Gold Trading Guide UK – Obteniu informació sobre com es pot negociar or en línia

Contents

Gold Trading UK | Com intercanviar or per a principiants

En aquest article, tractarem tota la informació important sobre negociació d’or al Regne Unit, inclosa una guia pas a pas sobre com començar a negociar or.

Als comerciants que aposten per invertir en or per sobre de qualsevol altre actiu, se’ls coneix amb afecte com a “bugs d’or” en el sector financer. Aquesta classe d’actius brillant i tan opulenta manté el seu valor des de cap al 700 aC.

Com a tal, té sentit que l’or sigui una opció atractiva a l’hora de negociar o invertir.

En alguns casos, els comerciants britànics prefereixen especular sobre el valor a curt termini de l’or, amb inversors experimentats que busquen constantment beneficiar-se dels canvis de preus en constant canvi. A l’altre extrem de l’espectre, altres prefereixen invertir en el valor a llarg termini de l’or adoptant una estratègia de “compra i manteniment”.

En la nostra Guia de negociació d’or del Regne Unit, aprofundirem en què consisteix el comerç d’or i les maneres en què podeu accedir al mercat. No només això, sinó que també parlem dels pros i els contres de negociació d’or i com registrar-se amb una plataforma de negociació d’or avui!

Contingut:

1. Què és Gold Trading?

2. Com es decideix el cost de l’or?

3. Com es mesura el cost de l’or?

4. Quan es pot negociar l’or al Regne Unit?

5. Diferents maneres de negociar or en línia al Regne Unit

6. Com invertir en or a llarg termini al Regne Unit

7. Avantatges de negociar or

8. Com fer una negociació amb beneficis d’or

9. Negociació d’or en línia: quotes implicades

10. Millors estratègies de negociació d’or a tenir en compte

11. Negociació d’or en línia: comissions implicades

12. Consells sobre el comerç d’or per a principiants

13. Com començar a negociar or en línia al Regne Unit: quatre passos senzills

14. Conclusió

15. Comerç d’or: preguntes més freqüents

Què és Gold Trading?

En termes generals, el comerç d’or és comprar-lo i vendre’l, amb l’objectiu d’obtenir guanys financers. Dit això, hi ha diverses maneres d’accedir a aquesta popular classe d’actius des de la comoditat de casa vostra. Igual que les divises i les accions, prediueu si el valor de l’or augmentarà o baixarà.

Més de les vegades, les persones que operen activament amb or ho fan a curt termini, com ara la negociació diària. En aquest escenari, el comerç només pot romandre obert durant unes quantes hores, o fins i tot només uns minuts, en alguns casos. Quan es tracta de negociació d’or negatiu, aquestes posicions es poden mantenir obertes durant setmanes alhora abans de vendre-les.

La forma més habitual de negociar or ha de ser el CFD, especialment en moments en què l’economia és incerta. Per si no esteu familiaritzat amb els CFD d’or: un “contracte per diferència” us permet canviar l’instrument sense que en tingueu propietat física..

CFD d’or a la plataforma, com ara eToro actua especialment bé quan es tracta d’estratègies comercials a curt termini. Això es deu al fet que els CFD d’or es poden negociar sense comissions i sempre tindreu l’opció d’anar llarg o curt. El contracte sempre reflectirà la valoració de mercat de l’actiu en qüestió: mesura per mesura.

Si us considereu més inversor a llarg termini del Regne Unit, probablement voldreu evitar els CFD d’or. Podria ser una bona opció per a vostè comprar lingots d’or (o barres). D’aquesta manera, en realitat serà el propietari de l’actiu material (en aquest cas l’or). La millor manera de fer-ho és probablement de manera indirecta mitjançant un ETF.

Per a aquells que no tingueu experiència a l’hora de negociar or, ens endinsarem en les diverses maneres de fer-ho més endavant. En primer lloc, aprofundirem en com es determina el preu que pagueu per l’or, seguit de com es quantifica.

Com es decideix el cost de l’or?

En poques paraules, el preu de l’or es determina de la mateixa manera que altres actius: la seva valoració està fortament impulsada per l’oferta i la demanda dels mercats. Aquest sentiment pot fluctuar diàriament i, per tant, el valor de l’or està molt dedicat pel procés econòmic i les forces del mercat.

Si els mercats borsaris de tot el món travessen un moment particularment turbulent, la valoració de l’or normalment augmentarà. Al contrari, quan els mercats borsaris són sans, la valoració de l’or sol ser menor, a causa que la demanda d’or és menor.

Com es mesura el cost de l’or?

Quan es tracta de mesurar o quantificar aquest actiu, normalment trobareu que els actius es valoren mitjançant una moneda específica, com ara GBP o USD. Per exemple, empreses nord-americanes com Nike i Facebook tindran un preu en dòlars nord-americans.

Pel que fa a l’or, poden aparèixer diverses mètriques diferents. En alguns mercats comercials, trobareu l’or mesurat pel quilo, en unces o pel gram. En termes generals, l’or té un preu en dòlars EUA. La raó és que el USD representa el 60% de totes les reserves de divises dels grans bancs centrals. El mateix passa amb productes bàsics com el gas natural i el petroli, etc..

En conseqüència, quan es negocia or mitjançant un corredor britànic com eToro (que ja utilitza USD), tot el que heu de fer és pagar una petita taxa de conversió del 0,5% i el vostre comerç es canvia automàticament a dòlars nord-americans des de la vostra lliura britànica natal..

