Revisió del model Trezor T: Val la pena comprar-lo?

Trezor Model TTrezor Model T

Trezor Model T és una cartera de maquinari de criptomoneda de segona generació fabricada per Satoshi Labs. Les carteres Bitcoin i Altcoin funcionen mitjançant un nou firmware anomenat TREZOR Core, que permet un desenvolupament més ràpid de noves funcions.

En aquesta revisió, analitzarem les característiques de la cartera de maquinari, les criptomonedes que admet i si val la pena comprar-la o no..

Si voleu aprendre a configurar i instal·lar el vostre Trezor Model T, consulteu la nostra Guia d’instal·lació completa aquí.

O fes un cop d’ull a la meva ressenya de vídeo a continuació.

Pòster de YouTube

Característiques clau del model Trezor T

  1. Pantalla: LCD de color brillant: 240 × 240 píxels;
  2. Connectivitat: Connector USB-C per connectar-se a l’ordinador o al telèfon mòbil;
  3. Assistència mòbil: Suport d’Android mitjançant el gestor de Trezor; i
  4. Compatibilitat de carteres externes: admet MyEtherWallet i alguns altres.

Trezor Model T dins de la caixaDins de la caixa

Funcions de seguretat

Les contrasenyes del dispositiu es bloquegen individualment amb el Gestor de contrasenyes Trezor mitjançant les claus digitals d’un usuari. El dispositiu també pot funcionar com a testimoni de maquinari U2F, que permet a Trezor utilitzar la pantalla i informar l’usuari sobre qualsevol sol·licitud d’autenticació abans que l’aprovi..

Trezor va crear les llavors de recuperació estàndard (BIP32 / 39/44), que permet als usuaris recuperar tota la cartera fàcilment amb l’ajut de la seva llavor de recuperació de 12 paraules.

De manera similar al Trezor One, el Model T té una funció de frase de contrasenya perquè els usuaris puguin generar una cartera nova. Per accedir a les carteres protegides amb frase de contrasenya, els usuaris hauran d’introduir la vostra frase de contrasenya a més al PIN de seguretat.

Per tant, diguem que un lladre us exigeix ​​que els doneu accés al vostre dispositiu. Podeu donar-los el vostre codi PIN per accedir a una cartera amb menys fons. Mentrestant, la major part dels vostres recursos criptogràfics s’emmagatzemen de forma segura darrere de carteres protegides amb frase de contrasenya.

Es pot piratejar el Trezor?

Laboratoris de seguretat de Kraken va anunciar van idear una nova manera de piratejar els dispositius Trezor als 15 minuts de tenir-lo físicament. Ho van fer mitjançant fallades de tensió mitjançant un dispositiu i trencant el codi PIN mitjançant un script Python personalitzat, que revelarà la llavor de recuperació. Segons Kraken Security Labs, l’atac fa ús de defectes inherents al microcontrolador de Trezor. Per tant, serà difícil per a Trezor solucionar aquesta vulnerabilitat sense redissenyar el maquinari i treure un nou dispositiu.

En resposta, Trezor va assenyalar que l’atac no pot funcionar remotament i si els usuaris activen la funció de contrasenya al dispositiu. Trezor també va assegurar als usuaris que l’accés físic només suposa una amenaça per al 6-9% dels usuaris de criptomonedes.


Actualització del firmware Trezor Model T 2.3.0: soluciona el hack de Kraken Security Labs?

A mitjan abril del 2020, el Trezor Model T va anunciar les seves novetats actualització del firmware ver. 2.3.0 que inclou algunes actualitzacions sobre les seves mesures de seguretat. Abans de respondre si pot resoldre el pirateig de 15 minuts ideat per Kraken Security Labs a principis d’aquest any (vegeu la secció anterior), fem una ullada a quines són aquestes funcions.

Les noves actualitzacions inclouen 2 actualitzacions de frases de contrasenya que, en primer lloc, permeten emmagatzemar en memòria cau de frase de contrasenya temporal perquè pugueu canviar entre les vostres carteres protegides per frase de contrasenya quan feu servir el dispositiu. La memòria cau de la frase de contrasenya només és temporal, de manera que un cop desconnecteu el dispositiu, no es desarà res. En segon lloc, ara es demanarà als usuaris que escullin com introduir la seva contrasenya al propi dispositiu, en lloc de fer-ho a l’ordinador o al telèfon..

Una de les novetats més destacades és la esborrar el codi que actua com a “PIN d’autodestrucció”. Quan s’introdueix al mateix dispositiu o al vostre ordinador o telèfon, el codi d’esborrat esborra totes les dades privades del vostre Trezor i restableix el dispositiu als valors predeterminats de fàbrica. Trezor suggereix que els usuaris poden escriure el codi de neteja en algun lloc proper al vostre dispositiu com a PIN d’engany, de manera que si un lladre intenta desbloquejar el dispositiu, farà que el Trezor s’esborri.

