Quines són les 10 accions britàniques principals a tenir en compte per al 2021?

Aquestes 10 principals accions del Regne Unit a tenir en compte el 2021 prometen un any interessant

Millors accions britàniques per al 2021

Teniu previst invertir en accions del Regne Unit el 2021? Voleu mantenir-vos per davant de les tendències de les accions? Quines accions britàniques hauríeu d’invertir el 2021? Quines accions del Regne Unit seran el millor retorn de la inversió el 2021? Fem una ullada!

Tots sabem que el 2020 ha estat un any força agitat per al mercat borsari del Regne Unit i molts de nosaltres estem ansiosos pel que podria tenir el 2021.

Ho hem fet fàcil amb la nostra guia completa sobre els deu títols principals del Regne Unit a tenir en compte el 2021.

Hi ha moltes empreses britàniques que mostren resultats fantàstics malgrat la pandèmia Covid-19 que s’apodera del país.

El mercat borsari del Regne Unit ha tingut un èxit durant l’any, com a mínim. Però, malgrat la negativitat, algunes companyies han tingut un rendiment fantàstic en aquest període incert i que hauran de brillar encara més a mesura que avancem cap al futur.

El FTSE 100 ha tingut un any dur el 2020, però fins al final l’índex ja era superior al 2021.

Després, alguns dels participants de l’índex són empreses que no es poden perdre aquest any i que val la pena mirar de mantenir-se a llarg termini.

Depenent del que busqueu a les accions del Regne Unit, ja siguin accions de dividend o accions a mantenir a llarg termini. Hi ha una bona combinació de marques que hauríeu d’afegir a la vostra cartera per molts motius.

Si les accions de dividend són el vostre recurs preferit, no oblideu llegir les 5 accions de dividends principals per comprar el 2021 per afegir-les a la vostra col·lecció..

Vegem algunes de les accions més destacades del Regne Unit que s’inicien a principis de 2021 que hauríeu de considerar per comprar o, si més no, vigilar aquestes accions principals del Regne Unit.

Les 10 accions britàniques principals que hauríeu de tenir en compte el 2021:

Abans d’examinar de prop les millors accions del Regne Unit el 2021, aquí teniu les nostres 10 millors seleccions:

1. PRÒXIM


2. JD Sports Fashion

3. Barratt Developments

4. Grup Vodafone

5. Fons d’inversió hipotecària escocesa

6. Supermercats WM Morrison

7. GlaxoSmithKline

8. Aviva

9. B&M European Value Retail

10. Grup BooHoo

Podeu comprar totes aquestes accions destacades, així com moltes altres, a eToro i pagar taxes del 0%!

Aquestes accions han fet la llista, ja sigui pel seu rendiment durant l’any passat i que semblen tenir una forta perspectiva de futur.

I hi ha algunes de les accions escollides al Regne Unit que potser no han tingut un rendiment brillant el 2020, però, mostren bons resultats a mesura que avancem cap al començament del primer mes del nou any.

Top 10 accions britàniques a tenir en compte el 2021!

Aquí teniu la nostra llista de 10 de les principals accions del Regne Unit repartides en diversos sectors:

1. PROCEDENT PLC (NXT)

Molts minoristes del Regne Unit i minoristes internacionals han estat majoritàriament afectats durant l’últim any.

Però, si la marca Superstar Next Plc ha estat el líder i ha demostrat que els minoristes encara poden mantenir el cap sobre l’aigua fins i tot en moments difícils?.

NXT ha brillat tenint en compte els reptes que ha afrontat el món aquest any i fins i tot veu que el seu preu de les accions puja per sobre del 20%.

No és estrany que els analistes i els inversors estiguin mirant atentament aquestes accions de capitalització gran.

Tal com està, el preu de les accions de NXT és de 80,18, cosa que tenint en compte el potencial de la companyia, creiem que es tracta d’un preu just.

Juntament amb tenir un interval actual de 52 setmanes d’entre 3.390 i el màxim de 8.018.

Aquest estoc és un estoc de creixement fantàstic a mesura que avança en el futur. Segons els analistes, els minoristes del Regne Unit assoliran un 8,8% de creixement d’ingressos a l’any i el creixement dels beneficis de la companyia arribarà al 23,2% a l’any.

