On hauria d’invertir els meus diners: una guia completa per al 2020

Una guia senzilla per invertir els vostres diners el 2020

On hauria d’invertir els meus diners?

Hauria d’invertir els meus diners en divises?

Hauria d’invertir els meus diners en el comerç de criptomonedes?

Hauria d’invertir els meus diners en el comerç d’accions en línia?

Hauria d’invertir els meus diners en bons?

Hauria d’invertir els meus diners en fons?

Hauria d’invertir en productes bàsics i en el comerç de béns arrels?

Hauria d’obrir un compte d’estalvi per invertir els meus diners?

Per què & Quan hauria d’invertir els meus diners el 2020?

Punts clau

On hauria d’invertir els meus diners?

Tenint en compte que el totpoderós dòlar és un motor en el nostre món en moviment, no és estrany que tots treballem dur per guanyar-nos la vida. Algunes persones ansioses fins i tot inverteixen diners en esforços comercials per augmentar la seva riquesa.

Si també esteu disposat a fer créixer la vostra fortuna, invertir és el vostre moviment! En funció dels vostres objectius d’inversió, hi ha diverses opcions que heu de tenir en compte. Des del comerç de divises fins a la inversió en béns arrels, ara és el moment adequat per començar a invertir els vostres diners.

Aquí hem d’esmentar que el comerç de divises és una de les maneres més atractives d’augmentar la vostra riquesa, ja que les divises es consideren el mercat més gran i líquid de tot el món. Tant si sou un inversor experimentat com un novell en el món de les finances, estem aquí per ajudar-vos a assolir els vostres objectius d’inversió. Només cal que us inscriviu a el nostre curs gratuït de comerç de divises per començar!

Hauria d’invertir els meus diners en divises?

Hauria d'invertir els meus diners en divises

Invertir en divises és un dels esforços d’inversió més dinàmics que hauríeu de tenir en compte. Com es va dir anteriorment, el forex es considera el mercat financer més gran i líquid del món, que atrau inversors de tot el món. Les operacions de divises es realitzen en línia, 24/7, cinc dies a la setmana, sense cap ubicació física.

Hi ha moltes raons per invertir els vostres diners en divises i començar a negociar diferents monedes. Una de les raons principals és que podeu començar a negociar amb una petita quantitat de diners. Tot el que heu de fer és obrir un compte de corretatge i decidir un compte de negociació, un munt i un parell de divises.

De fet, hi ha diverses mides de comptes que els comerciants poden considerar, inclosos els comptes estàndard, mini, mirco i nano. Podeu començar a negociar divises amb només 100 dòlars i utilitzar palanquejament!

Abans, però, que els comerciants busquin al món del comerç de divises, haurien d’invertir molt de temps en educació sobre el comerç de divises. Els llibres de negociació de divises, seminaris, cursos, vídeos i comptes de demostració també són recursos que us poden ajudar a invertir els vostres diners amb èxit. Com que els tipus de canvi depenen de les diferents expectatives del mercat, canvis d’ocupació i esdeveniments polítics, només podeu conquerir el mercat amb coneixements profunds, dades d’anàlisi i paciència..

Amb el temps, els comerciants podran establir una estratègia de negociació rendible i un estil de negociació consistent. Des de la negociació diària fins a la cobertura, hi ha diferents estratègies que els inversors poden considerar. El comerç de notícies també pot ser rendible.

Aquí hem de tenir en compte que la coherència és la clau de l’èxit del comerç de divises. Els comerciants també han d’explorar la complexitat de la psicologia del comerç de divises i les seves pròpies emocions i actituds envers la inversió.

Al final, els avenços tecnològics actuals fan que el comerç de divises sigui molt accessible i atractiu. Per tant, si decidiu invertir els vostres diners en divises el 2020, us garantim que podreu guanyar fortuna al llarg del temps.

