7 millors accions del Regne Unit a buscar el 2021 i més enllà

Els 7 primers valors britànics a veure el 2021 a llarg termini

Esteu buscant entrar al mercat de valors del Regne Unit el 2021? Voleu descobrir en quines accions principals del Regne Unit val la pena invertir per al nou any i per al llarg termini? Tenim els jugadors britànics amb el millor rendiment que podeu considerar el 2021 i el futur.

Abans d’examinar de prop aquestes millors accions del Regne Unit per al 2021, aquí teniu les nostres millors opcions:

1. AO World Plc (LON: AO)

2. Vodafone Group Plc (LON: VOD)

3. Premier Foods Plc (LON: PFD)

4. Taylor Wimpey Plc (LON: TW)

5. Burberry Group Plc (LON: BRBY)

6. JD Sports Fashion (LON: JD)

7. Ocado Group Plc (LON: OCDO)

Podeu comprar totes aquestes millors accions al Regne Unit, així com moltes altres, a eToro i pagar una comissió del 0%!

No hi ha cap dubte al respecte, el 2020 ha estat un any en què ningú no hauria pogut predir.

A la llum dels desafiaments significatius d’aquest any i dels resultats devastadors, el 2021 no només està a la volta de la cantonada, sinó que és ben rebut amb els braços oberts, ja que està previst convertir-se en l’any de tornada de les empreses de tot el món..

Tot i que la borsa està acostumada a sorprendre aquí i allà, ja que ofereix notícies tant positives com negatives per a comerciants i inversors de tot el món, aquest factor sorpresa el 2020 ha estat important.

Dos factors han tingut un paper important aquest any, un que és obvi i que ha controlat el nostre món tal com el coneixem inesperadament, Covid-19.

Juntament amb el segon factor clau que s’inclou al mercat borsari britànic i britànic, el Brexit.

A mesura que entrem en el nou any, els dos factors clau continuaran tenint un paper destacat el 2021, ja que les empreses s’adapten als nous canvis tant a curt com a llarg termini..

Les empreses que han estat capaces d’adaptar-se a les noves mesures normals que ens ha obligat Covid-19, incloses les marques que han estat a l’abast dels consumidors, han estat, naturalment, les accions amb millor rendiment del Regne Unit el 2020.

Però, a la llum de les notícies sobre la vacuna, el 2021 sembla que serà l’any de tornada de les empreses que han estat tremendament afectades per totes les indústries, ja que l’economia del Regne Unit inicia l’esperat procés de curació..

Tot i això, encara no ho tenim clar.

El començament del 2021 es restringirà encara més a tot el país a causa de les mesures de seguretat de la Covid-19, dels possibles períodes de tancament i de l’augment dels acomiadaments a tot el país, ja que el món assistirà a la inscripció de vacunes massives.

A mesura que el Regne Unit s’acosta a un acord sobre el Brexit, les empreses també dediquen el seu temps a abordar els impactes que s’enfronten actualment o que s’enfrontaran al que ha aportat el 2020.

Juntament amb les esperançadores notícies positives del control mortal del virus per la nova vacuna, el Regne Unit també ha experimentat altres factors positius. Les empreses de tot el país han experimentat i mostrat xifres d’èxit dins dels seus informes anuals i es preveu que continuïn els seus casos d’èxit fins al 2021 i més enllà.

Així que anem directament a explorar els 7 primers valors amb millor rendiment del Regne Unit fins al 2021 i més enllà.

7 Accions britàniques amb el millor rendiment per al 2021 i posteriors

Aquest any, juntament amb les botigues minoristes essencials, ha estat un any per a la indústria de la tecnologia, la indústria del comerç electrònic i el mercat immobiliari, per nomenar tres.

Però, a mesura que ens endinsem en les principals accions del Regne Unit que tenen un fort rendiment, malgrat els reptes d’aquest any, també ha provocat que la majoria de les accions amb millor rendiment del Regne Unit tinguin un rendiment inferior, tampoc no descartem aquestes accions, ja que aquestes accions estan guanyant impuls. i es posarà a fer bé avançant cap al futur.

Comencem, doncs, amb 7 accions principals del Regne Unit que formaran part el 2021, que són borses potencials per afegir a la vostra cartera, a més de mantenir aquestes grans marques previsibles.

