Quan és bona la cobdícia en el comerç de divises?

Quan és bona l’avarícia en el comerç de divises?

Si alguna vegada has vist la pel·lícula del 1987 Wall Street, llavors és probable que estigueu familiaritzat amb el famós personatge Gordon Gekko i el seu discurs “l’avarícia és bona”.

I, per descomptat, com tots sabem, Wall Street no acaba bé per a Gekko. I, com se’ns explica sovint al llarg de la vida; no siguis llaminer!

Però, per què és exactament dolent l’avarícia com a comerciants de divises? I almenys ens serveix per a propòsits en moments concrets?

La resposta breu és no, realment no ajuda als comerciants de divises. El més freqüent és que sigui un obstacle pot danyar greument les vostres possibilitats d’èxit.

En aquest article, analitzarem quin paper juga la cobdícia en el comerç de divises i si alguna vegada té algun propòsit útil.

Voleu aprendre a negociar divises com a professionals? Agafeu el nostre curs de negociació de divises!

Per què l’avarícia és dolenta per als comerciants de divises?

Des que vam començar aquest article, amb una cita, per què no continuar? Una altra frase molt popular de Wall Street: “Els bous guanyen diners, els óssos guanyen diners, els porcs són sacrificats”.

I què vol dir això?

Bé, és bastant senzill. Com ja sabreu, podeu guanyar diners tant en un mercat alcista com en un mercat baixista (per descomptat, això depèn de la vostra estratègia comercial)..

Però, els porcs? AKA, el comerciants llaminers? No guanyen diners i poques vegades sobreviuen. Poden acabar perdent-ho tot.

Per a la majoria dels comerciants de divises, la raó per la qual l’avarícia no funciona és molt senzilla; corren massa risc per obtenir-ne més.

I per empitjorar-ho, la majoria de les vegades aquests comerciants cobdiciosos no necessiten els diners.

És probable que la cobdícia no s’iniciï immediatament per a molts nous operadors de divises. Normalment, comença a aparèixer quan es té una mica d’experiència.

O bé pot ser que us sentiu lamentat quan perdeu una oportunitat i pensa que la propera vegada en vols fer més.

O potser a mesura que esteu millorant com a operador de divises, però assumiu erròniament que, perquè heu millorat, hauríeu de començar a arriscar més.

Com funciona la cobdícia en el comerç de divises

És possible que les persones llamineres no reconeguin la seva pròpia cobdícia. Per a ells, les seves accions són completament normals, fins i tot lògiques. No ho tindrien d’una altra manera.

Hi ha moltes maneres diferents de cobdícia per infectar el seu comerç de divises. Alguns podrien dir que no hi ha cap lloc per a l’avarícia en el comerç de divises, que no té cap benefici.

Els comerciants cobdiciosos no estableixen límits

comerciants llaminers, aturem els límits

Abans de fer una operació de divises, heu de saber exactament el que voleu treure d’ella. Quan entrar i quan sortir.

Molts cobdiciosos comerciants de divises no ho fan. Centrant-se únicament en augmentar els beneficis, cosa que posa en risc el que ja tenen.

Els comerciants cobdiciosos no reconeixen els seus èxits. No saben quan donar-se cops a l’esquena i dir ben fet; prou és suficient, continuaré demà.

Només els obsessionen creixement constant a qualsevol preu. Tant se val si fabriquen 5 pips o 100 pips en un comerç, és igual.

Tanmateix, hi ha alguns comerciants prou intel·ligents per establir límits, però simplement no s’hi poden adherir i la cobdícia pren el control.

Molt sovint, els comerciants cobdiciosos veuen que el mercat continua superant el seu objectiu i volen muntar-lo fins que acabi, per aprofitar-lo al màxim.

Però el comerç de divises no és el mateix que jocs d’atzar! Necessiteu un enfocament mesurat per ser un comerciant de divises amb èxit.

