Guia completa del comerç en línia al Regne Unit

Contents

Comerç en línia Regne Unit: apreneu a operar en línia

Voleu aprendre a operar en línia però no sabeu per on començar?

El comerç en línia és més comú que mai abans. En la seva major part, això es deu a la popularització d’Internet durant els darrers vint anys. En conseqüència, els actius comercials com ara divises, gas natural, metalls preciosos i accions ja no es destinen a grans organitzacions.

Avui en dia, gairebé qualsevol persona amb una identificació vàlida i prou diners per fer un dipòsit pot operar mitjançant un corredor en línia. Mai ha estat tan fàcil comprar i vendre instruments financers des de casa o sobre la marxa.

Si us sembla un fet que us interessa, només cal que obriu un compte comercial amb un corredor del Regne Unit de bona reputació i comenceu a negociar. Sona molt fàcil, oi? El problema, per descomptat, és que, amb tants corredors en línia que busquen el títol més important del lloc de comerç del Regne Unit, pot ser difícil veure la fusta dels arbres..

Amb això en ment, en aquest article es parlarà de tot el que necessiteu saber comerç en línia al Regne Unit.

En la nostra guia completa del comerç en línia al Regne Unit, detallarem els actius negociables i el seu funcionament, els senyals de negociació i les estratègies. No només això, sinó totes les mètriques importants que heu de tenir en compte a l’hora de cercar la millor plataforma de negociació del Regne Unit, i com registrar-vos avui!

Recursos de negociació en línia al Regne Unit

Si voleu obtenir més informació sobre els diferents tipus de comerç en línia al Regne Unit, consulteu el contingut següent:

Què és el comerç en línia del Regne Unit?

Quins actius financers puc operar en línia al Regne Unit?

 1. Contractes de negociació en línia per diferència (CFD)
 2. Trading Forex en línia al Regne Unit
 3. Negociació de criptomonedes en línia al Regne Unit
 4. Negociació d’accions i accions
 5. Comerç de productes bàsics
 6. Futurs
 7. Opcions
 8. Negociació d’índexs / índexs

Comerç en línia al Regne Unit: consells per guanyar diners

Estratègies comercials populars del Regne Unit

Comissions de comerç en línia del Regne Unit

Com seleccionar una plataforma de negociació del Regne Unit

Com obrir un compte de negociació al Regne Unit avui

Negociació en línia al Regne Unit: resum

Comerç en línia al Regne Unit: preguntes més freqüents

Què és el comerç en línia del Regne Unit?

Fonamentalment, el comerç és el procediment de compra i venda d’actius, amb l’objectiu d’obtenir beneficis.

Per posar-ne un exemple, digueu que esteu interessats en negociar accions de Facebook. La vostra tasca serà predir si el valor de les accions de Facebook augmentarà o disminuirà. Si pronostiqueu el mercat amb precisió, obtindreu beneficis.

No té importància si esteu interessats en accions, or, bons, índexs, petroli, criptomonedes o divises, un cop hàgiu trobat un corredor, podreu negociar des de qualsevol lloc. És imprescindible que comercieu a través d’un corredor perquè pugueu accedir a aquests diversos mercats mundials i executar ordres per vosaltres.

Si no heu canviat mai cap dia a la vostra vida, no us preocupeu. Hi ha diverses opcions disponibles per ajudar-vos en el vostre camí. Veurem detalladament els bots de negociació automatitzats, consells de negociació i opcions d’actius a tota aquesta pàgina.

Independentment del corredor que trieu, generalment seguiu el procediment bàsic que es descriu a continuació.

 • Cerqueu un corredor que us agradi
 • Registreu-vos i proporcioneu informació personal per identificar qui sou
 • Dipositeu l’import mínim al vostre compte nou
 • Trieu un actiu, com ara petroli, divises, etc.
 • Creeu una comanda comercial

Amb tot, el procés és prou senzill per als comerciants de qualsevol nivell d’expertesa. Més endavant, aprofundirem en el procés d’inscripció amb una mica més de detall.

En primer lloc, explorem els diferents tipus d’actius als quals tindreu accés quan opereu en línia com a client del Regne Unit.

Quins actius financers puc operar en línia al Regne Unit?

En poques paraules, si hi ha un mercat, valor i demanda d’un actiu, podeu canviar-lo a l’espai en línia.

A continuació, es mostra una llista d’actius disponibles a través de moltes plataformes comercials del Regne Unit, però no de totes.

Contractes de negociació en línia per diferència (CFD)

Per a aquells que no ho saben, els CFD són una de les maneres més populars de negociar a curt termini. En poques paraules, la idea principal és que prediueu quin valor tindrà un actiu en el futur. De manera crucial: mai no caldrà posseir l’actiu real.

Tanmateix, no posseir l’actiu no és un desavantatge. Imagineu-vos que decidiu centrar-vos en “Petroli cru dolç lleuger”. Si es fes propietari físicament de grans petroliers de cru estaria fora dels àmbits de la possibilitat. No només seria difícil i costós organitzar el lliurament d’un bé d’aquest tipus, sinó on podríeu emmagatzemar el vostre Joe mitjà un petrolier de 10.000 tones?

Tenint això en compte i utilitzant l’exemple anterior, el vostre CFD de cru dolç lleuger simplement supervisarà les fluctuacions en temps real del preu de l’actiu. Com que el CFD fa un seguiment de l’actiu, tot el que heu de fer és decidir quina posició adoptar.

A més, gràcies a Internet, podeu canviar CFD de manera ràpida i senzilla a través de la vostra plataforma de negociació que trieu. El mateix passa amb qualsevol instrument que es negocia mitjançant CFD, en la mesura que no us haureu de preocupar de lliurar un actiu material..

