20 accions principals per comprar el 2021: incloent les millors accions que cada inversor hauria de mirar d’afegir a la seva cartera

Les millors existències per comprar el 2021: (revisió en profunditat)

Voleu formar part de les accions més destacades que van de la força en la posició a la part superior? Quines són les millors accions per comprar aquest any que us pregunteu? Esteu cercant les 20 millors accions per comprar el 2021? T’hem cobert! Tenim les accions amb millor rendiment que tots els inversors haurien de considerar o afegir a la seva cartera creixent per al 2021.

Top 20 accions per comprar el 2021

Escollir només algunes de les accions més brillants i d’alt rendiment i que hauran de formar part el 2021 i mantenir-les a llarg termini, és en realitat una decisió difícil de fer.

Hi ha accions espectaculars que tenen com a objectiu aconseguir resultats financers brillants, que han guanyat una força enorme al llarg dels anys i que en el present, juntament amb la seva avançada al futur, només estan destinats a millorar.

Com que aquestes accions principals no es passen de moda aviat, és hora de participar en l’acció.

Formar part d’aquestes mega-accions depèn únicament de la situació financera de l’individu.

Si sou principiants en el comerç d’accions, val la pena fer tantes investigacions com sigui possible.

Per llegir i obtenir una comprensió exhaustiva en l’aprenentatge de les habilitats per negociar accions, la nostra Guia Com operar accions i sobreviure amb accions té tota la informació coberta.

Des de l’aprenentatge del mercat de valors fins a mantenir un ull obert ferm sobre què heu d’evitar abans d’invertir els vostres diners. La guia completa està plena d’informació vital i una guia pas a pas en el vostre viatge comercial.

Sense més dilacions, donem un cop d’ull a les 20 millors idees de valors en curs mentre ens endinsem en els resums de cada acció, ideals per fer una elecció confirmativa a l’hora de plantejar-vos afegir qualsevol d’aquestes accions principals a la vostra cartera..

20 accions principals per comprar el 2021:

1. Netflix (NFLX)

2. Amazon.com Inc (AMZN)

3. Facebook Inc (FB)


4. Diamondback Energy Inc (FANG)

5. PayPal Holdings Inc (PYPL)

6. PepsiCo Inc (PEP)

7. Etsy Inc (ETSY)

8. AbbVie Inc (ABBV)

9. Airbnb (ABNB)

10. Tesla Inc (TSLA)

11. Docusign Inc (DOCU)

12. Johnson i Johnson (JNJ)

13. Apple Inc (AAPL)

14. Coca-Cola Co (KO)

15. Chevron Corporation (CVX)

16. Microsoft Corporation (MSFT)

17. Quirúrgic intuïtiu (ISRG)

18. Honeywell International Inc (HON)

19. Lendingtree Inc (TREE)

20. McDonald’s Corp (MCD)

Podeu comprar totes aquestes accions destacades, així com moltes altres, a eToro i pagar taxes del 0%!

I aquí teniu la llista de les 20 principals accions per al 2021.

Una bona barreja de 20 de les accions més potents, sòlides i conegudes, juntament amb els nouvinguts, en comparació amb les accions amb millor rendiment que es preveu que creixin més a partir del 2021 i en els propers anys.

Millors 5 accions de creixement del 2021 de la llista

D’acord, per descomptat, totes les accions esmentades anteriorment han experimentat un gran creixement al llarg dels anys, cosa que ha fet que aquestes accions es converteixin en algunes de les millors del mercat i es posicionin on es troben actualment..

No obstant això, hi ha algunes existències que creixen millor que d’altres.

Per tant, els hem desglossat per a vosaltres.

Aquests són els nostres 5 valors de creixement més importants a formar part a llarg termini.

1. DocuSign

2. Airbnb

3. Arbre de préstec

4. Quirúrgic intuïtiu

5. PayPal

Un estoc de creixement, si sou un principiant al comerç de valors, és una acció dins d’una empresa que es preveu que creixi per sobre de la taxa de creixement mitjana del mercat financer..

Veureu que les existències de creixement són diferents de les de dividend.

Amb les societats borsàries en creixement, un cop generats els seus ingressos, reinvertiran els seus diners directament al negoci per accelerar el seu creixement a curt termini per avançar a llarg termini.

El que, a partir de l’anterior, significa que les accions en creixement normalment no paguen dividends, ja que l’empresa col·loca aquests diners al seu negoci per aconseguir més.

A curt termini, molts inversors creuen que el preu de les accions per a un estoc en creixement sol ser més car en comparació amb altres.