Millors accions del Regne Unit a buscar el 2021:

 1. AO World PLC (LON: AO)
 2. Vodafone Group Plc (LON: VOD)
 3. Premier Foods Plc (LON: PFD)
 4. Taylor Wimpey Plc (LON: TW)
 5. Burberry Group Plc (LON: BRBY)
 6. JD Sports Fashion (LON: JD)
 7. PLC Ocado Group (LON: OCDO)

1. AO World PLC (LON: AO)

Accions d'AO World Plc

Per a aquells que potser no han sentit parlar d’AO World, ara és el moment de familiaritzar-se amb aquest distribuïdor elèctric britànic.

Amb seu a Bolton, Greater Manchester i fundada el 2000 per John Roberts, des de llavors cotitza a la Borsa de Londres i és un jugador líder dins del FTSE 250.

Amb un límit de mercat de 1,93 mil milions de lliures esterlines i els seus ingressos van de més en més, aquest minorista electrònic no només demostra la seva capacitat per convertir-se en un dels minoristes electrònics més forts del moment, sinó que també està liderant el 2021 i més endavant..

Com que és el major minorista de productes electrònics i de productes blancs només en línia del Regne Unit, estableix uns estàndards elevats i, per a qualsevol competidor que vulgui participar en l’equació, haurà d’oferir alguna cosa especial per formar part de la mateixa categoria que aquesta marca..

A més de la marca que opera des del Regne Unit amb el seu guardonat equip d’atenció al client, la companyia també opera a Alemanya.

Un altre punt de venda únic i un gran atractiu per a l’empresa és que el negoci fa la seva part per proporcionar un entorn més ecològic, ja que és el propietari de la sofisticada planta de reciclatge de neveres d’Europa..

A l’informe provisional de la companyia FY21, es confirmava que el creixement de la companyia va créixer amb resultats tremendos.

Des del 30 d’abril fins al 30 de setembre, la companyia va experimentar un augment del 53,2% en el creixement total dels ingressos fins als 717,0 milions de lliures esterlines respecte al 2019 en el mateix període que va comportar 468,2 milions de lliures esterlines..

Un resultat fantàstic de la demanda del consumidor britànic i alemany a la llum dels esdeveniments recents.

I no ha parat aquí per a la companyia brillant.

L’empresa també va informar de la seva xifra de beneficis del grup abans d’impostos, que va arribar als 18,3 milions de lliures esterlines, que es van produir per una pèrdua de 5,9 milions de lliures esterlines el 2019.

En un desglossament financer, la companyia va mostrar un 85,2% dels ingressos procedents del seu mercat alemany, que demostra ser una força imparable.

John Roberts, fundador i conseller delegat, va expressar la seva opinió sobre els resultats d’aquest any i sobre la confiança que s’aconsegueix en el futur:

“Ha estat mig any com cap altre. Com a resultat, el nostre mercat ha canviat per sempre. En línia, ara és el canal minorista dominant tant per a clients com per a fabricants i estic encantat de com els nostres operadors han afrontat el repte d’aquest canvi estructural de comportament ”.

Altres comentaris addicionals van expressar que el Grup ha avançat “enormement” en la fixació i enfortiment de la seva presència europea.

Com que el vessant europeu del negoci s’ha convertit ara a l’inrevés en una plataforma rendible, que “accelerarà el creixement” a tota Alemanya i continuarà a tot el Regne Unit i potencialment més enllà.

Com que el preu de les accions de la companyia augmenta, juntament amb els seus espectaculars resultats d’aquest any i que acabarà d’acabar, converteix aquesta empresa en una acció del Regne Unit per comprar per al 2021, però per mantenir-se en espera a mesura que creixi en el futur.

2. Vodafone Group Plc (LON: VOD)

L’empresa britànica de telecomunicacions multicultural la presència de la qual es fa sentir a diversos continents, inclosos Àsia, Àfrica, Europa i Oceania, està en camí d’obtenir més reconeixement que es mereix..

Vodafone ha tingut els seus alts i baixos al llarg dels anys, i aquest any no és diferent per a la companyia.

Però, potencialment, les coses canvien de cara al 2021 i, a llarg termini, a l’empresa per nombroses raons atractives.

El preu de les accions de la companyia ha estat força baix al llarg dels anys, però fins al 2021, el potencial de creixement és enorme per a l’empresa de telecomunicacions del Regne Unit..