En aquest moment, a l’esmentada plataforma de corredors, el preu de l’or és de 1.874,00 dòlars per unça.

Quan es pot canviar l’or al Regne Unit?

Com passa amb qualsevol mercat, els horaris d’obertura poden variar en funció de l’intercanvi i del país en qüestió. L’excepció a aquesta regla és l’or.

L’or es pot canviar les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. La raó per la qual aquest actiu està disponible en qualsevol moment és que es negocia a escala mundial i, per tant, a diversos mercats de tot el món (que tenen horaris comercials diferents).

Aquí, al Regne Unit, normalment es pot intercanviar, comprar i vendre or, 5 dies a la setmana (24/5). La majoria de les plataformes en línia del Regne Unit oferiran horaris comercials d’or de dilluns de 00:00 a divendres a les 22:30. Hi ha un descans diari estàndard entre les 23:00 i les 00:00.

Diferents maneres de negociar or en línia al Regne Unit

negociació d’or al Regne Unit

En aquesta part del nostre comerç d’or al Regne Unit, parlarem de les diverses maneres en què podeu operar i invertir en or.

Hi ha moltes maneres d’intercanviar or en línia, alguns mètodes són més populars que d’altres. En última instància, el mètode pel qual trieu dependrà dels vostres objectius financers a llarg termini.

Això és el que heu de saber.

Comerç d’or: a través de Forex Par

Una manera de negociar or és mitjançant un parell de divises. Per exemple, podeu canviar XAU / USD, que és essencialment el comerç d’or contra el dòlar nord-americà.

Per protegir-se de la inflació causada per les turbulències geopolítiques i altres factors que poden afectar el cost de les monedes: els inversors solen utilitzar l’or.

En cobrir l’or contra un altre actiu, com ara una moneda de divises, podeu reduir el risc en moments de canvis dramàtics en la valoració de la moneda..

Trade Gold – CFD

El principal mercat per al comerç d’or és mitjançant CFD. És la manera més popular de negociar or a curt termini. Com hem citat anteriorment, l’objectiu principal dels CFD d’or és controlar els canvis de preus de l’actiu, segons els segons.

Per exemple:

 • Us dirigiu a la popular plataforma de comerç eToro del Regne Unit i el valor dels CFD d’or ha augmentat un 0,23%
 • De la mateixa manera, el preu global de l’or també ha augmentat un 0,23%
 • Si, per contra, el preu al comptat de l’or ha caigut un 0,15%, de nou això es reflectirà en el CFD en qüestió..

La quantitat que us costarà utilitzar CFD al Regne Unit és mínima i els costos comercials són molt competitius. A més, això vol dir que podeu aprofitar al màxim els diferencials ultra ajustats i, amb sort, aprofiteu el palanquejament per al vostre avantatge.

Per a aquells que no ho sàpiguen, l’apalancament s’assembla una mica a un préstec del corredor. Us permet negociar or amb fins a 20 vegades més del que teniu físicament al vostre compte comercial. El palanquejament per a l’or es limita a 1:20 a causa dels límits imposats per l’Autoritat Europea de Valors i Mercats (ESMA), que al seu torn és aplicada per l’Autoritat de Conducta Financera (FCA).

Si apliqueu aquest màxim apalancament al vostre CFD d’or en una plataforma regulada com eToro, podríeu convertir un saldo de 200 lliures en capital comercial de 4.000 lliures esterlines..

A més dels avantatges de l’apalancament, els CFD d’or us permeten beneficiar-vos del valor de l’or que cau i augmenta. Això s’aconsegueix escollint “quedar curt”, cosa que bàsicament farà que obtingueu guanys amb la baixada de preus.

A continuació veureu un exemple de com es veu el comerç de CFD d’or:

 • Per unça, eToro cita un preu de 1.896,90 dòlars per l’or.
 • Tens la sensació que el preu baixarà en una o dues hores
 • A causa de la premunició, feu una comanda de venda per valor de 1.000 lliures esterlines
 • El valor de l’or cau un 1,8%
 • Amb la vostra participació de 1.000 lliures esterlines, vau guanyar ràpidament 18 lliures esterlines

Ara imaginem que havíeu decidit aplicar un palanquejament de 1:20 tal com s’oferia. En fer-ho, els vostres beneficis de 18 euros s’haurien augmentat a 360 lliures (18 x 20 euros).

Dit això, és important recordar que, tot i que l’apalancament pot funcionar al vostre favor, també pot anar en contra vostra. El comerç de CFD amb apalancament és un negoci arriscat, de manera que sempre peseu amb cura les vostres opcions i feu la vostra pròpia investigació abans de donar-vos el pas.

Comprar or mitjançant ETF

Els ETF d’or us permeten comprar or en el sentit tradicional, de manera indirecta. Podeu fer-ho amb el corredor FCA eToro sense comissions, amb una petita inversió mínima en lloc de només 50 dòlars..

Com haureu notat, hem utilitzat eToro com a exemple de preus en tota aquesta guia de negociació d’or del Regne Unit. No només perquè és molt senzill d’utilitzar, sinó també pel seu comerç sense comissions, els seus diferencials competitius i el suport per a diversos mètodes de pagament del Regne Unit..