Aquí teniu una representació del funcionament dels CFD:

 • Esteu negociant petroli
 • Suposem que la vostra plataforma de negociació preferida cotitza un preu de 35,20 dòlars per barril
 • El mercat es representa a través de CFD
 • El CFD utilitza el “punt de referència del cru dolç lleuger” (cotitzat a Chicago Mercantile Exchange) per fer un seguiment dels canvis de preus en temps real
 • Feu una comanda de venda perquè teniu la sensació que el valor del petroli caurà
 • Diguem que 4 hores després, el punt de referència del cru dolç lleuger cita un preu de 32,50 dòlars
 • En conseqüència, la plataforma de negociació de CFD en línia us ofereix un preu de 32,50 dòlars
 • Decidiu tancar la posició per bloquejar els vostres guanys
 • Heu obtingut un benefici del 7,67%

És evident que, segons la nostra hipotètica demostració anterior, el preu real d’aquest actiu va passar de 35,20 a 32,50 dòlars. Com a tal, el CFD de cru dolç lleuger a través del vostre corredor reflectia el canvi de preu del punt de referència esmentat anteriorment (el preu del món real).

Una cosa important que sempre cal tenir en compte a l’hora de negociar CFD és que ho tingueu zero drets sobre l’actiu, en termes legals. La raó d’això és que el CFD no és compatible amb cap actiu físic. Com hem esmentat anteriorment, no posseireu ni una barra d’or ni un petrolier. El CFD és simplement un contracte entre vosaltres i l’empresa corredora amb la qual teniu un compte.

Com ja hauríeu notat, els CFD són molt més mal·leables que les accions i accions convencionals.

Els motius pels quals es considera que els CFD són súper flexibles són els següents:

 • El comerç de CFD us permet comprar o vendre, de manera que podeu obtenir beneficis independentment de la manera com es moguin els mercats
 • Normalment, podeu aconseguir spreads súper competitius
 • Podeu negociar amb més del que el vostre compte permet, gràcies a l’apalancament
 • La gran majoria de les plataformes de comerç en línia del Regne Unit ofereixen comerç de CFD sense comissions

A punt per començar a negociar CFD a eToro?

Comerç de divises

mercat de divises

Fins i tot aquells que mai han intercanviat tant com una bossa de sucre hauran sentit a parlar de la moneda estrangera. Això es coneix com a divises o divises a l’espai de negociació en línia. En poques paraules, negociarà una moneda contra una altra, comprant i venent parells de divises.

El mercat de divises és, a nivell mundial, un dels mercats més líquids que hi ha. Actualment, hi ha al voltant de 10 milions de comerciants de divises actius al món.

Suposem que voleu canviar la lliura britànica contra el dòlar australià. El parell es representaria com a “GBP / AUD”. GBP i AUD tindran un tipus de canvi en tot moment, i aquest tipus fluctuarà al segon.

Per posar-vos un exemple:

 • Imaginem el preu de mercat per a GBP / AUD en aquest moment és 1,82
 • A curt termini, sospiteu que el tipus de canvi augmentarà, de manera que feu una comanda de compra
 • Si, d’altra banda, penséssiu que baixaria el tipus de canvi, hauríeu fet una comanda de ‘venda’

En el moment d’escriure, hi ha molt més 120 parells de FX que es poden negociar en línia. Igual que amb qualsevol actiu, el que estigueu disponible per operar dependrà de la plataforma de negociació específica a la qual us uniu. Per a aquells que són nous al comerç de divises, generalment es divideixen en tres tipus diferents.

Les tres categories són parells exòtics, parells majors i parells menors, i a continuació hem inclòs una breu explicació.

 • Parells de FX exòtics: Els parells de divises exòtics sempre inclouran una moneda en desenvolupament, com ara el rand sud-africà o la lira turca. L’altra moneda del parell exòtic serà una moneda forta com l’euro o el dòlar nord-americà. És probable que divises com la lira turca siguin significativament més volàtils. Com a tal, els vostres guanys i pèrdues són potencialment a una escala molt més gran que els menors i majors.
 • Parells principals de canvis: Quan es tracta de parells importants, inclouen invariablement el mega fort dòlar americà. L’altra moneda serà sempre una moneda important alternativa, com ara el franc suís, la lliura britànica o el ien japonès, per citar-ne alguns. Els principals parells de divises són els parells de divises que es cotitzen amb més freqüència al món. A més, les majors operacions us permeten aconseguir diferències molt més estretes.
 • Parelles menors: En termes de parells menors, malgrat el nom, ambdues monedes seran fortes, però mai inclouran el dòlar nord-americà. Els parells menors sempre tenen diferències competitives i una bona liquiditat.

Els mercats de divises estan oberts les 24 hores del dia els 5 dies de la setmana. Fins i tot hi ha oportunitats de negociació durant els caps de setmana, tot i que amb volums molt inferiors.

Esteu a punt per operar Forex En línia?

Per llegir més:

Parells de comerç de divises: els deu millors parells de comerç de divises

Com operar Forex al Regne Unit

Volatilitat Forex: quins són els parells de divises més volàtils?

Millor moment per negociar divises al Regne Unit

Comerç de divises per a principiants al Regne Unit

Criptomonedes

mercat de criptomonedes

És molt possible que tots els homes i els seus gossos hagin sentit parlar de Bitcoin a hores d’ara. Llançada el 2009, va ser la primera criptomoneda que el món havia vist mai.

Avanç ràpid fins al 2020: s’aproxima que ara hi ha prop de 7.000 criptomonedes, amb una capitalització de mercat estimada a 451.000 milions de dòlars en el moment d’escriure aquest article.

Els mercats de criptomonedes són comparables a l’escena de divises. La principal similitud és que voleu predir correctament el valor d’un parell en el futur. Com és la naturalesa del comerç en general, el valor de l’actiu de criptocurrency canviarà al llarg del dia, en concordança amb l’oferta i la demanda..

Pel que fa al comerç real de criptomonedes al Regne Unit, generalment hi ha dues opcions, que comentem a continuació.

Parells Crypto-Cross

Els parells Crypto-Cross estan formats per dues criptomonedes rivals. Per posar-vos un exemple, si esteu negociant parells BTC / XLM (Bitcoin / Stellar), esteu fent la hipòtesi de quin serà el tipus de canvi entre Bitcoin i Stellar.