En el primer informe financer de l’empresa, el grup de telecomunicacions va reportar ingressos de 19.200 milions de lliures esterlines (21.400 milions d’euros) en un període de sis mesos que finalitzava el 30 de setembre.

Es va informar que 3.000 milions d’euros dels ingressos de l’empresa provenien del seu mercat britànic, mentre que la resta provenien d’altres continents on l’empresa comercia..

Com que aquest any el món es movia més ràpidament i amb més rapidesa al món digital, la demanda era evident per part dels consumidors que s’adaptaven lentament a les mesures de treball forçat des de casa.

A causa de les noves mesures, es va informar que les xifres de clients que contractaven contractes mòbils van augmentar gairebé 145.000.

La gran ambició de la companyia és “millorar mil milions de vides i reduir a la meitat el nostre impacte mediambiental per al 2025”, cosa que la companyia està guanyant la força per arxivar aquesta ambició.

5G és l’última incorporació a les empreses de telecomunicacions, a la qual la companyia ha rebut bones crítiques per ser un dels millors i més forts proveïdors de xarxa per la seva addició 5G.

Tenint en compte els desafiaments d’aquest any, Vodafone, des del començament de l’any fins a l’agost, havia vist créixer els seus ingressos un 3%, el seu EBITDA un 2,6% i el flux de caixa lliure de la companyia va augmentar un 4,7%, fins als 5.700 milions d’euros..

Quan ens preparem per al 2021, els analistes han predit bons resultats per a la companyia per al pròxim any, que potencialment augmentaran en els pròxims anys, tot anant bé.

Tot i que Vodafone demostra volatilitat, encara hi ha molts aspectes positius per treure i formar part.

Amb les ambicions assolibles de la companyia, el seu augment d’ingressos i la seva demanda positiva a diversos continents, Vodafone és una acció del Regne Unit que destaca per formar part del llarg recorregut.

3. Premier Foods Plc (LON: PFD)

estoc de menjar de primera categoria

Premier Foods és la llar d’algunes de les marques més populars i estimades de Gran Bretanya, com ara Mr Kipling, Angel Delight, Bird’s Custard i moltes més marques de renom..

Amb aquestes marques de primer ordre, Premier Foods guarda el FTSE 250 amb els seus constants ingressos any rere any, ja que les vendes es disparen a cada marca sota el nom.

El 2020 ha estat un any per a les empreses minoristes essencials, ja que van veure augmentar i augmentar les vendes, cosa que va mostrar que els ingressos es van disparar i PFD va ser un dels millors resultats.

Com que la nació ha introduït diversos bloquejos nacionals i locals, el resultat final de la companyia del Grup serà sorprenent, ja que els resultats intermedis ja han demostrat l’augment.

Al setembre, els ingressos de la marca van augmentar un 18,6% en la primera meitat de l’any fins als 367 milions de lliures esterlines. Seguit d’una xifra enorme de 40 milions de lliures esterlines, que va ser eliminada del dèbit net de la companyia, que ara se situa en els 429 milions de lliures esterlines..

Com que hi ha més persones a tot el país que continuen cuinant i cuinant a la comoditat de casa seva, ha tingut un efecte positiu “excepcional” per a la marca, va afirmar el conseller delegat, Alex Whitehouse.

Avançant, ja que la incertesa encara continua fins al 2021, la demanda dels productes populars continuarà sent tan popular com aquest any, ja que les mesures de seguretat estrictes es mantindran possibles encara un temps més..

Whitehouse va parlar sobre els resultats de finals d’any de la companyia assessorant “Preveiem que els beneficis comercials per a l’any complet superaran les expectatives del mercat actual”.

Com que els corredors i analistes preveuen que la popularitat de la marca continuarà creixent, creient que les mesures actuals encara estaran vigents (almenys per al començament de l’any), no només milloraran els resultats anuals de la companyia, sinó el potencial de creixement a llarg termini.

Com que el preu de les accions se situa en 102,20, aquest és un estoc de productes alimentaris del Regne Unit que es pot comprar a partir del 2021 i es preveu un creixement fantàstic a llarg termini, ja que els clients continuen gaudint de les populars marques d’aliments que ens encanten.