Però tingueu en compte que no tots els preus de les accions de creixement són molt alts; Podeu trobar un equilibri feliç de les accions en creixement amb un preu de les accions raonable, tot i que normalment tenen un preu més alt que altres accions.

Però la realitat és que el seu preu de les accions i la seva ràtio P / E (relació preu-beneficis) potser o semblen elevats, però a llarg termini el potencial de creixement i capital a partir d’aquestes accions en curs podria ser enorme.

1. DocuSign (DOCU)

gràfic de valors docu

DocuSign està liderant el camí perquè el món i les persones puguin signar electrònicament. En els moments en què necessiteu signar un acord en qualsevol camp, DocuSign us permet signar des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol part del món..

L’empresa avançada no acaba d’incrementar el 2020 a causa del Covid-19 amb les estrictes mesures de seguretat establertes, DocuSign ho estava fent molt bé abans de la pandèmia.

Des de la signatura de contractes obligatoris legalment de grans actius fins a la signatura d’un acord de compromís més petit, la companyia avança cap al futur electrònic.

Segons l’informe del tercer trimestre d’octubre de la companyia, els ingressos totals de DocuSign van augmentar un 53%, fins als 382,9 milions de dòlars (285,9 milions de lliures). Juntament amb els ingressos totals de la companyia, la subscripció de la marca va augmentar un 47% i els ingressos per serveis addicionals van augmentar fins als 16,3 milions de dòlars, un 43% més.

El president executiu, Dan Springer, es va clavar el cap amb la seva declaració sobre la plataforma de núvol que funciona i creix.

“A mesura que les empreses acceleren la transformació digital dels seus processos comercials i d’acords, el paper de DocuSign a l’est implica que la plataforma de núvol essencial continua creixent”.

Tenir una capitalització borsària de 45.900 milions de dòlars i el seu preu de les accions, ja que se situa actualment al voltant dels 280,00, que com podeu veure no és el més barat de les accions, però tampoc no és el més car.

Tot i que aquesta marca ja s’ha consolidat com una empresa líder a la qual ha de formar part, sens dubte hi ha més marge per a un enorme creixement a mesura que el món va més enllà al món digital..

DocuSign és un estoc de creixement molt recomanable per als inversors que vulguin afegir un estoc de creixement a la seva cartera.

2. Airbnb (ABNB)

D’acord, com que el món ha estat realment aturat durant gairebé 12 mesos, el testimoni dels viatges internacionals gairebé s’ha aturat, tot i que Airbnb encara ha mostrat bons resultats en general.

Aquest any ha estat un any turbulent per a Airbnb mostrant una caiguda del 32% dels seus ingressos i, amb un ajustat, va reportar una pèrdua neta de 341 milions de dòlars durant el primer trimestre.

Tanmateix, arribant al segon, al tercer i al darrer trimestre, la companyia ha recuperat una notable recuperació i està liderant el camí a seguir amb les reserves realitzades fins al moment, més que els hotels de grans marques..

A mesura que el món avança cap a una ètica de treball remot i amb persones que esperen amb impaciència unes vacances o només un petit descans a tot el món, aquests són només dos factors forts que fan d’aquesta empresa un estoc de creixement.

A dia d’avui, la valoració d’Airbnb se situa en 34.600 milions de dòlars, cosa que suposa un bon increment respecte als 18.000 milions de dòlars de principis d’any.

A més, el preu de les accions d’Airbnb fins a la data és de 165,34.

Amb el nou any que s’acosta cap a nosaltres, tot anant bé, esperem tornar a una nova normalitat de poder fer jet-set a tot el món una vegada més.

Fer d’aquest estoc de creixement una bona addició a la vostra categoria d’estoc de creixement.

3. LendingTree (ARBRE)

LendingTree està mostrant àmpliament al món què pot assolir un estoc de capitalització mitja i conduir-lo al futur, que pot convertir-se en un estoc de gran capitalització en els propers anys. (tot és possible).

Aquest any, LendingTree ha estat el supervivent de molts ciutadans i propietaris d’empreses dels Estats Units.

La plataforma de negocis en línia connecta les persones que desitgen mirar els préstecs en termes de targetes de crèdit, préstecs, assegurances i molt més a través de la plataforma..

La plataforma permet als prestataris comprar els preus competitius i altres formes de serveis financers juntament amb connectar els prestataris amb els inversors per obtenir els millors productes adequats a les seves necessitats individuals..

LendingTree té fins ara una capitalització de mercat de 3.58 milions de dòlars, amb un preu de les accions de 275,63 a partir d’aquest informe.

Tal i com confirmen els informes del tercer trimestre de la firma, LendingTree està previst per a un potencial elevat del 2021 i un futur brillant per davant.