 • Diguem per exemple que BTC / XLM es cita a les 15.40
 • Obtindràs 15.40 estel·lars per cada Bitcoin singular.
 • Igual que els parells criptogràfics / fiat (que tractem a continuació), heu de triar si el valor del parell augmentarà o disminuirà.

El comerç cripto-creuat es podria considerar força complicat. La raó per la qual no és tan senzill com operar amb altres parells és que pot ser difícil calcular els beneficis i les pèrdues a causa de la manca de moneda real (per exemple, el dòlar americà).

Més endavant, per tal que pugueu treure beneficis, cal que el vostre criptogràfic es converteixi en diners fiduciaris. Per a aquells que no ho saben, els diners fiduciaris són essencialment una moneda que ha estat emesa pel govern, i mai no serà recolzada per una mercaderia (com l’or, per exemple). La moneda fiduciària més demandada a nivell mundial és sens dubte el dòlar nord-americà.

Crypto-to-Fiat

Tenint en compte que aquest tipus de negociació és més complexa, us aconsellem començar per parells de cripto-a-fiat. El comerç de parells de cripto-fiat és molt similar al comerç de productes bàsics com el cru, l’or i el platí. És a dir, solen tenir un preu en dòlars americans.

També podeu provar parells de cripto-fiat a través de CFD a la vostra plataforma de negociació triada. D’aquesta manera, podríeu aprofitar els diferencials ajustats, la protecció d’un organisme regulador i, en alguns casos (com eToro), el comerç sense comissions.

Us donem una idea més clara de com funciona el comerç de criptografia a fiat.

 • Imagineu que voleu canviar Bitcoin i anar contra la lliura britànica
 • Com a tal, estaria negociant BTC / GBP
 • Suposem que el parell té un preu cotitzat de 9.800 lliures esterlines
 • Penseu que s’ha subvalorat; per tant, feu una comanda de compra per valor de 1.000 lliures esterlines
 • Passen 3 dies i el valor de BTC / GBP ha pujat a 10.780 GBP
 • El valor de BTC / GBP va passar de 9.800 a 10.780 lliures, cosa que suposa un augment del 9,99%
 • Encantat amb els vostres guanys, obtingueu els beneficis i feu una comanda de “venda”
 • Amb la vostra participació de 1.000 GBP, vau obtenir un benefici de 99,90 GBP (1.000 GBP + 9,99%)

Hem utilitzat GBP en el nostre exemple anterior, però la major part dels parells cripto-fiat es cotitzarà en USD. Altres parells com aquest inclouen BTC / JPY (Bitcoin / ien japonès) i ETH / USD (Ethereum / dòlar nord-americà).

Llegeix més:

5 criptomonedes populars per comprar i vendre en lliures esterlines

Quant valdrà Bitcoin el 2021 i més enllà?

Quines deu criptomonedes principals invertir el 2021?

Quines són les 10 criptomonedes més populars del Regne Unit?

Quant val la pena de Ripple el 2021 i més enllà?

Us plantejaríeu comprar cryptos?

Comerç d’accions

mercat de Valors

La majoria de la gent coneix el comerç de valors, ja que el primer intercanvi es va fundar el 1602. Per descomptat, en aquests dies es fa principalment en línia. Podeu participar fàcilment en la compra i venda d’accions, però per accedir al mercat heu de passar per una plataforma de negociació.

Comencem explicant el contrast entre invertir en accions i negociar accions.

 • El comerç de valors es considera una estratègia a curt termini. Comerçant d’aquesta manera, no serà el propietari de l’actiu subjacent. En canvi, les vostres accions estaran recolzades per CFD. El comerç de valors a curt termini consisteix a intentar predir el valor de les accions més avall. L’objectiu era obtenir guanys derivats de canvis de preus a curt termini.
 • La pista es troba en el nom, però per aclarir, invertint en accions, sou el propietari de l’actiu subjacent. Es tracta d’una estratègia d’inversió a llarg termini que tendeix a significar mantenir accions durant anys alhora. Fins que no decidiu vendre les vostres accions, sereu un “accionista”.

Els comerciants de valors solen fer diverses comandes de compra i venda en diferents punts durant una setmana comercial. En lloc d’obtenir enormes beneficis durant un llarg període de temps, aquest tipus de negociació convida a beneficis més reduïts. És possible que us mantingueu durant una setmana, però, en general, aquestes posicions es tancaran en poques hores, o fins i tot en qüestió de minuts.

És probable que us pregunteu quines accions podreu canviar? Com hem esmentat, el comerç de valors com a CFD significa simplement que el CFD controla el valor de mercat d’un actiu en temps real.

Hi ha més de 60 borses de valors a tot el món, que varien quan es tracta de volum i mida de negociació. Amb això en ment, aprofundim en alguns dels mercats mundials als quals tindreu accés en línia, com a inversor del Regne Unit.

 • Borsa de Londres
 • Deutsche Boerse
 • Euronext
 • Borsa de Frankfurt
 • Borsa de valors de Hong Kong
 • Borsa de Johannesburg
 • NASDAQ
 • Borsa de Nova York
 • Borsa de Xangai
 • Borsa de Shenzhen
 • Borsa de Sydney
 • Borsa de Tòquio
 • Borsa de Toronto
 • I munts més.

Abans d’aconseguir el vostre cor en una borsa de valors concreta: sempre és recomanable assegurar-vos que el vostre corredor l’ofereixi abans de registrar-vos.

Tingueu en compte que hi haurà alguns corredors de CFD que us permetran cobrar dividends en negociar accions.

Per posar-vos un exemple:

 • Creus que el valor de Angloamericà les accions augmentaran
 • Com a resultat, decidiu anar “llarg”
 • Anglo American reparteix els seus dividends
 • El vostre compte CFD ho reflectirà amb un saldo nou
 • Qualsevol que hagi quedat “curt” veurà una reflexió negativa sobre el seu propi compte de CFD.

Voleu considerar el comerç? existències en línia?