4. Taylor Wimpey Plc (LON: TW)

Una indústria dins del 2020, a part dels vostres negocis obvis, ha estat un any per a les empreses de construcció de cases del sector immobiliari, juntament amb el propi mercat immobiliari..

Juntament amb Persimmon, Taylor Wimpey ha tingut un any desafiant, però, la companyia té les seves bases fermes amb la seva posició financera positiva i sembla que tindrà un futur brillant a llarg termini.

Aquest any s’ha vist que el preu de les accions de Taylor Wimpey és barat de comprar, començant pels primers 100, que fins ara ha pujat a 161,50 a causa de la demanda del sector immobiliari..

Com que la demanda d’habitatges és evident a tot el país i amb la manca d’existència, inclosos els tipus d’interès baixos i les vacances amb impostos de timbre que es mantenen fins al març del 2021, busca continuar la seva gran carrera fins al 2021 i A llarg termini.

Durant la primera meitat de l’any, Covid-19 va aturar totes les indústries i va posar en pausa totes les operacions, cosa que va provocar que la gran majoria d’indústries, inclosa la indústria immobiliària, experimentessin períodes de tristesa..

A mesura que es van desenvolupar les setmanes i les mesures governamentals van començar a disminuir lleugerament a tot el país, la indústria immobiliària va fer un pas lent.

Mentrestant, les taxes hipotecàries van arribar a un mínim històric, de la mà de l’anunci del govern que confirmava que les vacances de l’impost de segell començaven a veure que la demanda dels consumidors era forta..

L’últim informe d’actualitzacions comercials de la firma té un fort balanç i flux de caixa. Amb un saldo net d’efectiu previst entre 500 i 750 milions de lliures.

Com que la demanda i la recuperació han dominat la indústria immobiliària durant el segon trimestre, està superant totes les expectatives.

La companyia ja busca assolir el màxim de les expectatives del mercat amb els ingressos de la firma.

Amb la demanda del mercat immobiliari i la seva evolució, la companyia també ha previst que la seva parcel·la terrestre augmentarà al voltant de 10.000 parcel·les en els propers 12-18 mesos.

Juntament amb la seva forta presència al mercat immobiliari del Regne Unit, els constructors d’habitatges també tenen presència a Espanya, que ha estat una recuperació més lenta a causa de la prohibició i restriccions de viatges internacionals.

Tot i això, l’empresa busca que es normalitzi el nou any, a la llum de les notícies sobre la vacunació.

Amb un percentatge de complicacions estimat del 85-90% establert per al 2021, juntament amb una forta cartera de comandes que s’inicia cap al nou any amb la demanda continuada dels clients, demostra que Taylor Wimpey està mirant el gran èxit d’aquí al 2021 i en els propers anys..

És per això que TW és una de les principals accions del Regne Unit per comprar a llarg termini.

Juntament amb Taylor Wimpey, Persimmon també és una acció britànica amb el millor rendiment que es preveu per a un fort 2021.

Aquí hem desglossat i compartit els aspectes positius de les empreses immobiliàries d’aquest any, que tindrà bons resultats per al futur, juntament amb altres 9 accions amb millor rendiment del Regne Unit perquè pugueu comprar el 2021.

Ho tenim tot cobert i no deixem cap pedra invertida en el vostre viatge de negociació de valors del Regne Unit.

5. Burberry Group Plc (LON: BRBY)

Burberry, la luxosa marca de venda al detall de moda de gamma alta que continua obtenint ingressos de tot el món, fins i tot en temps incerts..

Tot i que la marca de moda no ha tingut un any brillant, com a mínim, com moltes empreses de tot el món van avançant cap al 2021 i veuen les trajectòries provades per les empreses, aquest és el motiu pel qual aquestes accions apareixen a la llista com una de les principals accions del Regne Unit per comprar el 2021 i més endavant.

La popular marca de moda no només té una forta demanda al Regne Unit, sinó que manté una gran demanda des del mercat asiàtic de la marca..

Tot i la crisi de la pandèmia mundial, la moda és una indústria que mai passa de moda. Pel que fa al disseny emblemàtic de marques comercials, el Grup Burberry ha demostrat ser popular entre totes les classes treballadores.

Amb una capitalització de mercat de 7.397 milions de lliures esterlines, el grup Burberry vol créixer amb la seva estratègia actual, tal com aconsellen el president de la companyia, el doctor Gerry Murphy i el conseller delegat Marco Gobbetti..