A gener de 2020, abans que la pandèmia de coronavirus entrés en vigor, la companyia va confirmar que les vendes totals van augmentar el 3,3% interanual.

Els beneficis abans d’impostos de la companyia van augmentar un 0,8%, fins als 749 milions de lliures interanuals, i els beneficis per acció (EPS) de la companyia també van augmentar un 5,6%, fins als 472,4.

Naturalment, a mesura que la pandèmia es va fer càrrec, les xifres de NXT van baixar. Però impulsant l’any, la companyia va començar a agafar impuls.

Una declaració de negociació publicada el 5 de gener de 2021 mostrava l’èxit del quart trimestre de la companyia durant el període nadalenc.

L’empresa va registrar un -1,1% de vendes anuals de preus interanuals, la qual cosa va ser millor del que s’esperava segons la guia general a l’octubre del -8%.

Però avançant Next han donat les seves prediccions, que inclouen el deute net anual que es reduirà en 487 milions de lliures esterlines a 625 milions de lliures esterlines i el benefici abans d’impostos previst en 370 milions de lliures esterlines. Això és després d’afegir les xifres de novembre i desembre.

De cara a tot l’any que ve, el benefici previst per als impostos 2021/22 és de 670 milions de lliures esterlines.

A partir de l’any de la companyia tenint en compte la destrucció que s’ha produït, el preu de les accions de la companyia i el potencial de creixement, feu que aquesta acció del Regne Unit sigui superior per comprar per a una gran inversió a llarg termini.

Next haurà de publicar el seu proper estat financer l’1 d’abril de 2021.

2. JD Sports Fashion PLC (JD)

D’acord, una empresa que ha de fer la part més alta del Regne Unit ha de ser JD Sports Fashion PLC.

JD ha estat testimoni d’un any impressionant, ja que molts comerciants han tingut problemes i fins i tot alguns tanquen les seves portes definitivament.

Durant la pandèmia, la companyia va aconseguir guanyar grans ingressos gràcies a les seves vendes en línia i encara continuarà.

Tot i que els resultats semestrals de la companyia van ser testimonis d’una disminució dels ingressos, ja que es va informar que va baixar un 6,5% fins als 2.500 milions de lliures a l’agost de 2020.

Es va confirmar que els ingressos es van dividir de les seves vendes de moda esportiva, que es van reduir al 4,6% a 2,4 milions de lliures esterlines i la gamma exterior de marques va disminuir enormement del 30,2% a 142,5 milions de lliures esterlines..

Tot i que la companyia va registrar més pèrdues en diversos sectors, els beneficis abans d’impostos i els articles excepcionals de la companyia van augmentar fins als 73,4 milions de lliures estupendes, cosa que va mostrar una perspectiva positiva per a la marca.

Juntament amb els forts resultats financers de JD el 2020, la companyia també està buscant més.

Es va confirmar el desembre de 2020 que JD havia comprat Shoe Palace per 325 milions de dòlars, augmentant les accions de la companyia un 5%.

Juntament amb acabar les converses per comprar la cadena de comerç britànica Debenhams, que tancarà les seves portes en els propers mesos.

La companyia té actualment un preu de les accions actual de 829,80 i té un rang de 52 setmanes de 293,20 el més baix i 883,20 el més alt i amb una relació P / E de 42,55.

Tot i que el mercat encara presenta problemes per endavant, indica que hi pot haver més sots a la carretera i potencial volatilitat per a totes les empreses..

Però, per a JD, creiem que, tot i que es podria veure lleugerament afectat, no podem veure que tingui un gran impacte a mesura que la companyia continua creixent.

Basant-nos en el fort rendiment de la companyia, el seu atractiu preu de les accions, la seva forta presència nacional i internacional i el creixement i l’impuls de l’empresa, creiem que aquesta empresa és la que cal tenir i mantenir.

Està previst que JD Sports Fashion PLC publiqui els seus propers resultats financers el 13 d’abril de 2021.

3. Barratt Developments Plc (BDEV)

A principis d’any i fins a la segona meitat de l’any, la indústria immobiliària també va tenir una dura carrera.

Però, a la fi de finals d’any, la indústria va funcionar bé, inclosos els desenvolupadors d’habitatges més grans del Regne Unit, Barratt Developments plc.