Siguem realistes, Coronavirus o no coronavirus, els serveis financers sempre estan en demanda.

A la llum dels esdeveniments d’aquest any, la marca ha permès i arxivat resultats fantàstics, potser fins i tot millors del previst a principis d’any.

La qual cosa converteix LendingTree en un estoc de gran creixement que cal comprar per al 2021.

4. Quirúrgic intuïtiu (ISRG)

Intuitive Surgical: els creadors d’equips quirúrgics robotitzats, inclosa l’obra mestra, el sistema quirúrgic da Vinci.

El quirúrgic da Vinci és un sistema quirúrgic robotitzat que ha de ser operat per un operador humà.

Els cirurgians són capaços de realitzar cirurgies mínimament invasives que es duen a terme mitjançant instruments petits. Cada instrument es col·loca a l’extrem de tres o quatre braços operatius, amb l’addició d’una càmera 3D al costat per fer més clara la visió.

Aquest disseny d’obres mestres de la tecnologia es convertirà en un canviador de jocs als teatres mèdics de tot el món.

Els avantatges del producte inclouen un accés millorat a les zones d’accés difícil, una millor visita que a simple vista pot no veure i una major precisió quirúrgica per citar només tres grans avantatges per al producte..

No obstant això, dins de l’àmbit mèdic res no surt barat.

Aquests equips es fixen en 2 milions de dòlars cadascun, la qual cosa suposa un gran import per pagar a les empreses.

Així doncs, a la llum d’això, ISRG ha fet un pas més i ha creat un acord de lloguer perquè els hospitals puguin tenir accés il·limitat a aquest fantàstic equipament del seu hospital.

A partir del segon trimestre, es van instal·lar a tot el món una mica menys de 6.000 sistemes quirúrgics da Vinci, un 9% superior a l’any.

Tot i que aquesta acció no és barata, veureu que el preu de les accions es manté bastant alt, amb un P / E (relació preu / beneficis) de 89,89.

No obstant això, Intuitive Surgical ha anat incorporant les xifres i la demanda de ser més fortes a tot el món, cosa que fa que aquest estoc no només sigui un estoc de creixement, sinó un estoc de capitalització gran, que és ara un complement perfecte per a la vostra cartera i pel futur.

5. PayPal (PYPL)

Un altre estoc de creixement futurista del qual molts ja n’haurien sentit a parlar és PayPal.

PayPal és el líder dels pagaments digitals a mesura que el món avança més lentament cap als pagaments sense efectiu i a mesura que el món progressa en línia.

Pel que fa a moltes empreses de tot el món, grans o petites, que veien que els productes eren obligats a convertir-se en productes imprescindibles en lloc de productes “prendre-ho o deixar-lo”, els pagaments sense contacte es van convertir en un dels quals tothom necessitava.

PayPal està demostrant ser el líder dins de la revolució dels pagaments digitals amb més de 321 milions de comptes actius a nivell mundial a mesura que la seva base de membres creix cap al futur. Es van crear 15,2 milions de comptes nous durant el tercer trimestre, un 55% més interanual.

PayPal també va fer història dins del seu negoci aquest any, amb els seus ingressos totals més grans de 5.466 milions de dòlars.

L’empresa líder també ofereix als consumidors quotes sense interès “Compra ara paga més tard” amb diferents opcions per a ciutadans dels Estats Units i del Regne Unit.

Aquest estoc, com la majoria esmentada anteriorment, té un cost per formar part.

El preu de les accions actuals de PayPal és de 240,42, però, a la part posterior, l’empresa té una estadística de preu a venda de 14. La qual cosa és una xifra mitjana sòlida.

Hi ha molta publicitat al voltant d’aquest estoc en creixement. Després d’haver vist i vist les xifres que ha aportat l’empresa i preveure aportar-les, vol desenvolupar-se i créixer amb força durant l’any i molts anys per venir.

Accions de creixement el 2021 – Darrera nota

Tot i que no s’esmenta en aquesta llista, un sector que creixerà enormement en els propers anys és la indústria del cànnabis.

I un estoc en particular que destaca de la multitud és Canopy Growth.

La principal empresa canadenca de cànnabis treballa des del 2013. Al llarg dels anys ha estat una empresa líder en la producció i venda de marihuana medicinal fins que el Canadà va legalitzar l’ús recreatiu de marihuana, cosa que va permetre a la marca tenir-ho tot.

El 2018, el productor i venedor nord-americà Constellations Brands va entrar en la marca en creixement amb una enorme propietat del 38% de l’empresa.

