Price Action Trading UK

Contents

Guia del comerç d’accions de preus del Regne Unit

Voleu iniciar el comerç d’acció de preus al Regne Unit? Explicarem què és i com funciona el comerç d’acció de preus. També tractarem les estratègies de negociació d’acció de preus i revisarem l’agent britànic més important que podeu començar a negociar.

Totes les estratègies comercials giren al voltant d’un factor subjacent crucial: el preu de l’actiu.

Com més entengueu quins factors afecten el preu d’un instrument financer, més èxit tindreu amb el comerç en línia.

En això consisteix l’acció de preus: es refereix als moviments de preus d’un valor.

En termes senzills, el comerç d’acció de preus és una forma de negociació que estudia els moviments actuals de preus d’un actiu per predir la seva direcció futura.

Independentment de si sou un comerciant a curt termini o un inversor a llarg termini, analitzar aquests moviments de preus és una de les maneres més poderoses, però senzilles, d’obtenir informació sobre el mercat..

En aquesta guia, tractem tot el que necessiteu saber sobre el comerç d’accions de preus al Regne Unit.

Comencem explicant com funciona el fenomen, les diferents estratègies implicades i com podeu trobar el millor corredor en línia del Regne Unit per abordar el comerç d’acció de preus avui en dia..

Continguts

Què és Price Action Trading UK??

Comerç d’accions de preus Estratègies del Regne Unit

Avantatges de Price Action Trading UK

Riscos de negociació de l’acció de preus

Consells sobre el comerç d’accions de preus al Regne Unit

Com trobar la millor plataforma per al comerç d’acció de preus al Regne Unit

Com començar el comerç d’acció de preus al Regne Unit avui

Conclusió

Preguntes freqüents

Què és Price Action Trading UK??

Com hem esmentat anteriorment, el comerç d’accions de preus se centra en els moviments de preus d’un actiu per especular sobre la seva direcció futura. Aquesta estratègia comercial analítica és cada vegada més popular entre els clients minoristes del Regne Unit, especialment en mercats d’alta volatilitat.

En comparació amb altres estils comercials, el comerç d’acció de preus del Regne Unit ignora altres factors d’anàlisi fonamentals. En canvi, se centra només en els moviments de preus més recents i històrics.

Com a tal, el comerç d’acció de preus al Regne Unit també pot dependre d’indicadors i eines d’anàlisi tècnica, però el preu sempre orienta les decisions comercials. A més, els comerciants d’acció de preus també consideren la velocitat d’aquests moviments, així com el volum respectiu.

Dit això, el comerç d’accions de preus també pot ser molt subjectiu. Les conclusions dels comerciants estan influïdes per les seves interpretacions psicològiques i conductuals.

Per exemple, si una acció ronda els 198 dòlars i creua el nivell de 200 dòlars establert individualment, un comerciant pot predir un altre moviment ascendent i adoptar una posició llarga.

D’altra banda, un altre comerciant d’acció de preus podria esperar una inversió de preus i, per tant, adoptar una posició curta.

Com podeu veure, dos comerciants d’acció de preus poden arribar a dues conclusions diferents sobre el mateix moviment de preus.

Per tant, aquesta naturalesa subjectiva del comerç d’acció de preus al Regne Unit té els seus avantatges i els seus inconvenients. D’una banda, vol dir que podeu desenvolupar una estratègia de negociació personal que no seran superats per altres especuladors del mercat. Al contrari, una decisió amb influència emocional també pot conduir a escenaris excessivament arriscats.

En la seva essència, el comerç d’accions de preus és un enfocament facilitat per l’estudi de la història dels preus i les eines d’anàlisi tècnica, en què els comerciants poden prendre les seves pròpies decisions subjectives..

Els millors mercats per al comerç d’acció de preus al Regne Unit

Com que el comerç d’accions de preus és un enfocament per a l’especulació de preus, el fan servir els comerciants que especulen amb tot tipus d’instruments financers. Podeu crear una estratègia d’acció de preus per a una àmplia gamma de valors, inclosos: renda variable, divises, productes bàsics, criptomonedes, derivats i molt més.

Per exemple, el corredor en línia més valorat eToro és una de les plataformes més recomanades per al comerç d’accions de preus. El broker us dóna accés a més de 2.400 accions de 17 borses diferents, a més de munts de mercats de CFD.