Amb la confirmació del govern de les notícies del popular programa de vacances Stamp Duty, juntament amb la possibilitat d’operar els desenvolupadors, després de les mesures de seguretat que es van posar en marxa després de mitjan 2020 com a segon èxit de bloqueig, la companyia ha aconseguit un bon rendiment.

En una declaració recent, BDEV va confirmar bones xifres, com a conseqüència del pla de vacances de l’impost del timbre del govern. La companyia ha acordat la venda de 13.588 habitatges en els darrers sis mesos fins al 31 de desembre, un 14,3% més que el 2019.

Les finalitzacions de la casa de l’empresa també van augmentar durant els darrers sis mesos, ja que Barratt Developments va confirmar que van completar 9.077 habitatges, cosa que superava les 8.314 del 2019.

Les accions de la companyia també van experimentar un augment del 4,5%.

Per als inversors que estiguin al dia amb els seus coneixements, cal esperar que aquesta notícia fos positiva per als desenvolupadors de cases i per a la indústria immobiliària en general..

El preu de les accions de l’empresa se situa en 695,60, amb un interval de 52 setmanes de 364,70 com a mínim i 878,40 com a màxim, amb una relació P / E de 17,88.

Tot i que hi ha incertesa al voltant de la indústria immobiliària durant els pròxims mesos, ja que el pla de vacances de drets de segell està previst que finalitzi i el programa d’Ajuda a la compra també faci canvis. Naturalment, està fent que els inversors i els analistes pensin més i aprofundisquen en aquesta indústria.

Creiem que l’impuls seguirà endavant fins i tot a la llum dels canvis. Amb un potencial de creixement encara avançant, els principals desenvolupadors d’habitatges tenen una llibreta de comandes avançada i un balanç ben capitalitzat.

Fent d’aquesta empresa una de les accions més importants del Regne Unit el 2021.

Barratt Developments Plc haurà de publicar el seu proper estat financer el 4 de febrer de 2021.

4. Vodafone Group Plc (VOD)

Vodafone, un dels operadors de telefonia mòbil més grans del món, ha tingut els seus reptes per dir el mínim durant el 2020.

Tanmateix, mirant el futur de les accions britàniques de gran capitalització i el fet que l’empresa es va rendibilitzar aquest any, és per això que fa la llista de ser la primera acció britànica per al 2021.

VOD ha estat testimoni recentment d’analistes de diverses empreses d’investigació, inclosa Zacks Investment Research, que ha canviat la qualificació de consens de l’empresa de “Mantenir” a “Comprar”.

El raonament del canvi podria ser per diversos motius. Però una de les raons més clares ha de ser el trasllat a la popular xarxa 5G.

Juntament amb les perspectives del 5G, Vodafone també ha transformat gairebé el 50% de la participació de Cornerstone a la seva unitat d’infraestructura, Vantage Towers..

Aquesta fusió amb Cornerstone deixa una forta perspectiva de VOD, ja que sembla tenir un flux d’ingressos segur més profund i permet a l’empresa reduir el seu deute tal i com es va prometre..

Vodafone al setembre va ser nomenat el millor i millor intèrpret en general amb la seva xarxa 5G a Londres, superant els grans líders EE.

Tot i que l’empresa de telecomunicacions ha vist fluctuar el seu preu de les accions al llarg de l’any, el preu de les accions avui és de 127,22, amb un rang de 52 setmanes de 98,02 com a mínim i 156,66 com a màxim..

VOD també té un atractiu rendiment del dividend del 6,47%, que és un altre motiu per considerar aquest estoc de connexió.

Avançant, creiem que Vodafone és una de les principals accions del Regne Unit que és possible que vulgueu comprar per al 2021.

Amb el seu atractiu preu de les accions i la seva projecció per a un bon creixement durant l’any, això és només dos elements a dir.

Vodafone publicarà els seus propers resultats financers el 3 de febrer en una actualització de negociació seguida dels resultats de l’exercici fiscal de la companyia el 18 de maig de 2021.

5. Scottish Mortgage Investment Trust plc (SMT)

Scottish Mortgage Investment Trust, l’empresa de gestió d’inversions amb seu a Edimburg, és una de les principals accions del Regne Unit per al 2021.

Començant per les accions de l’empresa que augmenten un 107% durant l’any i que, potencialment, estan previstes per continuar avançant.