Com que els Estats Units volen legalitzar l’ús recreatiu de cànnabis a la majoria o, si no, a tots els estats dels Estats Units un dia, aquest és un estoc en creixement que segur afegirà diversitat i creixement a la vostra cartera.

Per llegir i obtenir més informació sobre les estadístiques de Canopy Growth i obtenir més informació sobre les principals existències de cànnabis, tenim a la vostra disposició totes les estadístiques disponibles a les nostres 11 millors existències de cànnabis amb millor rendiment.

Llest per submergir-vos en el Mercat de Valors?

5 accions principals per a inversors principiants

Si és nou en el comerç de valors i actualment troba els seus peus, és probable que us pregunteu quines són les accions sòlides i amb un bon rendiment.

Aquí tenim els cinc primers llocs de la llista que són accions inicials ideals per afegir a la vostra cartera inicial.

Tot i que s’esmenten a la llista d’estocs de creixement, els cinc esmentats també són bons en què invertir per començar, però, poden mostrar una mica més de volatilitat que aquests grans noms.

5 existències per a principiants

1. Facebook

2. Amazon.com

3. Microsoft Corporation

4. Netflix

5. Apple Inc.

És segur dir que haureu sentit a parlar d’aquests cinc jugadors principals esmentats anteriorment i hi ha moltes raons clares, juntament amb molts factors addicionals sobre el motiu pel qual han fet aquesta llista, per ser accions sòlides per a un comerciant de valors principiants..

Com a comerciant de valors principiants, és aconsellable, al principi, investigar el màxim possible les accions escollides.

Tot i que les accions de capitalització gran seran menys volàtils que les accions de capitalització inferior, presenten alguns elements de risc, ja que mai no es garanteix res a l’hora d’invertir.

1. Facebook (FB)

La plataforma de xarxes socials que ha portat les xarxes socials al següent nivell.

Facebook també té Instagram, WhatsApp i Facebook Messenger sota el seu paraigua tecnològic, cosa que la converteix en l’empresa de tecnologia de xarxes socials amb més èxit de la planta..

Segons els últims informes del tercer trimestre de la companyia al setembre, els ingressos de la companyia van créixer un 22% respecte a l’any passat, incloent un augment del 28% en el preu de les accions.

Facebook està previst per a un creixement increïble el 2021 i per al previsible a mesura que l’empresa continuï evolucionant i lluitant cap al futur de les xarxes socials amb les seves darreres incorporacions i actualitzacions.

Com que la seva capitalització borsària se situa al voltant dels 780.000 milions de dòlars, el seu preu de les accions pot ser més barat que el que es pot comprar, sobretot en comparació amb altres accions de gran capitalització.

Tal com és actualment, el preu de l’acció de l’empresa és de 267,09.

En una nota diferent, tot i que des del punt de vista empresarial l’empresa té un aspecte fantàstic, hi hauria possibles demandes que podrien acabar en la barreja.

Això sempre ha estat una preocupació per a la marca mundial, ja que es tracta d’una plataforma de xarxes socials i les situacions poden sorgir inesperadament, però poden arribar a ser costoses..

Però, en general, Facebook és i és molt probable que continuï sent la plataforma de xarxes socials més gran i dominant del món dins del 2021 i durant molts anys.

2. Amazon.com (AMZN)

Amazon, Amazon, Amazon, per on comences amb aquest mega èxit minorista mundial.

Fins ara, el mega èxit de venda en línia, amb més de 112 milions de subscriptors d’Amazon Prime als Estats Units, permet als subscriptors transmetre pel·lícules i música, serveis de lliurament el mateix dia o un o dos dies i molt més.

I per confirmar-ho, Amazon Prime és una subscripció de pagament que té un cost de 120 dòlars anuals o 13 dòlars al mes.

L’empresa de comerç electrònic ràpid té un límit de mercat d’1,61 bilions de dòlars i també té un preu de les accions molt alt en comparació amb altres grans empreses.

El 2020 ha tingut un efecte accelerat sobre la marca, ja que ha vist com els seus ingressos augmentaven al llarg de l’informe de cada trimestre.

L’últim informe de la companyia, que és el seu tercer trimestre, mostra un nou increment del 37% respecte als resultats del tercer trimestre de l’any anterior.

Durant el darrer mes, Amazon també va anunciar la seva nova aventura oferint una farmàcia en línia a la seva llista.

Sense signes de desacceleració aviat, només arxivant i esforçant-se per obtenir més èxit, ja que la companyia es manté amb un percentatge del 77% interanual, no es pot aturar aquesta marca mundial dominant.

És per això que si el preu de les accions s’ajusta als vostres recursos financers, es tracta d’una acció que cal comprar i mantenir.

