar la vostra identitat?”).

Ara, això és el que fa que Zcash es distingeixi de la competència amb altres criptomonedes que també pretenen dominar l’esfera de la privadesa – Zcash està treballant molt per demostrar que és legal i no s’ha d’utilitzar per incomplir la llei.

I estan disposats a treballar amb els governs per demostrar que no hi ha absolutament res de dolent en el que fa la seva criptomoneda, i és aquest esforç de treballar amb bancs i governs el que li dóna valor.

De fet, ja el 2017, JPMorgan Chase, un dels bancs més grans d’Amèrica, va començar a col·laborar amb Zcash, mostrant cert favoritisme per part de les grans institucions.

Els experts no estan d’acord sobre el que probablement es valorarà Zcash a finals del 2021. Previsioni Bitcoin prediu el preu de Zcash de 415,68 $ el 2021, mentre que Comerç de bèsties calculeu un màxim més conservador de 137.989 dòlars.

 • Capitalització de mercat aproximada: 1.153.269.485 dòlars
 • Preu aproximat per moneda: 103,95 dòlars
 • Tornada 2020: -99,3%
 • Establert: 2016

Llegiu el nostre article sobre Zcash aquí.

Heu pensat a invertir-hi ZCASH (ZEC)?

14. Ethereum Classic (ETC)

La millor cobertura potencial contra Ethereum?

El més proper a la realitat, o direm l’original. Com Ethereum i Ethereum Classic continuen desenvolupant-se de manera separada per diferents equips, el la fractura entre ells es farà més gran i les diferències seran més importants.

Tingueu en compte que això serà especialment cert després que Ethereum completi la seva transició a la prova de la participació; si això causa problemes amb Ethereum, molts podrien acudir a Ethereum Classic, en un intent de replicar el que Ethereum va ser una vegada..

Dit això, Ethereum Classic hauria d’enfrontar-se a una ferotge competència d’EOS, NEO, Cardano i TRON, només per citar-ne alguns..

Potser una cobertura d’Ethereum Classic contra Ethereum és la cobertura més definitiva, i no hi ha absolutament res de dolent en negociar tots dos.

No us heu d’identificar únicament amb un campament, tot i que, si se’ls ha concedit, Ethereum té definitivament un avantatge respecte d’Ethereum Classic, és possible que aquest avantatge no sempre hi sigui.

Per al desembre de 2021, l’Agència de Previsió Econòmica prediu el preu d’Ethereum Classic un mínim de 9,34 $ i un màxim de 10,76 $.

Comerç de bèsties predint que arribarà el preu d’Ethereum Classic un mínim de 6,49 dòlars i un màxim de 9,55 dòlars.

 • Capitalització de mercat aproximada: 1.066.077.947 dòlars
 • Preu aproximat per moneda: 9,17 dòlars
 • Tornada 2020: 561,4%
 • Establert: 2015

Llegiu el nostre article sobre Ethereum Classic aquí.

Heu pensat a invertir-hi Ethereum Classic (ETC)?

15. NEO (NEO)

No us oblideu d’un dels rivals més grans i antics d’Ethereum!

Igual que Ethereum Classic, pot ser convenient assignar un petit percentatge dels vostres fons per negociar a NEO, un altre jugador en l’àmbit de la creació de la pròxima generació d’Internet..

I de manera similar a Tezos, NEO pretén desenvolupar-se contínuament, és a dir, que també pot tenir la possibilitat de sobreviure als seus competidors.

Però també hi ha moltes coses que passen amb NEO: queda fora de la prova de joc o de la prova del camp de batalla. En el seu lloc, utilitza un mecanisme de “Tolerància a fallades bizantines delegades”, que suposadament és bastant similar a la prova delegada de participació.

Tot això fa que NEO sigui una criptomoneda d’interès i, potencialment, la següent gran criptomoneda (recordeu, potser, que calgui paciència i una mica d’imaginació)..

De manera similar a Ethereum Classic, tant l’Agència de Previsió Econòmica com Trading Beasts no estan d’acord sobre el potencial de NEO, ja que The Economy Forecast Agency dóna estimacions més altes.

Comerç de bèsties creu que el desembre de 2021 arribarà NEO un mínim de 19,52 $ o un màxim de 28,71 $. Agència de Previsió Econòmica mentrestant ho afirma podria estar entre els 39,45 dòlars com a mínim i els 48,96 dòlars com a màxim durant el mateix període de temps.

 • Capitalització de mercat aproximada: 2.224.170.822 dòlars
 • Preu aproximat per moneda: 31,53 dòlars
 • Tornada 2020: 3.571,1%
 • Establert: 2014

Llegiu el nostre article sobre NEO aquí.

Heu pensat a invertir-hi NEO (NEO)?

Per tant, quines criptomonedes poden fer-vos ric el 2021?

No és aquesta la pregunta que tenim tots?

Ningú no pot garantir la vostra riquesa invertint en cap de les criptomonedes d’aquesta llista!