També podeu aprofitar prop de 100 indicadors tècnics per ajudar-vos amb les vostres estratègies d’acció de preus.

Tanmateix, el comerç d’acció de preus al Regne Unit és ideal per a actius altament volàtils que experimenten canvis de preus ràpids i elevats, com ara el comerç de divises i productes bàsics. Aquests valors són testimonis de diversos canvis de preus en un sol dia de negociació.

Les estratègies de negociació d’acció de preus també s’utilitzen per especular preus que giren al voltant d’esdeveniments i notícies del mercat. Per exemple, el mercat de les matèries primeres està influït significativament pels titulars econòmics i, per tant, es pot beneficiar d’una estratègia d’acció de preus.

Dit això, també es poden aplicar estratègies d’acció de preus per a ETF i opcions. Tanmateix, tingueu en compte que quan es negocien actius amb poca liquiditat, pot ser difícil obrir i tancar les posicions ràpidament per capitalitzar un moviment de preus..

Comerç d’accions de preus Estratègies del Regne Unit

Com dèiem, el comerç d’acció de preus al Regne Unit tendeix a ser subjectiu. Per tant, correspon a cada comerciant definir una estratègia que funcioni millor per als seus objectius comercials.

A la pràctica habitual, els comerciants d’acció de preus al Regne Unit utilitzen diverses estratègies al llarg del dia. L’ús d’un enfocament específic per a l’acció de preus pot restringir el nombre d’oportunitats al mercat.

Com a tal, els comerciants canvien d’estil per trobar pistes sobre el preu del mercat.

Tot i que els sistemes de negociació d’acció de preus no es basen en indicadors tècnics, de vegades es poden utilitzar gràfics i patrons per obtenir informació sobre la tendència de preus d’un actiu..

Un dels indicadors tècnics més utilitzats per a l’acció de preus és el candeler. Ofereix al comerciant informació útil sobre el preu d’obertura i tancament del mercat, així com els nivells de preus més alts i més baixos, durant un període de temps definit per l’usuari..

Per a aquells que no ho saben, aquí teniu una descripció ràpida dels gràfics de canelobres:

 • Si el cos real del canelobre és negre / ple, vol dir que el preu de tancament de l’actiu era inferior al preu d’obertura.
 • Si el cos està buit, el preu de tancament era superior al preu d’obertura.

Amb això en ment, analitzem de prop les tres diferents estratègies d’acció de preus que podeu provar.

Vaga de tres línies

Un gràfic de vaga de tres línies és un patró de canelobres que representa una inversió poderosa en els preus d’un actiu.

Per a una vaga baixista de tres línies, aquest patró s’identifica si hi ha tres espelmes baixistes que es formen seguides; cadascuna es tanca amb un preu inferior a l’espelma anterior.

Un quart canelobre significarà una inversió justificada, ja que aquesta vela s’obre per sota de la vela anterior i es tanca a un preu superior a l’obertura del primer canelobre.

Preferiblement, aquesta espelma d’inversió també hauria d’anar acompanyada d’un elevat volum de negociació. Això suggerirà que aquesta inversió de preus està recolzada per posicions llargues del mercat, cosa que significa que està a punt d’arribar una nova tendència alcista.

El mateix procés funcionarà de manera contrària per a una vaga alcista de tres línies. Cerqueu tres espelmes alcistes consecutives, amb preus de tancament superiors a l’anterior. La quarta espelma invertirà aquesta tendència alcista.

En general, els comerciants consideren la inversió dels preus com un bon punt d’entrada per entrar al mercat.

Estrella del vespre

El patró estel·lar del vespre és una altra estratègia que s’utilitza per detectar una tendència que està a punt d’invertir -de baixista a baixista. Aquest enfocament és àmpliament preferit en el comerç de divises d’acció de preus.

El patró consta de tres candelers: una espelma blanca gran, una de cos petit i una espelma vermella. En aquest patró de canelobres baixistes, la primera espelma és l’espelma alcista seguida de la segona espelma que queda buida.

El patró es tanca amb l’espelma baixista que es separa de la segona espelma.

Com que el patró estel·lar nocturn és una estratègia àmpliament utilitzada, sovint és considerat pels comerciants d’acció de preus com un dels indicadors tècnics més fiables.

