Com utilitzar l’estratègia d’entrada i sortida de Forex i tenir més èxit

L’estratègia d’entrada i sortida de divises requereix un pla segur i ben pensat. Requereix que els comerciants sàpiguen en quin moment seria millor entrar al mercat i en quin moment seria millor sortir.

És més probable que els comerciants que segueixen un pla estricte tinguin èxit que els que no en tenen i, sobretot, més que aquells que operen amb les seves emocions.

En realitat, però, els comerciants poden sentir-se molt pressionats per trobar els punts adequats per entrar i sortir al mercat i pot tenir un impacte en el seu comerç.

Tot i que teniu el vostre pla, és molt natural pensar què passa si no funciona? Què passa si m’equivoco? A continuació, acabeu comprant o venent o en un moment equivocat i convertint la vostra estratègia d’entrada i sortida de divises en petites superfícies.

El despreniment emocional, per tant, és un element clau vital per entendre com trobar aquests punts en primer lloc.

Com més entengueu com identificar els punts d’entrada i sortida de divises, més fàcil serà eliminar aquesta ansietat dels vostres negocis.

Tot i això, esmentarem ràpidament això no hi ha ningú clar estratègia d’entrada i sortida de divises que funcionarà per a tots els comerciants. Hi ha massa factors a tenir en compte.

La millor manera d’aprendre estratègia d’entrada i sortida de divises és amb el nostre curs de negociació de divises. Val 2.500 lliures esterlines i ho regalem de franc!

Conceptes bàsics d’estratègia d’entrada i sortida de divises

Conceptes bàsics d’estratègia d’entrada i sortida de divises

Tot i que hi ha moltes maneres diferents d’implementar estratègies d’entrada i sortida de divises, hi ha algunes coses bàsiques que tots els comerciants han de tenir en compte.

Període de temps

En quin termini voleu obtenir beneficis? Les estratègies que utilitzeu haurien de funcionar amb el període de temps amb què vulgueu treballar.

Esteu cercant beneficis enormes, que poden trigar molt de temps o beneficis ràpids petits?

Si us considereu un comerciant o escalador quotidià, és probable que les estratègies d’entrada i sortida a llarg termini no us agradin. El contrari també és cert per als operadors a llarg termini i les estratègies a curt termini.

Bàsicament, es resumeix en això: sou un comerciant, un inversor o alguna cosa entremig?

Quan tingueu en compte el termini, també heu de tenir en compte la volatilitat. Algunes estratègies d’entrada i sortida funcionen bé en mercats molt actius, mentre que altres funcionen bé en mercats diversos.

Treballar amb tendències

No podem insistir prou en la importància de comprendre tendències quan es mira qualsevol tipus d’estratègia d’entrada i sortida de divises.

Com és probable que ja sabeu, en termes senzills, el comerç de divises vol comprar a un preu baix i vendre a un preu alt. Però si no sabeu quan és probable que es produeixin aquests moments, no podreu dir que teniu una estratègia.

En entendre el funcionament de les tendències, podeu fer-ho identifiqueu els possibles punts d’entrada i sortida i creeu la vostra estratègia al voltant.

El coneixement de com es repeteix el mercat és inestimable a qualsevol comerciant i els pot ajudar a gestionar les seves expectatives en relació amb les condicions actuals del mercat.

Per tal d’utilitzar correctament les tendències, necessitareu habilitats analítiques i les eines adequades.

La senzillesa sempre funciona millor

Qualsevol que sigui l’estratègia d’entrada i sortida de divises que decidiu utilitzar, fes-ho simple.

Com més fàcil és aprendre i repetir, millor.

Eviteu massa variables o possibilitats d’error. Com més elements tingueu a la vostra estratègia d’entrada i sortida de divises, més possibilitats hi haurà d’alguna cosa que vagi malament.

A més, amb estratègies més senzilles que pugueu aïllar elements ineficaços. Amb estratègies més complicades, pot ser més difícil identificar allò que no funciona.

Les estratègies simples també són menys estressants d’implementar. En eliminar l’estrès innecessari, comerciarà millor ja que pensarà més clarament en el que està fent i se sentirà menys pressionat.