Tal com està, el preu de les accions de la companyia és de 1.234,00, amb un interval de 52 setmanes entre 468,40 i el màxim de 1.278,00.

Com que és una empresa jove, aquesta empresa d’inversió ha demostrat el potencial del que podeu aconseguir quan compreu amb intel·ligència i intel·ligència.

L’empresa vol sentir-se orgullosa de ser única i pacient a l’hora d’escollir les accions escollides repartides per totes les indústries i de tot el món des dels mercats internacionals..

Tenir i crear una cartera diversa acumulada no només amb accions de millor rendiment, sinó accions que ni tan sols es troben al mercat lliure.

La firma d’inversions té un sòlid historial. Tot i que no s’aconsella fugir de la història passada d’una empresa, no podem veure que aquesta quota del Regne Unit desaparegui o canviï dràsticament en breu.

Actualment, l’empresa inversora té una ràtio P / E de 2,56, que es considera un bon valor per al potencial de les accions.

Amb un límit de mercat de 17.88 milions de lliures esterlines i el preu de les accions de la companyia que mostra un sòlid augment amb el pas del temps, indica cap a quin camí es dirigeix ​​el futur d’aquesta acció..

Si el rendiment passat ha quedat, aquesta quota del Regne Unit és la que s’ha d’invertir per al 2021.

6. WM Morrison Supermarket PLC (MRW)

Durant el darrer any, hem estat testimonis de tancaments de botigues a tot el país en diverses ocasions, ja que ens trobem actualment en un tercer període de bloqueig.

Però per a botigues essencials com la marca de supermercats Morrison’s Plc, aquestes han estat capaces de funcionar i funcionar bé tenint en compte els reptes.

Com que és el 4t supermercat més gran del Regne Unit, també és una marca que ha impulsat molt durant l’any i que demostra ser una de les marques més atractives de la llista de marques de supermercats actuals al mercat..

En l’última actualització comercial de la companyia, la marca de supermercats MRW va confirmar que havia obtingut un bon resultat durant el període festiu. La confirmació del rendiment minorista de la companyia ha millorat un 8,0%.

MRW ho ha fet excepcionalment bé amb la seva botiga de queviures en línia, ja que s’ha considerat rendible.

I, al ser el tercer bloqueig nacional del Regne Unit amb la incertesa encara al voltant, aquesta via encara està prevista per créixer.

La companyia va expressar en les seves perspectives de futur que el seu benefici abans d’impostos per al 2020/21 i, excepcionalment, se situaria entre els 420 i els 440 milions de lliures esterlines, tal com es preveia.

La companyia també va confirmar que han avançat en la planificació, ja que s’abastien d’accions per valor de 65 milions de lliures abans del Brexit.

Morrison’s també ha acordat augmentar el salari mínim del personal a 10 lliures per hora a partir d’abril, sent el primer supermercat del Regne Unit a passar el llindar de 10 lliures.

Llavors, per què aquesta marca de supermercat està per davant de les altres??

MRW sembla una inversió millor pel que fa al preu de les accions i al servei de queviures en línia que va de més en més, impulsat per la lleial demanda de consumidors de l’empresa..

La companyia també ha col·laborat amb Amazon oferint els seus serveis mitjançant la subscripció principal d’Amazon.

El seu objectiu de fer la vida més senzilla, més fàcil i assequible per a les famílies en aquests moments difícils els permet poder demanar una gran varietat de caixes d’aliments de Morrison. Cada caixa ha estat dissenyada de manera única per gaudir en grup.

Ofereix una selecció variada que inclou opcions vegetarianes, vegetarianes i aptes per a nens.

Aquesta via és un gran pas endavant únic per a la marca de supermercats.

Els analistes també han donat el seu veredicte sobre la marca, amb analistes que observen de prop les accions donant a la marca una qualificació consensuada de “Mantenir”, 2 analistes donant a l’acció una qualificació de “Compra” i 1 “Venda”..

Tal com està, el preu de les accions de MRW és de 182,55, amb un interval de 52 setmanes entre 161,75 i el més baix a 193,30, sent el més alt.

L’empresa té una relació P / E de 16,75.

El preu de l’acció de l’empresa s’ha mogut un 5,37% en total durant el darrer any.

Per a l’estabilitat de la companyia, el seu atractiu preu de les accions, el seu creixement en totes les vies, inclosa la col·laboració amb Amazon i la demanda de la companyia.