Bull Flag Breakout

Els patrons de desglossament de les banderes Bull es produeixen quan un recurs presenta una forta tendència alcista. Al gràfic, aquest patró s’assembla a una bandera en un pal.

El patró comença quan l’actiu fa un moviment fort amb un volum relatiu elevat, formant un pol. I, a continuació, l’acció es consolida prop de la part superior del pal amb un volum més lleuger: es mou cap als costats o lleugerament cap avall, formant així la bandera.

El patró es trenca quan apareix un altre fort canelobre alcista.

Els comerciants d’acció de preus al Regne Unit també opten per obrir les seves posicions abans que comenci la ruptura per captar la tendència alcista. No obstant això, aquest augment de preu no sempre es produeix.

Com a tal, el millor és entrar en una posició alcista un cop ja hagi començat la ruptura i estigui recolzat per un alt volum de negociació.

A punt per començar Comerç d’accions de preus?

Avantatges de Price Action Trading UK

El concepte darrere del comerç d’acció de preus és senzill: cal estudiar els moviments de preus. Tot i això, els comerciants poden trigar una estona a aprendre a llegir gràfics i treure conclusions de les seves anàlisis.

Dit això, invertir el vostre temps en mètodes comercials d’acció de preus pot valer la pena. Aquí teniu una sèrie de beneficis que fan que aquesta estratègia sigui popular entre els comerciants del Regne Unit.

A continuació, es mostren les millors coses sobre el comerç d’acció de preus:

Una sola variable

En comparació amb les altres estratègies d’anàlisi tècnica, el comerç d’acció de preus no es basa en massa indicadors tècnics. En canvi, només considereu el preu com la variable, essencialment eliminant qualsevol altre desordre.

Això permet als comerciants estalviar temps sense haver de pensar en altres possibilitats i centrar-se només en gràfics de canelobres per prendre les seves decisions comercials.

Estratègies flexibles

Com hem explicat anteriorment, els estils britànics de negociació d’acció de preus són flexibles per a diferents estratègies, en funció de l’actiu financer que vulgueu negociar. Independentment de les condicions del mercat, podeu prendre decisions en funció de l’anàlisi de l’acció de preus.

A més, a diferència d’altres tipus de negociació, no esteu bloquejat en una configuració específica. Com que la interpretació és subjectiva, correspon a vosaltres decidir si un patró gràfic específic s’ajusta als vostres criteris de negociació o de tolerància al risc.

Dades en temps real

La majoria dels indicadors tècnics que s’utilitzen en el comerç es queden darrere del mercat almenys un parell de minuts. A més, aquests indicadors també es basen en última instància en el moviment de preus de l’actiu.

Amb el comerç d’acció de preus, consulteu directament la font, per assegurar-vos que obtingueu dades en temps real sense retards.

Riscos de negociació de l’acció de preus

El comerç d’acció de preus és una pràctica sistemàtica. Al mateix temps, també és intrínsecament subjectiu. Els comerciants són lliures de prendre les seves pròpies decisions en qualsevol escenari. Les seves posicions comercials dependran del seu estat conductual i emocional.

Per les mateixes raons, és significatiu que els comerciants siguin conscients dels riscos que comporta el comerç d’accions de preus. Si s’inverteix emocionalment, pot ser que sigui més difícil gestionar els riscos fins i tot quan els comerços van en contra.

Una manera de mitigar el risc és establir ordres de pèrdua de pèrdues a les vostres operacions. Aquests us permeten assumir només els riscos que us podeu permetre. També elimina la necessitat de prendre decisions en temps real per sortir d’un comerç.

En lloc d’això, establireu el límit de stop loss abans d’entrar al mercat i la negociació es tancarà automàticament si les pèrdues arriben al nivell predeterminat..

A més, el comerç d’accions de preus no funciona bé amb eines d’automatització com ara bots comercials o senyals. Aquests inferen dades de diversos indicadors tècnics en lloc de dades de preus.

Si sou algú que s’inclina cap a aquestes estratègies, haureu de tenir-ho en compte abans d’escollir un sistema de negociació d’acció de preus al Regne Unit.