Entrar al mercat requereix temps

Podeu veure el mercat durant dies abans de decidir quin seria un bon punt per entrar-hi.

Idealment, però, hauríeu d’haver realitzat algunes anàlisis fonamentals i tècniques al mercat. Hauríeu de seguir de prop les notícies i calendari econòmic de divises.

Mitjançant una estratègia del punt d’entrada, també podeu fer-ho reduir el desenvolupament del temut paràlisi d’anàlisi, cosa que pot afectar a molts comerciants principiants.

Un pla us permet eliminar les distraccions i centrar-vos únicament en allò que importa.

L’entrada al mercat també ha de tenir en compte tot el recorregut comercial que esteu a punt d’iniciar. No entreu si no sabeu d’on sortireu.

Rètols per entrar al mercat

Rètols per entrar al mercat

Molts comerciants confien en certes condicions per tenir lloc i les utilitzen per entrar al mercat.

Hi ha molts escenaris diferents que presenten oportunitats favorables per entrar al mercat. Aquí en teniu un parell de ràpids que cal recordar:

 • Dobles tapes o dobles fons. Quan vegeu que emergeixen al mercat, pot ser un senyal que la tendència actual del mercat està a punt de revertir-se.
 • Crossover mitjà mòbil. Quan el preu actual del mercat baixa per sota de la mitjana mòbil, pot indicar que és un bon moment per comprar.
 • La superposició del mercat. Quan dos o més mercats financers se solapen, el mercat sempre és més actiu. Hi ha dos casos significatius al món del comerç de divises:
 • Londres i Tòquio es superposen. Això té lloc durant una hora durant l’estiu de 8 a 9 h BST.
 • El mercat de Londres i Nova York es superposen. Això té lloc durant tot l’any durant quatre hores entre les 13.00 i les 17.00 BST.
 • Nivells de suport i resistència. Si es poden identificar clarament els nivells de suport i resistència, els comerciants poden estimar amb un bon grau de probabilitat els millors moments potencials per entrar al mercat.
 • Molts comerciants també confien en indicadors per ressaltar moments com els anteriors per entrar al mercat de divises.

  Serveis de senyals

  Una de les maneres més senzilles de saber quan entrar i sortir del mercat és mitjançant un servei de senyals de negociació. Però, com totes les coses del comerç de divises, res no és completament perfecte i no es pot confiar únicament en elles.

  Tot i que els senyals de negociació poden informar quan cal entrar i sortir d’un comerç, cal assegurar-se que són un servei de confiança.

  Hi ha molts pros i contres associats amb ells.

  Per als principiants, poden ser particularment útils, ja que els poden ajudar a aprendre a analitzar el mercat.

  Limiteu les comandes

  Les comandes límit són el contrari de les pèrdues stop. En lloc de tancar la vostra posició quan s’arriba a un preu determinat, els obren.

  Són una manera fantàstica d’iniciar la vostra estratègia d’entrada i sortida de divises que us ofereix més control que simplement esperar el que creieu que és el moment adequat..

  A continuació, es mostra un exemple de com utilitzar les comandes límit:

  Actualment esteu veient el dòlar nord-americà i l’euro i es nota que apareix una tendència a l’alça.

  Voleu seguir aquesta tendència, però creieu que és probable que el preu baixi en algun moment abans de tornar a la tendència, cosa que us permetrà entrar al mercat a un ritme inferior.

  Feu la comanda límit al ritme desitjat. Tenint en compte el vostre objectiu hauria de ser possible assolir-lo.

  Ara espereu fins que s’arribi al límit de comanda i s’obri la vostra posició.

  Per descomptat, si passa un cert temps i no s’arriba a la vostra comanda límit, seria una bona idea cancel·lar-la.

  Si no ho feu, es pot desencadenar en un entorn de mercat molt diferent i provocar una pèrdua, sobretot si el mercat de divises comença a tendir fortament cap avall, la posició s’ha obert.

  Com stop-loss, les comandes límit són una altra manera de protegir-se, però no són útils per a tot tipus de comerciants. Els escalfadors, per exemple, no veuran cap ús en les comandes límit, ni els comerciants que operin en condicions altament volàtils.

