Els 20 millors consells financers per als Millennials

Els 20 millors consells financers per als millennials

Hi ha menys regals millors que el de la retrospectiva. Si poguéssiu reunir les lliçons que heu après al llarg de la vostra carrera i tornar-les a la vostra persona de 20 anys, sens dubte seria milionari en poc temps. Tanmateix, no és així com funciona el món. En lloc d’això, hem de fixar-nos en aquells que han viscut un major nombre d’experiències per trobar paraules financeres de saviesa que us ajudin a guiar-vos en la direcció correcta..

Bé, per sort, aquest article sobre Trading Education ho fa exactament. Aquí resumim les importants lliçons financeres que Robert Pagliarini, propietari d’una empresa d’assessorament patrimonial, ha après al llarg de la seva vida. Són els més adequats per a joves que vulguin deixar la seva empremta al món i construir la seva riquesa financera durant les properes dècades. Per fer-lo digestible, aquí teniu 20 dels millors consells financers per als millennials.

1. És hora de córrer riscos

consells financers, arrisqueu-vos

Ser jove i tenir 20 anys no és el moment de jugar amb seguretat i de cobrir les vostres apostes. En lloc d’això, esteu en la posició perfecta per assumir grans riscos que el vostre ésser mai voldria considerar mai. Això no vol dir ser estúpid amb els vostres diners, però vol dir iniciar un negoci o fer una inversió que pugui fer-ho increïblement bé..

Fins i tot si falla, haureu après algunes lliçons valuoses i encara us quedaran dècades per aconseguir-ho bé la propera vegada. És molt més fàcil fer-ho ara, mentre no teniu una hipoteca per pagar i tres fills per alimentar.

També us pot agradar: Comenceu a pensar i enriquir-vos avui!

2. És important invertir en un mateix

Si voleu tenir un èxit real a la vostra vida i acumular una bona quantitat de riquesa, primer heu d’invertir en vosaltres mateixos. De la mateixa manera que no es pot construir una empresa de mil milions de dòlars des de zero, tampoc no es pot fer el mateix sense una base sòlida de coneixement.

Centreu-vos en almenys els primers 10 a 15 anys de la vostra carrera com a oportunitat d’aprenentatge. Per descomptat, hi ha la possibilitat de fer-ho amb el proper Facebook o Snapchat, però això no és l’important. L’important és prendre temps per aprendre coses en el camí i construir la vostra base de coneixement per a l’èxit futur.

3. Intel·ligència amb diners

Tot i que les universitats proclamen les virtuts d’obtenir un títol i passar anys en educació, sorprèn que pocs joves tinguin un bon coneixement financer. És una vergonya, ja que pot provocar que la gent es carregui amb grans quantitats de deutes innecessaris des de molt joves.

En lloc d’això, haureu de ser proactiu amb la vostra consciència financera prenent el temps per aprendre els conceptes bàsics de la comptabilitat. Aquestes habilitats us ajudaran a fer inversions personals i empresarials més prudents a mesura que envelliu. Millor encara, no cal que pagueu milers per aprendre aquestes habilitats, només cal començar llegint un llibre, com aquest – Obteniu diners intel·ligents de Robert Pagliarini.

Vegeu també: Com podeu començar a invertir sense diners?

4. Mou-te allà on hi ha les oportunitats

Avui en dia, els joves sovint són massa prudents o tenen molta por de fer un gran moviment als seus vint anys. En lloc de traslladar-se a una nova ciutat per trobar una gran feina i accedir a oportunitats, en lloc d’això optaran per quedar-se a casa, envellint a mesura que el món els passa..

És poc probable que trobeu noves oportunitats emocionants quan estigueu atrapats en el mateix entorn des del naixement. En lloc d’això, sigueu valents i traslladeu-vos al lloc on hi ha oportunitats, encara que no tingueu ni idea del que us espera. Simplement en estar en aquests entorns, estareu exposat a idees noves i emocionants i podreu trobar molt més el gran treball o buit del mercat..

5. Fixeu-vos ara els objectius de tota la vida

establir objectius de per vida

Hi ha molta gent que diu coses com si no pogués esperar a ser ric algun dia ?? o em faré unes vacances un cop les meves finances estiguin en ordre ??. Aquestes afirmacions són molt blasées i no són realistes. De fet, dient-los, és poc probable que els arribeu i obtingueu la independència financera que desitgeu.