Relacionat: Millors accions per comprar ARA

Comerç de productes bàsics

mercat de productes bàsics

En poques paraules, els productes bàsics són matèries primeres que sovint s’utilitzen per produir o alimentar altres béns.

El que tenen en comú la majoria de productes bàsics és que solen ser actius tangibles, en la mesura que el seu valor intrínsec està establert per l’oferta i la demanda. Tal com hem comentat al llarg d’aquesta pàgina, el valor oscil·la segons el segon.

Alguns dels productes bàsics més comercialitzats al món són energies com el cru Brent i metalls industrials i preciosos com l’acer i el coure. També hi ha productes bàsics agrícoles com la soja i el cafè.

Quan es tracta de productes bàsics comercialitzables, la llista continua. Dit això, dividim els productes en tres categories diferents per donar-vos una idea del que podreu negociar.

 • Energies: Gas natural, urani i combustibles fòssils com el carbó. Diversos tipus de petroli com el cru Brent i el cru dolç. Curiosament, es creu que aquest últim és de millor qualitat que el cru Brent, tot i que sovint els preus són molt propers.
 • Metalls industrials i preciosos: Or, plata, platí, alumini, pal·ladi, coure, plom, ferralla ferrosa, acer, níquel, cobalt, etc..
 • Productes agrícoles: Suc de taronja, blat, mantega, blat de moro, blat de moro, panxa fresca de porc, sucre, civada, arròs, bestiar viu, soja, vedella, ous, cacau i molt més.

Si no sou un comerciant professional, podeu intercanviar productes bàsics fàcilment mitjançant CFD. Com hem dit, és la forma més senzilla d’intercanviar petroli o or, etc..

Ara il·lustrarem l’aspecte d’un comerç de productes bàsics quan s’utilitza un lloc de comerç de CFD del Regne Unit:

 • Imaginem que busqueu intercanviar carbó.
 • A 57 dòlars per tona, creieu que el carbó és massa car
 • Uniu-vos a un corredor de CFD per accedir al mercat
 • A continuació, feu una comanda de venda per 1.000 GBP, ja que teniu la sensació que el preu baixarà
 • Un parell d’hores després el preu baixa a 50 dòlars per tona
 • Això il·lustra una caiguda del 12,2%
 • Tanmateix, perquè heu decidit anar “curt”: heu fet un 12,2%
 • Tenint en compte que la vostra participació era de 1.000 lliures esterlines: el vostre benefici és de 122 lliures molt respectables

Es veu clarament, a partir de l’exemple anterior, que la moneda base no és rellevant a l’hora de negociar matèries primeres. Les millors plataformes de negociació us permetran accedir a centenars o milers de mercats, independentment de la moneda que utilitzeu per ingressar al vostre compte.

Tingueu en compte que, a causa de diversos factors, com ara les comissions de finançament nocturn, el comerç de productes bàsics no s’aconsella per al comerç a llarg termini. Si voleu invertir en productes bàsics a llarg termini, un ETF podria ser la vostra millor opció.

Gold Trading Guide UK – Obteniu informació sobre com es pot negociar or en línia

Futurs

Es considera que aquest tipus de negociació és més adequada per als comerciants experimentats, simplement perquè no és el mercat més senzill de dominar.

No obstant això, intentarem esborrar la boira del que comporta la negociació de futurs. Fins i tot si sou un comerciant de principiants ara, és possible que vulgueu contemplar aquest tipus de contracte més endavant.

Els futurs són comparables als CFD, en el sentit que us permeten predir el valor d’un actiu més endavant, sense haver de ser-ne propietari. La disparitat entre futurs i CFD és que els contractes de futurs sempre tenen una data de caducitat del contracte, mentre que els CFD no.

A continuació trobareu un esquema senzill dels components principals d’un contracte de futurs:

 • Pel que fa al termini, el contracte de futurs mitjà normalment expira al cap de 3 mesos
 • El moment en què caduqui el contracte es fixarà en el que es coneix com a “preu de vaga”
 • Per aclarir, el “preu de vaga” és el preu que heu de pagar en el moment en què caduca el contracte

Ara, per fer-vos una idea de com seria un comerç de futurs en un corredor britànic en línia, fent servir el platí com a exemple:

 • Imagineu que els vostres tres mesos platí El contracte de futurs té un preu de venda de 750 lliures esterlines per contracte
 • Vostè decideix comprar 15 contractes, que porten la seva participació total de 750 a 11.250 lliures (15 x 750 lliures)
 • Passen 3 mesos i tots els vostres contractes han caducat
 • El valor del platí en aquest moment és de 900 GBP
 • En aquest escenari, podeu vendre el vostre contracte per 150 GBP per sobre del preu de vaga esmentat anteriorment (entre 900 i 750 GBP)
 • Tenint en compte que teniu 15 contractes de futurs de platí, això equival a un benefici de 2.250 lliures esterlines

Els contractes de futurs, com els CFD, es poden aplicar a la majoria de classes d’actius mitjançant una plataforma de negociació del Regne Unit amb la millor puntuació. Els contractes de futurs solen ser utilitzats per organitzacions i empreses, com ara fons d’inversió i pensions, és a dir, l’empresa inverteix en nom d’una altra persona.

Sigui com sigui, aquest mercat sovint només és accessible per a inversors o corredors institucionals. Això es deu principalment al fet que els futurs solen trobar-se en mercats mundials de derivats com el CME (Chicago Mercantile Exchange).

De manera crucial, aquests contractes tendeixen a requerir una inversió mínima més elevada, de manera que si sou client minorista del Regne Unit (és a dir, no és un “comerciant professional”), serà més adequat per als CFD. Al cap i a la fi, mai no us haureu de preocupar per les dates de caducitat ni els preus de vaga en negociar CFD, i les participacions mínimes solen ser només algunes!

Opcions

Sovint hi ha un malentès comú que les opcions i els futurs són els mateixos.