Creiem que aquesta quota del Regne Unit és una quota que, si encara no heu tingut en compte, a tenir en compte a mesura que avancem cap al 2021.

7. GlaxoSmithKline PLC (GSK)

La companyia farmacèutica multinacional britànica és una acció que cal afegir al radar, si no, que s’afegirà a la vostra col·lecció d’accions del Regne Unit.

La indústria farmacèutica és una indústria en la qual molts creuen que seguirà obtenint bons guanys, encara més a la llum de les notícies de l’any passat.

GSK s’especialitza en àrees com la salut del consumidor, els medicaments i les vacunes que sempre tenen una demanda independentment dels efectes mundials, cosa que fa que aquest estoc del Regne Unit ja tingui una bona perspectiva potencial a llarg termini.

Tenint en compte la pandèmia de Covid-19, a mesura que s’estan inscrivint vacunes a tot el món, això segurament només pot beneficiar aquesta empresa per al futur.

Com qui dirà que no haurem de tenir més vacunes relacionades amb aquesta malaltia mortal en els propers anys.

La divisió farmacèutica de l’empresa és la divisió més gran de la companyia. Com veureu, domina el flux d’ingressos de l’empresa.

En els resultats del trimestre 3 de la companyia, es va informar que la divisió farmacèutica tenia un descens de 4,2 milions de lliures, un 3% menys, els productes de consum un 2% fins a 2,4 mil milions de lliures esterlines i les vacunes en 2,0 mil milions de lliures un -9%.

El total de vendes reportades del Grup va caure en un descens de 8.600 milions de lliures, un -3%.

Tot i que l’empresa ha disminuït en termes de beneficis per acció (EPS) de la companyia, ja que va baixar a 0,25 p i el seu EPS ajustat a 35,6 p, la companyia està prevista per guanyar més velocitat avançant.

En total, els beneficis de GSK’a han crescut un 39,7% durant el darrer any.

El preu de l’acció de la companyia és d’avui 1.413,60, amb un interval de 52 setmanes entre 1.291,80 i el màxim de 1.838,00.

La ràtio P / E de l’empresa és d’11,19.

Què prediuen els analistes per al futur de les accions de GSK?

Bé, s’ha previst que els guanys de l’empresa augmentaran un 10,22%, juntament amb un preu mitjà objectiu de dotze mesos per GSK de 1.751,13.

A més, se li ha concedit 1.300 com a preu més baix i 2.240.

10 analistes han donat una qualificació consensuada “Mantenir” i 7 han donat a l’acció una qualificació “Comprar”.

La companyia també paga un dividend que ha estat atractiu per als inversors durant un bon període de temps. El que també suposa un bon dividend fort i fiable, una gran addició a la percepció d’ingressos regulars.

La rendibilitat del dividend de l’empresa és del 5,66%.

GSK sembla prometedor en aquest moment.

El preu de les accions de l’empresa sembla econòmic pel seu potencial i proporciona un bon valor. Una cosa que busquen tots els inversors és un estoc per crear i assolir l’èxit de totes les formes, al qual aquesta acció del Regne Unit té aquest potencial.

Tenint en compte tots els factors, inclosa la proporció P / E de la companyia, aquesta acció del Regne Unit és una bona empresa per aconseguir ara. Els rendiments que la companyia pot produir a llarg termini és un fort avantatge per a aquestes accions.

8. Aviva PLC (AV)

Aviva, la companyia d’assegurances del Regne Unit, és una acció que és una bona compra per al 2021 al nostre parer.

Potser molts no s’han quedat impressionats amb aquestes accions el 2020, però no es pot negar que les accions d’AV han tingut bons resultats.

Per la seva marxa endavant i cap a finals del 2020, és per això que es tracta d’una acció per comprar el 2021.

En l’anunci de la companyia el 26 de novembre, Aviva va informar que va informar de caigudes en els nou mesos següents a la publicació d’aquest informe, amb alguns resultats positius que s’afegien a la barreja..

Tenint en compte l’impacte que Covid-19 ha tingut en els negocis generals, AV va informar que el seu dividend era un factor positiu sòlid per a les accions, juntament amb les primes netes assegurades netes de fins a 7.100 milions de lliures en comparació amb el 2019 a 7.0 milions.