  Les estratègies de sortida són més importants

  Les estratègies de sortida són més importants

  Per descomptat, entrar al mercat en un bon moment pot ser molt beneficiós.

  És molt més fàcil obtenir beneficis quan entres al mercat en un moment en què el mercat està baixat i estàs segur que tornarà a pujar.

  Dit això, jot és la part de sortida de la vostra estratègia on guanyeu diners Per tant, en molts sentits, és molt més important encertar.

  En sortir malament, els comerciants poden perdre completament les hores, dies o mesos que van passar abans d’entrar al mercat.

  Abans d’entrar al mercat, hauríeu de tenir una idea de com sortíeu. La part més difícil és complir aquest objectiu a mesura que augmenta la pressió.

  Sabeu el que esteu arriscant

  Una manera fantàstica de calcular en quin moment haureu d’entrar i sortir del mercat és comprenent el que esteu arriscant.

  Mantingueu baixa la vostra relació risc / recompensa. Molts dels comerciants amb més èxit el mantenen fins a 1: 1. D’aquesta manera no arrisqueu més del que esteu disposat a guanyar.

  Altres argumentaran que no tenen una relació risc / recompensa inferior a 1: 2. D’aquesta manera, el que podeu guanyar sempre és el doble que el que esteu arriscant.

  A aquests comerciants, qualsevol cosa inferior no paga la pena i és massa arriscat i és millor utilitzar el seu temps buscant peixos més grans.

  En funció de la relació risc / recompensa que definiu, podeu determinar quan heu d’entrar i sortir del mercat.

  Podeu obtenir més informació sobre la gestió de riscos aquí.

  L’aturada de pèrdues és imprescindible

  L’aturada de pèrdues és imprescindible

  Això passa tant per a les estratègies d’entrada com de sortida!

  No importa si esteu a punt d’entrar al mercat o a punt de sortir del mercat, els stop-loss no haurien d’estar mai lluny de la vostra ment. De fet, tan bon punt hàgiu introduït el vostre comerç, realment hauríeu de fer un stop-loss, per si de cas.

  Hi ha moltes maneres d’implementar-les.

  Una manera eficaç és establir-los en un punt anterior als nivells de suport. D’aquesta manera, és probable que sortiu del mercat on hi ha la majoria d’altres operadors.

  Si apareixen condicions més favorables des que vau entrar al mercat i el vostre stop-loss actual ja no és necessari, ajusteu-lo a un punt més alt per millorar les vostres possibilitats d’obtenir beneficis. L’ideal seria col·locar-lo en un punt on vulgueu igualar-se.

  Una millor manera de fer-ho és amb un ordre de parada final. Aquest tipus d’ordre és un stop-loss que s’ajusta a mesura que puja el preu però no canvia si el preu de mercat baixa.

  Una altra gran manera d’utilitzar stop-loss és quan el vostre parell de divises ha superat la vostra recompensa i teniu la possibilitat d’obtenir guanys més grans.

  Simplement espereu fins que el preu l’aconsegueixi i, a continuació, configureu una ordre de pèrdua i aturada al mateix ritme. Normalment es coneix com a parada protectora. D’aquesta manera vigílian en el pitjor dels casos, encara arribeu al punt de sortida ideal.

  Ser creatiu amb ordres de stop-loss pot donar els seus fruits.

  Prova de la vostra estratègia d’entrada i sortida

  Prova de la vostra estratègia d’entrada i sortida

  Quan finalment creieu que teniu una estratègia potencial d’entrada i sortida, heu de trobar un entorn adequat per provar-la.

  Què cal buscar

  Per descomptat, també heu de poder mesurar l’èxit de la vostra estratègia d’entrada i sortida.

  • És fàcil de realitzar?
  • Amb quina freqüència ho podeu fer en un dia?
  • Està còmode amb el nivell d’estrès?
  • Amb quina freqüència teniu èxit? I amb quina freqüència no ho estàs?
  • Funciona l’estratègia en determinades situacions de mercat millor que d’altres?