Expliquem a més les diferències entre tots dos, començant per un contracte de futurs:

Escenari 1: Contracte de futurs

 • Teniu un contracte de futurs
 • La data de caducitat arriba
 • Ara esteu obligats a vendre o comprar l’actiu en qüestió

Escenari 2: Contracte d’opcions

 • Teniu un contracte d’opcions
 • La data de caducitat arriba
 • Teniu el dret però no esteu obligat a comprar o vendre l’actiu en qüestió

Pel que fa a les opcions, es creu que és un tipus de negociació més complicat i, per tant, millor per als comerciants amb una bona experiència.

Tot i això, en interès de la nostra guia completa sobre el comerç en línia al Regne Unit, anirem a detallar una mica més sobre el funcionament d’aquest espai d’inversió. Al cap i a la fi, un cop conegut el funcionament real de les opcions, ofereixen una manera de baix risc de canviar la vostra classe d’actius preferida..

En primer lloc, haureu de pagar una «prima» per adquirir un contracte d’opcions. Aquesta prima és essencialment com pagar un dipòsit predeterminat per endavant. Si el vostre negoci no té èxit, tot el que esteu perdent és aquesta prima inicial.

Per explicar-ho més, hem reunit alguns exemples que esperem que facilitin la comprensió del comerç d’opcions.

 • Suposem que voleu comprar un contracte d’opcions Royal Mail accions
 • Suposem que el preu de 100 accions de Royal Mail se situa a 210 lliures esterlines
 • En aquest cas, el contracte d’opcions caduca en un mes
 • El preu de vaga d’aquestes 100 accions és de 235 lliures esterlines
 • Heu de decidir si creieu que el preu de les accions de Royal Mail augmentarà o baixarà d’aquest preu de vaga
 • Si creieu que el preu pujarà per sobre de 235 lliures, comprareu una opció de “trucada”
 • Si, en canvi, creieu que el preu baixarà de 235 lliures esterlines: comprareu una opció de “put”

Independentment de si prediu o no correctament, haurà de pagar la prima esmentada anteriorment. No hi ha dos llocs comercials del Regne Unit iguals, però per fer-vos una idea, normalment podeu esperar pagar una prima d’entre el 5% i el 10% del valor total del contracte.

 • Suposem que voleu comprar opcions de “trucada” Royal Mail
 • Com a tal, preveu que augmenti el preu de les accions
 • Ara pagueu una prima de 10,50 lliures esterlines
 • Cada contracte té un valor de 100 accions de Royal Mail, de manera que la despesa total de la prima és de 1.050 GBP
 • Arriba la data de caducitat d’un mes i les accions de Royal Mail ara costen 250 £
 • És 15 £ més alt que el preu de vaga de 235 GBP (en el nostre exemple anterior)
 • El vostre benefici equival a 15 lliures per acció
 • Després de restar la prima de 10,50 £, els guanys nets ascendeixen a 4,50 £ per acció
 • Com que el vostre contracte d’opcions de venda val 100 accions de Royal Mail, el vostre benefici total se situa en 450 £ (4,50 £ x 100)

Com es desprèn dels nostres exemples anteriors, hi ha diversos aspectes a considerar abans d’emprendre un viatge de negociació d’opcions al Regne Unit. Dit això, una vegada que els comerciants tinguin una comprensió ferma del funcionament de les opcions, és totalment possible aprofitar aquesta forma de negociació d’alta recompensa i baix risc. Al cap i a la fi, el màxim que podeu perdre del vostre comerç és la prima inicial!

Índexs / índexs

índexs de mercat

Quan es tracta d’índexs, podeu provar i predir el valor més ampli dels mercats borsaris, en el futur.

Per exemple, fem la hipòtesi que creieu que el mercat borsari del Regne Unit caurà en valor. En aquest escenari, podeu fer una comanda “curta” a l’índex superior del Regne Unit (que és FTSE 100).

Alguns altres índexs mundials notables són el Dow Jones Industrial Average (DJI), S&P 500 (SPX), Nasdaq Composite (IXIC) i NASDAQ 100. Hi ha molts més.

Suposem que cotitzeu el FTSE 100. Això vol dir que predireu la pujada o la baixada pel que fa al valor de les 100 millors empreses cotitzades a la Borsa de Londres. En altres paraules, perquè podeu especular en qualsevol de les dues direccions, això fa que sigui una manera molt menys arriscada de negociar perquè no està excessivament exposada a una sola empresa..

Comerç en línia al Regne Unit: consells per guanyar diners

El principal punt de negociar en línia és obtenir beneficis. Per descomptat, en prendre aquesta oportunitat, els seus diners corren risc. Al llarg d’aquesta guia, hem cobert la importància de predir correctament el valor d’un actiu, en el futur.

L’art del comerç no s’aprèn d’un dia per l’altre, ja que els comerciants passen anys perfeccionant les seves habilitats. A la següent part de la nostra guia completa de negociació en línia al Regne Unit, examinarem els tipus d’ordres que podeu triar, informació sobre guanys i pèrdues i com aplicar el palanquejament..

Consell 1: entendre les comandes

A continuació trobareu una explicació senzilla de les comandes més utilitzades quan es negocia en línia al Regne Unit.

 • Comanda de compra i venda: Independentment de quin actiu us agradi, sempre heu de triar entre una comanda de venda o una comanda de compra. En cas que creieu que l’actiu caurà en valor, feu una comanda de “venda”. Si creieu que augmentarà el valor de l’actiu, feu una comanda de compra.

  Per descomptat, com passa amb la majoria de regles, hi ha excepcions. En aquest cas, l’excepció és el comerç d’opcions. En aquest cas, tal com hem explicat anteriorment, faríeu una comanda de “posada” o una “trucada”.

 • Ordre de mercat i ordre límit: A continuació, és possible que hàgiu de triar entre una comanda “de mercat” i una comanda “límit”. En poques paraules, una comanda de mercat és útil quan es vol vendre o comprar al preu actualment citat. Hi ha una ordre límit quan es vol predeterminar el preu al qual s’executarà el seu comerç. A tall d’exemple, diguem que les accions d’Apple costen 90 GBP, però voleu entrar al mercat a 87 GBP. És en aquest moment quan utilitzeu un ordre límit.
 • Comanda Take-Profit i Stop-Loss: L’ús d’una comanda de “stop-loss” us pot ajudar a disminuir les pèrdues. Per exemple, suposem que voleu sortir de la vostra posició d’Apple tan bon punt la comanda tingui una pèrdua del 4%. Tan bon punt s’hagi instigat aquest preu, el vostre corredor tancarà la vostra comanda.