Llegiu-ne més: predicció del preu de les accions d’Amazon per al 2021 i més enllà

3. Microsoft Corporation (MSFT)

L’empresa que ens va portar Microsoft Windows que va canviar les nostres vides tal com la coneixem.

Això no inclou el que han arxivat junt amb aquests excepcionals sistemes de mercat.

Microsoft Corporation ha anat a crear Internet Explorer Browser, Microsoft Office Suite, electrònica, ordinadors personals i molt més.

Considerat com un dels ‘cinc grans’, el potencial de creixement de l’empresa magnata és encara enorme.

Aquest any s’han vist confinats milers de milions de persones a tot el món per treballar remotament des de casa a causa del COVID-19, que va suposar que els ingressos de Mircroft arribessin als 143,02 milions de dòlars.

Les empreses de computació en núvol de Microsoft han anat bé, que inclouen Office 365 i Azure, cosa que no és d’estranyar tenint en compte els esdeveniments d’aquest any.

Es preveu que el preu de les accions de Microsoft, que actualment és de 222,10, augmentarà el nou any, cosa que va suposar un salt en el preu de les accions amb la nova addicció, Azure Sphere.

Morgan Stanley ha anomenat les accions de Microsoft com “una de les nostres millors opcions cap al 2021”.

I aquesta mega marca converteix la nostra llista en un important inventari per a principiants per comprar per a la vostra cartera inicial.

4. Netflix (NFLX)

Una cosa és segura, la majoria de nosaltres aquest any hem estat Netflix: bingers en un moment o altre.

La productora que mostra una gran quantitat de pel·lícules, des de clàssics fins als seus propis originals de Netflix, ha arribat fins als 200 milions de subscriptors fins a la data, amb els Estats Units i Canadà que aprofiten al màxim.

Tot i que les notícies sobre la vacuna són aclaridores i, mentre intentem avançar cap a la normalitat, la cadena d’una nova propagació del virus està causant dubtes entre molts.

Però, per a Netflix, això només podria beneficiar-se encara més per al negoci, ja que es manté a casa el control de la legislació a tot el món.

Mirant cap al futur per a Netflix, també es rumoreja que la productora destrossant fins i tot podria obrir-se camí a la compra de marques de cinema, ja que continua en el seu èxit.

Afegint al seu èxit la nova adaptació original de Netflix “The Queen’s Gambit”, ha estat nomenada la sèrie més vista de la plataforma de streaming fins ara.

Una empresa d’entreteniment que és una incorporació segura i sòlida per començar en el vostre recorregut de valors. Com que l’empresa d’entreteniment no mostra signes de desacceleració, de fet, és el contrari, ja que sembla expandir-se encara més.

5. Apple Inc (AAPL)

El distintiu i emblemàtic logotip de poma que tothom coneixerà és Apple.

Apple té una capitalització de mercat sorprenent d’uns 2,24 bilions de dòlars, que només llegir la xifra és prou sorprenent.

Però la companyia fabricant nord-americana no mostra signes de desacceleració, ja que la marca continua creant i llançant cada any els seus iPhones actualitzats, ordinadors, programari i molt més.

Una de les darreres creacions d’AAPL que es va llançar al món aquest any, el nou iPhone 12 pro max.

L’iPhone no només atrau els consumidors d’Apple només per la seva nova actualització, sinó que el telèfon també inclou l’última generació 5G.

La marca també sap cronometrar les coses, ja que el telèfon surt al mercat just quan comencem a apropar-nos a les temporades de vacances.

Igual que la majoria de les empreses anteriors, Apple ha continuat guanyant el 2020 a mesura que es van impulsar les vendes i els ingressos van augmentar, durant els intensos períodes de bloqueig.

Igual que totes les empreses que fan la llista, és fonamental comprar les accions adequades en el moment adequat.

Un cop la valoració sembla ideal, aquest és el moment més oportú per ser part i potencial de la compra de l’empresa en qüestió.

Com que Apple existirà per a la previsió, aquest estoc de mega-cap és un que s’estableix a llarg termini i és una gran addició dins del vostre viatge comercial.

Top 8 accions de dividends per afegir a la vostra cartera el 2021

Molts inversors busquen accions de dividend amb el millor rendiment o, si no almenys, un bon dividend potencial que tingui potencial.

Hi ha nombroses raons per les quals els inversors busquen tenir aquestes accions, no només per obtenir ingressos, sinó per mostrar i tenir diversitat dins de la seva cartera.

Les accions de dividends, com les accions generals, tenen molts avantatges i desavantatges.