En lloc d’això, hauríeu d’estar actius en la planificació financera establint objectius i objectius per assolir al llarg de la vostra vida. No sigueu tímids aquí, sinó que sigueu audaç i ambiciós. Vols tenir una illa als 40 anys? Genial, després escriu-lo! A continuació, podeu fer-vos una idea de quant heu de guanyar i valorar en determinats intervals per assolir aquests objectius.

La gent també ha llegit: 5 empresaris amb èxit que no van començar amb res i el que s’aprèn de les seves històries

6. Centreu-vos sempre en el creixement

Les persones que mai arriben enlloc de la vida són aquelles que estan atrapades en l’aquí i en l’ara i que no tenen l’oportunitat d’impulsar-se. En canvi, per tenir èxit amb les vostres finances, heu d’estar compromesos a empènyer-vos sempre i buscar el creixement. Això significa aprendre coses noves i provar noves idees.

Com es va esmentar anteriorment, fins i tot si els plans fracassen o se’t deixa enrere, encara aprens valuoses lliçons de vida. Són experiències inestimables de creixement i són el tipus de coses en què sempre us heu de centrar. Això és el que us ajudarà a diferenciar la vostra vida impressionant d’una vida mediocre.

7. Feu inversions i estalvieu un hàbit

els diners creixen, consells financers

De la mateixa manera que haureu d’invertir en el vostre propi coneixement des de petit, també hauríeu de començar a invertir i estalviar diners. Fins i tot si no en teniu gaire. No importa. De fet, només deixant 5 £ aproximadament a la setmana, trobareu que d’aquí a uns anys tindreu una bona quantitat de diners a punt per ser utilitzats.

Aquesta pràctica senzilla d’invertir i estalviar sempre que sigui possible començarà a inculcar-vos bons hàbits financers que us mantindran en bon lloc un cop tingueu més diners. Els intel·ligents millennials intentaran estalviar almenys un 10% dels seus ingressos mensuals, disposats a invertir en oportunitats quan arribin al seu camí.

Consulteu aquest article: Per què invertir és molt millor que estalviar?

8. No assumiu mai deutes per la vostra educació

Assumir deutes per anar a l’escola és un tema increïblement controvertit. No obstant això, hi ha molts arguments sòlids que afirmen que assumir grans sumes de deute només per obtenir un títol no és el camí a seguir. En fer-ho, se us quedaran grans amortitzacions del préstec durant les properes dècades.

En lloc d’això, hauríeu de plantejar-vos una mica de temps per fer un curs universitari i mentrestant reforçar les vostres finances. Com a alternativa, introduïu les hores assumint una feina mentre estudieu. Per descomptat, no serà tan divertit i definitivament serà més difícil, però us inculcarà el tipus de sorra i determinació necessàries per tenir èxit a la vida.

9. Aneu amb tot el que feu

La ruta típica que fan les persones amb les tasques de la seva vida és organitzar-les en petits trossos i després marcar un nombre reduït de feines cada dia. Tanmateix, si realment voleu destacar en alguna cosa i tirar endavant, heu de fer un resum en allò que creieu que és el més important en aquell moment. Aquí en teniu un exemple. Suposem que treballeu 40 hores setmanals en un treball estàndard i, a continuació, decidiu un dia que voleu iniciar un negoci.

Molta gent podria mantenir la feina i dedicar-se un parell d’hores cada nit aquí i allà fent créixer el seu negoci. Tot i que aquest enfocament lent i constant de vegades pot donar els seus fruits, és molt menys probable que ho faci. En canvi, si realment creieu en la idea, hauríeu de comprometre’s amb un 110% i ignorar qualsevol altra cosa fins que no ho hàgiu vist. Com a resultat, les vostres possibilitats d’èxit augmentaran dràsticament.

10. Centreu-vos en el manteniment de despeses bàsiques baixes

Una de les pitjors coses que pot fer un jove en l’actualitat és començar a assumir grans despeses mensuals des del primer moment. És clar, alguns dels vostres amics es poden permetre el luxe de viure en una casa cridanera o conduir un cotxe nou, però no intenteu imitar aquestes persones. En lloc d’això, mantingueu les finances primes per tal d’evitar carregar-vos de cap manera.

Pot ser temptador subscriure’s a un costós contracte de préstec mensual per a una nova Tesla, però no té un bon sentit financer. En fer-ho, us atureu amb grans pagaments que amb prou feines us podeu permetre i que redueixen les vostres possibilitats d’assumir nous riscos i oportunitats excitants..