No obstant això, una altra forma en què podeu invertir en or és mitjançant empreses mineres d’or. Avui en dia, gràcies a que els corredors en línia es dediquen a proporcionar serveis financers a comerciants i inversors: és molt fàcil invertir en operacions mineres de tot el món..

El primer que ens ve al cap és VanEck Vectors Miners d’Or – que es pot comprar mitjançant un ETF a eToro. VanEck existeix des del 1955, per la qual cosa està ben establert. Si això us interessa, l’ETF esmentada us dóna bàsicament accés a una gran varietat de grans empreses implicades en l’espai de mineria d’or.

Algunes de les participacions més importants són Newmont Corp, Barrick Gold Crop i Franco-Nevada, amb una ponderació de l’11%, l’11% i el 6%, respectivament. Pel que fa a la ubicació de les mines d’or, el 45% es basa a Canadà. A continuació, teniu operacions mineres als EUA, Austràlia, Brasil, Sud-àfrica, Xina i molt més.

Opcions de comerç d’or

Pel que fa als contractes d’opcions d’or, es considera àmpliament una forma avançada de negociació. Quan cotitzeu d’aquesta manera, cotitzeu en funció del preu de l’or en el futur. Tanmateix, les opcions no requereixen la compra completa de l’actiu. En el seu lloc, només haureu de pagar un petit dipòsit, que es coneix com a “prima”..

Si creieu que el preu de l’or augmentarà en valor, podeu comprar una “opció de compra”. Això vol dir que teniu dret, però no teniu cap obligació, a comprar or a un preu determinat i durant un temps predeterminat (dins de la data de caducitat del contracte). Si creieu que el preu de l’or baixarà, comprareu una “opció de venda”.

De manera crucial, si adquiriu opcions de compra d’or, necessiteu que el preu de l’or superi el preu de vaga del contracte. De nou, si opteu per les opcions de venda, voleu que passi el contrari.

Per exemple:

 • Penseu que el valor de l’or baixarà en les properes setmanes
 • Com a tal, adquiriu opcions de venda amb caducitat de 3 mesos
 • El preu de vaga de les opcions d’or és de 1.800 dòlars, cosa que significa que cal que el preu de l’or baixi d’aquesta xifra
 • Vostè paga una prima de 150 dòlars per contacte per accedir al mercat
 • Unes setmanes després, el preu de l’or baixa fins als 1.500 dòlars
 • Això vol dir que guanyeu 300 dòlars per cada contracte d’opcions que tingueu
 • Però també heu de restar la prima de 150 dòlars que vau pagar, cosa que us deixarà un benefici net de 150 dòlars per contacte d’opcions de venda.

D’altra banda, si el preu de l’or hagués augmentat i, per tant, no hagués passat per sota del preu de vaga de 1.800 dòlars abans que vencessin els contractes, simplement hauríeu perdut la prima de 150 dòlars. És per això que els operadors d’or del Regne Unit solen optar per opcions, ja que ofereixen un mètode de baix risc per accedir al mercat.

Comerç sobre futurs d’or

Quan es tracta de futurs d’or, són molt similars als CFD d’or esmentats.

El motiu d’això és que els inversors són capaços de seleccionar entre les ordres de ‘compra’ i ‘venda’, per no parlar de poder aplicar apalancament. Com hem tractat anteriorment, l’apalancament s’ha d’aplicar dins dels límits de l’ESMA per als comerciants britànics i europeus.

Tot i que hi ha òbvies similituds entre els CFD d’or i els futurs d’or, també hi ha dos contrastos forts a tenir en compte: són els següents:

 • A diferència dels CFD d’or, els futurs tenen una data de caducitat. La data de caducitat dependrà del contracte, però normalment es fa al mateix punt cada mes el 3r divendres). De manera crucial, una vegada passada aquesta data, els futurs d’or no es podran negociar i s’han de liquidar.
 • Els contractes de futurs d’or solen dividir-se en quatre o més dates de caducitat a l’any. Per posar-vos un breu exemple, tindríeu un contracte de futurs d’or que estarà actiu durant 3 mesos, 4 vegades a l’any.

En l’escenari anterior, un cop finalitzats els tres mesos, la persona que posseeix l’actiu subjacent ha de vendre-la o comprar-la. En la gran majoria dels casos, els vostres futurs d’or es liquidaran en efectiu. Com a punt positiu, això significa que no cal que us entregueu una càrrega d’or a casa vostra si us perdeu la data de caducitat!

Com invertir en or a llarg termini al Regne Unit

Alguns dels mètodes de negociació d’or detallats anteriorment es consideren inversions a curt termini. Es podria perdonar per pensar que els futurs d’or són operacions a llarg termini, però rarament superen el termini de tres mesos.

Si us considereu inversor a llarg termini, hi ha mercats específics amb els quals us hauríeu de mantenir. A l’avantguarda d’això és utilitzar un ETF d’or – que us permet comprar lingots d’or indirectament amb una institució financera a gran escala com iShares. De manera crucial, l’ETF d’or està recolzat per l’actiu desitjable.

Quan el preu de compra de l’or fluctui, es reflectirà a la vostra ETF d’or. No tindreu una barra d’or tangible, però és probable que invertiu per tal d’augmentar potencialment el vostre capital. Com que l’or és una de les classes d’actius més sol·licitades pels inversors britànics, el procés ETF de punta a punta es pot realitzar en línia amb només fer clic a un botó.