Com es va esmentar, un dels avantatges més destacats de la companyia d’assegurances és el seu dividend.

Actualment, la companyia té un rendiment del dividend del 7,0% i també és un dels dividends que més paga l’índex FTSE 100.

La companyia ha guanyat recentment pel que fa al seu preu de l’acció, que ha augmentat un 27%, cosa que s’afegirà al dividend de la companyia.

Des de les perspectives de la companyia, AV ha expressat que estan en un període de sacsejada per fer un negoci més eficaç, amb l’objectiu de mercats on les accions poden excel·lir bé.

La companyia també ha confirmat que estudia la seva cartera actual per mirar de descarregar alguns actius que no funcionen de la manera que haurien de fer segons les estratègies actuals..

Les prediccions pronosticades per 13 analistes de Wall Street han donat a aquesta acció una qualificació consensuada de “compra” de 8 analistes i 5 analistes qualifiquen les accions del Regne Unit de “mantenir”.

L’objectiu de preu mitjà a dotze mesos de l’empresa és de 374, l’objectiu de preu elevat d’AV és de 477 i el preu baix de 325.

Avui, el preu de les accions d’Aviva és de 348,50, amb un rang mitjà de 52 setmanes entre 211,00 i el màxim de 412,80..

Els nous plans estratègics d’Aviva semblen créixer bé a mesura que ens dirigim als propers anys. És possible que aquest estoc no sigui un a curt termini, ja que encara fan canvis des de dins. Però, sens dubte, en beneficiarà més si la teniu a la vostra col·lecció a llarg termini.

Tot i que no hi ha res segur per a les accions d’AV a mesura que avancem a mesura que es recupera l’economia. Amb els emocionants plans i factors destacats d’aquesta companyia, el converteix en una de les principals quotes del Regne Unit per al 2021.

9. B&M European Value Retail SA (BME)

Una empresa del Regne Unit que té molta demanda al llarg de l’any és B&M European Value Retail.

La companyia ha estat testimoni de la pujada del seu preu de les accions més d’un 10% en els darrers dos mesos, juntament amb la presència de centenars de consumidors de tota la nació fora de les seves botigues habituals per explorar.

L’empresa sembla que s’estableixi còmodament i que estigui encantada de seguir generant i renovant la seva posició actual, en lloc d’intentar establir un enorme creixement.

Per tant, si esteu pensant en aquest estoc a curt termini, pot ser recomanable reconsiderar-lo, ja que aquest estoc sembla més adequat a la llarga.

Tal com està B&M té un bon valor tenint en compte el seu preu de les accions i les xifres reflectants.

Tal com és, el preu de l’acció actual de l’empresa és de 504,20, amb un interval de 52 setmanes de 266,50 com a mínim i 550,20 com a màxim. Amb una relació P / E de 17,73.

En una declaració actualitzada publicada per la marca Q3, BME va evidenciar el fort que va ser el període nadalenc per a la companyia minorista.

Els ingressos del grup durant el període de 13 setmanes fins al 26 de desembre, van augmentar un 22,5% i totes les botigues del Regne Unit van generar un augment del 26,6%..

Les vendes de la marca també van augmentar, ja que van augmentar fins al 21,1%.

Els populars minoristes també han tingut la mirada centrada en el futur, ja que van obrir 18 noves botigues durant el quart trimestre, cosa que aporta un total de 45 bruts amb 10 tancaments de botigues per a l’any complet.

A la llum de l’èxit de la companyia aquest any, el conseller delegat de la companyia, Simon Arora, també va guanyar de forma impressionant l’esquena de l’èxit financer de la companyia..

Arora, que és un gran accionista de la marca, va ser testimoni d’un pagament de dividends de 30 milions de lliures esterlines.

Paral·lelament, s’ha confirmat que la marca pretén atorgar a 30.000 dels seus membres una plantilla de sou addicional a causa dels seus ‘esforços considerables’ durant l’any difícil.

A l’actualització comercial, B&M va compartir la seva visió del futur de la marca.

“Amb la nostra combinació de valor excepcional i de còmodes ubicacions fora de la ciutat, confiem que el nostre model de negoci serà altament rellevant per a les necessitats dels clients el 2021”.

