Com mantenir un diari de negociació de divises

Un diari de comerç de divises és una excel·lent manera d’aprendre a operar i millorar la vostra estratègia comercial.

Però, què és un diari de comerç de divises? Per què els comerciants en necessiten??

En resum, un diari de comerç de divises és un registre de tota la vostra activitat comercial.

Amb ell, podeu aprendre molt sobre el que esteu fent bé, però el que és més important, podeu aprendre molt sobre el que esteu fent malament i millorar la vostra estratègia.

En aquest article, veurem per què la gent utilitza un diari de comerç de divises i els consells principals per utilitzar-ne correctament.

Voleu aprendre a negociar divises com a professionals? Agafeu el nostre curs de negociació de divises!

Per què utilitzar un diari de comerç de divises?

Hi ha una filosofia darrere de mantenir un diari comercial; sempre pots ser millor. Si no ho penseu d’aquesta manera, mantenir un diari de comerç de divises no us serà beneficiós.

Al final, mantenir un diari de comerç de divises podria ser una de les millors decisions que preneu com a comerciant!

Per trobar el vostre estil de comerç de divises

Per a principiants com a mínim, trobar el vostre estil de negociació és el motiu principal per mantenir un diari de comerç de divises.

Com a operador forex novell, és probable que no sàpiga molt sobre les diferents estratègies comercials i, per tant, és una bona idea provar-ne una de diferents per veure si us funcionen..

I quina millor manera de fer un seguiment del vostre rendiment que escriure-ho?


Què solen incloure la majoria de revistes de comerç de divises?

  • El motiu pel qual heu entrat al mercat. Això pot ser literalment qualsevol cosa, no defugiu la veritat aquí.
  • El moment en què vau entrar al mercat. Això està estretament relacionat amb el següent.
  • El preu al qual heu entrat al mercat. Sigui precís, fins al pip.
  • Quant de temps va tenir la posició oberta. Podrien ser minuts, hores, dies, etc..
  • El motiu pel qual heu sortit del mercat. Igual que el motiu pel qual vau entrar al mercat; hauries de ser honest.
  • Quant has guanyat o perdut. El que més importa: els fruits del vostre treball.

Podeu comprar qualsevol bloc de notes en blanc i afegir aquestes columnes per començar. L’ideal seria un bloc de notes de quadrícula, ja que serà més fàcil afegir columnes.

Per descomptat, podeu ser tan detallat com vulgueu i incloure més columnes.

Tot i que per començar, la llista anterior és suficient i podeu pensar en més columnes a mesura que tingueu més experiència i afegiu més variables a la vostra estratègia comercial..

Alguns comerciants poden abandonar el seu diari de negociació a mesura que s’aconsegueixin més, però la majoria dels comerciants professionals seguiran utilitzant el seu diari de negociació, reconeixent el seu immens valor.

Per millorar el vostre estil de comerç de divises

negociació de divises

Amb el pas del temps, el vostre diari de negociació es convertirà no tant en una manera d’explorar diferents estratègies comercials, sinó de millorar les estratègies que heu creat.

Recordeu, aprendre a comerciar és un procés sense fi. Els professionals encara estan aprenent i, per descomptat, també mantenen un diari comercial!

El moment en què creus que ho saps tot i deixes de dedicar temps a aprendre a operar amb divises és el moment en què vas començar a posar-te en risc.

No només esteu ignorant maneres potencialment millors de negociar, sinó que també és més probable que oblideu elements importants de la vostra estratègia comercial.

A més, un diari de comerç de divises també pot prendre nota de la vostra coherència. Ser coherent en el comerç és com domines la teva estratègia i assegureu-vos que obtingueu beneficis.

Al final, és més probable que un rendiment negatiu negatiu sigui el resultat de no seguir correctament les regles del vostre pla de negociació i no la incapacitat d’un comerciant..

Tanmateix, tenir un diari comercial no val res si no l’analitzeu. Establiu-vos un moment per tornar enrere i llegir totes les vostres entrades, almenys un cop al mes funciona per a molts comerciants.

Si realment voleu aprofundir en el vostre rendiment comercial, fins i tot podeu posar totes les vostres entrades en un full de càlcul i buscar similituds en operacions amb èxit o sense èxit..

Amb un diari de comerç de divises, podeu veure quines parts de la vostra estratègia comercial us funcionen i quines no.

Podeu llavors buscar maneres d’eliminar les variables de risc que tendeixen per tenir un efecte negatiu en la vostra estratègia comercial i millorar variables que sabeu que funcionen.

Si no feu un seguiment dels vostres negocis, com podeu saber fins a quin punt esteu negociant? Ni tan sols podeu esbrinar quantes pips heu fet durant un període determinat ni la vostra taxa de pèrdues-guanys, cosa que és molt important.