Els comerciants cobdiciosos comercien massa

Alguns comerciants llaminers no poden evitar-se. S’emocionen per cada oportunitat percebuda que se’ls obre davant.

Pensen constantment en el que els pot faltar. Però aquesta no és la manera correcta de negociar. Aquesta picor ha de ser tractada i eliminada idealment del seu comerç de divises.

Malgrat el que alguns puguin pensar, no s’enriqueix més. S’enriqueix sent realment exigent pel que decideix canviar.

Cal tenir paciència i amb el pas del temps aniràs fent fortuna.

El comerç amb massa freqüència se sol anomenar “overtrading” i aquesta és una de les maneres principals en què els comerciants de divises novells ho perden tot.

Els comerciants cobdiciosos arrisquen massa

El comerç en quantitats més grans no sempre comporta més beneficis! A menys que estigueu realment molt segurs del que esteu fent, només arrisqueu molt del que teniu sense cap motiu.

Fins i tot si no perdeu el comerç, podríeu recuperar diners en comparació amb el que arriscàveu. Per a molts comerciants professionals, també podeu comptar amb això com una pèrdua, no com una victòria.

Una altra variació d’aquest problema és romandre en un comerç massa temps. Si ho feu, podeu fer que una operació guanyadora sigui una operació perdedora, ja que ignoreu el vostre objectiu i el mercat es torna contra vosaltres.

Aquest enfocament del comerç de divises pot provocar decepcions.

Quan cotitzeu i el mercat continua augmentant el que teníeu previst i us manteniu al comerç, podeu emocionar-vos.

Aleshores, quan el mercat rellisqui cap als nivells normals, et pots sentir decebut quan penses en el que podries haver tingut.

Això pot provocar sentiments negatius sobre el comerç i, fins i tot, pot fer que renuncieu a la professió.

Els comerciants sense experiència que utilitzen palanquejament també entren en aquesta categoria. Alguns acaben amb la “síndrome de King Kong”, arriscant grans quantitats i esgotant el seu compte de negociació molt ràpidament.

Els comerciants cobdiciosos poden arriscar massa poc

els comerciants cobdiciosos arrisquen massa poc

Malgrat l’anterior, també hi ha comerciants llaminers que fan exactament el contrari. En lloc de negociar massa, tenen massa por de separar-se dels seus diners.

Ells es preocupen massa per perdre el que tenen. Si teniu aquesta mentalitat, és possible que el comerç de divises no sigui adequat per a vosaltres.

Sense risc, mai obtindreu beneficis en el comerç de divises, per desgràcia. Necessiteu diners per guanyar diners.

Per descomptat, hi ha comerciants llaminers que només operen en quantitats petites. Tenen por de separar-se del que tenen.

Però si manteniu el risc massa baix, els beneficis podrien ser massa petits i no obtingueu els beneficis que busqueu. De nou, deixant-vos decebut.

Per a aquests comerciants, la por i la cobdícia se superposen.

Però … La cobdícia pot ser mai bona en el comerç de divises?

Hi ha molts comerciants de divises professionals que, directament, dirà “no” a aquesta pregunta.

Han estat prou temps per veure com la cobdícia posa fi a la carrera de forex trading de la gent o potser han vist com la cobdícia ha afectat els seus propis negocis.

Dit això, l’avarícia pot tenir cabuda en algunes situacions.

Hi ha alguns comerciants que creuen en “muntar l’onada” quan el mercat va molt bé.

Tot i que hem esmentat anteriorment es pot veure com un fet de cobdícia, és molt comú entre els comerciants de divises i, de vegades, pot resultar molt gratificant, si sabeu quan sortir!

Una manera de fer-ho sense deixar que la vostra cobdícia tregui el màxim de vostès és utilitzar un stop-loss final, cosa que us pot evitar perdre quan el preu comenci a baixar.

L’avarícia no és natural?

No hi ha res de dolent en l’esforç per aconseguir més. No deixeu que això defineixi molt la vostra estratègia de comerç de divises.