Hauria d’invertir els meus diners en el comerç de criptomonedes?

hauria d’invertir els meus diners en criptomoneda

Si us pregunteu on invertir els vostres diners el 2020, no oblideu que el comerç de criptomonedes és una altra opció d’inversió atractiva.

El comerç de criptomonedes és el procés de negociació de monedes virtuals i especulació sobre els seus moviments de preus. Tot i que el bitcoin és potser la moneda més popular, els operadors haurien d’adonar-se que hi ha una àmplia gamma de criptomonedes el 2020 que s’hauria de tenir en compte.

No oblideu que el mercat de criptografia està descentralitzat i està recolzat per la tecnologia blockchain i la mineria. Curiosament, la tecnologia blockchain va més enllà del sector financer i pot beneficiar nombrosos sectors, com ara la indústria del joc i la medicina. De fet, a causa de l’impacte devastador de la pandèmia en curs sobre les economies de tot el món, cada vegada hi ha més experts que exploren les oportunitats que la tecnologia blockchain pot oferir.

Per començar a invertir els vostres diners en el comerç criptogràfic, els inversors haurien de crear una cartera digital i invertir en una educació comercial adequada. Aquí hem de tenir en compte que el comerç amb contracte de diferències (CFD) i el comerç mitjançant una borsa són dos mètodes populars per negociar criptomonedes.

Malgrat algunes estafes de criptomonedes notòries i l’alta volatilitat del mercat, invertir en el comerç de criptomonedes és el que cal fer el 2020!

Hauria d’invertir els meus diners en el comerç d’accions en línia?

hauria d'invertir els meus diners en accions

Tot i que molta gent pensa que el mercat de valors està reservat als llops de Wall Street, o a la gent que els agrada Peter Lynch, la veritat és que podeu invertir els vostres diners fàcilment en el comerç d’accions en línia.

Les accions es defineixen com a accions d’una gran empresa, que dóna als comerciants l’anomenat patrimoni de propietat, inclosos els drets de vot i els beneficis potencials.

Curiosament, les borses van començar al segle XVI en grans centres comercials de tot el món, inclosa Londres. Va ser als EUA del segle XVIII on va començar a florir el comerç facilitat d’accions.

La tecnologia actual permet que cada vegada hi hagi més operadors que entrin al mercat, basant-se en transaccions justes i en els moviments dels creadors de mercats.

Aquí hem de tenir en compte que les accions es poden classificar per dos factors: 1) capitalització borsària; 2) diferents sectors (per exemple, energia, materials). A part d’explorar la complexitat del comerç de valors, els inversors també haurien de familiaritzar-se amb la importància dels índexs de valors. No hi ha dubte que un dels índexs més importants és el Dow Jones Industrial Average.

Tot i que invertir a la borsa pot ser arriscat, amb una educació i una pràctica adequades podeu dominar l’art del comerç. Al cap i a la fi, invertir els vostres diners en accions és un esforç financer fiable i rendible!

Hauria d’invertir els meus diners en bons?

Invertir els vostres diners en bons o cupons és una altra gran opció d’inversió el 2020. Abans d’invertir en bons, assegureu-vos d’entendre els fonaments del comerç de bons.. Els bons es defineixen com a préstecs per part d’inversors o creditors a prestataris, que sovint són corporacions i governs.

La inversió en bons no és tan arriscada com altres mètodes comercials ja que hi ha una data de venciment en què els prestataris paguen als inversors. Dit això, alguns bons, com els bons d’alt rendiment, poden ser arriscats, de manera que invertiu sempre en dades d’educació i anàlisi de mercat. Si una empresa sembla ser menys rendible, els comerciants poden iniciar els anomenats oficis de defensa i treure els seus diners.

Igual que en altres camps d’inversió, també hi ha fons d’inversió de bons on podeu invertir els vostres diners juntament amb altres operadors. Fins i tot amb un capital d’inversió petit, podeu aconseguir-ho diversificació de carteres i obtenir beneficis invertint els vostres diners en bons!