Quan es tracta d’ordres de “beneficiar-se”, seguiu el mateix principi, però bloquejant els vostres guanys.

Tan bon punt s’hagi activat qualsevol de les ordres esmentades, podeu comptar amb l’execució del vostre comerç. A causa del fet que heu configurat les vostres comandes d’aprofitament i de stop loss, podeu relaxar-vos. Sigui com sigui, les vostres comandes s’executaran quan s’hagi activat el punt de preu corresponent.

Consell 2: Aprofitar les proporcions

Irrelevant per a l’actiu que trieu, és a dir, índexs, divises, accions, etc.: l’objectiu general de la negociació diària per obtenir guanys petits però regulars. La raó òbvia d’això és que quan es negocia a l’espai en línia la majoria dels comerciants mantenen les seves posicions obertes durant menys d’un dia.

Per exemple, si acabéssiu un dia fins i tot un 1% en verd, podríeu considerar que és un dia de comerç pròsper. Per contra, un marge a petita escala com aquest pot dificultar una mica el comerç. La raó és que, idealment, cal tenir prou capital al darrere.

Per posar-ne un exemple, hem dit que l’1% al green és un bon dia de negociació. Però, si només teniu capital de 2.000 lliures esterlines, només equival a 20 lliures esterlines.

20 lliures no us portarà exactament a una vida de iots de luxe, i molt menys a pagar la factura de la llum. Com a resultat, un gran nombre de comerciants en línia al Regne Unit aprofiten l’apalancament. Penseu-ho en un préstec del vostre corredor que us permetrà negociar amb més fons dels que teniu al vostre compte de negociació. El palanquejament s’il·lustra com una proporció, com ara 1:20 o 1: 5.

Per explicar-ho més:

 • Suposem que apliqueu un palanquejament de 1:20 al vostre comerç
 • Ara teniu 20 vegades l’import que havíeu de començar
 • Això vol dir que el que hagués estat un benefici de 100 lliures esterlines seria de 2.000 lliures esterlines

Nosaltres fem no recomano perquè els comerciants sense experiència utilitzin alts nivells de palanquejament. El que pot amplificar els vostres guanys també pot augmentar les vostres pèrdues. Aquesta opció no s’ha de prendre a la lleugera. Els comerciants que abusin de l’apalancament poden ser liquidats pel corredor si no tenen prou fons al compte.

Consell 3: calculeu els vostres beneficis

En realitat, hi ha algunes maneres en què podeu calcular els vostres beneficis i pèrdues potencials. Creiem que la forma més senzilla de fer-ho és calcular el canvi de preus en percentatges. Això es multiplicaria per la vostra participació comercial.

Per donar-vos un exemple d’aquest càlcul:

 • Imaginem que feu una comanda de compra amb un valor de 500 GBP en EUR / USD.
 • El valor del parell augmenta un 6%
 • En aquesta situació, heu obtingut guanys de 30 GBP (500 £ x 6%)
 • Ara diguem que el mateix parell ha caigut un 12%
 • En aquest cas, heu perdut 60 lliures (500 x 12%)

Aquest càlcul us serà molt útil per avançar. Això es deu al fet que independentment de quin actiu decidiu: el càlcul de pèrdues i guanys és el mateix.

A continuació, trobareu un altre exemple:

 • Suposem que feu una comanda de venda de 1.000 lliures esterlines al Dow Jones Industrial Average
 • Si l’índex caigués un 3%, hauríeu obtingut guanys per un total de 30 GBP
 • A continuació, imagineu-vos que feu una comanda de compra de 500 lliures esterlines a les accions de Microsoft
 • Les accions de Microsoft augmenten un 12%: els vostres guanys són de 60 GBP

Estratègies comercials populars del Regne Unit

No hi ha cap bola de cristall ni cap fórmula màgica «enriquir-se ràpidament». Qualsevol comerciant experimentat us dirà que el truc és aprendre les cordes, tenir una estratègia i educar-vos en anàlisis tècniques i gràfics de preus. Per no mencionar, per descomptat, estar al dia de les últimes notícies econòmiques i financeres.

Per tant, si voleu maximitzar les vostres possibilitats d’enriquir-vos mitjançant el comerç de divises o qualsevol altre actiu comercial, és vital tenir una estratègia sòlida.

Una estratègia que s’utilitza habitualment entre els comerciants és la negociació diària. Aquest és l’art de fer múltiples comandes de compra i venda durant tot el dia de negociació. L’objectiu principal és obtenir beneficis modestos de manera regular. En tancar posicions abans del final del dia de negociació, podeu evitar completament les comissions de finançament durant la nit, de vegades anomenades comissions de permuta.

La negociació diària, en particular, és un tipus de negociació que requereix l’estudi de l’anàlisi tècnica. Si realitzeu anàlisis gràfiques d’aquest tipus, podeu detectar tendències de preus, cosa que pot ser útil a l’hora de decidir quina serà la direcció del mercat en un futur proper..

Aprendre a llegir anàlisis tècniques i gràfics de preus pot trigar anys a comprendre-ho completament. És per aquest motiu que els senyals comercials i els robots automatitzats són cada vegada més populars. En parlarem amb més detall molt aviat.

A més del comerç diari, altres formes de comerç populars inclouen:

 • Escalat: Els comerciants se centren en beneficis minúsculs en un moment en què l’actiu en qüestió cotitza en un interval de preus ajustat.
 • Comerç Swing: Els comerciants poden mantenir una posició oberta durant dies o setmanes alhora
 • Desglossament: Si esteu negociant i el vostre actiu té un “trencament”: el recurs ha irromput a través de la seva línia de suport o resistència. Això vol dir que l’actiu normalment puja o baixa molt ràpidament.