De l’informe anual anual de la companyia 2019/20, es desprèn que aquest any, a causa del brot de Covid-19, ha tingut un gran efecte a la companyia.

La companyia va assolir els ingressos de 2.600 milions de lliures esterlines, que van caure un 3% i van informar que el benefici operatiu va baixar un 57% al març.

Fins ara, l’empresa segueix endarrerit en allà on volien estar a causa de la pandèmia.

No obstant això, a principis d’any, quan la majoria del món va començar a adoptar mesures de bloqueig més dures, la Xina continental i Corea del Sud van començar a obrir-se i van experimentar un “creixement positiu” segons l’informe anual.

A mesura que el món empeny a convertir-se en més digital, Burberry té una forta demanda gràcies a la seva presència en línia, que durant l’estiu va permetre a la marca mantenir les seves existències de primavera / estiu més temps del previst per permetre als clients comprar aquests dissenys de temporada en línia per compensar la pèrdua de pèrdues. ingressos.

A l’inici del nou exercici, l’objectiu de Burberry és continuar evolucionant i estenent la seva singularitat britànica per diversos continents. Amb un èxit continu al mercat asiàtic.

Amb l’esperança de normalitat el 2021, Burberry busca tornar a pujar per l’escala amb les seves vendes, amb una gran part de les vendes de la marca provinents de consumidors viatgers.

La qual cosa converteix la marca en accions del Regne Unit per comprar i formar part el 2021 i en el futur.

6. JD Sports Fashion (LON: JD)

JD Sports, el minorista britànic de moda esportiva que té un any brillant malgrat els efectes que Covid-19 ha produït a la indústria minorista.

La central de venda al detall esportiva no només ha estat donant els resultats dins de la seva marca, sinó que la companyia també busca ampliar els seus horitzons d’expandir el seu nom, ja que recentment es van relacionar amb la compra potencial del minorista de moda Debenhams..

Fins que no van finalitzar les negociacions a principis de desembre a causa de la devastació addicional del grup Acadia que havia caigut en l’administració que va ocupar un paper clau en els ingressos del Grup Debenhams..

El que es va demostrar que suposava un risc massa gran per a l’empresa esportiva.

Amb un límit de mercat de 7.600 milions de lliures esterlines i accions que es mouen interanualment al voltant del 7,30%, la marca no està gens malament tenint en compte.

Les accions de JD van augmentar un 147% durant el darrer any, mentre que el benefici net de les marques esportives va caure un 6%. Tot i que, els ingressos de les marques esportives han augmentat fins a 6.11 mil milions de lliures esterlines dins del 2020, passant de 4.72 milions de dòlars a principis d’any.

Notablement, el preu de les accions de JD és un dels que se sap que és elevat, i segur que té marge per tornar a pujar.

A la llum que el govern del Regne Unit aixeca les mesures locals de bloqueig a tot el país, podem veure que aquest popular minorista d’esports mostra resultats encara més grans a mesura que ens acostem al període festiu.

A mesura que les botigues s’obren a tot el país i a tot el món, que inclouen més de 600 botigues repartides per tot el món i sense oblidar els forts ingressos digitals de la companyia, aquesta marca minorista és una de les accions que cal comprar i mantenir-se tancat el 2021.

7. Ocado Group PLC (LON: OCDO)

L’últim que entra a la nostra llista és que Ocado Group PLC és un supermercat britànic en línia que s’enorgulleix de ser un “supermercat no tradicional”..

El detallista en línia envia els seus enviaments directament des dels magatzems de la companyia sense que la seva presència als supermercats es senti amb una cadena de botigues a tot el país..

L’empresa de queviures en línia ha experimentat un augment significatiu dels seus ingressos que es va documentar en el seu darrer informe, que va acabar fins al 29 de novembre.

Uns ingressos minoristes de 579,6 milions de lliures esterlines van augmentar per sobre dels 100.000 lliures esterlines respecte als resultats de l’any anterior, de només 430,0 milions de lliures esterlines.

El 2020 ha estat, sens dubte, un any avançat per a la companyia, no perquè hagi tingut un mal rendiment en el passat, sinó que tenint en compte els esdeveniments d’aquest any, la companyia s’ha fet més coneguda pels consumidors amb les seves mesures adaptables Covid-19..