Consells sobre el comerç d’acció de preus

Com podeu veure, el comerç d’acció de preus requereix que tingueu una comprensió ferma de desenes d’indicadors tècnics. En conseqüència, aquest enfocament és més adequat per als comerciants amb més experiència en la lectura avançada de gràfics.

Dit això, si esteu interessats en el comerç d’acció de preus al Regne Unit, us recomanem que comenceu a educar-vos de seguida. Recordeu que trigareu a aprendre estratègies, detectar tendències i inversions.

Tot i això, aquí discutim alguns consells sobre com podeu aprendre millor les cordes del comerç d’acció de preus al Regne Unit.

Consell 1: llegiu llibres sobre el comerç d’accions de preus

Tot i que l’acció de preus no depèn del tot de l’anàlisi tècnica, encara hi ha alguns aspectes com la lectura de gràfics i els indicadors que cal tenir en compte..

El primer pas per estudiar l’acció de preus i l’anàlisi tècnica relacionada és comprendre els conceptes bàsics. Una de les millors maneres d’aconseguir-ho és llegint llibres sobre estils comercials. Aquí teniu una llista de llibres de negociació que han resistit la prova del temps.

 • Sèrie d’acció de preus comercials d’Al Brooks
 • Scalping d’acció de preus de Forex de Bob Valman
 • La guia definitiva sobre l’anàlisi i la interpretació de patrons de preus de Martin Pring
 • Tècniques gràfiques de candelers japonesos de Steve Nison

També trobareu una quantitat important de guies per a principiants sobre anàlisi tècnica aquí al nostre lloc web.

Consell 2: Inscriviu-vos a un curs de negociació d’accions de preus

Si la lectura no és la vostra primera preferència, sempre podeu recórrer a cursos en línia per aprendre tot el que heu de saber sobre les estratègies comercials.

Gràcies a Internet, ara podeu trobar cursos en línia en plataformes de certificació populars des de la comoditat de casa vostra.

Alguns exemples d’aquest tipus de cursos inclouen el comerç d’accions amb Price Action i el Mastering Trading Action Price amb oferta i demanda d’Udemy.

També podeu trobar guies de recerca com la nostra per obtenir informació sobre la lectura de gràfics i la gestió de riscos.

La realització d’un curs en línia us permetrà aprofundir en la corba d’aprenentatge i us ajudarà a comprendre millor el funcionament del mercat.

Més important encara, podeu trobar un curs que coincideixi amb el vostre nivell, ja sigui per a principiants o comerciants avançats. També hi ha cursos disponibles amb diferents estructures, en funció del tipus d’experiència que vulgueu.

Sigui com sigui, un curs en línia pot ser una de les millors eines per aprendre sobre el comerç d’acció de preus al Regne Unit i obtenir un coneixement profund dels patrons de gràfics..

Consell 3: practiqueu les vostres habilitats amb comptes de demostració

Un cop hàgiu entès a fons les complexitats del comerç d’accions de preus, el següent pas és prendre la teoria del vostre aprenentatge i aplicar-la a la pràctica. Tanmateix, el comerç al món real pot tenir repercussions greus.

Per això, és millor triar un broker en línia que ofereixi comptes de demostració. Per exemple, on eToro, podeu provar de nou les vostres estratègies comercials d’acció de preus mitjançant fons de paper. Això us permetrà conèixer millor el funcionament de les vostres estratègies en condicions reals de mercat.

Podeu utilitzar el compte de demostració del vostre intermediari per familiaritzar-vos amb la lectura de gràfics, els patrons i la gestió de riscos relacionats amb el comerç d’accions de preus al Regne Unit..

Quan estigueu a punt per començar a negociar amb diners reals, simplement canvieu al vostre compte de negociació a la vostra plataforma de corretatge.

Consell 4: tingueu en compte el comerç de còpia

Una altra manera d’iniciar el comerç d’acció de preus al Regne Unit és operar passivament. En plataformes com eToro, podeu accedir a una funció automatitzada anomenada Comerç de còpies. Això us permet seleccionar un comerciant expert en accions de preus i copiar els seus negocis en curs a la vostra cartera.

Tot el que heu de fer és invertir un mínim de 200 dòlars (aproximadament 160 lliures esterlines) en cadascun dels comerciants de còpies respectius i les posicions s’automatitzaran al vostre compte..