El Protecció de la targeta SD La funció està dissenyada per servir com a protecció addicional contra atacs físics al Trezor Model T. Quan aquesta funció està activada, s’emmagatzema un “secret” generat aleatòriament a la microSD que s’insereix al vostre Trezor. Aquest “secret” no conté informació sobre la llavor o la frase de contrasenya de Trezor i és un valor completament aleatori. Amb la funció, haureu d’inserir la targeta SD al Trezor per combinar el “secret” amb el PIN i desxifrar les dades emmagatzemades al Trezor. Per tant, necessitareu la targeta SD i el Trezor per desbloquejar-la i accedir a les vostres criptomonedes. Per tant, podeu habilitar aquesta funció i mantenir la targeta SD i el Trezor en llocs separats si us preocupen els atacs físics.

Segons la nostra investigació, Trezor no ha respost directament si la seva última actualització de microprogramari de seguretat corregeix el hack dissenyat per Kraken Security Labs. Com es va esmentar anteriorment, la vulnerabilitat identificada per Kraken no es pot resoldre si no es redissenya el maquinari. Per tant, les darreres actualitzacions de microprogramari només poden provocar indirectament que els pirates informàtics tinguin més dificultats per accedir al vostre dispositiu, però no resolguin la vulnerabilitat bàsica. El fet que Kraken només hagi necessitat 15 minuts d’accés físic al dispositiu per piratejar-lo i el seu suggeriment que l’eina de problemes podria produir-se en venda a uns 75 dòlars americans continua sent extremadament preocupant. Per aquest motiu, tot i que apreciem els esforços de Satoshi Lab per continuar millorant el dispositiu, no podem restablir la puntuació de seguretat donada al Trezor abans que es descobrís el hack de Kraken.

Seguretat 3/5

Suport multidivisa

Trezor Model T està dissenyat per gestionar més de mil criptomonedes, incloses les més populars com Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold i molt més. Les actualitzacions periòdiques milloren les funcions i permeten criptomonedes encara més compatibles. Un dels avantatges de Trezor respecte d’altres carteres és que totes les monedes són accessibles sense necessitat d’instal·lar aplicacions individuals; això simplifica l’ús general del dispositiu

Per consultar una llista de comparació entre monedes compatibles amb Trezor i Ledger, consulteu la nostra llista definitiva de taules de monedes compatibles.

Suport multidivisaTrezor Model T admet milers de criptomonedes

Actualment, Trezor no està recolzat per intercanvis descentralitzats com Binance DEX, IDEX o bé Switcheo intercanvis.

Suport multi-moneda 3/5

Suport de cartera de tercers

Exodus Wallet ofereix assistència Trezor, que permet les funcions d’Exchange

Carteres de tercers com Exodus Wallet ofereix assistència de Trezor i permet accedir a la cartera de maquinari dins d’Exodus. Això significa que els usuaris podran triar entre diferents interfícies de cartera i gaudir de funcions úniques que només ofereix Exodus, com ara l’intercanvi directe de monedes..

Disseny de maquinari

El dispositiu és relativament compacte amb 64 ​​mm x 39 mm x 10 mm (2,52 x 1,54 x 0,39 polzades) i pesa 16 grams (0,56 oz).

També té una mida de LCD de 240 x 240 píxels.

Amb la pantalla LCD, els usuaris poden editar i configurar la cartera segons el seu gust.

El seu elegant disseny el converteix en una actualització al model One anterior. En lloc de botons, el dispositiu té una pantalla tàctil disponible per facilitar-ne l’ús.

Tot i això, la pantalla tàctil encara és petita i pot ser difícil d’utilitzar. Al final em vaig decidir a prémer la pantalla amb el dit rosat.

Polze Trezor Model T per a escalaPolze per a escala

El dispositiu funciona amb una àmplia gamma de sistemes operatius. Per tant, els usuaris no tindran el problema de connectar-lo amb Windows, Linux i MacOS. També tenen extensions Chrome disponibles per a aquells que vulguin utilitzar-les. La interfície d’usuari ofereix als usuaris l’opció de canviar l’idioma i veure les transaccions a través de la pantalla tàctil.

Disseny de maquinari 5/5

Facilitat d’ús 4/5

Mobilitat

El dispositiu admet dispositius mòbils i portàtils Android. Actualment no hi ha compatibilitat amb iOS.