Hauria d’invertir els meus diners en fons?

Una altra opció per invertir els vostres diners el 2020 és invertir en fons. Des dels fons de cobertura fins als fons negociats en borsa (ETF), invertir en fons és un mètode d’inversió rendible.

Cal esmentar de nou que els fons d’inversió, en particular, són molt populars. Un fons mutu es defineix com una entitat financera amb molts inversors, en la qual un gestor inverteix els diners en diferents actius (per exemple, bons, immobles, accions, etc.).

Com que hi ha diversos fons d’inversió disponibles, els inversors poden explorar diferents moviments estratègics. Per exemple, els comerciants poden invertir en valors de renda fixa, fons equilibrats, fons índexs, fons especialitzats i altres.

No oblideu que la negociació de fons d’inversió és diferent de la negociació de fons o la negociació de valors. Per què? Simplement perquè els fons es negocien després de tancar el mercat i els preus es determinen pel valor liquidatiu al final del dia.

Donades les seves particularitats, els fons d’inversió són ideals per a inversions a llarg termini. Són líquids i diversificats, així que no dubteu a invertir els vostres diners en fons d’inversió el 2020!

Hauria d’invertir en productes bàsics i en el comerç de béns arrels?

hauria d’invertir els meus diners en productes bàsics

L’intercanvi de productes bàsics és la forma de comerç més antiga. Ara, el comerç de matèries primeres segueix sent una forma important de comerç a tot el món. Els productes bàsics poden incloure gas, or i molt més. De fet, es poden dividir en quatre grans grups: metall, energia, agricultura, ramaderia i carn.

Molts comerciants opten per invertir en productes bàsics per domesticar la volatilitat del món comercial i diversificar les seves carteres més enllà dels valors convencionals. Des de futurs contractes i opcions fins a fons negociats en borsa, hi ha diferents mètodes per invertir en productes bàsics.

Dit això, tot i que ara el comerç de matèries primeres és una forma d’inversió popular, pot ser arriscat. Simplement perquè els principis d’oferta i demanda es poden veure afectats per nombroses epidèmies i conflictes no previstos! Per posar un exemple, una malaltia mortal que afecta els ocells pot provocar una gran demanda.

Pel que fa a l’or, hem de tenir en compte que l’or sempre s’ha vist com un refugi segur. Tant si decidiu negociar or a través d’ETFs o comprar accions del sector de la mineria d’or, invertir en or pot donar els seus fruits i ajudar-vos a duplicar la vostra inversió.

Un altre actiu dur en el qual val la pena invertir són els béns immobles. Atesa la crisi de l’habitatge a tot el món, la propietat i el comerç de béns immobles poden ser lucratius. Tingueu en compte que podeu comprar propietats immobiliàries mitjançant apalancament. Tot i que els grups d’inversió immobiliària i els fideïcomisos són opcions d’inversió interessants, hi ha altres maneres actives d’aconseguir una fortuna. Convertir-se en propietari o propietari (per comprar i reparar propietats poc valorades) són maneres increïbles d’invertir els seus diners en béns arrels..

Per dir-ho d’una manera senzilla, no dubteu a invertir els vostres diners en el comerç de mercaderies i béns arrels el 2020!

Hauria d’obrir un compte d’estalvi per invertir els meus diners?

Tot i que el comerç és una bona manera d’invertir els vostres diners el 2020, podeu adoptar un enfocament més pràctic i simplement obrir un compte d’estalvis. Tingueu en compte que actualment els tipus d’interès a tot el món són extremadament baixos, ja que els bancs paguen cèntims pels dipòsits.

Tot i això, heu d’investigar els tipus d’interès composts, definits com a interessos sobre els interessos. Tenir un compte de targeta de crèdit amb el mateix banc que tingui els seus diners també pot comportar petits beneficis que poden augmentar els estalvis.

Els fons d’emergència i de pensions també són importants opcions d’inversió per ajudar-vos a portar una vida còmoda.