Tot i això, no compromet el control que teniu sobre la vostra cartera. Per exemple, encara podeu sortir d’una posició en qualsevol moment o ajustar comandes individuals perquè coincideixin amb els vostres objectius financers.

L’ús d’una funció Copy Trader us permet obtenir informació sobre com els comerciants experimentats utilitzen estratègies d’acció de preus per prendre decisions comercials.

Inicieu el vostre Comerç d’accions de preus Viatge ara!

Com trobar la millor plataforma per al comerç d’acció de preus al Regne Unit

plataforma de negociació d'acció de preus del Regne Unit

Si sou comerciant, teniu una infinitat de corredors britànics en línia a punt per oferir-vos un compte.

Trobar la plataforma adequada per a la vostra estratègia comercial de preus i accions pot ser un procés aclaparador i complex, especialment per a principiants.

Per altra banda, podeu separar fàcilment el blat de la palla centrant-vos en les característiques que més necessiteu.

Amb això en ment, hem creat una llista de factors que us ajudaran a cercar el millor corredor britànic per als vostres objectius comercials d’acció de preus..

Regulació i llicències

El vostre corredor en línia treballarà en nom vostre, mantenint els vostres diners en un compte en línia i executant les vostres operacions. Tenint en compte això, és primordial que trieu un corredor en el qual pugueu confiar amb els vostres diners molt guanyats.

Com a tal, un dels aspectes més importants a tenir en compte és assegurar-vos que la vostra plataforma de corretatge tingui llicència. Un o més organismes reguladors supervisaran les seves activitats financeres a un corredor regulat.

Al Regne Unit, l’Autoritat de Conducta Financera (FCA) és l’agència que garanteix que els corredors compleixin les directrius i les normes. També hi ha altres organismes reguladors coneguts com la Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) i la Australian Securities and Investments Commission (ASIC).

Treballar amb un corredor regulat garanteix la transparència i la seguretat dels seus fons comercials. No cal dir que si un corredor no té cap llicència de cap d’aquests organismes reguladors, el millor és evitar-los.

Dit això, plataforma de comerç social eToro està regulat per les tres agències esmentades. A més, a eToro, els comerciants d’acció de preus del Regne Unit també poden beneficiar-se de la protecció que ofereix l’SFCS.

Valors admesos

Com hem esmentat anteriorment, el comerç d’accions de preus al Regne Unit és aplicable a tot tipus de valors financers. Si ja sabeu quin actiu voleu canviar, podeu cercar plataformes que us ofereixen el vostre mercat preferit.

En cas que vulgueu tenir accés a una selecció més àmplia d’actius, també podeu trobar corredors que ofereixen diversos valors, des de valors i accions forex fins a criptomonedes i derivats. La nostra plataforma de negociació d’accions de preus més ben valorada del Regne Unit, eToro, té prop de 3.000 actius financers diferents per triar.

Propietat o CFD

El comerç d’acció de preus es troba al capdavant de les estratègies a curt termini, com el comerç diürn. És a dir, és el més adequat per a instruments de negociació com derivats en lloc de per a plans d’inversió a llarg termini.

Per exemple, les estratègies d’acció de preus us permeten col·locar diverses operacions en CFD, al llarg d’un sol dia de negociació.

Com a tal, quan escolliu el vostre agent britànic del Regne Unit, també hauríeu de considerar si us donen accés a derivats.

El comerç en CFD també inclou els avantatges de l’apalancament i la venda a curt termini. D’aquesta manera, podeu aprofitar les tendències comercials baixistes i alcistes de l’acció de preus al mercat.

Tanmateix, tingueu en compte que quan esteu negociant CFDs, haureu de pagar una comissió de permuta al vostre corredor. Això és aplicable si manteniu les vostres posicions comercials obertes durant la nit.

Plataforma de negociació

Un dels principals avantatges del comerç d’acció de preus al Regne Unit és que és compatible amb el programari de negociació. Al cap i a la fi, no necessiteu cap eina d’anàlisi tècnica especial per estudiar els preus per dir. Més aviat, les espelmes o qualsevol altre símbol de preu del gràfic us poden oferir la informació que necessiteu.

Per tant, teniu l’opció de triar amb quin tipus de plataforma de negociació voleu operar.