Els usuaris hauran de descarregar el fitxer Gerent de Trezor de Google Play Store, que els permet gestionar la cartera des dels seus telèfons mòbils. L’aplicació mòbil es pot utilitzar per enviar criptomonedes, generar adreces i visualitzar els detalls d’un compte d’usuari.

Amb el dispositiu, els usuaris també poden connectar-se amb altres aplicacions de cartera, inclosa Miceli, MyEtherWallet, Adreça verda, i Electrum.

També admet la integració amb Bitstamp i Bitex intercanvis. Així, els usuaris poden iniciar la sessió i enviar criptomonedes a aquests intercanvis directament mitjançant el dispositiu Trezor.

Val la pena el model Trezor T el 2020?

Al preu oficial de 149 EUR, és una excel·lent cartera de maquinari de criptomoneda.

Tot i això, és possible que algunes persones considerin que el preu és massa alt malgrat les seves funcions i el seu alt nivell de seguretat. És tota una inversió si sou nou en criptomonedes o només comercieu de manera criptogràfica casualment.

La pantalla tàctil, el suport de més de mil criptomonedes i les seves funcions d’alta seguretat són alguns dels motius que podrien convèncer la gent a comprar aquesta cartera de maquinari criptogràfic..

Veredicte

Veredicte Trezor Model T.Trezor Model T

La decisió de comprar o no el Trezor Model T sobre altres carteres de maquinari de criptomonedes disponibles té molt a veure amb les funcions que esteu cercant.

La cartera admet més de mil criptomonedes. Per tant, pràcticament la meitat dels cryptos disponibles al mercat es poden emmagatzemar al dispositiu.

La seva integració amb intercanvis com Bitstamp, Coinmap i Bitex també el converteix en una bona opció.

No obstant això, un desavantatge significatiu és que el dispositiu no admet IDEX o bé Switcheo intercanvis. Les darreres troballes de Kraken Security Labs sobre pirates físics al dispositiu també són extremadament preocupants.

Classificació de seguretat: 3/5

Suport multi-moneda: 4/5

Disseny de maquinari: 5/5

Facilitat d’ús: 4/5

Puntuació final: 4/5

Per comprar el vostre Trezor Model T, feu clic a aquí.

Especificacions del producte Trezor Model T (especificacions tècniques)

Processadors Processador ARM Cortex-M4 @ 168 MHz incrustat al microcontrolador STM32 F2
Compatibilitat Ordinador d’escriptori de 64 bits (Windows 7+, macOS 10.8+, Linux). Compatible amb telèfons intel·ligents Android.

Connector

USB tipus C.
Certificació Nul
Mida Mides: 64 mm x 39 mm x 10 mm

Pes: 22 g

Actius admesos 1050+ Actius admesos

Reviseu les actualitzacions

Actualitzat el 30 de juny de 2019: llista de monedes compatibles

Actualitzat el 2 d’octubre de 2019: informació actualitzada Suport d’intercanvi descentralitzat

Actualitzat el 10 de març de 2020: informació actualitzada sobre pirates físics al dispositiu.

Actualitzat el 14 de maig de 2020: informació actualitzada sobre l’última versió d’actualització del firmware. 2.3.0 i si pot resoldre les vulnerabilitats identificades anteriorment per Kraken Security Labs.

{ "@context": "http://schema.org/", "@ tipus": "Producte", "marca": "Trezor", "nom": "Trezor Model T", "imatge": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/05/trezor_review.original.jpg", "descripció": "Trezor Model T és una cartera de maquinari de criptomoneda de segona generació fabricada per Satoshi Labs amb una gran pantalla tàctil.", "revisió": { "@ tipus": "Revisió", "titular": "Revisió del model Trezor T: Val la pena comprar-lo?", "nom": "Trezor Model T", "descripció":"Trezor Model T és una cartera de maquinari de criptomoneda de segona generació fabricada per Satoshi Labs amb una gran pantalla tàctil.", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/trezor-model-t-review-worth-buying/", "reviewBody": "Trezor Model T està dissenyat per gestionar més de mil criptomonedes, incloses les populars com Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold i molt més. molt a veure amb les funcions que busqueu. ", "dataPublicat": "02-10-2019", "reviewRating": { "@ tipus": "Valoració", "ValorValoració": "4,25", "pitjor valoració":"0", "millor valoració": "5" }, "autor": { "@ tipus": "Persona", "nom": "Michael Gu" }, "editor": { "@ tipus": "Organització", "nom": "Boxmining", "logotip": { "tipus": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "ofertes": { "@ tipus": "Oferta", "priceCurrency": "USD", "preu": "159,99", "url":"https://shop.trezor.io/product/trezor-model-t?offer_id=15&aff_id = 1023" }}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map