Hi ha un munt d’estratègies diferents que fan servir els comerciants de tot el món. Una de les millors coses que podeu fer per ajudar-vos a vosaltres mateixos és realitzar la vostra pròpia investigació. També és una bona idea tenir en compte quins són els vostres propis objectius d’inversió a llarg termini i quins actius us interessen.

Llegeix més:

Forex Scalping: 5 estratègies senzilles i rendibles

Swing Trading VS Day Trading: quin hauríeu de triar?

Salari de Day Trader: apreneu quant guanyen els millors comerciants

Comissions de comerç en línia del Regne Unit

Les taxes són bastant estàndard a la majoria d’indústries, és com les empreses obtenen ingressos addicionals per proporcionar un servei. El mateix passa amb els corredors en línia al Regne Unit i més enllà.

Hem reunit algunes de les comissions més freqüents que podeu esperar en operar en línia.

Untables

En termes més senzills, el diferencial és el contrast entre el preu de compra i el preu de venda de l’actiu escollit.

Posem un exemple de la propagació:

 • El preu de compra de les accions de ZOOM és de 500 dòlars
 • El preu de venda de ZOOM és de 492 dòlars
 • La diferència aquí és de 8 dòlars

Pel que fa a les plataformes del Regne Unit, el spread gairebé sempre s’il·lustra com un spread de ‘oferta-oferta’. Si el diferencial fos, per exemple, del 0,3%, hauríeu d’obtenir un benefici del 0,3% per igualar-vos. Com més estret estigui, millor serà per a vosaltres i, com més ampli sigui, més guanys necessiteu per arrossegar-vos del vermell.

Si us dediqueu a negociar divises, normalment trobareu que el spread s’il·lustrarà com a “pips”. En aquest cas, si el preu de compra EUR / USD és de 1.3206 i el preu de venda arriba a 1.3208, el diferencial aquí és de 2 pips

Comissions de comissió

No tots, però algunes plataformes de corredors cobren comissions de negociació en forma de comissió. Aquesta comissió sovint es cobra com a tarifa plana en comprar accions. Això pot excedir els 10 GBP. En altres casos, podeu pagar una comissió variable. Es tracta d’una quota percentual que es calcula sobre la vostra participació total.

Aquí teniu un exemple de com podria semblar:

 • Vostè decideix jugar 1.000 lliures d’or negociades
 • El vostre corredor cobra una comissió del 2%
 • Això significa que pagueu 20 lliures esterlines per entrar a la posició
 • Quan s’aconsegueix tancar l’operació, la seva posició d’or val 1.500 lliures esterlines
 • Com a tal, pagueu un 2% addicional de 30 GBP
 • En total, heu hagut de gastar 50 euros només en comissió de negociació

Tot i això, no tot és una desgràcia, ja que hi ha alguns corredors de confiança a l’espai en línia que permeten a la gent comerciar sense comissions. Al capdavant d’això hi ha el corredor regulat per FCA eToro. Aquest popular lloc de negociació del Regne Unit no només us permet negociar CFD ni divises sense comissions, sinó que podeu fer el mateix quan compreu accions i ETF..

Comissions de finançament durant la nit

Com hem dit, si deixeu una posició oberta durant la nit, se us cobrarà una comissió de finançament durant la nit. Aquesta és una forma d’interès. Consulteu sempre els termes i condicions i la taula de tarifes de tots els corredors que tingueu en compte. Això us indicarà si i quan heu de pagar comissions de finançament nocturn i a quin ritme.

Com seleccionar una plataforma de negociació del Regne Unit

En aquest punt, és probable que vulgueu començar i convertir-vos en comerciant. Tot i que ho hem reiterat al llarg de tot, sempre és important realitzar la vostra pròpia investigació a l’hora d’escollir un broker. En aquesta indústria hi ha molts llops amb roba d’ovella i pot ser difícil saber en qui confiar amb els vostres diners.

Hem compilat una llista de mètriques importants que cal tenir en compte quan busqueu la millor plataforma de negociació del Regne Unit per a vosaltres i els vostres objectius personals..

Reglament del corredor

Quan busquem un bon corredor del Regne Unit, creiem que és crucial triar un que tingui una llicència i estigui regulat. Si sou un comerciant del Regne Unit, hauríeu de buscar plataformes de corredors regulades per la FCA.

En triar un corredor amb llicència de la FCA, us proporcionareu una xarxa de seguretat contra el frau financer i perdeu tot el que teniu, en cas que el corredor es reventi. Les plataformes de negociació amb llicència FCA estan obligades a separar els vostres fons dels de l’empresa. No només això, sinó que els vostres fons solen estar protegits fins a 85.000 lliures esterlines al Regne Unit mitjançant el FSCS.

Diversitat d’actius comercialitzables

La diversitat d’actius és realment important. És possible que comenceu només a negociar divises i que vulgueu diversificar la vostra cartera més endavant.

Si seleccioneu un agent amb un munt d’actius diferents per triar, mai us faltaran opcions. Feu sempre una ullada i vegeu què s’ofereix abans de registrar-vos.

Spreads i Comissió

En aquesta guia hem esmentat els diferencials i les comissions. Amb això en ment, sempre heu de consultar la taula de comissions de la plataforma de negociació abans de continuar i registrar-vos.

Procediment de dipòsit / retirada

Quan es tracta de dipòsits i retirades, no hi ha dos corredors iguals. No només varien els mètodes de pagament acceptats, sinó que també podeu trobar que alguns corredors cobren una petita comissió per les retirades.

No només això, sinó que sempre val la pena fer una ullada al lloc web del corredor que esteu examinant, per veure quin és el seu procediment de dipòsit i retirada. Amb això, volem dir el temps que triga les sol·licituds de retirada a processar pel corredor.

Dit això, el dipòsit mitjançant mètodes de pagament com ara targetes de dèbit / crèdit i carteres electròniques com Skrill i PayPal solen ser instantanis. Tot i que les transferències bancàries poden trigar fins a 3 dies laborables a arribar al vostre compte de negociació.