En plataformes com eToro, podeu invertir i operar directament des del lloc del corredor. Això significa que no cal instal·lar cap programari per començar a operar. Podeu accedir a l’espai de negociació directament des del vostre compte d’intermediació.

D’altra banda, és possible que alguns de vosaltres prefereixin operar en plataformes de tercers com MT4, MT5 o cTrader. En aquest cas, haureu de verificar si el vostre intermediari escollit ofereix assistència per a la plataforma respectiva.

A més, la majoria de plataformes comercials del Regne Unit també ofereixen aplicacions mòbils. D’aquesta manera, podreu accedir al vostre compte i fer operacions mentre estigueu en moviment.

Comissions d’intermediació del Regne Unit

En última instància, el comerç d’acció de preus al Regne Unit només us ajuda a prendre decisions comercials. La resta del procés de negociació continua sent el mateix, independentment de l’actiu que trieu.

Dit d’una altra manera, per tal d’executar les vostres operacions, haureu de pagar honoraris al vostre corredor britànic en línia. Els tipus de comissions poden diferir significativament entre els corredors, de manera que heu de fixar-vos en quant pagueu i en què pagueu..

Aquí, tenim una llista de les comissions més habituals que podeu esperar dels corredors en línia quan executeu la vostra estratègia de negociació amb accions de preus.

Comissions de negociació

Les comissions de negociació es relacionen més comunament amb valors convencionals, com ara accions i ETF. La majoria dels corredors ho cobren a tarifa fixa per a cada operació.

 • Per exemple, diguem que heu decidit dedicar-vos molt a les accions de BP en funció de la vostra estratègia de negociació amb accions de preus al Regne Unit.
 • El corredor escollit us cobra 5 lliures per operació.
 • Independentment de quina sigui la vostra participació, pagareu 5 GBP quan obriu l’operació.
 • A continuació, pagareu 5 GBP quan tanqueu l’operació.

Tingueu en compte que el mateix comerç no us costarà res a eToro, ja que la plataforma no cobra comissions de negociació per operar.

Comissions comercials

A diferència de les comissions de negociació, les comissions de negociació es calculen com una comissió variable calculada en funció de la vostra participació.

Per exemple:

 • Suposem que el vostre agent britànic escollit té una comissió fixada en el 0,6%.
 • Voleu canviar GBP / AUD i entrar al mercat aportant 500 GBP al parell.
 • Això significa que pagueu una comissió de 3 lliures esterlines per aquest comerç.
 • Quan sortiu del mercat, la vostra posició val 800 £.
 • Per aquest comerç, pagueu una comissió de 4,80 GBP (0,6% de 800 GBP).

De fet, acabareu pagant una comissió a banda i banda del comerç. De nou, si trieu eToro, aquest comerç es durà a terme amb una comissió zero per cent.

Untables

En el comerç d’acció de preus al Regne Unit, la diferència és la diferència entre el preu de compra i venda d’un títol financer. De manera similar a les comissions comercials, els diferencials solen expressar-se en percentatges. Tot i que les plataformes de comerç de divises solen optar per pips.

Idealment, voleu buscar plataformes comercials del Regne Unit que ofereixen diferències reduïdes sobre tots els actius. Com més gran sigui el diferencial, més consumirà els beneficis,

En altres termes: si el vostre corredor us cobra el 0,80% com a diferencial, entrareu a una operació amb una pèrdua del 0,80%.

Haureu d’obtenir guanys d’un 0,80% com a mínim per igualar-vos en aquest comerç. Només es comptarà com a benefici els guanys superiors a aquest nivell de preus del 0,80%.

Dipòsits i retirades

Totes les plataformes de negociació del Regne Unit requereixen que ingressi al vostre compte. Tot i que alguns corredors us ofereixen diversos mètodes de pagament per triar, d’altres poden fer que aquest procés sigui feixuc.

Per exemple, en algunes plataformes només podeu dipositar diners mitjançant transferències bancàries manuals. Això significa que els diners trigaran uns quants dies a aparèixer al vostre compte de negociació.

En comparació, en eToro, podeu triar entre targetes de crèdit / dèbit, transferències bancàries i carteres electròniques per finançar el vostre compte.

