Consells d’experts: com invertir de manera intel·ligent entre 50 i 50 mil lliures

Tant si voleu deixar 50 euros al mes per un dia de pluja com si teniu una quantitat invertida, és important prendre la decisió correcta. En aquest article sobre Trading Education, donem un cop d’ull als consells d’inversió de l’expert financer Mark King, entre 50 i 50.000 lliures.

No cal tenir grans quantitats d’efectiu per invertir en divises. Independentment de si teniu unes quantes lliures al mes o unes quantes millores inesperades, no hi ha temps com el present per començar a fer que els vostres diners us treballin més..

Si mirem a llarg termini, invertir a la borsa generalment us proporcionarà un nivell de rendibilitat més alt que possible fins i tot dels millors comptes d’estalvi. Per als principiants, però, la pregunta clau és sovint, “Com he d’invertir?”

Per respondre només a aquesta pregunta, Mark va reunir quatre situacions d’inversió diferents i va preguntar als experts financers què farien amb l’efectiu en cada cas. Amb sort, les respostes ajudaran les persones amb totes les quantitats de diners i de qualsevol origen financer a començar a planificar el futur de la seva família i de la seva família..

També us poden agradar: 8 raons per començar a invertir els vostres diners

Per descomptat, només són suggeriments i suggeriments i no podem oferir-los consells formals. Si teniu dubtes, assegureu-vos de buscar assessorament financer independent d’un assessor qualificat per ajudar-vos a prendre les millors decisions.

com invertir 50 lliures al mes

50 lliures al mes

Mai més que si comenceu amb unes quantes lliures guanyades, on haureu d’invertir, quan i durant quant de temps depèn del nivell de risc que esteu disposat a assumir amb la vostra inversió.

Amb inversions mensuals com aquesta, és millor que pugueu entendre clarament per què estalvieu els diners.

Si voleu crear un dia de pluja o un fons d’emergència o intenteu estalviar per fer una compra important en tres o cinc anys, és probable que el compte correcte sigui un compte d’estalvis o ISA..

La idea és fer dipòsits en efectiu periòdics en un ISA, on tots els interessos pagats estaran lliures d’impostos.

El director de Candid Financial Advisory, Justin Modray, ens recorda que la regla d’or no canvia, però, independentment del valor de la vostra inversió: no assumiu més riscos del que podeu suportar.

Un dels avantatges de les inversions borsàries és que, per regla general, són menys vulnerables a possibles recessions que algunes de les alternatives. La inversió mensual també és una bona manera d’ajudar a suavitzar els alts i baixos potencials dels mercats.

La gent també llegeix: Stanley Druckenmiller – The Iconic Forex Trader

250 lliures al mes

Segons el senyor Modray, 250 lliures mensuals són una suma de diners suficient comenceu a diversificar la vostra inversió en un ventall de tipus d’actius que són menys propensos a moure’s en la mateixa direcció en el mateix moment del temps. També és possible afegir alguna protecció addicional a les vostres inversions combinant inversions de seguiment de borses de baix cost gestionades en diferents estils. El seu suggeriment clau, però, és que a aquest nivell de fons es pugui començar a invertir al Regne Unit i als mercats borsaris a l’estranger, així com a interessos fixos i propietats comercials, amb la finalitat de generar un rendiment més alt..

Darius McDermott és el director gerent de Chelsea Financial Services. Suggereix que els inversors més prudents que puguin fer les seves primeres incursions en actius que no siguin efectius directes, consideren una combinació d’ingressos de renda variable del Regne Unit gestionats de manera més defensiva, junt amb un fons de retorn absolut dirigit. McDermott assenyala que els ingressos de renda variable són una manera de generar els rendiments addicionals potencials que poden derivar-se de l’exposició als mercats de valors, sense la volatilitat d’un fons més orientat al creixement..

Per descomptat, sigui important la inversió que tingueu en compte per revisar les vostres opcions de fons com a mínim cada any i, preferiblement, cada sis mesos, per assegurar-vos que els vostres diners estiguin sempre al lloc adequat..

com invertir 250 lliures al mes, gràfics de preus

Suma global de 10.000 lliures esterlines

Tots els experts amb qui va parlar Mark van coincidir que el risc és el més important a tenir en compte abans de decidir com invertir els vostres 10.000 GBP. McDermott suggereix tres preguntes que cada una l’inversor hauria de tenir en compte:

  1. Quin risc esteu disposat a assumir??
  2. En quin període de temps inverteix?
  3. Quin és l’objectiu que voleu assolir?

Segons McDermott, un inversor de risc mitjà que vulgui créixer el seu capital al llarg de deu anys faria bé considerar una cartera ponderada del 40% cap al Regne Unit, el 20% als Estats Units i el 15% a Europa, amb un 5% de distribució a Àsia. , El Japó i altres mercats emergents i el 10% final es van fixar en els anomenats fons de retorn absolut.

També hi va haver acord entre tots els nostres experts que el primer port d’escala dels inversors hauria de ser una opció d’inversió eficient en impostos. Això inclou fer un ús complet del vostre subsidi ISA cada any (podeu estalviar fins a 20.000 lliures esterlines), així com considerar les pensions si podeu bloquejar els vostres fons fins que no arribeu a l’edat de jubilació.

Vegeu també: La gent ordinària guanya diners amb el comerç en línia?

Suma global de 50.000 lliures esterlines

Segons Sheridan Adams, director d’investigació d’inversions de la consultora financera The Share Center, com i on hauria deno invertiu una suma global de 50.000 lliures depèn de diversos factors, inclosos el temps, l’actitud de risc i si voleu aconseguir ingressos, creixement o una mica d’ambdós..

Connolly també afegeix que si no teniu moltes altres inversions, si n’hi ha cap hauríeu d’adoptar un enfocament més prudent del risc, ja que una caiguda del 20% en la vostra inversió de 50.000 lliures esterlines (cosa que no és gens inusual) veuria que la vostra inversió inicial baixaria a només 40.000 lliures esterlines o fins i tot menys.

Com passa amb la majoria d’experts, el senyor Connolly defensa que es reparteixi el risc entre diferents inversions per protegir els seus diners. Introduir alguns diners en accions, altres en propietats i altres en fons d’interès fix és un bon començament, diu, sobretot si repartiu el risc en cadascun d’aquests tipus d’actius encara més a través de diferents regions geogràfiques o mides d’empreses. exemple.

No us ho perdeu: els cinc millors llibres amb millor relació qualitat-preu

Si us ha agradat llegir aquest article de Trading Education, doneu-li un “like” i compartiu-lo amb qualsevol altra persona que creieu que també pot ser del vostre interès.

L’article original que podeu trobar aquí.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map