Proporcionar la seva singularitat amb productes que provenen directament dels magatzems de l’empresa s’està convertint en gran mesura en el supermercat electrònic a tenir en compte quan entrem en la nova normalitat.

Com que el preu de les accions de la companyia es manté a un ritme impressionant, tot i que ha tingut els seus moments de volatilitat i que les seves vendes guanyen força, no és estrany que els inversors estiguin atentament a la florida acció del Regne Unit..

Amb el Brexit a la volta de la cantonada, és natural que els principals inversors tinguin les seves preocupacions. No només dins d’aquesta indústria, sinó també com a col·lectiu.

Però, quin impacte tindrà el Brexit a Ocado Group PLC?

Per tant, el Brexit tindrà un impacte en l’empresa, per descomptat, però només pot durar poc en comparació amb empreses d’altres indústries..

Com que la producció fresca arriba als magatzems de diversos països del món, això podria aguantar-se o veure com el creixement de l’empresa es tornaria més lent a causa de la manca de producció i també de l’espera que pot trigar a arribar als seus magatzems..

Però, amb tota honestedat, probablement no causarà un gran problema per a l’empresa a llarg termini i, realment, l’empresa és més que probable que faci un pas per davant d’aquest potencial problema que podria causar un retard.

Com es va esmentar anteriorment, el món cada dia està funcionant més digitalment. El que, per a l’impacte a llarg termini, és fantàstic per a aquesta empresa en creixement, ja que el món s’adapta a la nova normalitat del popular món digital a la carta.

L’empresa no només és líder amb la seva presència de botiga digital digital, sinó que la marca també es va associar amb M&S, una de les principals empreses d’alimentació de luxe del Regne Unit, que va augmentar el creixement de la companyia un 52% a l’agost.

Amb les perspectives de brillants inversions a llarg termini, juntament amb els seus brillants resultats d’ingressos que ha demostrat aquest any, aquesta companyia serà una de les companyies capdavanteres cap al nou futur i definitivament una de les que formarà part el 2021..

Un altre estoc popular del Regne Unit per veure el 2021

PLC Boohoo Group (LON: BOO)

accions grupals de boohoo

Boohoo, el minorista de moda en línia ha tingut una barreja de tot aquest any, inclòs el seu preu de les accions gairebé triplicant-se dins del seu màxim.

El minorista de moda és popular entre la majoria de generacions que ofereixen els últims estils i tendències i el seu atractiu clau, la moda assequible de la marca.

A principis d’any, la marca de moda va tenir un èxit a l’inici de la pandèmia, però, la marca aviat va agafar impuls com a intèrpret digital líder, ja que les mesures de bloqueig van restringir les compres a les botigues minoristes..

Tot i que el preu de les accions de Boohoo pot ser imprevisible, l’empresa ha crescut en els darrers 5 anys i, de cara al 2021, creixerà encara més, amb resultats espectaculars que preveuen els inversors.

Actualment, el preu de les accions de la companyia és de 311,80 per acció, que els analistes aconsellen que es tracta d’un robatori, ja que el marge potencial de creixement visible per a la companyia per arxivar en el futur, és la motivació no només per comprar, sinó per mantenir aquestes accions la vostra cartera.

Malgrat la reacció mediàtica que va envoltar les fàbriques de la marca a Leicester aquest any, que va veure com la companyia es va posar en el punt de mira i va ser etiquetada amb la negligència i el subpagament del seu personal.

El conseller delegat de la companyia, Mahmoud Kamani, va abordar els informes i va afegir que se centra en el rendiment de Leicester en lloc d’expandir la marca a altres continents..

Segons els informes d’agost, la companyia augmenta un 44,54% interanual fins a arribar als 408,25 milions de lliures, tot i la pandèmia mundial i les investigacions sobre els antecedents ètnics de la marca..

Juntament amb els ingressos de la companyia, els seus ingressos nets, el seu canvi net en efectiu i totes les altres àrees financeres de la marca, actualment es mantenen en el verd.

Amb les xifres financeres de les marques que mostren el camí per a l’empresa, juntament amb els comentaris positius dels analistes i el seu atractiu preu de les accions, fa de Boohoo una acció per comprar el 2021 i que pretengui créixer a la llarga.