11. Pensa en qui són els teus amics

envolteu-vos de gent d’èxit

Hi ha una dita comuna que ens converteix en la mitjana de les cinc persones amb les que passem més temps ??. Quan hi penses, té molt de sentit. Suposem que us envolteu d’amics amb expectatives molt baixes i amb poca ambició financera. La majoria de les teves converses es basaran en coses mediocres que no et veuran enlloc.

Tanmateix, si us preneu el temps per reunir-vos regularment amb persones afins i amb idees semblants que estan motivades i tenen un bon sentit financer, les vostres possibilitats d’èxit augmentaran dramàticament. Tenir 20 anys és el moment de somiar amb grans idees noves. Troba persones que comparteixin aquesta passió i aquesta unitat.

No us ho perdeu: voldríeu consells d’algú per valor de 88 mil milions de dòlars?

12. La vostra salut és important

Treballar dur i empènyer-se quan és jove és important, però mai no ha de venir al sacrifici de la seva pròpia salut i benestar. En lloc d’això, hauríeu de fer exercici i menjar sa una part habitual del vostre estil de vida. Això us ajudarà a mantenir el vostre cos i la vostra ment en bona forma i us mantindrà preparats per als reptes que us apareguin.

Necessiteu proves de la importància d’això? Només cal que parleu amb persones que coneixeu que pateixen malalties cròniques o trastorns de salut autoinfligits. Trobareu que les seves vides van canviar dràsticament un cop aquests problemes de salut es van obstaculitzar. Us permet molt menys temps per centrar-vos en altres coses i comença a empassar el vostre bé més valuós: el temps.

13. Crea, crea, crea!

crear i construir grans coses

Les persones que tenen èxit en les seves futures finances són aquelles que s’han passat la vida creant i construint grans coses. Ni tan sols importa què siguin. Ja sigui una empresa, una organització benèfica, un producte o algun tipus de seguiment. Independentment del que sigui, quelcom que van construir és el que els va aportar una enorme llibertat financera.

Com a tal, hauríeu de dedicar molta atenció i energia a la construcció de grans coses tot el temps. Mai no saps quina idea serà el gran èxit, però et perds el 100% dels tirs que no fas. Tot passa per estar obert a assumir riscos i buscar noves oportunitats a mesura que estiguin disponibles.

Vegeu també: Aquesta guia d’inversió us ajudarà a prendre millors decisions financeres

14. Centreu-vos en les altres vuit hores ??

En un dia típic, passareu vuit hores treballant, vuit hores dormint i vuit hores fent altres coses. Les xifres no sempre són clares per a tothom, però normalment són força properes. Com a tal, si voleu maximitzar el vostre temps i generar una gran riquesa, heu de parar molta atenció al que feu en el moment en què no dormiu ni treballeu..

Si teniu una idea de negoci que voleu impulsar, vuit d’aquestes vuit hores s’haurien de dedicar a aquesta idea. Fins i tot si hi poseu quatre o cinc hores diàries, hi ha algú que dedica més temps a la mateixa idea. Per tant, aprofiteu el temps que us concedeix i dediqueu-vos a obtenir l’èxit en el futur.

15. Aneu més enllà de la feina

anar a sobre

Aquest punt gairebé va en contra d’alguns dels altres punts exposats en aquest article, ja que s’ha intentat en gran mesura fomentar la independència i treballar molt en les seves pròpies idees. Tanmateix, també hi ha moltes coses a dir per anar més enllà de la feina diària. En lloc de barrejar-se i bullir durant tot el dia, haureu de donar el 100% cada dia i intentar destacar.

En adoptar aquest enfocament, aprendràs molt més i en trauràs molt més del paper. A més, és crucial per ajudar-vos a desenvolupar una mentalitat de propietari, que és on podeu controlar l’èxit que tenen cada part del dia. També trobareu que comenceu a gaudir-vos més i podreu influir millor en els que us envolten mitjançant la vostra energia i entusiasme.

16. No us deixeu atrapar de l’edat que teniu

Hi ha massa gent que culpa la seva edat del perquè no provi una nova oportunitat. Hi ha qui afirma ser massa jove o massa inexpert per provar alguna cosa. Això està malament. A l’altre campament, n’hi ha que diuen que són massa vells i massa enganxats en les seves maneres de començar alguna cosa nova o d’intentar construir alguna cosa des de zero. Això també és fals.

