8 raons per començar a invertir els vostres diners

Us pregunteu si és hora de començar a invertir? Si busqueu maneres de fer créixer diners per al creixement i els ingressos, i per obtenir rendiments que tendeixin a superar altres tipus d’estalvi a llarg termini, definitivament és hora de fer una inversió!

Això Educació comercial l’article us mostrarà vuit dels nostres motius preferits pels quals heu d’invertir avui.

1. Feu que els vostres diners funcionin per vosaltres

fes que els teus diners funcionin per tu, comença a invertir

Si encara no heu sentit a parlar dels beneficis d’un ingrés passiu, prepareu-vos per descobrir un dels objectius financers més emocionants de la història. Això és particularment important per als pares que preveuen una interrupció professional per motius familiars en el futur o, de fet, per a qualsevol persona que vulgui preparar-se ara per a la flexibilitat i l’elecció més endavant. En poques paraules, podeu treballar pels vostres diners (per exemple, dedicar les hores al vostre lloc de treball) o podeu començar a fer que els vostres diners funcionin quan comenceu a invertir a la borsa..

També us pot agradar: Andy Krieger: El geni del comerç de divises

2. Batre la inflació

Molts comptes bancaris encara ofereixen uns tipus d’interès molt baixos que amb prou feines mantenen el ritme de la inflació, que actualment és del 2,2% al Regne Unit [1]. Quan invertiu a la borsa, teniu moltes més possibilitats de trobar rendiments que facin créixer els vostres diners i superin la inflació.

3. Creixement per al futur

creixement de diners per al futur

Quan invertiu en accions, accions, bons o altres classes d’actius, feu una inversió en el vostre futur. És com plantar una llavor avui i esperar que creixi una gran planta sana. Us prepara per a grans hàbits i vol dir que podeu esperar un ou niu saludable quan tingueu un període de temps a llarg termini i desitgeu aprendre tot el que pugueu sobre el món de les inversions. Les bones notícies? No és tan complicat com es podria imaginar i tothom pot augmentar els beneficis!

La gent també llegeix: La gent ordinària guanya diners amb el comerç en línia?

4. Planificació de la jubilació

Molts de nosaltres encara som culpables de tenir fons de jubilació insuficients. Si no voleu confiar en una pensió estatal, mai no és tard per començar a invertir en accions, accions, fons, rastrejadors, bons i altres eines que us ajudaran a crear un òvul niu còmode amb el pas del temps. A Trading Education, us proporcionarem les eines i el coneixement que necessiteu per fer-ho. I recordeu, també hi ha avantatges fiscals!

5. Complir els vostres objectius

complint els vostres objectius financers

Tots tenim somnis i molts d’ells comporten finançament per sortir del terreny: tant si la vostra ambició és ser propietari d’un vaixell, pagar la vostra hipoteca abans d’hora, viatjar pel món o crear el vostre propi negoci. Potser voleu deixar prou per enviar els nens a la universitat o ajudar-los a comprar la seva primera casa. Siguin quines siguin les vostres motivacions, la paciència, la disciplina i la naturalesa a llarg termini de la inversió borsària us permetran establir tots els passos necessaris per preparar-vos financerament perquè es produeixi aquesta ambició. Ja no hi ha somni de pipa i, en canvi, una realitat futura planificada.

Vegeu també: Quant perdeu sense invertir?

6. Assoliment a llarg termini

Una de les grans lliçons del mercat de valors és la necessitat de tenir un termini a llarg termini quan comenceu a invertir. Això requereix paciència, disciplina i planificació; tots ells són excel·lents eines per ajudar-vos a assolir els vostres objectius financers. També volen davant de la nostra cultura moderna, que tendeix a centrar-se en solucions ràpides i victòries ràpides. Un cop comenceu a conèixer la promesa a llarg termini d’un pla d’inversió constant al mercat de valors i invertiu en la vostra pròpia experiència i habilitats, teniu la capacitat de garantir el vostre propi futur financer..

7. El risc d’una oportunitat perduda

el risc de perdre l’oportunitat

Si no inverteix a la borsa, s’arrisca a perdre guanys importants. Recordeu, els comptes bancaris paguen molt pocs interessos i la inflació és elevada. Estadísticament, el mercat de valors ha superat les altres classes d’actius a llarg termini i continua sent la millor llar a llarg termini per obtenir diners. [2] No cometeu l’error de perdre el vaixell i augmentar el mercat de valors; penseu, per exemple, que el FTSE de Londres va assolir el màxim històric a principis d’aquest any i molts creuen que està a punt d’arribar a un altre. [3] Això significa que aquells que estan disposats a invertir es posicionen per obtenir els beneficis d’una planificació avançada i un calendari acurat.!

No us ho perdeu: invertiu com Peter Lynch – The Expert Picking Expert

8. Motius fiscals!

Sabíeu que invertir en accions i accions mitjançant una pensió és fiscalment eficient? Sabíeu que podeu tenir una ISA d’accions i accions que també és una eina d’estalvi eficient en impostos? Hi ha moltes maneres d’estalviar diners mentre ho guanyeu!

Apreneu tot el que necessiteu per convertir-vos en un inversor d’èxit. A Trading Education, us obrirem tot el món de la inversió borsària i us oferirem les eines, el saber fer i la confiança que necessiteu per avançar i fer una inversió en el vostre propi futur. Aprendràs a navegar pel mercat de valors, a entendre els termes, a llegir l’argot i les xifres i les estratègies que poden ajudar a fer créixer diners a llarg termini. Encara millor, tot el material del curs es presenta de manera senzilla, accessible i preparada que podeu implementar immediatament!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més informació i prendre el control del vostre propi futur financer!

Si us ha agradat llegir aquest article de Trading Education, doneu-li un like i compartiu-lo amb qualsevol altra persona que creieu que també pot ser del vostre interès.

L’article original que podeu trobar aquí.

Fonts:

[1] https://www.ons.gov.uk/economy/inflationandpriceindices [2] https://www.investopedia.com/articles/investing/103013/stocks-remain-best-longterm-bet.asp [3] http://www.iii.co.uk/articles/501413/how-ftse-100-could-attack-new-high
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map