Millors accions del Regne Unit per comprar el 2021: el veredicte

I aquí ho teniu, set de les principals accions del Regne Unit per oferir-vos un futur més brillant dins del 2021 i més enllà, que també proporcionen una bona varietat a la vostra cartera en expansió..

A més dels aspectes positius, és important esmentar que totes les empreses tenen els seus propis riscos, ja que no hi ha garanties a l’hora d’invertir.

Busqueu invertir en les principals accions del Regne Unit per al futur?

Després d’examinar set de les millors accions del Regne Unit per a les quals formar part el 2021 i més enllà, ara és el moment de començar a participar en l’acció, que només triga uns quants minuts a formar part d’un comerç tan emocionant i gratificant viatge.

Abans de començar el vostre viatge cap a la inversió, és vital que sàpigueu que no es garanteix res quan invertiu els vostres diners. És per això que és aconsellable fer i fer tanta investigació com sigui possible en tots els àmbits on esteu pensant a col·locar els vostres diners.

Podeu començar el vostre viatge comercial des de la comoditat de casa vostra amb tota l’ajuda i la guia al vostre abast.

El vostre primer pas per negociar en accions del Regne Unit, heu de configurar un compte de negociació i trobar un corredor que us convingui.

Tot i que hi ha moltes plataformes de comerç en línia disponibles per explorar en línia, és millor triar amb prudència i assegurar-se que la plataforma que trieu tingui les llicències necessàries juntament amb les llicències d’intermediació..

eToro, la plataforma social i comercial líder en el món ho ofereix tot al vostre temps. La plataforma de comerç en línia fa que el vostre inici en el comerç d’accions sigui senzill, lliure d’estrès, eficaç i ràpid.

L’obertura del compte eToro es pot fer en qüestió de minuts, juntament amb l’obertura d’un compte d’intermediació, que es recomana mantenir els diners separats dels comptes quotidians..

Un cop hàgiu obert el compte i hagueu escollit un corredor adequat a les vostres necessitats, l’últim punt és ingressar diners per iniciar el vostre viatge de negociació de valors..

No hi ha límit de temps, podeu dedicar-vos tot el temps i fer tanta investigació com necessiteu abans d’invertir els vostres diners en res, ja que sempre és aconsellable saber a què us dediqueu..

Inclou tots els avantatges que ofereix eToro, inclòs el 0% de comissió, Accés a totes les accions més destacades i molt més, eToro també ofereix educació comercial per entendre i començar el seu viatge cap al comerç d’accions.

Sense costos d’inici, només podeu registrar-vos gratuïtament per experimentar de primera mà per veure l’aspecte i el funcionament d’un compte de negociació, de manera que quan es tracti de l’oferta real us sentireu més segurs de com operar..

Tant si sou principiants en accions com principiants en inversions, podeu aprendre tots els trucs del comerç a través d’aquesta plataforma moderna, senzilla i senzilla..

eToro: compreu les millors accions del Regne Unit sense comissió

corredor etoro

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys al mercat borsari; us recomanem que proveu-los.

El seu capital està en risc. Es poden aplicar altres taxes

Punts clau

 • Les 7 millors accions del Regne Unit inclouen tots dos aspectes positius excepcionals, però s’equilibren amb els seus propis factors de risc.
 • A més dels millors valors britànics esmentats anteriorment, vigileu el mercat borsari britànic, ja que hi ha empreses més excepcionals que podrien “créixer” abans del 2021.
 • Abans d’invertir, és aconsellable fer més investigacions sobre les accions escollides.
 • La pràctica és perfecta i és una bona manera d’entendre i aprendre el món del comerç abans d’invertir els vostres propis diners.
 • Invertiu sempre amb prudència, en termes més senzills, invertiu amb els vostres mitjans.

Si us agradava llegir 7 millors accions del Regne Unit a buscar el 2021 i més enllà comparteix-ho amb qualsevol altra persona que creguis que sigui del teu interès.

Tingueu en compte que el rendiment passat no és una indicació del rendiment futur. El valor de les inversions pot baixar i augmentar. Qualsevol opinió, notícia, investigació, anàlisi, preu o altra informació continguda en aquest lloc web es proporciona com a comentari general del mercat i no constitueix un consell sobre inversions. Trading Education no serà responsable de cap pèrdua derivada de cap inversió basada en cap recomanació, previsió o altra informació proporcionada.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map