Eines per a principiants

Com hem subratllat diverses vegades en aquesta guia, el comerç d’acció de preus al Regne Unit pot ser una mica complicat per als novells. En cas que sigueu principiants, abans d’adoptar aquest estil de negociació, heu d’assegurar-vos que l’agent britànic tingui tots els recursos adequats a la vostra disposició..

Per tant, us suggerim que trieu un broker que ofereixi almenys algunes d’aquestes eines o totes aquestes.

Eines educatives

Els millors corredors del Regne Unit tenen plataformes intuïtives que s’adapten a les necessitats de tots els nivells de comerciants. Això inclou una sèrie d’eines educatives que cobreixen diferents estratègies comercials, guies i tutorials sobre com utilitzar la plataforma.

Per exemple, eToro té una escola de comerç creada per a principiants, on podeu triar entre un curs en línia o a classe per aprendre els conceptes bàsics del comerç. A més, també us envien anàlisis diàries del mercat, organitzen seminaris web, podcasts i us actualitzen regularment amb notícies rellevants del mercat.

Comerç automatitzat

Hi ha molta gent que vol capitalitzar els mercats financers, però no ho fa per falta de comprensió del funcionament del comerç. Per a aquests operadors, el millor és buscar una plataforma que ofereixi serveis de negociació automatitzats.

Un d’aquests exemples de negociació passiva és la funció de negociació de còpies proporcionada per eToro. Com ja hem comentat anteriorment, això us permet invertir en un comerciant d’acció de preus i, al seu torn, copiar les seves operacions al vostre propi compte eToro.

Dit això, tot i que les operacions estan automatitzades, encara manteniu un control complet sobre els vostres fons i les vostres opcions de negociació.

A més, eToro també ofereix CopyPortfolios, on trieu una estratègia que s’aplicarà al vostre compte. Hi ha desenes d’estratègies comercials per triar, en funció del tipus d’actiu al qual vulgueu exposar.

Un cop invertiu en aquesta funció, eToro assumirà la gestió de la vostra cartera, mentre us beneficieu d’una experiència de negociació passiva.

Eines per a comerciants experimentats

A l’altre extrem de l’espectre, els professionals experimentats poden estar buscant un conjunt de funcions completament diferents per ajudar els seus processos comercials. Per exemple, si sou un comerciant quotidià o un comerciant swing, voleu un agent que us pugui donar accés a indicadors i eines d’anàlisi tècnica..

A continuació, es mostra una llista de les eines més preferides per professionals experimentats en accions de preus:

 • Indicadors tècnics com el RSI, el MACD i les mitjanes mòbils
 • Opció per personalitzar la pantalla comercial i crear llistes de visualització personalitzades.
 • Eines de dibuix gràfic per a l’anàlisi.
 • Indicadors comercials com l’acció de preus i el sentiment del mercat
 • Integració amb robots comercials automatitzats

Servei d’atenció al client

L’atenció al client és de la màxima importància a l’hora d’escollir la vostra plataforma de negociació en línia. Al cap i a la fi, confieu els vostres fons comercials amb la corredoria, per la qual cosa és crucial que pugueu obtenir una resposta a les vostres consultes i rebre assistència quan calgui..

Els millors corredors britànics ofereixen servei d’atenció al client a través de diversos mitjans. Per exemple, podreu connectar-vos a l’equip mitjançant xat en directe, correu electrònic i telèfon.

En general, les plataformes comercials del Regne Unit ofereixen atenció al client durant els períodes en què els mercats estan oberts, el més habitualment és de 24/5. Si envieu una consulta fora d’aquest termini, és possible que hagueu d’esperar fins dilluns al matí per obtenir una resposta.

Sobretot, plataformes com eToro també tenen una secció extensa sobre tutorials i guies. D’aquesta manera, podeu trobar respostes a gairebé totes les preocupacions de la plataforma sense demanar ajuda a l’equip d’assistència.

Començar Comerç d’accions de preus Ara!

Com començar el comerç d’acció de preus al Regne Unit avui

En aquest moment, hauríeu d’estar interessats a començar amb el vostre primer comerç.

Acabarem aquesta guia explicant-vos com podeu iniciar el comerç d’accions de preus amb eToro, una de les plataformes amb més reputació de l’espai de negociació en línia..