No som clarividents i, certament, no pretenem ser Nostradamus. Totes les criptomonedes de la nostra llista presenten un gran potencial i un gran risc i totes es veuen afectades per diferents factors en funció del que intentin aconseguir.

La veritable resposta és que aquí no hi ha cap esquema fàcil d’enriquir-se, i el comerç de criptomonedes mai no ho ha estat mai. Tothom que es va fer ric amb el comerç va haver d’esperar. Cap comerç únic us farà ric i hi ha molta feina!

Potser ara, en aquest moment actual, Bitcoin podria ser el millor criptomoneda per invertir el 2021, presentant algunes de les millors oportunitats per obtenir beneficis aquest any si continua la volatilitat.

Però aportar una quantitat segura dels vostres fons per operar en diverses monedes diferents pot ser més segur i diversificar el risc.

Idealment, hauríeu de recollir monedes que enteneu i recordeu que la majoria de les monedes d’aquesta llista encara estan a la seva infància, i hem d’esperar una mica més per veure si tenen algun valor real, motiu pel qual els comerciants haurien de tenir paciència amb ells.

Després hi ha Ethereum, que continuarà transferint-se a la prova de participació el 2021, un procés que tindrà lloc en diverses etapes. Això pot augmentar significativament la criptomoneda, però el risc que fracassi hauria de tenir els comerciants que busquen alternatives potencials.

Finalment, el dilema de Ripple amb la SEC pot semblar aterrador, però recordeu-ho en realitat podria acabar sent bo per a ells. La situació pot fins i tot obrir el camí per a una regulació millorada de la criptomoneda.

Al damunt d’això, és possible que la SEC acabi de crear una oportunitat de compra perfecta per a Ripple si rebota. Mentre estigueu fora dels EUA, no hi ha molts motius per evitar Ripple.

Tanmateix, trieu negociar, recordeu-vos de treure beneficis cada cert temps i reduir les pèrdues.

eToro: la millor plataforma per comprar Cryptos

Aquesta és la nostra llista de les 15 criptomonedes més importants per conèixer i veure aquest any. Si us sentiu inspirat per començar a comprar criptomonedes, potser us complau saber que eToro ofereix la possibilitat de comprar actius Crypto i de negociar CFD fins a 90+ criptomonedes.

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que proveu-los.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Conclusió: cap a on anirà la criptomoneda el 2021?

Ara és tan difícil de respondre com la pregunta sobre obtenir beneficis el 2021. Sincerament, encara no sabem encara què ens servirà el 2021.

Una cosa que podem fer és mirar enrere els anys anteriors i fer algunes suposicions generals sobre el que probablement passarà.

Però hi ha un problema amb aquest enfocament: la criptomoneda només existeix des de fa aproximadament 12 anys, cosa que no és suficient per tenir una idea de la direcció que prendrà el mercat..

Dit això, hi ha algunes coses que podem prendre com a “certeses”, si estem disposats a anomenar-les així.

Si mirem enrere les anteriors reduccions de Bitcoin, el més probable és que Bitcoin trobi un nou nivell de suport i resistència i es mantingui en aquest punt fins a la següent reducció de la reducció de la reducció, que hauria de ser en algun moment el 2024.

Amb aquest coneixement, els comerciants poden intentar canviar diàriament aquests nous nivells o mantenir fins al següent salt.

També és molt probable que Bitcoin comporti també una onada d’interès per altres criptomonedes. Probablement es presentarà en tres formes diferents:

 • Els comerciants de Bitcoin s’expandeixen més a la criptomoneda. Probablement van guanyar diners negociant Bitcoin i ara busquen reinvertir aquests beneficis en altres criptomonedes.
 • Els comerciants de principiants que són completament nous són l’escena criptogràfica que ara volen entrar en acció després de veure el potencial.
 • Els comerciants de criptografies experimentats que coneguin altres criptomonedes experimentaran certa volatilitat i què beneficiaran també d’aquesta acció..

Una altra cosa que segurament veurem que continuarà fins al 2021 és una sèrie de noves criptomonedes que flueixen al mercat, tal com hem vist durant els darrers anys. I, tot i que això passi, probablement també veurem que s’esvaeix la popularitat, i se’ns menciona cada vegada menys.

A més, hauríem de mantenir els ulls oberts perquè els altcoins s’allunyessin de la xarxa Ethereum i del seu propi ‘mainnet’, que és una tendència continuada.

És probable que creguin les criptomonedes que puguin migrar amb èxit a la seva pròpia xarxa.

A punt per submergir-vos en el mercat de criptografia?

És possible que la forma en què comercialitzem les criptomonedes el 2021 pugui canviar

Probablement el desenvolupament més important que continuarem veient el 2021 és el implicació creixent de les grans institucions en criptomonedes que tenen molts diners per destinar al mercat.

La seva participació en el mercat de criptografia es deu en gran mesura a que ha madurat immensament des dels seus inicis.

Això ha portat els comerciants de tots els credos a començar a veure la criptomoneda com un desenvolupament seriós que no es pot ignorar i que de fet s’hauria d’abraçar. I tot i que el mercat encara és volàtil, és molt menys arriscat que fa uns anys.