Aquesta marca minorista és la preferida d’un país, juntament amb la seva presència en diverses altres vies i presències internacionals. B&M és una quota britànica sòlida que s’hauria de considerar que s’afegia a la vostra cartera, sobretot perquè els beneficis d’aquest estoc van créixer gairebé un 50% durant l’últim any.

B&M European Value Retail publicarà els seus resultats preliminars per a l’exercici fiscal el 26 de maig de 2021.

10. PLC BooHoo Group (BOO)

accions grupals de boohoo

El minorista de moda BooHoo ha tingut un any impressionant, com a mínim, i encara té un fort aspecte per continuar.

Tot i que les botigues de tot el món han tancat les seves portes en diverses ocasions, BooHoo va gaudir quan va veure augmentar les seves vendes gràcies a la seva presència en línia.

I la marca segueix desenvolupant-se. A partir de l’abril de 2021, la companyia de moda obrirà un nou magatzem a mesura que continuï invertint dins del negoci.

Però no tot ha estat senzill per a la marca, després de la reacció del comerç poc ètic a l’abril del 2020.

Això va suposar un descens de les accions i el futur una mica precipitat per a la marca.

Tot i això, la companyia va demanar disculpes i va declarar que estaven estudiant aquestes denúncies.

Després que es van dur a terme investigacions independents, es va confirmar que totes les operacions comercials de Boohoo es troben per sobre del consell d’administració i no es va veure cap acció injustificada.

Naturalment, això va recuperar la confiança i l’interès d’altres inversors per mirar aquestes accions.

El preu de les accions de l’empresa ha tornat a augmentar, ja que la companyia va informar un augment dels seus ingressos durant el període festiu un 40%.

El preu de les accions de la companyia tèxtil ha estat enormement volàtil durant el 2020 i no només a causa de la pandèmia Covid-19.

Diversos raonaments, inclosos els problemes ètics de la marca, van ser un dels principals factors, juntament amb el fet que el mercat es va submergir al començament de la pandèmia fins que va començar a recuperar un cert impuls cap a l’estiu..

Els minoristes de moda van anunciar en el seu recent informe d’actualitzacions comercials que la companyia va tenir un novembre i desembre forts i positius, a causa de la temporada de vacances de Nadal que va tirar les vendes.

Tant als Estats Units com al Regne Unit, la demanda va ser forta.

Tot i que els Estats Units van reportar un fort 52% d’ingressos, el Regne Unit no va quedar enrere, ja que va registrar un augment del 40% en ingressos. La qual cosa va portar la marca de moda a augmentar la seva orientació sobre els ingressos de l’any complet fins a un 36-38%.

Els marges bruts de la companyia van disminuir lleugerament fins al 53% en el trimestre.

Tornant al preu de les accions dels minoristes de moda, sembla que augmenta després de les notícies poc ètiques.

El preu de l’acció de la companyia és avui de 338,20. Amb un interval de 52 setmanes entre 157,50 com a mínim i 415,00 com a màxim.

Actualment, la companyia té una relació P / E de 49,23.

Què prediuen els analistes per a la marca de moda?

BooHoo ha rebut una qualificació consensuada de “compra” per part de 8 analistes, i 5 analistes han donat als britànics una qualificació de “Hold”.

Es preveu que els beneficis de l’empresa creixin un 27,99% anual i es preveu que el benefici de l’empresa creixi un 83% en els propers anys.

A mesura que el detallista de moda apel·la a diversos rangs d’edat amb els seus dissenys de moda i assequibles, la comoditat de poder demanar els seus productes en línia s’està convertint en una mica massa fàcil..

Un altre punt clau que cal esmentar és que BooHoo acull altres marques de moda líders, incloses PrettyLittleThing, MissPap i NastyGal, que tenen els seus propis consumidors.

Aquesta marca de moda del Regne Unit continua augmentant a mesura que ens dirigim al nou any.

Pel que veiem i creiem, serà el cas dels propers anys, ja que BooHoo sembla que continuarà oferint tendències de moda fresca a preus assequibles a tot el món.

Com triar les millors accions del Regne Unit el 2021 – Resum

En resum, aquestes accions principals del Regne Unit per comprar el 2021 tenen tots els seus avantatges, ja que busquen continuar assolint l’èxit durant els propers anys.

Tant si es tracta d’accions de dividend que esteu cercant com de rendibilitats a llarg termini, aquestes 10 principals accions britàniques us ofereixen alguns dels millors guanys del mercat actual.