Utilització de la plataforma comercial

Sembla obvi, però si sou un comerciant sense experiència, probablement el lloc intermediari amb totes les campanes i xiulets us complicarà les coses.

És millor triar un lloc fàcil d’utilitzar i de fàcil navegació. Això significa que al seu torn és probable que sigui més fàcil executar ordres i perfeccionar les seves habilitats comercials. Una bona opció en aquest sentit és eToro – ideal per a comerciants de totes les formes, mides i habilitats.

Si sou principiant, haureu de buscar l’opció de l’eToro compte de demostració.

Com obrir un compte de negociació al Regne Unit avui

Ara esteu armats fins a les dents amb tota la informació que necessiteu per començar a operar, necessiteu un bon intermediari per executar les vostres comandes i permetre l’accés als mercats..

Hem creat una guia generalitzada de 4 passos per començar.

Pas 1: inscriviu-vos amb un corredor en línia

Aneu al lloc web del vostre intermediari escollit i opteu per obrir un compte nou. En aquest moment, haureu de proporcionar el vostre nom complet, adreça residencial, correu electrònic i número de mòbil.

Segons la normativa FCA, és probable que hagueu de proporcionar una còpia del vostre document d’identitat amb fotografia, com ara un passaport o un permís de conduir.

eToro: la millor plataforma de comerç en línia del Regne Unit

corredor etoro

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria; us recomanem que proveu-los.

El 75% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor.

Pas 2: ingressar fons al vostre compte

Ara heu de finançar el vostre compte mitjançant una forma de pagament compatible. A continuació, trobareu una llista dels mètodes de pagament més habituals que ofereixen els llocs comercials del Regne Unit.

 • Targeta de crèdit
 • Targeta de dèbit
 • Transferència bancària per cable
 • Carteres electròniques

Comproveu sempre quin és el dipòsit mínim a la plataforma de negociació escollida i comproveu si hi ha comissions a pagar.

Pas 3: decidiu quin actiu voleu canviar

A hores d’ara hauríeu de tenir una idea molt millor de quin actiu us agradaria negociar. Tot el que heu de fer ara és seleccionar el mercat que us interessi més. La majoria de llocs web de corredors tindran un servei de cerca, és a dir, podeu cercar l’actiu específic que teniu en compte.

Pas 4: executeu una ordre de negociació

com fer una comanda de mercat

Suposant que ara hàgiu triat l’actiu que voleu canviar, haureu de configurar una comanda perquè el corredor sàpiga què voleu fer.

Com hem comentat anteriorment, les comandes inclouen el següent:

 • Estaca
 • Límit / Comanda de mercat
 • Comanda de compra / venda
 • Comanda Take-Profit
 • Ordre Stop-Loss
 • Apalancament

Quan hàgiu omplert el camp corresponent, podeu confirmar la vostra comanda. Tal com hem explicat, la vostra posició romandrà oberta fins que decidiu tancar-la vosaltres mateixos, ja sigui quan s’activi el vostre stop-loss o profit..

Negociació en línia al Regne Unit: resum

Esperem que hagueu trobat la nostra guia completa per operar en línia al Regne Unit com un començament útil per als vostres esforços comercials. Sempre que tingueu connexió a Internet, podeu canviar el vostre element triat.

Com hem dit, poden trigar mesos o fins i tot anys a aprendre les habilitats d’un comerciant d’èxit, per la qual cosa és una bona idea prendre-ho amb calma al principi. Una manera fantàstica d’aprendre els mercats és aprofitar al màxim els comptes de demostració que s’ofereixen. Tot i que no tots els corredors proporcionen aquesta característica, els que ofereixen condicions de mercat que reflecteixen el món comercial real.

Finalment, però no menys important, si escolliu un corredor regulat, us protegireu dels llops que hi ha. Això vol dir que podeu estar segur que el vostre corredor està sota una estricta regulació i que els vostres fons estan protegits fins als primers 85.000 lliures esterlines mitjançant el FSCS.

Tot i que hi ha molts llocs de comerç del Regne Unit per triar, us suggeriríem tenir-los en compte eToro. Aquest corredor FCA us dóna accés a un munt de classes d’actius, incloses accions, ETF, CFD, divises i criptomonedes. És gratuït obrir un compte i no pagareu ni un cèntim en cap dels seus mercats negociables.

Comerç en línia al Regne Unit – Preguntes freqüents

1. Puc guanyar diners amb el comerç en línia al Regne Unit?

Podeu guanyar diners amb el comerç en línia, però no hi ha operacions 100% lliures de riscos. El millor que podeu fer és perfeccionar les vostres habilitats, seguir les notícies financeres i aprendre a llegir gràfics i anàlisis tècniques.

2. Quants diners necessito per començar a negociar en línia al Regne Unit?

Això depèn de la plataforma de broker en qüestió. Utilitzant eToro com a exemple, podeu dipositar un mínim de 200 $ al vostre compte i començar a negociar a partir de 25 $.

3. Puc canviar or en línia?

Sí, podeu intercanviar or en línia a la majoria de corredors del Regne Unit.

4. Tinc un compte de negociació en línia, però com puc ingressar-hi?

Simplement dirigiu-vos al lloc web del corredor i inicieu la sessió al vostre compte. Aquí tindreu l’opció de finançar el vostre compte amb diversos mètodes de pagament, com ara una targeta de dèbit o de crèdit o una cartera electrònica..

5. Com puc saber si la plataforma de negociació en línia està regulada??

Una plataforma de corredors regulada sol mostrar el seu número de llicència i el seu organisme regulador amb orgull al seu lloc web. Si no ho feu, podeu dirigir-vos al lloc web de FCA i cercar el nom de l’empresa per assegurar-vos.

6. Quins actius podeu negociar en línia al Regne Unit?

Ara podeu canviar milers d’actius des de la comoditat de casa vostra. Això inclou des de Forex, or, petroli, Bitcoin, accions i molt més!

Tingueu en compte que els CFD són instruments complexos i presenten un alt risc de perdre diners ràpidament a causa del palanquejament

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map