El principal avantatge i el que són les accions de dividend, que és un pagament periòdic que paga als seus accionistes amb els ingressos de la companyia. La majoria de les empreses que ofereixen dividends es paguen als accionistes trimestralment (quatre cada any).

Tot i que el principal atractiu per a les accions de dividend és que els inversors rebin alguns ingressos de les accions escollides, tenir l’opció de disposar d’un programa DRIP (programa de reinversió de dividends) també per als inversors és un gran jugador.

Un pla de reinversió de dividends és una eina poderosa per als inversors.

Un DRIP permet als accionistes reinvertir automàticament els seus beneficis per comprar més accions i normalment a una tarifa amb descompte o sense comissions.

A més, algunes de les accions de dividend són, de fet, accions amb el millor rendiment dins del mercat de valors.

La clara diferència entre accions amb dividends i accions no dividendes és força clara.

Tot i que les accions de dividend proporcionen aquests ingressos als seus accionistes generats a partir dels seus ingressos, les accions no dividendes reinvertiran els seus ingressos en el negoci per aconseguir un major creixement.

El que donarà lloc a un major preu de les accions per a les empreses.

Vegem ara vuit accions de dividends que semblen tenir un bon 2021.

1. Honeywell internacional

2. PepsiCo

3. AbbVie

4. Johnson i Johnson

5. Chevron

6. Coca-cola

7. Energia Diamondback

8. McDonald’s

1. Honeywell International Inc (HON)

Es preveu que Honeywell International sigui un estoc de dividend que probablement tindrà un prometedor 2021, tal com es mostra aquest any i que també és una reserva de la seva cartera a llarg termini.

Tenir fins ara un rendiment del dividend de l’1,7%, que es calcula dividint el pagament anual del dividend amb el preu de l’acció actual de la companyia.

Honeywell International, després d’un desafiant primer i segon trimestre, ha vist augmentar el seu preu de les accions i es considera una de les empreses industrials més grans del mercat amb seu als Estats Units en l’actualitat..

A mesura que Honeywell continua esforçant-se cap endavant, els accionistes que han estat part de les accions brillants de dividends des del principi o gairebé, han vist guanyar rendiments al llarg dels anys.

Com s’ha informat, durant els darrers deu anys, el rendiment total de l’empresa es va situar en el 493%.

L’empresa té l’objectiu ferm d’evolucionar dins del camp de les dades, ja que sembla que el futur creixement obtindrà importants guanys en els propers anys.

HON és un bon dividend per afegir la vostra cartera.

2. PepsiCo (PEP)

La gegant marca de begudes gasoses fundada el 1965, sens dubte, és una de les millors marques de begudes i aperitius del mercat encara avui..

Superar el seu rival més gran de Coca-Cola aquest any, que Pepsi té un gran avantatge sobre els seus rivals amb la seva divisió de berenars i menjar, que manté molt bé la marca emblemàtica líder.

Tal com és avui, el rendiment del dividend a termini per a PepsiCo és del 2,84%, que augmenta un 6% el 2020.

Durant els darrers 12 mesos, la taxa de creixement mitjana de dividends per acció de PepsiCo es va situar en el 5,00%.

Però a una imatge més gran en els darrers deu anys, la taxa de creixement dels dividends per acció de PepsiCo va ser del 8,10% anual..

Amb la sòlida presència internacional de la marca i el seu marge de creixement durant els propers anys, els ingressos de la marca segurament seguiran creixent tal com prediuen la companyia i els analistes.

3. AbbVie (ABBV)

La companyia biofarmacèutica basada en la investigació ha estat un jugador repetit aquest any en arribar a moltes llistes, per ser una acció de dividends amb el millor rendiment per formar part del futur.

La marca més popular fins ara és Humira. Un medicament que s’utilitza per tractar diverses formes d’artritis, malaltia de Crohn i molt més.

Amb una capitalització de mercat de més de 185.000 milions de dòlars, aquesta gegant empresa biofarmacèutica també va completar la seva adquisició afegint Allergan a la mega marca.

A dia d’avui, el rendiment del dividend és del 4,56%.

Durant els darrers tres anys, la taxa de creixement del dividend per acció de la companyia va arribar al 87,72%.

L’empresa creixerà bé en els propers anys amb la seva medicació “superproductiva”, Humira, ja que es continua distribuint a tot el món.

4. Johnson i Johnson (JNJ)

Una altra empresa gegant de la salut coneguda mundialment a tot el món és Johnson i Johnson.

JNJ, un blue-chip-stock que continua obtenint ingressos anuals i que reparteix dividends als seus accionistes, a més de fer créixer els dividends contínuament.

De fet, aquesta és una de les atraccions clau per als inversors a la compra d’aquestes accions i ho ha continuat fent des de fa més de 50 anys.