Avantatges del comerç d’or

No està decidit si el comerç d’or és el pas adequat per a la seva cartera d’inversions? Si és així, hem reunit alguns dels avantatges més importants de tenir accés a l’or a través del vostre agent britànic escollit.

Volums comercials significatius

Sabíeu que l’or té el tercer volum de negociació més alt en l’àmbit de la inversió? Això el converteix en un dels actius financers més líquids del món.

La liquiditat d’aquest mercat és una gran notícia per a vosaltres com a inversor, ja que al seu torn podeu aprofitar al màxim els diferencials super ajustats. Com a tal, el comerç d’or pot ser un espai molt avantatjós i lucratiu per a aquells que tinguin la seva estratègia adequada. No us preocupeu: tractarem les estratègies de negociació d’or del Regne Unit més endavant en aquesta guia.

Límits de palanquejament d’or

Al mercat tradicional de l’or, els inversors només poden comprar l’actiu per un valor igual al saldo del seu compte.

Tanmateix, com hem assenyalat anteriorment, els corredors com eToro permeten als operadors britànics accedir als CFD d’or mitjançant palanquejament. L’apalancament ofert no serà superior a 1:20, però això vol dir que podeu ampliar els vostres guanys fins a 20 vegades el vostre pressupost d’inversió..

Capacitat de llarg (comprar) i curt (vendre)

Les plataformes de negociació del Regne Unit us permeten fer «llarg» i «curt» l’or sense esforç. Com hem tractat breument, només cal dirigir-se al corredor escollit i seleccionar futurs d’or o CFD d’or. Finalment, només és un cas triar entre una comanda de compra o venda.

Aquesta no és una opció a l’hora de comprar or en el sentit tradicional, ja que només guanyareu diners si augmenta el valor de l’or.

Cobertura de la vostra cartera

Tal com hem assenyalat al llarg d’aquesta guia, els esdeveniments geopolítics mundials poden tenir un paper important en l’oferta i la demanda d’or, provocant així canvis de preus..

Un dels principals esdeveniments mundials que va afectar el preu de l’or va ser la crisi financera més recent, que va tenir lloc el 2008. Molts mercats borsaris principals van experimentar baixistes durant un període de temps, mentre que l’or era tot el contrari..

Per aquest motiu, una de les maneres més populars de protegir-se dels mercats descendents és afegir or a la vostra cartera d’inversions.

Proporciona una inversió líquida quan es comercialitza en línia

No necessàriament heu de comprar una barra d’or física per invertir en aquest actiu líquid. És irrellevant si decidiu canviar l’or mitjançant CFD, opcions, futurs o ETF, si voleu cobrar aquesta inversió: podeu desfer-vos de l’or amb un simple clic de ratolí.

Els fons es col·locaran al vostre compte de negociació. Un cop més, això no es pot fer amb facilitat quan compreu barres físiques de lingots d’or. Al cap i a la fi, haureu de guardar-lo, transportar-lo i, posteriorment, trobar un comprador.

Com es fa una negociació d’obres amb or

obtenir beneficis comercialitzant or

La pregunta antiga a l’hora de negociar qualsevol actiu és: com puc guanyar molts diners? La resposta no és senzilla. No obstant això, igual que amb altres actius, la clau és predir amb èxit la direcció del mercat rellevant.

Per posar-vos un parell d’exemples:

Escenari 1:

 • Aneu molt d’or
 • El preu de l’or puja
 • Vostè obté beneficis

Escenari 2:

 • Et quedes curt d’or
 • El preu de l’or baixa
 • Vostè obté beneficis

Tenir una bola de vidre seria útil en tots els aspectes de la vida, i molt menys durant els nostres esforços comercials. No obstant això, la realitat és que no hi ha garanties de ser triomfant a l’hora de predir el futur de cap mercat. A més, és important recordar que la quantitat que invertiu determinarà l’altitud dels beneficis potencials.

Els comerciants experimentats tendeixen a establir-se objectius comercials, com ara una quantitat determinada a la setmana o al mes. Per descomptat, no hi ha una resposta definitiva a l’hora de guanyar diners ràpidament.

Si necessiteu més inspiració en l’estratègia d’inversió, consulteu la secció següent.

Inversió en or a curt termini

Si preferiu la idea d’invertir a curt termini a llarg termini. – aleshores, heu considerat l’or de ‘day trading’? En lloc de mantenir les posicions del mercat durant la nit, podeu mantenir-les durant unes quantes hores o fins i tot uns quants minuts.

El comerç d’or de dia és molt popular entre les persones que els agrada comerciar d’una manera molt més estable, cosa que significa que podeu beneficiar-vos de petits beneficis, però de manera regular..

A continuació trobareu un exemple de negociació diària de CFD d’or:

 • Imaginem que feu una comanda de 200 lliures esterlines per comprar un CFD d’or a eToro
 • Decidiu afegir un palanquejament de 1:10
 • El valor total de la vostra participació en inversions se situa ara en 2.000 lliures esterlines (10 x 200 lliures esterlines)
 • Ara, diguem que el valor de l’or augmenta i és un 1,5% més alt
 • Si hagués apostat 200 lliures sense apalancament, hauria guanyat 3 lliures
 • Tot i això, amb l’apalanatge 1:10 heu guanyat 30 GBP

Dit això, si voleu negociar seriosament amb l’or, haureu de tenir en compte les comissions comercials associades al vostre corredor escollit. Més endavant en parlarem amb més detall.