Tot i això, és aconsellable fer sempre més investigacions addicionals abans d’invertir en les accions escollides, ja que cada empresa inclou els seus propis elements de risc.

Llest per submergir-vos en el UK Mercat de Valors?

Com invertir en les principals accions del Regne Unit?

Si voleu invertir en accions britàniques amb el millor rendiment, tenim un desglossament de la rapidesa, senzillesa i facilitat que pot fer-vos part d’un viatge tan emocionant.

En primer lloc, heu d’assegurar-vos que aquesta via és una cosa que enteneu, per això us aconsellem que realitzeu tanta investigació com sigui possible, a més d’aprendre el que comporta el comerç de valors..

En segon lloc, el següent pas és buscar l’obtenció d’un corredor per iniciar el vostre viatge.

Hi ha molts corredors disponibles a mà perquè pugueu començar a negociar. No obstant això, es recomana fer la vostra investigació també en aquesta part.

És clau triar un broker autoritzat que estigui regulat per operar al mercat de negociació. Juntament amb una plataforma de comerç en línia de confiança per a les vostres necessitats.

Juntament amb els corredors, també hi ha moltes plataformes de negociació en línia per a les quals podeu negociar. Però una plataforma líder que recomanem és la premiada, eToro.

eToro, la plataforma de negociació líder que acull més de 17 milions d’inversors, és una gran plataforma per iniciar el vostre viatge comercial.

La plataforma no només us permet invertir en les accions més importants del Regne Unit, sinó que té accés a 16 mercats internacionals perquè pugueu formar part de l’acció..

Obrir un compte comercial amb eToro és senzill, ràpid i senzill. Un cop seguiu els passos guiats en línia, podeu obrir un compte amb èxit en qüestió de minuts.

Un cop tingueu el compte de negociació amb un corredor, ja podreu començar el vostre viatge comercial.

Es necessitarà un dipòsit de 200 dòlars (aproximadament 145 lliures esterlines) per començar a negociar, que es podrà realitzar en qualsevol dispositiu i dipositar-lo mitjançant una simple transacció de pagament amb targeta.

Si creieu que necessiteu més comprensió, quan obriu un compte de negociació obtindreu el benefici de la plataforma de negociació virtual d’eToro per explorar-la.

eToro: compreu les millors accions britàniques sense comissió

corredor etoro

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys al mercat borsari; us recomanem que proveu-los.

El seu capital està en risc. Es poden aplicar altres taxes

Punts clau

Si recordeu alguna cosa de Quines 10 accions del Regne Unit a tenir en compte el 2021?, Convertiu-les en aquests punts clau.

  • Les principals accions britàniques escollides per al 2021 tenen una bona trajectòria en diversos sectors.
  • Les accions més destacades del Regne Unit són empreses que han obtingut bons resultats sòlids i han crescut molt amb el pas del temps fins arribar al lloc actual.
  • Tenint en compte aquestes accions amb millor rendiment del Regne Unit, són una bona incorporació a la vostra cartera. Afegint diversitat, creixement i valor.
  • Juntament amb els aspectes positius que tenen aquestes accions florents, tenen els seus propis elements de factor de risc.
  • Es recomana dur a terme investigacions addicionals abans d’invertir en les accions escollides.
  • Juntament amb el futur que avançem, esperem que més empreses del Regne Unit aviat tornin a ser protagonistes a mesura que avancem el 2021.
  • L’elecció d’un corredor per al vostre viatge comercial és un factor vital a l’hora d’entrar al mercat borsari.
  • Per últim, invertiu sempre amb intel·ligència i intel·ligència.

Si us ha agradat llegir quines són les 10 accions britàniques més importants a tenir en compte per al 2021 ?, compartiu-les amb qualsevol altra persona que creieu que us interessi.

Tingueu en compte que el rendiment passat no és una indicació del rendiment futur. El valor de les inversions pot baixar i augmentar. Qualsevol opinió, notícia, investigació, anàlisi, preu o altra informació continguda en aquest lloc web es proporciona com a comentari general del mercat i no constitueix un consell sobre inversions. Trading Education no serà responsable de cap pèrdua derivada de cap inversió basada en cap recomanació, previsió o altra informació proporcionada.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map