Tot i que la marca pot quedar lleugerament per darrere d’AbbVie pel que fa al seu preu de les accions aquest any, JNJ segueix fermament en la seva capacitat de creixement, a més de mostrar els resultats continus.

Johnson i Johnson es distribueixen en tres unitats de negoci: productes farmacèutics, dispositius mèdics i productes sanitaris per al consumidor, que col·lectivament tenen grans marques conegudes sota el braç.

Les vendes geogràfiques de la companyia són, per descomptat, un factor líder per a la marca, ja que els EUA representen la meitat de les seves vendes.

Tot i que JNJ ha tingut els seus reptes aquest any, en els últims informes es confirma que els dispositius mèdics de la marca es troben en el sector més afectat pel fet que els hospitals es veuen desbordats per l’actual pandèmia Covid-19..

Un rendiment de dividend que es va situar en el 2,64%, que per a una empresa amb més de 50 anys d’experiència ha estat impressionant, ja que demostra la seva fiabilitat a mesura que creix cada any.

5. Chevron Corporation (CVX)

Tot i que aquest any ha estat un any difícil per a la indústria del petroli, Chevron s’ha adaptat i utilitzat el seu temps amb prudència.

Chevron, a l’octubre, va completar la seva adquisició de Noble Energy, cosa que converteix l’empresa en la major empresa petrolera en termes de capitalització borsària.

Aquest any no ha estat el millor rendiment per a l’empresa, però, encara hi ha molts aspectes positius sobre la raó per la qual aquest estoc de dividend global és el que afegeix diversitat a la vostra cartera.

La companyia ha augmentat el seu dividend fins a un generós 6%, que és el que molts inversors esperen arxivar de les accions en un any.

A partir del 2020, Chevron va créixer gairebé un 8% calculant-se en 1,29 dòlars per acció.

Tot i que es mostra la generositat del nou dividend, el balanç de l’empresa també busca la part.

Per a una empresa que és la major productora de petroli per capitalització borsària, el seu balanç és impressionant i el que atrau als ulls de molts i té un rendiment millor que els seus competidors, inclosa la posició de deute net més baixa.

No és estrany que 10 analistes seguits per S&P Global Market Intelligence assenyala que aquesta acció de dividend és una compra forta.

6. Coca-Cola (KO)

Com que hem parlat del seu principal competidor i, tenint en compte les actuacions de la companyia al llarg dels anys, per descomptat, Coca-Cola farà la llista com un bon dividend.

La marca de begudes ha tingut una bona evolució dels seus rendiments en dividends en els darrers 50 anys més i els analistes han pronosticat un nou creixement dels ingressos de 36.600 milions de dòlars el 2021 per a la marca.

El seu rendiment de dividend, actualment del 3,1%, que va lliurar 41 cèntims per acció ordinària, es va pagar als seus accionistes en el seu pagament més recent el 15 de desembre de 2020.

Fins i tot enmig d’una pandèmia mundial, tot i que potser no sigui la màxima prioritat a les llistes de consumidors, Coca-Cola farà avanços majors a mesura que ens dirigim al nou any amb noves esperances de normalitat..

7. Diamondback Energy (FANG)

A mesura que avancem cap al futur, el sector energètic seguirà tenint un paper vital i clau al món.

Diamondback Energy ha estat molt elogiat pels analistes mentre observen la companyia amb atenció i també l’han qualificat de dividend “generós” per ara i per al futur.

Amb una capitalització de mercat de 7.555 milions de dòlars i un rendiment del dividend del 3,33%, aquesta companyia petroliera no només és una acció líder en dividends, sinó que també és una acció que s’ha pronosticat i mostra un creixement fantàstic.

És per això que els analistes són molt optimistes sobre el creixement de l’empresa a llarg termini, amb un retorn total del 20% que es farà el 2021.

8. McDonald’s (MCD)

El que no és d’amor d’aquesta icònica cadena de menjar ràpid que ha capturat milers de milions de cors a tot el món, McDonald’s.

McDonald’s té un rendiment del dividend del 2,4% i, malgrat els efectes desgarradors que ha generat COVID-19 a les empreses, les empreses del sector de l’hostaleria van reduir els seus dividends.

D’altra banda, McDonald’s va fer el contrari, ja que el consell va anunciar un augment del 3,2% a l’octubre respecte al seu preu anterior de l’acció, a 1,25 dòlars per acció..

Si McDonald’s pot augmentar el seu dividend en un dels anys més experimentats del món fins ara, ho diu tot per a la companyia.