Inversió en or a llarg termini

Alguns inversors no tenen temps per negociar a curt termini. Al cap i a la fi, pot passar hores i hores en investigar els mercats rellevants, per no parlar d’haver de realitzar diferents operacions. A continuació, hi ha anàlisis tècniques, lectura de gràfics i seguiment de les últimes novetats financeres i econòmiques.

Si no teniu temps per negociar activament diàriament, podria ser que invertir or a llarg termini sigui una millor opció per a vosaltres. En última instància, això depèn dels vostres propis objectius a llarg termini. No ho oblideu: les fluctuacions de preus a curt termini probablement us resultaran desagradables si voleu mantenir les vostres inversions durant anys alhora..

Hem preparat un exemple per a la vostra consideració:

 • Suposem que decidiu invertir 2.500 lliures esterlines en un ETF amb suport a l’or
 • El valor de la vostra inversió fluctuarà, reflectit en el preu de l’or cotitzat, a nivell mundial
 • Avanceu ràpidament fins a dos anys després de la vostra inversió en ETF
 • Ara l’or es valora un 20% més que el preu de compra inicial
 • De la vostra inversió de 2.500 lliures, els vostres beneficis serien de 500 lliures
 • “Retireu” la inversió anterior
 • Els fons s’afegeixen al vostre compte d’intermediació

Això vol dir que ara podeu sol·licitar una retirada i utilitzar aquests diners per invertir en qualsevol altre actiu que trieu.

Negociació d’or al Regne Unit: riscos implicats

No podríem elaborar una guia de negociació d’or del Regne Unit sense parlar dels riscos implicats. Igual que amb qualsevol altra forma de negociació, els guanys potencials en comprar i vendre or al Regne Unit poden resultar fàcilment pèrdues.

Cal dir que els inversors inexperts sovint acaben patint pèrdues en el comerç d’or. Nou vegades de cada deu, això es deu a un fracàs en la comprensió adequada del mercat en qüestió. Tant si es tracta d’or com de divises, és vital dedicar una estona a investigar i aprendre tot el que pugui sobre els mercats de l’or.

Un bon començament per a qualsevol comerciant de principiants és utilitzar les eines que teniu a la vostra disposició. D’aquesta manera, podeu perfeccionar les vostres habilitats, donant-vos així més possibilitats d’èxit.

Les millors estratègies de negociació d’or a tenir en compte

Com acabem de tocar, aprendre els aspectes i les perspectives dels mercats de l’or és una bona manera d’ampliar les vostres habilitats.

Juntament amb els gràfics d’aprenentatge i altres, hem elaborat algunes estratègies de negociació d’or del Regne Unit d’ús habitual, que creiem que podrien ajudar-vos en el futur.

Swing Trade Gold

Si voleu canviar l’or comercial, seguirà el sentiment més ampli del mercat. Diguem que l’or travessa un període fort. Un comerciant experimentat de swing en general intentarà mantenir la posició de compra durant tota la tendència a l’alça.

En cas que l’impuls s’alenteixi, probablement decidireu sortir de la posició que teníeu oberta anteriorment. Suposem que el que apareix ha de baixar i, en conseqüència, el preu de l’or està baixant. En aquest escenari, és probable que canvieu la comanda per “vendre”.

Com podeu veure, la naturalesa del swing trading ofereix als inversors una manera flexible de negociar, cosa que pot fer que la vostra posició es mantingui oberta durant mesos, setmanes o dies a la vegada.

Utilitzeu els nivells d’assistència d’or

nivells de negociació, suport i resistència de l'or

Quan es negocia l’or al Regne Unit, els anomenats ‘nivells de suport’ són una eina especialment útil. El nivell d’assistència del qual parlem és un “nivell de preus” que ajuda els comerciants a reconèixer les àrees de resistència i suport.

Causat per una tendència a la baixa, es pot implementar una “parada” temporal al nivell de preus. No només això, sinó que aquest nivell es pot considerar un pis, que bàsicament impedeix que els preus s’arrosseguin en sentit descendent.

Reconèixer aquest nivell d’assistència il·lustra una finestra d’oportunitats per comprar or. Una estratègia comuna entre els comerciants d’or és entrar al mercat just per sobre de la línia de suport. El següent pas és introduir un stop-loss per sota d’aquesta mateixa línia. Això garanteix que aquesta estratègia de negociació d’or es pugui emprendre de manera aversa al risc.

Combina or i divisa

L’or i les divises tenen molt més en comú del que es podria pensar. La comparació més òbvia és que tots dos actius tan influents es poden negociar sovint les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Per descomptat, 1 unitat d’or és la mateixa que la següent, de manera que és super intercanviable i perfecta per al comerç.

L’or s’ha utilitzat com a moneda des de fa gairebé 3.000 anys. És mòbil, es pot fraccionar i es pot certificar molt fàcilment. Com a forma de regular el mercat, l’or se sol negociar en dòlars americans; per això, és en interès dels comerciants d’or estar al dia de les últimes notícies en dòlars dels EUA..

Tot i que no hi ha garanties de pedra, l’or i el dòlar nord-americà generalment es relacionen entre si de la mateixa manera que qualsevol altre parell de divises. És a dir, quan el valor d’un augmenta, l’altre cau.