Per què & Quan hauria d’invertir els meus diners el 2020?

hauria d’invertir els meus diners el 2020

Tot i que molta gent treballa molt, poca gent pot arribar a fi. Per tant, no dubteu en adoptar un enfocament actiu dels vostres diners i començar a invertir. Com s’ha dit anteriorment, hi ha diferents maneres d’invertir els vostres diners el 2020.

Tant si decidiu operar com a divises o accions, ser inversor actiu té molts avantatges. El comerç us pot ajudar a desenvolupar diferents habilitats i permetre comprendre el món de les finances. Al cap i a la fi, tots sabem que l’aprenentatge és un procés de tota la vida.

Ser comerciant amb una gran cartera us pot ajudar a fer-vos un nom. Comença a establir connexions i converteix-te en el teu propi cap!

Potser el motiu més important és guanyar diners per portar una bona vida i proveir-se de la seva família. Aquí hem de tenir en compte que, segons la vostra estratègia, el comerç pot generar rendiments a curt o llarg termini.

Curiosament, tot i que hi ha diferents etapes de la vida en què les persones decideixen negociar, hi ha tres grans grups que fan inversions: joves, famílies i adults preocupats per la seva jubilació.. Tot i això, tots tenen una cosa en comú: el seu estil actiu i el seu desig de tenir èxit.

Fins i tot si es comença a negociar a temps parcial, amb pràctiques i educació comercial, poden convertir-se en operadors a temps complet amb èxit. Mai no és tard per invertir els vostres diners i submergir-vos en el món del comerç!

Punts clau

  • Els diners no creixen als arbres, de manera que invertir el 2020 us pot ajudar a obtenir beneficis.
  • El nostre món en moviment ràpid ofereix nombroses opcions d’inversió.
  • El comerç de divises i criptomonedes es troba entre les opcions d’inversió més atractives. Al cap i a la fi, el forex es considera el mercat més gran del món, mentre que la tecnologia blockchain augmenta en popularitat enmig de la pandèmia de coronavirus.
  • Invertir en accions, bons i fons també és un esforç rendible i prestigiós.
  • A més, els comerciants poden invertir en productes bàsics i immobles.
  • A l’hora de guanyar diners, també penseu en obrir un compte d’estalvis.
  • Des dels EFT fins als CFD, hi ha diferents maneres d’invertir i guanyar diners, tant a curt com a llarg termini..
  • Mai no és tard per començar a invertir i convertir-se en un operador a temps complet.

No oblideu:

Invertir no és un esquema d’enriquiment ràpid, sinó més aviat una manera de fer créixer constantment els diners que ja teniu. La bona notícia és que, tot i que invertir és una manera de fer créixer els vostres diners, no cal tenir molt de capital per començar.

Comenceu a gestionar les vostres pròpies finances i recordeu que invertir no és jugar. Invertir diners amb èxit requereix molt aprenentatge, pràctica i autodisciplina!

Cursos de negociació per a principiants

Els cursos comercials dissenyats per a comerciants principiants us poden ensenyar coses importants que heu de saber sobre el mercat financer, com triar els actius financers, quan comprar i quan vendre, i molt més.

Estan dissenyats per guiar-vos durant el procés de negociació d’un pas a l’altre, ensenyant-vos estratègies comercials i com aplicar-les d’una manera molt més eficient..

A Trading Education, som aquí per ajudar-vos a convertir-vos en un millor comerciant. Simplement visiteu el nostre lloc web o inscriviu-vos en un dels nostres cursos comercials complets.

Aquest material no s’ha d’entendre que conté consells d’inversió, recomanacions d’inversió, una oferta o sol·licitud de transaccions amb instruments financers. L’anàlisi de negociació no és un indicador fiable de cap rendiment actual o futur, ja que les circumstàncies poden canviar amb el pas del temps. Abans de prendre decisions d’inversió, heu de demanar consell a assessors financers independents.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map