Es pot dir que qualsevol operador de divises és una mica llaminer. Al cap i a la fi, ens dediquem als diners.

Vivim en una societat capitalista i el capitalisme es basa en la cobdícia. Les economies capitalistes han de continuar creixent constantment o s’arrisquen a caure a trossos.

Però massa avarícia pot ser perjudicial i pot arriscar a col·lapsar una economia.

Alguns psicòlegs ho creuen l’avarícia pot ser natural i és un mecanisme de supervivència. En el passat, ens va animar a obtenir subministraments, com ara menjar, per garantir que poguéssim sobreviure.

I mirant enrere el discurs de Gordon Gekko des de Wall Street, fa alguns punts vàlids sobre la importància de la cobdícia com a motor del desenvolupament humà..

“La qüestió és, senyores i senyors, que l’avarícia, per manca d’una paraula millor, és bona. La cobdícia té raó, la cobdícia funciona. La cobdícia aclareix, recorre i capta l’essència de l’esperit evolutiu. La cobdícia, en totes les seves formes; l’avarícia per la vida, pels diners, per l’amor, el coneixement ha marcat l’augment ascendent de la humanitat ”.

No obstant això, en el món actual, i en particular, per a vosaltres, com a comerciant de divises, l’avarícia és un mecanisme de supervivència innecessari ja que és probable que en tingueu prou per sortir de la vida.

En realitat, és un tret sobrant de les societats de caçadors-recol·lectors quan l’avarícia realment era bona i ens ajudava a continuar vivint.

I no ho oblidem, la cobdícia és un pecat en la majoria de les religions per una raó; és perjudicial per a les persones i les persones que els envolten.

Superació de la cobdícia en el comerç de divises

superació de la cobdícia en el comerç de divises

És possible que no pugueu lliurar-vos completament de la cobdícia. No molts ho farem mai. Però com a mínim, podeu crear mesures per controlar la vostra cobdícia en el comerç de divises.

La disciplina és l’única manera de sortir de la cobdícia. Només enfrontant-se activament a la seva cobdícia i prenent mesures per detectar-la, podrà començar a frenar-la.

Potser la millor manera de començar a fer-ho és mantenint un diari de negociació on estigueu registra tots els teus negocis i pren nota de la teva motivació darrere dels teus oficis.

En analitzar els vostres negocis passats, podeu establir-vos objectius de beneficis realistes en funció de les vostres capacitats i del mercat, no dels vostres desitjos interiors.

A més, tenir una bona comprensió de la psicologia pot ser una gran ajuda en el comerç de divises.

Us ajudarà a reconèixer el que ens porta a fer determinats oficis i accions, com ara els motivats per la cobdícia.

Punts clau

Si recordeu alguna cosa d’aquest article, feu-ne aquests punts clau.

  • L’avarícia és no bé! No deixeu que ningú us enganyi pensant el contrari!
  • No establir límits i transvasar-se es pot veure com símptomes de cobdícia. Els operadors de divises han de ser meticulosos i precisos en la seva estratègia comercial.
  • Alguns comerciants cobdiciosos arrisquen massa o arrisquen massa poc. O bé destinen massa dels seus diners a un comerç o tenen massa por d’arriscar el que tenen.
  • L’avarícia pot ser una part de la naturalesa humana, però en el món actual definitivament no és útil. Les primeres societats humanes es van beneficiar de la cobdícia, avui en dia és vista com una força destructiva.

Apreneu a superar la cobdícia en el comerç de divises amb el nostre curs de negociació de divises

Voleu obtenir més informació sobre el comerç de divises? A continuació, inscriviu-vos al nostre curs de negociació de divises!

Si us ha agradat llegir Quan és bona la cobdícia en el comerç de divises? des de Educació comercial, Si us plau, doneu-li un m’agrada i compartiu-lo amb qualsevol altra persona que creieu que també pot ser del vostre interès.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map