D’altra banda, el valor de les monedes està dictat per diverses coses, com ara les turbulències geopolítiques, els desastres naturals i els disturbis econòmics. Mentre que el valor de l’or el decideixen més que els canvis de preus del dòlar. En comparació amb monedes, com el bolívar de Veneçuela, l’or és extremadament resistent a la hiperinflació i a la guerra econòmica.

Quan analitzem el que va passar amb països com Veneçuela, Egipte, Zimbabwe i Bielorússia, és clar veure per què els inversors acudeixen a l’or com a xarxa de seguretat. Aquest actiu funciona bé com a forma de cobrir-se contra la inflació esmentada i el col·lapse del valor de la moneda.

Una estratègia que s’utilitza habitualment és contrarestar el risc del mercat de divises movent el capital a l’or, fins que el mercat sigui menys volàtil.

Coneixeu l’or, l’interès i la inflació

A l’hora d’analitzar el mercat de l’or per als comerciants, sovint se centra en els bancs de reserva i les polítiques financeres. Tenir una comprensió de la relació que l’or manté amb els tipus d’interès i la inflació és una altra estratègia útil a l’hora de negociar or al Regne Unit.

L’or es comporta com a cobertura en desacord amb els anuncis d’inflació i relaxació quantitativa (QE). QE és una mica complex, però el quid és que és una manera d’augmentar l’oferta de diners per motivar l’economia nacional. Tenint en compte que l’or té un preu habitual amb dòlars nord-americans, afecta molt l’índex de preus al consum dels EUA.

En termes de tipus d’interès, aquest i el valor de l’or no estan directament relacionats. No obstant això, és innegable que els alts tipus d’interès desvien l’or els inversors. La raó és que els tipus d’interès més alts donen rendiments més grans als inversors. És possible que aquests inversors estiguin buscant retirar fons del mercat (or) o afegir fons a un compte d’estalvi. A més, se sap que els tipus d’interès i l’or van en la mateixa direcció.

Un ‘tipus d’interès real’ és el tipus d’interès nominal, sense inflació. Si alguna vegada heu volgut fer un seguiment d’aquest tipus d’interès per vosaltres mateixos, una manera de fer-ho és agafar el tipus nominal i restar la inflació.

Scalp Trade Gold

Per tal d’intercanviar or amb el cuir cabellut, realitzareu diverses comandes de compra i venda durant un dia de negociació. L’objectiu del scalping és ‘reduir’ els diminuts beneficis creats a partir de desenes d’oficis. Podria donar-se el cas que el preu de l’or esmentat es mantingui dins del mateix interval de preus durant setmanes alhora.

Per exemple, un abast del preu de l’or podria ser de 1.800 a 1.900 dòlars. Aquest rang estret al qual ens referim no serveix de res per als operadors de swing i de dia que busquen volatilitat, però és perfecte per al scalping.

Els escaladors d’or del Regne Unit poden comprar i vendre diverses posicions segons el seu contingut, almenys durant el temps que el preu de l’or es troba dins de l’àrea de consolidació.

Estratègies de comerç d’or

Negociació d’or en línia: quotes implicades

Pel que fa al comerç d’or en línia al Regne Unit, hi ha taxes que cal tenir en compte abans de començar,

Untables

Els spreads són inevitables. En poques paraules, és la diferència entre el preu de compra i el preu de venda de l’or (o de qualsevol actiu que esteu negociant).

Independentment del corredor en línia que trieu, la naturalesa del comerç significa que els spreads poden canviar moltes vegades al dia. Al cap i a la fi, el sentiment del mercat, així com l’oferta i la demanda en general, són propensos a fluctuar i canviar.

Per tant, quan busqueu un mercat volàtil, és probable que la diferència sigui molt més àmplia. Quan es tracta de CFD d’or a eToro, per exemple, en el moment d’escriure aquest article podeu esperar uns 45 pips.

Comissions de comissió

Molts corredors en línia cobren comissions als comerciants, i algunes plataformes del Regne Unit cobren més de 10 GBP per cada operació. Altres cobren un percentatge sobre el volum de la vostra inversió en or.

Simplement ingreseu l’import mínim requerit al vostre compte eToro i la plataforma de negociació social us permetrà invertir en ETF d’or i accions relacionades amb l’or, amb una comissió zero per cent en tot moment

Per fer-vos una idea de com es poden sumar aquests càrrecs de comissió, consulteu el nostre exemple a continuació:

 • Imagineu que ABC Brokerage cobra als clients 12 £ de comissió
 • Decidiu comprar accions de Hochschild Mining PLC per valor de 125 lliures esterlines i accions de Newmont Mining Corp per valor de 125 lliures esterlines
 • L’exemple anterior és de 2 oficis diferents, de manera que ABC us cobra una comissió de 24 GBP
 • Suposem que un parell de setmanes després decidiu vendre les vostres accions
 • Es tracta de 2 operacions addicionals: ABC Brokerage us torna a cobrar 24 £ més
 • Només per comprar i vendre 2 accions diferents, el vostre corredor us ha cobrat 48 £ de comissió

Si haguéssiu escollit un agent sense comissions comerç d’or, t’hauries estalviat 48 lliures.