A més, tenir un diari de comerç de divises també us ajudarà a construir una estratègia de gestió de riscos eficaç, que sempre hauria de formar part de la vostra estratègia comercial.

Consells principals per utilitzar un diari de comerç de divises

utilitzant el diari de negociació

Hi ha moltes coses que podeu fer per garantir que el vostre diari de comerç de divises us aporti valor.

Sigues honest amb tu mateix

L’única manera que us servirà d’un diari de comerç de divises és si sou honest amb el que heu aconseguit.

Això vol dir ser precís i registrar tots els detalls al pip. No us enganyeu que ho heu fet millor del que realment vau fer! No t’ajuda ni una mica!

Però aquest punt gira en dues direccions; tampoc no heu de subestimar el que heu aconseguit; és possible que estigueu negociant millor del que penseu.

En ser completament honest amb el que heu aconseguit, podreu veure clarament on teniu èxit i on heu de millorar.

I no es tracta només dels números, també tracta dels motius que hi ha darrere dels vostres negocis. Concretament, què pensaves quan els vas crear.

Al final, ser honest amb vosaltres mateixos és la millor manera d’aprendre a operar, ja que es tracta del 100% del que heu de fer per millorar com a comerciant; completament personalitzat a les teves capacitats.

Està bé si s’oblida d’utilitzar-lo

No recordareu fer servir el vostre diari de comerç de divises tot el temps, això és només un fet, però no us hauríeu de ser massa durs amb vosaltres mateixos si us oblideu.

Simplement seguiu i intenteu trobar una manera de recordar-vos que heu de fer-ho la propera vegada.

Si és possible, intenteu registrar els que heu oblidat d’escriure. Per descomptat, no seran tan precisos com si els escrivís en aquest moment, però és millor que res.

A més d’això, eviteu pensar que, perquè l’heu oblidat, haureu de deixar d’utilitzar-lo. Aquest és un pensament tòxic que pot resultar extremadament perjudicial per aprendre a operar amb divises.

Feu un seguiment de les vostres emocions

negociar emocions

Quan es tracta de comerç de divises, les emocions sovint no es consideren molt importants, però la veritat és que juguen un paper molt important en l’èxit que teniu. Sovint es redueix a l’estrès que tens.

Recordeu que confieu en vosaltres mateixos per guanyar diners, per això és molt important entendre els vostres processos i patrons de pensament i com millorar-los..

Això pot portar-vos a no només fer canvis a la vostra estratègia comercial, sinó també a la vostra rutina diària, que potser notareu que afecta la vostra estratègia comercial..

No oblideu analitzar el mercat

Normalment, les revistes de comerç de divises se centren principalment en les accions d’un comerciant i ho obliden hi ha algunes coses que el comerciant simplement no pot controlar. Tingueu en compte això!

Una de les coses més importants a incloure és com actua el mercat aquell dia. És important perquè afectarà els vostres resultats.

De vegades, el mercat és difícil d’entrar i sortir il·lusionat i, per molt que s’adhereixi a la seva estratègia, encara perdrà.

A més, assegureu-vos d’incloure qualsevol esdeveniment important que hagi passat al llarg del dia, com ara anuncis dels principals bancs centrals.

Fins i tot podeu notar que, en determinats cicles de mercat, la vostra estratègia de negociació funciona millor o pitjor, o fins i tot podeu desenvolupar diferents estratègies de negociació per implementar-les en diferents escenaris de mercat..

Punts clau

Si recordeu alguna cosa d’aquest article, feu-ne aquests punts clau.

  • Portar un diari de comerç de divises és una bona manera perquè els principiants aprenguin a negociar. Poden posar en pràctica la teoria i veure fins a quin punt els funciona.
  • Amb el temps, el vostre diari de comerç de divises serà útil per millorar la vostra estratègia. L’única manera que milloraràs sempre és si fas un seguiment del que vas fer.
  • Feu un seguiment de les vostres emocions i sigueu honestos amb vosaltres mateixos. Les vostres emocions també tenen un paper important en el vostre comerç, igual que la vostra honestedat sobre el vostre rendiment comercial.
  • No us oblideu de tenir en compte el comportament del mercat. Alguns mercats no són guanyables i afectaran el rendiment de la vostra estratègia comercial.

Apreneu a utilitzar un diari de comerç de divises amb el nostre curs de negociació de divises

Voleu obtenir més informació sobre el comerç de divises? A continuació, inscriviu-vos al nostre curs de negociació de divises!

Si us ha agradat llegir aquest article de Educació comercial, Si us plau, doneu-li un m’agrada i compartiu-lo amb qualsevol altra persona que creieu que també pot ser del vostre interès.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map