  Quan comenceu a provar l’estratègia d’entrada i sortida de divises, hauríeu de fer-ho registreu cada operació que feu mitjançant un diari de negociació.

  Planifiqueu nombroses variacions de la vostra estratègia. En la majoria dels casos, les estratègies d’entrada i sortida evolucionen amb el pas del temps a mesura que els comerciants les perfeccionen. L’estratègia amb què vau començar pot ser completament diferent a l’estratègia amb què vau acabar.

  Recorda’t de tingueu en compte les diferents condicions del mercat en què també heu aplicat la vostra estratègia.

  On posar a prova la vostra estratègia

  Tot i que molts poden aconsellar utilitzar un compte de demostració per practicar la implementació d’una estratègia, ho desaconsellem.

  Això és perquè un compte de demostració no us mostra les condicions reals del mercat. En la majoria dels casos, els comptes de demostració envien automàticament les comandes directament al mercat i a aquest no té en compte relliscament com un compte comercial real.

  Molts comerciants que posen a prova la seva estratègia d’entrada i sortida de divises en un compte de demostració acaben decebuts quan s’adonen que en condicions reals no funciona i acaben perdent diners a causa d’això..

  Comptes de demostració també li donarà més capital per jugar amb el que realment té. De què serveix provar la vostra estratègia d’entrada i sortida amb un milió de dòlars, quan en realitat només teniu 1.000 dòlars?

  Això té un incidiu en el vostre enfocament del risc també. Els diners que està arriscant no són reals i no sents la pressió que ve amb el comerç real.

  Com hem esmentat anteriorment, la pressió associada amb l’entrada i sortida del mercat és un factor molt important per a molts principiants i provar la vostra estratègia sense que realment no es pot considerar una prova real.

  En el seu lloc, proposem provar la vostra estratègia en un entorn real, però amb una quantitat molt petita de capital. Mantingueu-vos en xifres al voltant de 10 dòlars o menys per començar i veure el rendiment de l’estratègia.

  A més, fins que no tingueu confiança en les vostres habilitats d’estratègia, no toqueu palanquejament.

  També podeu considerar provar la vostra estratègia d’entrada i sortida utilitzant compte micro o mini on podreu negociar quantitats menors que amb un compte de negociació estàndard.

  Punts clau

  Punts clau

  Si recordeu res d’aquest article, assegureu-vos que siguin aquests punts clau:

  • Conegueu la vostra relació de risc / recompensa ideal abans d’establir objectius. Aquesta hauria de ser una de les primeres coses que feu, la base de l’estratègia.
  • Mantingueu les estratègies senzilles i seguiu les tendències. Treballar amb el mercat, no en contra.
  • Sortir és més important que entrar. Els vostres beneficis es redueixen a com sortiu del mercat.
  • Posa a prova el teu estratègia d’entrada i sortida de divises. Exploreu diferents variacions, deixeu-la créixer i perfeccioneu-la amb el pas del temps.
  • No oblideu mai utilitzar stop-loss. No fer servir stop-loss pot ser devastador.

  Curs gratuït

  La millor manera d’aprendre l’estratègia d’entrada i sortida de divises és amb un curs complet de negociació de divises.

  El nostre és 100% gratuït i és la vostra millor oportunitat per aprendre a operar amb èxit al mercat de divises i a reduir les pèrdues!

  Consulteu la Guia definitiva per al comerç de divises aquí.

  Per què el vostre curs és gratuït?

  Simplement, els nostres socis ho paguen. Ho paguen perquè ho saben els comerciants amb millor formació tenen menys probabilitats de perdre i deixar de cotitzar.

  D’aquesta manera, aconsegueixen un nou comerciant i obteniu una educació comercial de primer ordre!

  Amb el nostre curs, aprendràs:

  • Fundació en el comerç FOREX
  • Mecànica del comerç FOREX
  • Anàlisi avançada de comerç de divises
  • Comerç estratègic per al comerç FOREX

  Domineu el nostre curs gratuït de comerç de divises i podreu entendre com utilitzar-lo adequadament estratègia d’entrada i sortida de divises.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  map