Comissions de transacció

Les comissions de transacció no són infreqüents a l’espai del corredor en línia. Dit això, es pot evitar cobrar per dipòsits i retirades.

Amb tanta competència en el sector de la inversió, trobareu un munt d’agents que no us cobraran ni un cèntim per retirar els vostres propis diners. Sempre és aconsellable consultar les tarifes per si mateix abans d’inscriure’s a qualsevol lloc d’intermediació. Al cap i a la fi, aquestes coses poden canviar.

Comissions de finançament durant la nit

Si resulta que els CFD d’or és el vostre, heu d’estar informat i encendre’s quan es tracta de comissions de finançament d’un dia per l’altre.

En cas que no ho sàpiga, aquest càrrec es cobra quan es manté una posició oberta durant la nit. Normalment, la taxa es calcula en relació amb el valor de l’operació. De vegades s’anomena swap o comissió de transferència: és essencialment una comissió d’interessos per contrarestar qualsevol palanquejament que pugueu utilitzar.

Consells sobre el comerç d’or per a principiants

Si tot just comenceu al món del comerç d’or en línia, és possible que vulgueu fer un pas enrere momentàniament. Al cap i a la fi, haureu d’entendre com llegir els gràfics de preus i implementar indicadors tècnics.

També heu d’entendre com interceptar les notícies econòmiques i financeres i com això pot afectar el valor de mercat de l’or. La bona notícia és que hi ha diverses solucions disponibles per als inversors britànics que us permetran negociar or sense necessitat de tenir molta experiència..

Comptes de demostració de negociació d’or

El punt de partida òbvia com a comerciant d’or novell és obrir un compte de demostració amb un corredor en línia. Això us permet comprar, vendre i comerciar or amb paper moneda, cosa que significa que no assumiu cap risc.

Aquesta és una manera fantàstica d’aprendre com funciona l’escena del comerç d’or, ja que les millors instal·lacions del compte de demostració reflectiran les condicions comercials en directe. És el cas d’eToro, que ofereix a tots els comerciants del Regne Unit un compte de demostració que es carrega prèviament amb 100.000 dòlars.

A més, el comerç d’or compte de demostració us permet provar noves estratègies. Una vegada més, ho faràs de manera 100% lliure de riscos, ja que no hi ha cap requisit per ingressar diners.

Senyals de negociació d’or

Els senyals són molt populars a les àrees de comerç de divises i criptomonedes. En temps més recents, els senyals daurats s’han convertit en una cosa.

Per a aquells que no ho saben, el proveïdor de senyals escollit us enviarà suggeriments de negociació d’or en temps real. Per exemple, el senyal pot suggerir fer una comanda de venda quan l’or arriba als 1.750 dòlars.

Els millors senyals de negociació d’or també proporcionaran valors d’ordre de sortida. Això hauria d’incloure un preu de pèrdua i obtenció de beneficis, garantint posteriorment que els vostres senyals es puguin executar de manera aversa al risc.

En última instància, els senyals de comerç d’or us permeten accedir al mercat sense necessitat de realitzar cap investigació ni anàlisi. Això no només és propici per a aquells que no tinguin els coneixements necessaris per dur a terme una investigació en profunditat, sinó també si simplement no teniu temps.

Robots de comerç d’or

De manera similar als senyals de comerç d’or, els robots us permeten accedir als mercats sense necessitat de fer cap investigació. No obstant això, els robots de comerç d’or van un pas més enllà, ja que la tecnologia posarà comandes de compra i venda en nom vostre. En aquest sentit, és essencialment una extensió a un servei de senyal.

Per fer ús d’un robot de comerç d’or, primer haureu de trobar un proveïdor fiable. Hi ha centenars d’opcions a l’espai en línia, però és millor passar una estona investigant el proveïdor, ja que hi ha molts estafadors presents.

Un cop trobeu un proveïdor de robots i pagueu el preu de compra corresponent, haureu d’instal·lar el programari a MT4. Aleshores, només és un cas de descansar i esperar el millor, ja que el robot canviarà l’or en nom vostre.

Copieu un comerciant d’or experimentat

Aquesta opció us permet copiar un comerciant d’or experimentat de manera semblant. eToro ofereix aquesta característica i requereix una inversió mínima de només 200 dòlars. Tot el que heu de fer és navegar pels molts comerciants d’or que utilitzen el lloc web eToro, i, a continuació, determineu quant voleu invertir.

Aleshores, la vostra cartera reflectirà la de l’inversor escollit. Aquesta és una altra manera fantàstica de negociar l’or al Regne Unit de manera passiva, ja que no caldrà fer cap investigació ni fer cap comanda.

Com començar a negociar or en línia al Regne Unit: quatre passos senzills

T’agrada el so del comerç d’or i vols començar amb un compte ara mateix? Si és així, aquesta secció us permetrà configurar un compte de negociació d’or en només quatre senzills passos.

Pas 1: obriu un compte

obriu un compte comercial

Per tal d’intercanviar or en línia, primer haureu d’obrir un compte a un corredor de valors regulat. Tot i que hi ha centenars de plataformes per triar, us recomanem que utilitzeu un corredor sense comissions eToro. Tindreu accés a diversos instruments de negociació d’or i el corredor és molt adequat per a principiants.

Per començar, visiteu el lloc web eToro i inicieu el procés de registre. Aquí haureu d’introduir algunes dades personals, com ara el vostre nom, adreça de casa i data de naixement. També haureu de proporcionar la vostra adreça de correu electrònic i el número de mòbil del Regne Unit.