Data de fa gairebé 50 anys, se sap que McDonald’s és un actor clau del dividend, ja que continua augmentant els seus ingressos cada any.

Tenint en compte que el món s’ha restringit a mesures de bloqueig a llarg termini en diverses ocasions, McDonald’s va informar en el seu informe del tercer trimestre d’ingressos totals de 5.400 milions de dòlars, que només disminueixen un 2% interanual.

A mesura que l’empresa es va adaptar de forma impressionant a les noves mesures de seguretat, McDonald’s va cridar l’atenció de molts inversors, ja que va veure com les seves accions augmentaven un 8,6%..

McDonald’s cotitza actualment a 212,02 per acció, amb un rendiment anual del dividend del 2,4%.

Si sou un inversor que busca estabilitat amb accions de dividend, McDonald’s ha demostrat ser un dels millors professionals que s’aconsella als inversors afegir a la seva cartera.

Com començar el vostre viatge comercial?

Si creieu que esteu preparat per iniciar el vostre viatge de negociació de valors, ara heu de saber per on començar.

Hi ha moltes plataformes de negociació en línia que estan disponibles en línia i es poden trobar tan ràpidament com es pugui dir “Vés”.

Tot i això, no només s’aconsella trobar l’agent adequat a la plataforma de negociació adequada, sinó que és crucial que trieu amb prudència. Com que l’últim que voleu ser víctima és un corredor malversat que té com a objectiu mirar només a una persona.

Es recomana trobar una plataforma de negociació en línia amb llicències regulades i el mateix per al corredor que actua en nom vostre quan cerqueu per començar el vostre viatge comercial..

eToro, la plataforma social i comercial líder en el món ho ofereix tot al vostre temps. La plataforma de comerç en línia fa que el vostre negoci en accions sigui senzill, lliure d’estrès, eficaç i ràpid.

Amb una gran quantitat de material de recitació de negociació accessible disponible sempre que creieu que és necessari.

Trobar un corredor i obrir un compte de negociació es pot dur a terme en qüestió de minuts amb eToro, juntament amb l’accés a tot el que necessiteu.

Si creieu que practicar és el que heu de dur a terme abans de saltar, eToro us ofereix accés a una plataforma de comerç virtual on podeu practicar fins al contingut del vostre cor.

Familiaritzar-se amb les estratègies, saber com funciona el comerç de valors i la comprensió del comerç davant dels vostres propis ulls és la millor manera d’aprendre i obtenir una comprensió completa de les accions de negociació..

Amb l’avantatge addicional de no invertir els vostres propis diners.

No hi ha pressa a l’hora de negociar en accions, sempre és aconsellable prendre’s el seu temps, fer una comprensió exhaustiva de com funciona el comerç d’accions i invertir sempre dins dels seus mitjans financers.

Happy Trading.

eToro: corredor de valors, compra accions amb Comissió 0%

corredor etoro

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys al mercat borsari; us recomanem que proveu-los.

El seu capital està en risc. Es poden aplicar altres taxes

Llibres finals per emportar

Si recordeu alguna cosa de les nostres millors accions per comprar el 2021, convertiu-les en aquests punts clau.

  • Les 20 accions més importants per comprar i afegir a la vostra cartera per al 2021 inclouen tant positius positius com amb els seus propis elements de risc.
  • Hi ha una clara diferència entre les accions de dividend i les accions no dividendes, assegureu-vos del que voleu guanyar abans d’invertir.
  • En la mateixa nota, abans d’invertir val la pena fer una investigació addicional o tant com sigui possible sobre les accions escollides.
  • Ser savi mentre inverteix és un element clau. Es recomana crear fulls pressupostaris i mantenir comptes separats.
  • Si sou principiant, és aconsellable no prendre “Tip-Offs” ni gaudir de Penny Stocks.
  • Finalment, la pràctica és perfecta durant el vostre viatge comercial. Preneu-vos el temps per practicar en una plataforma virtual en línia per comprendre i aprendre com funciona el comerç de valors.

Si us ha agradat llegir el nostre 20 accions principals per comprar el 2021: incloses les accions principals que cada inversor hauria de mirar d’afegir a la seva cartera, comparteix-ho amb qualsevol altra persona que creguis que sigui del teu interès.

Tingueu en compte que el rendiment passat no és una indicació del rendiment futur. El valor de les inversions pot baixar i augmentar. Qualsevol opinió, notícia, investigació, anàlisi, preu o altra informació continguda en aquest lloc web es proporciona com a comentari general del mercat i no constitueix un consell sobre inversions. Trading Education no serà responsable de cap pèrdua derivada de cap inversió basada en cap recomanació, previsió o altra informació proporcionada.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map