A més d’això, les formes en què es pot negociar la criptomoneda també han evolucionat molt. Un exemple clau d’això és el mercat de futurs criptogràfics.

Els futurs de Bitcoin van començar el 2017 i ara al febrer de 2021 veurem Futurs d’Ethereum, cosa que sens dubte augmentarà el comerç i proporcionarà a més persones accés al comerç criptogràfic.

Potser no enguany, però en els propers anys, és possible que vegem més negociació de criptomonedes en forma de futurs.

Un altre dels aspectes clau que teniu en compte el 2021 és el forta influència de Reddit, amb Redditors probablement continuï augmentant els preus de criptomonedes específiques en un esforç per evitar que els operadors de Wall Street i els fons de cobertura els puguin provocar un curtcircuit. (En cert sentit, són com l’antítesi de les grans institucions.)

Igual que van fer amb les accions de GameStop, també ho fan Dogecoin (pujant fins a la desena part més gran per capitalització del mercat!) i poden continuar fent-ho amb altres criptomonedes si creuen que hi ha una amenaça per a ells.

L’auge del DeFi (finances descentralitzades) també ha canviat realment l’escena de les criptomonedes i probablement ho seguirà fent durant la resta del 2021. Alguns creuen que DeFi pot fins i tot revisar completament la nostra manera de negociar criptomonedes durant la propera dècada (fins i tot Nasdaq fa!).

Mirant a Secció DeFi de CoinMarketCap, notareu que la situació és molt diferent allà, amb algunes altcoins creixent, mentre que les criptomonedes més grans no es veuen enlloc.

En resposta a l’amenaça potencial de DeFi, els corredors poden acabar diversificant les criptomonedes que ofereixen. Normalment, han tingut molta cura a l’hora d’oferir el comerç de criptomonedes, mantenint-se com a màxim entre els deu primers.

Però, com que els deu primers han canviat significativament en els darrers anys, pot ser convenient que deixin caure algunes monedes menys favorables i n’afegeixin de més recents..

Si volen continuar atraient nous comerciants, pot ser que hagin de córrer més riscos i ampliar la varietat que ofereixen. Només el temps dirà.

El coronavirus alimenta la inflació i augmenta el preu de la criptomoneda?

Potser no hi ha prou gent que en parli, però una de les principals raons per les quals la criptomoneda, en particular Bitcoin, està augmentant en valor és a causa de la inflació.

Les factures d’estímul del coronavirus han augmentat la inflació a mesura que els bancs centrals, com la Reserva Federal dels Estats Units, imprimeixen cada vegada més diners per proporcionar ajuda.

A causa d’això, el poder adquisitiu del dòlar nord-americà i de moltes altres monedes continua disminuint, perdent la confiança de molts comerciants que volen un magatzem segur de valor pels seus diners..

Ara els comerciants posen els seus beneficis en un altre lloc, en aquest cas, Bitcoin, allunyant-se de la moneda fiduciària.

Curiosament, segons Investopedia: “Actualment, el Congrés està en converses per aprovar una altra factura d’estímul de prop d’un bilió de dòlars, destinada a ajudar les persones que pateixen el coronavirus. Si s’aprovés aquest nou projecte de llei d’estímuls, voldria dir que des de l’inici del coronavirus, al voltant del 50% de l’oferta mundial mundial de dòlars nord-americans s’haurà imprès el 2020 ”.

Més recentment, segons Reuters El president nord-americà Biden ha presentat un pla d’estímul d’1,9 bilions de dòlars, gairebé el doble que el pla comentat anteriorment per Investopedia. Tot i que no està clar quan s’implementarà aquest pla.

Què significa tot això?

Vol dir que si aquest projecte de llei d’estímul continua als Estats Units, pot haver-hi una altra pujada del preu de Bitcoin.

A veure què passa!

Punts clau

Si recordeu alguna cosa de les 15 criptomonedes principals que cal saber i veure el 2021: BTC, ETH, XRP i molt més. converteix-ho en aquests punts clau.

 • Bitcoin segueix sent el líder i pot comportar molta volatilitat durant el 2021. Després d’un llarg període de no massa moviment, aquesta és una excel·lent notícia.
 • La situació de Ripple amb la SEC podria acabar de maneres diverses. La conclusió és que no us deixeu posar, però tingueu molta precaució.
 • Ethereum s’acosta cada cop més a la prova d’aposta. El 2021 pot ser un bon moment perquè els comerciants s’impliquin.
 • Algunes criptomonedes tenen casos d’ús clars, mentre que d’altres requereixen paciència. Les criptomonedes per a contractes intel·ligents ja estan en funcionament, mentre que algunes criptomonedes amb plans més grandiosos requeriran temps abans de veure el seu valor.

Si us ha agradat llegir el 15 criptomonedes principals per conèixer i veure el 2021, comparteix-ho amb qualsevol altra persona que creguis que pot ser del teu interès.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map