Nota: eToro té la llicència de la FCA, és a dir, que haureu de verificar la vostra identitat abans de realitzar una retirada (o ingressar més de 2.250 dòlars). Per fer-ho, només cal que pengeu una còpia del passaport / permís de conduir i un comprovant d’adreça.

Pas 2: finançar el vostre compte

Si voleu canviar l’or a eToro amb diners reals, haureu de fer un dipòsit. El dipòsit mínim se situa en 200 dòlars (aproximadament 160 lliures esterlines).

Podeu triar entre els següents mètodes de pagament del Regne Unit:

 • transferència bancària
 • Targeta de dèbit
 • Targeta de crèdit
 • Paypal
 • Skrill
 • Neteller

Tots els mètodes de pagament, a part d’una transferència bancària, són processats instantàniament per eToro.

Pas 3: seleccioneu un mercat

mercat de negociació d’or

Un cop hàgiu fet un dipòsit, haureu de pensar en el mercat específic de negociació d’or que us interessa. Com hem assenyalat anteriorment a la nostra guia, la inversió a llarg termini en or es facilita millor mitjançant un ETF.

D’altra banda, si voleu dedicar-vos a la negociació diària o swing, els CFD seran la vostra millor opció. Si no esteu segur de quina classe d’actius voleu accedir, potser val la pena passar una estona amb el compte de demostració eToro.

Pas 4: configureu una comanda de comerç d’or

Tan aviat com sàpiga a quin mercat de comerç d’or voleu accedir, només es tracta de configurar una comanda.

Això requereix el següent:

 • Compra o venda de comandes: depèn de la forma en què creieu que es mourà el preu de l’or
 • Estaca: aquesta és la quantitat que voleu participar en el comerç
 • Apalancament: podeu aplicar un apalancament de fins a 1:20 en negociar or a eToro
 • Assoliu beneficis: introduïu el preu al qual vulgueu que es tanqui el comerç d’or, segons el vostre objectiu de benefici
 • Stop-loss: introduïu el preu que voleu sortir del comerç quan la vostra posició us vagi en contra

Un cop hàgiu confirmat la comanda a eToro, la vostra posició de negociació d’or entrarà als mercats en directe.

Concloure

L’or ofereix una manera fantàstica de beneficiar-se dels mercats financers. El que més agrada als inversors britànics d’aquesta classe d’actius és que és súper flexible. És a dir, teniu l’opció de negociar or a curt termini, on perseguireu marges de benefici més reduïts.

D’altra banda, també podeu invertir en or durant diversos mesos o anys. Aquesta és una excel·lent manera de protegir la vostra riquesa contra les incerteses econòmiques i la inflació.

Dit això. El millor és tenir un coneixement ferm del funcionament de l’or al sistema financer mundial, així com una comprensió de com realitzar anàlisis fonamentals i tècniques. D’aquesta manera, no us endinsareu en el panorama del comerç d’or del Regne Unit amb els ulls tancats.

Gold Trading Guide UK – Preguntes més freqüents

Puc invertir en or tangible en línia?

Sí, la millor manera de comprar or en línia en el sentit tangible és invertir en una ETF. L’ETF serà gestionat per una gran institució financera i recolzat per lingots d’or físics.

El valor de l’ETF es mourà cap amunt i cap avall en línia amb el preu de l’or en temps real. Això us permet invertir amb només fer clic en un botó, alhora que cobreu la vostra posició en cada moment.

Vull canviar l’or en línia: per on començo??

Per operar or en línia al Regne Unit, haureu de trobar un corredor en línia fiable. La nostra plataforma eToro amb la millor puntuació ofereix diversos mercats d’or, que van des de CFDs i ETFs.

Puc aplicar apalancament en el comerç d’or?

Segur que podeu. De fet, els residents del Regne Unit poden aplicar fins a 20 vegades en negociar or en línia. Això significa que un saldo de 500 lliures esterlines permetria un valor comercial màxim de 10.000 lliures esterlines.

Puc utilitzar un compte de demostració per canviar l’or?

Sí, hi ha molts corredors en línia que us permeten negociar or mitjançant un compte de demostració. Aquesta és una gran manera d’aprendre com funciona el comerç d’or sense arriscar cap capital.

Quin és el valor mínim d’inversió per operar amb or?

Això depèn de diversos factors, com ara el tipus d’instrument de negociació d’or que opteu i el lloc de corretatge corresponent. Si simplement voleu invertir en un ETF d’or, eToro requereix un mínim de només 50 dòlars (aproximadament 40 euros).

Si us ha agradat el nostre article Gold Trading Guide UK – Obteniu informació sobre com es pot negociar or en línia, si us plau, doneu-li un like i compartiu-ho amb els vostres companys de comerç.

Tingueu en compte: l’anàlisi de negociació no és un indicador fiable per a cap rendiment actual o futur, ja que les circumstàncies poden canviar amb el pas del temps. Abans de prendre decisions d’inversió, haureu de demanar consell a assessors financers independents.

eToro és una plataforma de múltiples actius que ofereix tant inversions en accions i actius criptogràfics com operacions de CFD. El 75% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Haureu de considerar si us podeu permetre assumir l’alt risc de perdre els vostres diners.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map