Pas 1: obriu un compte de negociació amb acció de preus

Podeu crear un compte nou a eToro fent clic a ‘Unir-se ara‘a la pàgina inicial.

eToro té una interfície neta i elegant que facilita als comerciants la navegació per les seves funcions.

Creeu el vostre compte proporcionant el vostre nom complet, adreça, dades de contacte i número de telèfon.

Per complir la normativa KYC, eToro requereix que verifiqueu la vostra identitat. Podeu finalitzar aquest pas adjuntant una còpia del passaport o del carnet de conduir.

Pas 2: afegiu fons al vostre compte de negociació d’accions de preus

A eToro, podeu ingressar fons al vostre compte comercial mitjançant els mètodes següents.

 • transferència bancària
 • Targeta de crèdit / dèbit
 • cartera electrònica com Neteller, Paypal o Skrill.

Només cal dipositar un mínim de 200 dòlars per començar a cotitzar a eToro.

Pas 3: col·loqueu el primer comerç d’acció de preus

Amb el vostre compte finançat, ara esteu completament equipat per començar el vostre recorregut en accions de preus al Regne Unit.

eToro té un programari de gràfics integrat que podeu utilitzar per treure les conclusions. Si ja sabeu quin actiu voleu canviar, podeu cercar-lo i fer clic a la pestanya “Gràfic” per veure canelobres.

Un cop hàgiu establert la configuració i hàgiu pres les vostres decisions comercials, podeu fer clic a “Canvia” per obrir una nova comanda. Introduïu l’import de la participació i l’ordre stop-loss per gestionar el risc.

Quan estigueu a punt, feu clic a “Comerç obert” per executar el vostre primer comerç d’acció de preus.

Esteu a punt per submergir-vos en el comerç d’accions de preus al Regne Unit? Comenceu avui obrint un compte a eToro!

eToro: la millor plataforma de negociació d’acció de preus del Regne Unit

corredor etoro

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria; us recomanem que proveu-los.

El 67% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor.

Conclusió

Quan utilitzeu una estratègia de negociació d’acció de preus al Regne Unit, us centreu en els patrons de preus històrics i actuals per determinar cap a on es dirigeix ​​l’actiu.

Aquesta estratègia es pot aplicar a qualsevol tipus d’actiu. I, en conseqüència, el comerç d’acció de preus al Regne Unit és cada vegada més popular entre els comerciants.

Tanmateix, es necessita temps per conèixer els avantatges de les moltes estratègies d’acció de preus. Com que és intrínsecament subjectiu, també heu de tenir en compte els riscos abans de comprometre’s amb una operació.

El veritable repte és centrar-se exclusivament en el preu. Si sou capaç de resistir l’afany d’afegir indicadors addicionals al vostre sistema, tindreu l’oportunitat de saber si l’estratègia comercial de preus en qüestió s’adequa als vostres objectius financers..

Preguntes freqüents

On puc trobar senyals de negociació per al comerç d’acció de preus?

La majoria dels senyals comercials disponibles es basen en indicadors tècnics en lloc de dades de preus. Per tant, pot ser un repte trobar un servei de senyals que funcioni amb el vostre estil de negociació d’acció de preus.

Quin és el propòsit de l’equació d’acció de preus?

L’equació de negociació de l’acció de preus és un sistema de negociació que utilitza una combinació de patrons de preus per identificar possibles oportunitats de negociació.

Puc utilitzar indicadors tècnics amb el comerç d’acció de preus?

El comerç d’acció de preus se centra a treure conclusions basades en els moviments de preus en lloc d’indicadors tècnics. Dit això, hi ha operadors de preus del Regne Unit que prefereixen indicadors tècnics juntament amb la seva estratègia d’acció de preus.

És possible obtenir palanquejament quan es negocia l’acció de preus?

Sí, el palanquejament és possible amb els corredors regulats del Regne Unit. Dit això, tingueu en compte que el palanquejament pot augmentar tant els beneficis com les pèrdues de les seves operacions.

Per què s’utilitzen els gràfics de canelobres en el comerç d’acció de preus?

Els gràfics de candelers mostren els preus de compra i venda durant un temps determinat, a més del preu actual d’un actiu. Això proporciona més informació sobre el mercat i us permetrà comprendre millor cap a on va el preu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map