De fet, no importa l’edat que tinguis per tenir èxit en alguna cosa. Si teniu 15 anys i voleu començar a fabricar i vendre coses, aneu-hi! Si teniu 50 o 60 anys i decidiu que voleu tornar a l’escola i desenvolupar una nova habilitat, feu-ho! Sempre queda temps per canviar les circumstàncies, només cal silenciar el dubte. El millor moment per començar és avui.

Consulteu aquest article: 7 passos per assolir els vostres objectius financers

17. Doblegeix els teus punts forts

habilitats d’un inversor d’èxit

Una de les maneres més ràpides d’èxit en una tasca de la vida, com ara iniciar un negoci, és dedicar tota la vostra energia possible a fer alguna cosa que us agradi. Això no significa descuidar tota la resta, ja que encara podeu invertir temps en desenvolupar aquestes habilitats. O, millor encara, aporteu ajuda externa d’altres que tinguin aquestes habilitats.

Si voleu que el vostre negoci tingui èxit, heu de fer alguna cosa excepcionalment bé, de manera que haureu de ser la persona que aprofundeixi els seus punts forts i maximitzi els seus talents i energia. No us preocupeu per la resta, ja que aquestes coses es resoldran i es deixaran portar pel que aconsegueu centrant-vos en allò en què sou genials.

18. Compreneu què us impulsa a tenir èxit

La naturalesa mateixa de construir quelcom fantàstic significa que us enfrontareu a reptes en el camí. Si parleu amb algun empresari amb èxit, us diran que 1.001 coses s’han obstaculitzat mentre lluitaven per arribar on són avui, però això no els va impedir. I, per superar aquests moments difícils, heu de tenir un motiu per fer el que feu.

Si treballeu 16 hores per aprendre una nova habilitat o construir la vostra marca, haureu de tenir alguna cosa allà per motivar-vos tot el camí i recordar-vos per què us castigueu. Entendre el que us impulsa és una cosa molt personal, així que preneu-vos el temps per aprofundir en vosaltres mateixos i aprendre què són. Després, enguixeu-les allà on pugueu perquè hi siguin per recordar-vos i empènyer-vos cap endavant.

No us ho perdeu: Tony Robbins, un home que crea i inspira èxit

19. Assumeix sempre la responsabilitat

assumir responsabilitats, objectius financers

Seguint el punt anterior, és important ser conscient que la vida no és perfecta i, de vegades, passen errors i les coses van malament. Pot ser que perdeu un termini de llançament o que una inversió no expliqui el que us agradaria. Bé, quan això passi, no en culpeu els altres.

En lloc d’això, assumiu la responsabilitat del fracàs i accepteu-lo com a vostre. Això és molt madur i és, amb diferència, la millor manera de créixer com a persona. Mai arribareu a cap lloc de la vida si continueu culpant els altres dels vostres errors. En lloc d’això, sigueu aquella persona que assumeix la responsabilitat i aprèn una lliçó per a la propera vegada.

20. Centrar-se en la construcció d’actius

Construir riquesa real significa adonar-se que s’ha de deixar de treballar per diners i que els diners funcionin. Això només pot passar si us heu pres el temps per acumular els vostres actius. Els actius són coses com inversions, empreses i immobles. Coses que us proporcionen diners en efectiu cada mes, en lloc de treure-vos diners.

Si podeu acumular una quantitat considerable d’actius a la vostra vida, finalment els diners mai no seran un problema. N’hi ha prou per cobrir les seves necessitats i no s’ha de preocupar de passar tant de temps treballant. Si voleu obtenir més informació sobre aquest punt, llegiu un lloc fantàstic per estalviar-vos Pare ric, pobre pare.

També us pot agradar: Llegiu aquest llibre i comenceu a centrar-vos en els recursos!

Consell extra

pren el control de les teves finances

Com a punt final per acabar, heu d’adonar-vos que prendre el control de les vostres finances no s’ha de veure com una tasca. En lloc d’això, diverteix-te amb tot el que fas i viu la vida al màxim. No hi ha cap raó per no fer-ho, sempre que us centreu a fer allò que us agrada.

No us ho perdeu: la guia definitiva per al comerç de divises

Si us ha agradat llegir aquest article de Trading Education, doneu-li un “like” i compartiu-lo amb qualsevol altra persona que creieu que també pot ser del vostre interès.

Font: www.forbes.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map